Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 658 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Melinda
48 éves
Veszprém

Vidám,barátságos,sportot kedvelő egyedülálló nő vagyok.Szeretem a közös szabadidő eltöltését.Barátot,szerelmet keresek.
Zsuzsa
69 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Monika
45 éves
Veszprém

Egyedülálló 43éves lány vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék megismerkedni és randizni, ha úgy gondolod, hogy megszeretnél velem ismerkedni, akkor jelentkezzél.
Anita
35 éves
Veszprém

Szeretnem megtalálni a Társam, akivel a viharos hétköznapokat és az örömteli hétvégéket, ünnepnapokat békességbe, szeretetben tudjuk eltölteni.
Szilvi
49 éves
Veszprém

Rekreációs szakemberként dolgozom Veszprémben:az MKB KC felnőt kézilabdázóinak edzésmunkájában működök közre,emellett egyéni edzéseket is tartok rekreációs és rehabilitációs célzattal.Életem a sport(Testnevelési Egyetem és 4 edzői végzettség),de ez nem szűkíti be a látóterem: imádok...
Tímea
50 éves
Veszprém

Egy nő vagyok csupán a sok közül. Kissé kerekebb az átlagosnál, Komolyat keresek, de nevetni ér😉
Orsolya
42 éves
Veszprém

Megismerés a kapcsolat kezdete. Én megmondom őszintén hogy kapcsolatot keresek, tehát én a magam részéről nyitott vagyok a jó beszélgetésekre, hiszen ezzel kezdődik minden ami akár a szerelemig is eljuthat. Felelősségtudatos nőnek tartom magamat de azért ha őrülten kell szeretni valakit akkor az...
Gizike
71 éves
Veszprém

71-éves vagyok,komoly kapcsolatot szeretnék.Kalandorok kíméljenek.Veszprémben élek,nyugdíjas vagyok.
Márti
47 éves
Veszprém

Üdvözletem :-) Márta vagyok, 43 éves. Foglalkozásom: alkalmazott. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. A kirándulás, sétálás, olvasás, tévézés, zenehallgatás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ha tetszik ez a...
Andrea
54 éves
Veszprém

Alapjában véve vidám humoros embernek tartanak a barátaim. Könnyen találok kontaktot más emberekkel.Szeretek kirándulni családi összejöveteleken lenni. Kicsit romantikusabb vagyok az átlagnál.Hiszek az igaz barátságban szerelemben. Szeretnék szeretni illetve szeretve lenni. Röviden ennyi.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Tamás
47 éves
Veszprém

Mások által komolytalannak mondott lányt keresek, komoly kapcsolatra. Veszprémben, vagy környékén.:)
Zoli
55 éves
Veszprém

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő. Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében" :)
Csabi
34 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.
Miklós
28 éves
Veszprém

Kedves Látogató Én egy szerény visszahúzódó srác vagyok ! Hobbijaim:Zenehallgatás,Moziba járás,Videojátékozás,Olvasás,Kerékpározás és kedvelek sokféle sorozatot is. Nem szeretek önmagamról sokat beszélni de kedvelem a csevegést bárkivel szinte bármilyen témában ! Előre is elnézést kérek ha ...
Péter
53 éves
Veszprém

Érzékeny, céltudatos, nyitott személyiség vagyok. Keresem a párom, akivel van közös jövőnk sok örömmel és működő kémiával.
Péter
39 éves
Veszprém

Nem szeretnék bemutatkozni, nem nekem való. Ismerkedéssel úgy is minden ki derül ès el dől.
Ádám
47 éves
Veszprém

Sokat horgászok, de nem sportszerűen, ez amolyan hobbi számomra a vállalkozásom mellett. SOk munkám van és azt szeretném, hogy a magányomat élettel teli együttlétekre cseréljem le egy olyan Hölggyel aki igazán értékeli a szabadságot és a vidám jó humorú témákat. Nem vagyok önző a magánéletben, m...
Zsolt
50 éves
Veszprém

Keresem a párom Olyan valakit keresek akivel jól ki tudunk jönni egymással Szeretek nagyon sok mindent Széles az érdeklődési köröm ...
Petya
52 éves
Veszprém

Szia. Petya vagyok. Barátnőt keresek. Tartós kapcsolatot szeretnék. Hűséges és házias típus vagyok. Irj nyogodtan. Biztos hogy válaszolok.
Benjámin
37 éves
Veszprém

Olyan lányokkal szeretnék ismerkedni, akik komoly és tartós kapcsolatra vágynak! Elegem van a csalódásokból és a kalandokból. Szeretnék végre megállapodni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:08:33