Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 595 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Éva
46 éves
Veszprém

Szia.Szívesen megismernélek.Ha te is úgy gondolod írj.Aztán meglátjuk,hogy lesz-e folytatás.Szívesen válaszolok a kérdésekre...
Ani
58 éves
Veszprém

"Nem a szavaink vagy a gondolataink tesznek azzá,akik vagyunk,hanem a tetteink...vagy azok hiánya." (Jane Austen)
Csilla
36 éves
Veszprém

Zsóka
70 éves
Veszprém

Természetet, zenét, utazást kedvelő, vidám nyugdíjas vagyok. Nem dohányzó, fiatalos társamat, barátomat keresem. Keresem azt a férfit aki a lemenő napfényében mosolyt vesz mielőtt a bolt bezár !
Gyongyi0819
58 éves
Veszprém

Szeretnék egy normális ,szép kapcsolatot kialakítani lehetőleg a lakhelyem közelében lakó férfival.Minden nap találkozni szeretnék vele,nem érdekel a távkapcsolat.
Kata
38 éves
Veszprém

Sok mindent írhatnék ide, hogy milyen legyél, vagy milyen ne legyél, de nem szeretnék senkit teljesíthetetlen elvárások elé állítani. Nem várok el tőled többet, csak, amit magamtól is elvárnék. Írni bármit lehet, de úgyis a tettek számítanak. Lépj hát a tettek mezejére és írj, ha: - úgy érzed,...
Terka
69 éves
Veszprém

Vidám alaptermészetű vagyok, minek bosszankodni, amikor ugyanannyi energiával örömködni is lehet. Van kis házam, kis kertem, kis kutyám. Gyermekeim külföldön élnek. Közelben lakó szabadidőpartnert keresek.
Noémi
39 éves
Veszprém

Kétbéve vesztettem el a párom, és úgy látom eljött az ideje továbblépni. Csendes nyugodt helyen lakom. Van néhány hobbi állatom, így azért nem vagyok teljesen magányos. Keresem azt a férfit, aki hozzám való lenne. Köszönöm.
Szilvi
50 éves
Veszprém

Keresem a hozzám illő társat Szeretem a természetet, kirándulásokat, nevetést, vidámságot, zenét, és még néha a sportot is.
Mariann
45 éves
Veszprém

Mariannak hivnak és végre meg szeretném találni a párom, ami eddig sajnos nem sikerült. Komoly tartós kapcsolatra vágyom. Nekem nincs gyerekem, de ha neked van az nem akadály


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

András
42 éves
Veszprém

Nem is tudom mit mondhatnék magamról.... Van egy csomó hibám, de türelmes, megbÍzható ember vagyok, szeretek jó nagyokat beszélgetni. Az őszinteséget mindennél jobban értékelem.
Patrik
21 éves
Veszprém

Szeretnék egy intelligens és megbízható hű társat akinek nem a pénz az első , én jó hallgatóság vagyok jó beszélgető partner szeretem a humort és bármi megnevettet szeretem a jó hangulatot és mellozom a negatív stresszes dolgokat...
Koma
70 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Csaba
43 éves
Veszprém

Szia! Egy elsősorban Apa életet élő férfi vagyok. Keményen és sokat dolgozom, hogy a srácaimnak bármiben és bármikor tudják segíteni. Aktívan sportolok, imádom a mozgást. Romantikusnak tartom magam, ezért szeretek is udvarolni. A kommunikációt tartom az egyik legfontosabb emberi kapcsolatépítőnek...
László
71 éves
Veszprém

Szeretet vezérel,őszinteség fontos a számomra,a kölcsönös bizalom is fontos. Párt keresek ,tartós kapcsolat híve vagyok remélem megtalállak.
Krisztián
32 éves
Veszprém

Ismerj meg ha úgy gondolod! :)Társkeresés céljából regisztráltam erre az oldalra!Remélem nem hiába :)Minden levélre válaszolni fogok!:)
Laló
46 éves
Veszprém

45 éves elvált,egy 14 éves gyermeket nevelő apuka vagyok.Szeretünk kirándulni,kerékpározni,a szabadban kint lenni.Olyan társat,keresünk aki családcentrikus,és elfogad a gyermekemmel együtt.Az én részemről gyermek nem akadály.
Csaba
57 éves
Veszprém

A személyes kontaktusban jobban hiszek, de időhiány miatt itt keresek. A hangod, szemed, mimikád érdekel. Remélem Te is így gondolkodsz. Jelenleg nem vagyok előfizető. Ha gondolod írj, és változtatok rajta.
Miklós
66 éves
Veszprém

62 éves régóta társ nélkül élő férfi vagyok. Keresem azt a nőt aki társam tud lenni a hétköznapokban is.Szeretek kirándulni, utazni, megismerni hogyan élnek más emberek. Nem iszom, nem dohányzom. Csak Veszprémi, vagy veszprém környéki kapcsolatot keresek. Van egy tizenkét éves fiam, aki velem él.
Balázs
44 éves
Veszprém

„Ha belegondolsz mindannyian egy futószalagon ülünk, és utazunk át egymás életén, hogy egy napon majd bezárhassuk a gyárat, és hazavihessünk az egyetlen terméket, amit aztán nem cserélünk le.. életünk végéig…" :-)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-07-11 22:55:39