Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 491 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Csilla
28 éves
Veszprém

Zárkózott természetemnek köszönhetően nehezen ismerkedek. Szívesen járok koncertekre, kirándulni, ehhez keresem a megfelelő társat.
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Veronika
51 éves
Veszprém

"...A környezetünk arra felel, amit magunkból kisugárzunk. Belső változás nélkül külső megváltás nem fog jönni... Van olyan, hogy nem tudjuk honnan, de jön valaki valahonnan, és tudjuk, hogy ő az akit szeretnénk ölelni szorosan. S az igény, valóságot szül...." Mindenki mást lát meg...
Niki
45 éves
Veszprém

Ha egy életvidám , pozitív beállítottságú hölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :-) Szeretem élvezni az életet, a sport se áll tőlem messze. Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még...
Szkilla
59 éves
Veszprém

Testi-lelki társamat, barátomat, páromat keresem hosszú távra. Kérlek írj nekem, ha tetszem, mert ebből tudom, hogy komolyan gondolod. Olyan Férfit keresek, aki mer kezdeményezni, hasonló hozzám és tudja, hogy mit szeretne az élettől, aki nem elégszik meg azzal, hogy a technikai fejlődés...
Kata
40 éves
Veszprém

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."
Judy
38 éves
Veszprém

Sziasztok... Ismerkedem barátkozom... De valójában a társam keresem ha létezik itt ilyen... Nem vagyok előfizető...
Beatrix
45 éves
Veszprém

Mosoly, napfény, grapefruit, erdő, család, vízpart, bringázás, kávé fél cukorral, fehérbor, zöld, kilátó, könyv, odafigyelés, német, nyugalom, beszélgetés, gin&tonic, séta, padlizsán, kreativitás, szeretet...
Judit
62 éves
Veszprém

Bármit írhatnék... lehet nem lenne igaz. Társra vágyom, aki szeret és viszontszerethetek. Szeretek utazni, táncolni. Színházba járni.
Zsuzsa
67 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Benjoka
35 éves
Veszprém

Nem írnék magamról hosszas bemutatkozást, mert (sajnos) úgyis az első benyomás dönt; szóval nézd meg a képeim és ha szimpatikus vagyok akkor írj bátran. Annyit azért elárulok, hogy 2 dolog áll tőlem nagyon távol: a rádiókban játszott 'popzene' és a kezdeményezés.
Tamás
46 éves
Veszprém

Szia!Tamás vagyok.Ismerkedés céljából regisztráltam ezen az oldalon.Nem tudom mit kellene még írnom ide,hogy a moderátorotok elfogadja végre regisztrációm.?!
Tamás
54 éves
Veszprém

A nevem Tamás,54 éves. Veszprémben élek,van egy 23 éves lányom. Ő Budapesten tanul és dolgozik. Vidám természetű vagyok,szeretem a humort,néha fárasztó tudok lenni. Sok mindent kedvelek ,szeretek.Utazás,túrázás,színház,mozi,balett,sétálás,lazítás. Van két "hobbim". Mindkettő több mint 4...
Bálint
32 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
Attila
42 éves
Veszprém

:-D Ízlések és pofonok.. kinek mi.. nekem is mint az éremnek két oldalam van.Igen eleje meg hátulja:-D meg van egy Jó oldalam: a kedves aranyos meg minden... A másikat meg ne akard megismerni:-DDD
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Gábor
37 éves
Veszprém

Független vagyok és szabad viszont érzékeny. Bántóan őszinte, ennek ellenére udvarias. Reggelente futok és imádom a természetet. Emellett millió hibám van, dolgozom rajtuk. Kérlek ne keress, ha - nem tudod menedzselni az anyagi helyzetedet vagy az egészségedet (testi-lelki) - káros szenved...
Ádám
28 éves
Veszprém

Sziasztok! Egy olyan embernek mint én, nehéz frappánsan bemutatnia magát. Zárkózott és konzervatív embernek tartom magam; legtöbbször igyekszem komoly lenni - néha kicsit talán túlontúl is -, ugyanakkor ha olyan a társaság és a helyzet, előkerül a "lökött" oldalam. Azt hiszem, a nem...
Áron
29 éves
Veszprém

Egyetlen egy kimondottan aranyos, kedves, szerethető barátnőt keresek kifejezetten hosszas kapcsolatra.
Csabi
32 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-12-05 18:33:32