Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 493 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Marika
65 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a kirándulásokat.Vidám alaptermészetű, megbízható, őszinte ember vagyok. Szeretném megismerni azt a férfit aki hasonló adottságokkal rendelkezik, és egy őszinte kapcsolatot keres, 68 éves korig.
Kata
46 éves
Veszprém

Nevetni, beszélgetni sétálni, zenét hallgatni - ezeket szeretem. És most már a nyugalmat, biztonságot, egyértelműséget keresem.
gyongy0513
59 éves
Veszprém

vidám természetü vagyok családcentrikus szeretek zenét halgatni társasági ember vagyok modern gondolkodásu
kiva
65 éves
Veszprém

szeretek kirandulni,tancolni,olvasni oszinte komoly kapcsolatot keresek
Tünde
52 éves
Veszprém

Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, kirándulni. Emberszerető, türelmes és érzékeny vagyok. Hosszú párkapcsolat végetérte után ordít az üresség és a magány.
Zsuzsa
67 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Ilona
57 éves
Veszprém

Őszinte, néha kicsit szókimondó,határozott, kicsit romantikus, érzékeny embernek tartom magam. Szeretek kirándulni, utazni, moziba, színházba járni, szeretem a jó társaságot. Fontos számomra a családom. 56-61 évig keresem társamat barátság céljából, aztán, majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jóval...
Ani
58 éves
Veszprém

"Nem a szavaink vagy a gondolataink tesznek azzá,akik vagyunk,hanem a tetteink...vagy azok hiánya." (Jane Austen)
Niki
45 éves
Veszprém

Ha egy életvidám , pozitív beállítottságú hölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :-) Szeretem élvezni az életet, a sport se áll tőlem messze. Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még...
Veronika
51 éves
Veszprém

Találkoztam valakivel... és megszeretném adni magamnak is az esélyt a boldogághoz... így, jelenleg nem keresek többé!! Kívánom mindannyiotoknak hogy találjatok Ti is magatok mellé, tiszta szívü szeretö társat! Sikeres és boldog párkapcsolatot kívánok valamennyiötök számára!!! Ha nem...


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gábor
45 éves
Veszprém

Szuper minden szép az élet ha azzà tesszük, tegyük azzà, ha lessz kivel. Keresek lendületes jó érzésü kalandvàgyó csajszit tartós kapcsolatra.
Norbi
42 éves
Veszprém

Egy sokoldalú,nyitott hölgyet keresek,kalandorok kíméljenek! :) A többit eldönti majd,a kémia. Gyerek nem akadály,sőt!
Szabolcs
44 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens elvált férfi vagyok,normális ,korrekt kapcsolatot keresek,szabadidőmben szeretek sétálni,kirándulni...,de többet akivel közelebbi kapcsolatba kerülök.
Józsi
42 éves
Veszprém

Apró fogaskerekek vagyunk az élet malmában,akivel össze kell hozzon a sors összehoz,és nem e pár sor alapján fog megismerni.
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Tibi
46 éves
Veszprém

Komoly kapcsolat reményében keresem a társam. Csak akkor jelölj be, válaszolj, írj rám, ha törődésre, gyengédségre, szerelemre vágysz. Ellenkező esetben ne fussunk fölösleges köröket. Elsősorban szőke, normál testalkatú hölgyet keresek, persze nem minden a hajszín. ( A belső értékek a legfontosab...
Zsolt
29 éves
Veszprém

Hogy Kit is keresek? Legépelni oly egyszerű, ám megtalálni mégis nehéz: úgy bánjon velem, ahogy Ő szeretné, hogy bánjanak Vele! Írhatnék ide sablon tulajdonságokat, de nem fogok, a tettekben hiszek! Kezdjük az ismerkedést itt, majd az online teret cseréljük le, és alkossuk meg Együtt a Közös va...
Miklós
65 éves
Veszprém

62 éves régóta társ nélkül élő férfi vagyok. Keresem azt a nőt aki társam tud lenni a hétköznapokban is.Szeretek kirándulni, utazni, megismerni hogyan élnek más emberek. Nem iszom, nem dohányzom. Csak Veszprémi, vagy veszprém környéki kapcsolatot keresek. Van egy tizenkét éves fiam, aki velem él.
pitty24
36 éves
Veszprém

István
56 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek,nem szeretek egyedül élni.Alapvetően vidám, minden jóra nyitott vagyok.Szeretek sportolni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-01-20 07:17:48