Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 639 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Szilvi
49 éves
Veszprém

Rekreációs szakemberként dolgozom Veszprémben:az MKB KC felnőt kézilabdázóinak edzésmunkájában működök közre,emellett egyéni edzéseket is tartok rekreációs és rehabilitációs célzattal.Életem a sport(Testnevelési Egyetem és 4 edzői végzettség),de ez nem szűkíti be a látóterem: imádok...
Andrea
54 éves
Veszprém

Alapjában véve vidám humoros embernek tartanak a barátaim. Könnyen találok kontaktot más emberekkel.Szeretek kirándulni családi összejöveteleken lenni. Kicsit romantikusabb vagyok az átlagnál.Hiszek az igaz barátságban szerelemben. Szeretnék szeretni illetve szeretve lenni. Röviden ennyi.
Zsuzsa
70 éves
Veszprém

Vidám, pozitív beállítottságú hölgy vagyok, aki mindig tanul "valamit". A meleg vizes fürdőket látogatom inkább. A nordic walking és a jóga a sportom. Társsal boldogabb lenne az életem.
Dóra
23 éves
Veszprém

"Egy lány vagyok csupán a sok közül..." :-) De azért remélem valaki pont ezt a lányt keresi. Nagyon szeretek biciklizni, szinte mindenhova azzal járok. Szeretek sétálni, moziba járni, de ha olyan kedvem van akkor...
Alexandra
53 éves
Veszprém

Sok csalódás után keresem igazi társam. Aki megnevetett és elfogad engem. Hisz az élet akkor szép, ha szerethetsz és viszont szerethetsz.
S Anita
41 éves
Veszprém

Kicsit elvarázsolt, kicsit ábrándozó, de igyekszem a földön maradni! Szeretném megélni az életet, ha lehetséges kellemesen :-) Olyan társat keresek aki olyannak tud szeretni és elfogadni amilyen vagyok. Számomra sokat...
Mária
52 éves
Veszprém

Nyugodt természetű és elvált nő vagyok. Angliában lakok, de rendszeresen járok haza Magyarországra Családom sajnos nincs, ezért is keresek magamnak partnert.
Zsuzsa
68 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Zsófia
37 éves
Veszprém

A két gyermekem tényleg nagyon sok időt vesz fel az életemből, de hát ez az élet értelme nem igaz? Én nagyon szeretem őket és magamat is megpróbálom az első helyre tenni amenniyben ez lehetséges. Most megkockáztatom hogy özvegyként újra boldog lehessek egy pasival. SZóval röviden csak ez a...
Terka
69 éves
Veszprém

Vidám alaptermészetű vagyok, minek bosszankodni, amikor ugyanannyi energiával örömködni is lehet. Van kis házam, kis kertem, kis kutyám. Gyermekeim külföldön élnek. Közelben lakó szabadidőpartnert keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gábor
56 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Ferenc
51 éves
Veszprém

Ismerkednék Veszprémből és vonzáskörzetéből. Sportkedvelő és termèszetbarát vagyok, szakácsként dolgozom. Két felnőtt gyermekem van.
Gyuszi
69 éves
Veszprém

Sok szèpet lehet irni magukròl,de egy szemèlyes talàlkozàsnàl minden kiderül.Ha valaki ezt nem vàllalja ...)))
József
55 éves
Veszprém

Harmónikus párkapcsolatra vágyom. Olyan nőt keresek, akinek egy pillantása megdobogtatja a szívem. Akinek a tekintete is rabul ejt.
István
59 éves
Veszprém

Keresem a társamat.Lehet te vagy pont,vagy mégse?Hát ez egy pár beszélgetés után ki is derülhet! Amit szeretnék:szeretni,és szeretve lenni!Őszinte komoly kapcsolatot! Amit nem szeretnék:a sokadik levélváltás után rólad semmit nem tudni!(ha írok érdekelsz,szeretnélek megismerni.) Köszönöm hogy...
Csabi
34 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.
Péter
67 éves
Veszprém

..jó kedélyű,.független, toleráns, egyedül élő,nemdohányzóként ,társam keresem ....az élet apró közös örömeihez...
Andor
41 éves
Veszprém

Szia ! Andor vagyok, vidám veszprémi tánctanár. Szívesen megismernélek. Szeretsz beszélgetni, táncolni? Ingyenes órákat is tartok. Ha érdekel írj nekem! Remélem hamarosan olvashatom az üzeneted. Szeretek kirándulni, biciklizni, táncolni /salsa, bachata, merengue, társastánc (tanítok is)/, ú...
Robi
45 éves
Veszprém

Nagyon szeretek biciklizni, kirándulni és a Veszprém kézilabda mérkőzéseire járni.Komoly kapcsolatot keresek."szeretni és szeretve lenni" ez a legfontosabb!"mindig a nő választ" ez pedig egy aranyszabály!
Henrik
37 éves
Veszprém

AZ üzleti életben sikeres a szerelmi életben sikertelen férfi vagyok aki azért folyamatosan próbálkozott. Valahogy nem találtam meg a nagy őt. Lehet a sok munka az oka? Ki tudja. Most viszont kész vagyok időt áldozni és sok sok törődést is azért a Hölgyért aki szeret, meghallgat és vidám is és s...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2021-02-27 22:50:10