Társkereső Balatonalmádi

jegyezz meg

Társkeresés Balatonalmádiban (Veszprém)

Balatonalmádi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 79 társkereső tag vár rád Balatonalmádi és környékéről!
Rövid ismertető


Balatonalmádi egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Balatonalmádi és környékéről:

Ibolya
63 éves
Balatonalmádi

Fiatalos kinézetű és gondolkodású, kedves, jó humorú nő vagyok. Igyekszem észrevenni az élet szépségeit és élvezni az apró örömöket is. Közös programok, kölcsönös figyelem és tisztelet, érzékiség, szellemi és testi harmónia - ezt tartom fontosnak egy kapcsolatban.
Erzsébet
28 éves
Balatonalmádi

Szeretek horgászni és a természetben csavarogni. Imádom az állatokat. Szeretek vezetni csak úgy beűlni a kocsiba és menni és menni...
Éva
67 éves
Balatonalmádi

Rossz egyedül, öt éve őzvegy vagyok. Keresem végleges párom! Kereslek, hogy egymás kezét megfogva , együtt folytassuk életünket. Irj bátran, ha Te is vágysz egy szeretetet adni és fogadni tudó társra. Együtt minden könnyebb lesz! Várlak!
Berta
63 éves
Balatonalmádi

Fiatalos igényes hölgy vagyok! Elértem azt a korosztályt, és anyagi biztonságot,hogy szabad időmet kedvem és igényem szerint töltsem. Olyan igényes,kedves, értelmes, egyedül álló, egyedül élő férfi bemutatkozását várom, aki rendelkezik hozzám hasonló tulajdonságokkal. Kölcsönös szimpátia...
Mónika
45 éves
Balatonalmádi

Mariann
36 éves
Balatonalmádi

Rövid leírás magamról???? Mivel 152cm vagyok így túl hosdzú leírást nem is tudnék adni.😀 Belsőleg pedig,majd az ismerkedés során 😉 Kérlek leendő levélíró,ne írj olyat,hogy:"Nekem csak a belső számít" Azt max Hasfelmetsző Jacknek hiszem el 😊
Katalin
42 éves
Balatonalmádi

Kétgyermekes anyuka vagyok. Vidám,sportokat,állatokat es tartalmas időtöltéseket kedvelem.Mozi,színház,fesztiválok. Rajongok gyermekeimért.
Ágnes
51 éves
Balatonalmádi

Életvidám ember vagyok. Sokra tartom a humort,a nevetést. A munkában, életvezetésben a rendszerességet, szabadidőmben a spontán dolgokat szeretem.Empatikus, segítőkész vagyok. Nyitott és szeretetre vágyó, azt adni képes nő.
Bea
63 éves
Balatonfűzfő

Jó kedélyű, társaságkedvelő, aktív nő vagyok. Szeretem a színházat, mozit, kirándulást, mindent, ami az életemet színesebbé teheti. Fontosnak tartom az ápoltságot, az őszinteséget és a humorérzéket
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!


Párkereső urak

Társkereső urak Balatonalmádi és környékéről:

Devizson
55 éves
Balatonalmádi

Az élet rövid,használjuk ki tartalmasan.Szeretnék rátalálni egy olyan hölgyre,akivel szivesen tölteném el szabadidőmet.
Tamás
29 éves
Balatonalmádi

Szeretek turazni, fotozni, sportolni, olvasni es még sok ezer mas dolgot csinálni, amit jo lenne valakivel megosztani, aki lehetőleg nem akar kihasznalni. Akivel nyugodtan jól erezhetem magam, aki hasonlo beállítodasu es akivel lehet bolondozni, kalandozni. Kicsit nehezen nyílok meg.
Laci65
55 éves
Balatonalmádi

Keresem a fényt az éjszakában,ki tudja lehet hogy most látom meg.Nem hiszek a véletlenben.Az élet rövid,nem szabad sokat töprengeni,hisz lesz arra idő....
Peti
47 éves
Balatonalmádi

Szia! Szeretem élni az életet és szeretek mindent ami jó! Szeretek vidámnak és felszabadultnak lenni.
Timboy
48 éves
Balatonalmádi

Hello, Kedves! Csak egy rendes gyerek vagyok, aki egy kicsit különleges, egy kicsit romantikus, egy kicsit vad egy kicsit nem, egy kicsit bohém, humoros is néha, nem ronda, nem unalmas, őszinte, intelligens, jólelkű, megértő. És még sok más is egyszerre. Akit érdekelnek a továbbiak, úgyis érdekl...
oszi
54 éves
Balatonalmádi

Magányos macko vagyok aki szereti a természetet. Egy autobaleset miatt mozgássérült vagyok,de önálloan közlekedem és vállalkozóként dolgozom.
Tamás
68 éves
Balatonalmádi

Sportot, zenét és természetet kedvelő egyéniség vagyok. A többi úgyis a személyes találkozón derül ki. Ha egy-két napig nem válaszolok megkeresésedre, megértésedet kérem.
Joe
66 éves
Balatonalmádi

Általánosságban hagyománytisztelő felfogású, tartásos, makacs. Olvasott, közepesen művelt, tájékozott. Aktív és nyitott. Nem feltétlenül összeköltözős kapcsolatot keres, de bármi lehetséges.
Gyula
71 éves
Balatonalmádi

Sokat dolgoztam elobbre, most csak keveset, probalom elvezni az eletet, de kell hozza egy jo tars. Mernoki (civil engineer) szakmaban dolgoztam, kulfoldon tanultam es dolgoztam, nem gyakoroltam a magyart, ezert lehet hogy nem minden jol jon ki, de kezdek belejonni. A tobbit kesobb ha erdekel.
epres zoltan
66 éves
Balatonalmádi

55éves,balatonalmádi lakos vagyok.Elváltam 28év után,nem önhibámbol.Két nagykoru gyermekem,külön háztartásban él,egy pici 4éves kislány,nagypapája vagyok. Saját vállalkozásomban dolgozom.Ha idöm engedi,szeretek kerékpározni,sétálni, kertészkedni,szeretem az állatokat,kutyákat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/balatonalmadi
Nyomtatás dátuma: 2020-07-11 22:21:02