Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 490 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Marcsi
69 éves
Veszprém

68 éves kedves, őszinte életvidám, házias, igényes vagyok önmagamra és környezetemre,az emberi értékekre sokat adó, rendezett körülmények között élek.testem - lelkem rendben Szeretek olvasni, utazni, kirándulni, s mindent ami két ember boldogságát szolgálja. Keresem azt a (földön járó )...
Ildikó
58 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.
Krisztina
45 éves
Veszprém

Komoly, hűséges férfit keresek, aki elfogadja azt, hogy van egy kislányom, aki velem él. Fontos, hogy olyan legyél, aki együtt szeretne élni velem! Nem hétvégi találkozgatásokra vágyom, hanem teljes családi életre!
gyongy0513
59 éves
Veszprém

vidám természetü vagyok családcentrikus szeretek zenét halgatni társasági ember vagyok modern gondolkodásu
Csilla
28 éves
Veszprém

Zárkózott természetemnek köszönhetően nehezen ismerkedek. Szívesen járok koncertekre, kirándulni, ehhez keresem a megfelelő társat.
Beatrix
45 éves
Veszprém

Mosoly, napfény, grapefruit, erdő, család, vízpart, bringázás, kávé fél cukorral, fehérbor, zöld, kilátó, könyv, odafigyelés, német, nyugalom, beszélgetés, gin&tonic, séta, padlizsán, kreativitás, szeretet...
Judit
62 éves
Veszprém

Bármit írhatnék... lehet nem lenne igaz. Társra vágyom, aki szeret és viszontszerethetek. Szeretek utazni, táncolni. Színházba járni.
Viki
38 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, lelkes kézilabda szurkoló és ejtőernyős ... :-)
Teca
63 éves
Veszprém

Társat keresek, hétköznapokra és ünnepnapokra. Dohányos és alkoholt fogyaztó kizárt. Lehetőleg elérhető távolságra.
Edit
66 éves
Veszprém

Érdeklődési köröm sokrétű, szeretem a természetet, kirándulásokat, a jó zenét minden műfajban. Ha tehetem szívesen olvasok, színházba, koncertekre járok. Rendszeresen sportolok, úszni járok, biciklizem, autót vezetek, kiskertemben kertészkedem.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Tamás
46 éves
Veszprém

Szia!Tamás vagyok.Ismerkedés céljából regisztráltam ezen az oldalon.Nem tudom mit kellene még írnom ide,hogy a moderátorotok elfogadja végre regisztrációm.?!
Sanyi
48 éves
Veszprém

Szia Kedves! Keresek egy átlagos csajt, aki társam lenne mindenben, akivel mindent meg lehet beszélni. Akinek szintén fontos a humor, őszinteség, odafigyelés...
Zsolt
38 éves
Veszprém

Megbízható és életigenlő.Korrekt másokkal szemben és ezt is várom el.Nyitott az újra annak megismerésére és elfogadására.Mindig keresem az alkalmat és a lehetőséget saját magam fejlesztésére diszciplinárisan és mentálisan is.
Zoltán
64 éves
Veszprém

Elvált, egyedül élő, mérnök vagyok Szeretek lovagolni, vitorlázni, utazni Szeretem a tengert, a tangót és az embereket. Keresem a párom aki nálam fiatalabb és koránál is fiatalosabb, független önálló és szabad
Zsolt
28 éves
Veszprém

Szeretnék ismerkedni és megtalálni azt az illetőt aki elfogad úgy szürke hétköznapokon is és hogy néha sokat kell dolgozni.
Zoli
53 éves
Veszprém

"Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana, ha azután sokáig elkerülnél".
Bálint
36 éves
Veszprém

A legfontosabb szerintem az őszinteség, hűség, bizalom, a közös célok, értékrend, megértés, türelem.
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Péter
30 éves
Veszprém

Veszprémben élek. Képek és profil alapján nem lehet megismerni a másikat, ahhoz beszélgetni kell. Főzök, mosok, takarítok és még ami felmerűl a házkürűl(csempézés, festés stb... ) Eddig még senki nem panaszkodott a főztömre, de nem azért, mert nem élték túl. 😂😂&...
Péter
57 éves
Veszprém

én egy öszinte nyilt kapcsolatot keresek nem hiszek a táv kapcsolatokba a személyes találkozás hive vagyok kalandorok kiméljenek!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-10-14 10:32:31