Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 183 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Anita
46 éves
Salgótarján

Szia Kedves Idegen! Alapjaiban egy nagyon optimista, jókedélyű emberke vagyok. Szeretem a munkám, a Családom, és szeretnék ismét szeretni! Az elmúlt "volt" már a múlt, most már tényleg az igazi emberemet szeretném megtalálni... Üdv: Anita
ági
64 éves
Salgótarján

Emma
62 éves
Salgótarján

Az életem első szakaszában számvitellel és adótanácsadással foglalkoztam. A sors úgy akarta, hogy ismét iskolapadba üljek. 48 éves koromtól a segítőszakmában ápolónőként dolgozom. Közel 3 éve özvegy vagyok. 36 évi együttlét után ismét vágyom a szerető társra. A szakmám feltöltődést igényel,...
Ildikó
38 éves
Salgótarján

TÁRSra vágyom, akivel meg lehet osztani az ÉLET - et! Őszinteség, hűség, szeretet, harmónia, vidámság!!!
Andrea34
44 éves
Salgótarján

Lexi
41 éves
Salgótarján

Ismerkedem.Keresem azt az embert aki illik hozzám.Csak képes adatlapja válaszolok ha szimpatikus vagy.
Tímea
37 éves
Salgótarján

Keresem párom komoly kapcsolatcéljából. Aki család centrikus, jókat lehet vele beszélgetni, nevetni, sétálni. Fontos számomra az őszinteség, az hogy mindent megtudjunk beszélni. Hasonló érdeklődésű legyen, de azért ne álljon tőle távol új dolgok sem. Természet kedvelő lány vagyok, rajongok...
ági
64 éves
Salgótarján

Hiába írok itt magamról bármit, csak a személyes találkozás az igazi.
Réka
41 éves
Salgótarján

Szeretném megtalàlni a másik felem.Őszinte hűséges megbízható családcentrikus nő vagyok.Szeretnék boldog lenni és valakit boldoggá tenni.
Beáta
36 éves
Salgótarján

Én egy egyedülálló anyuka vagyok aki szeret lovagolni úszni kirándulni filmet nézni zenét hallgatni táncolni. Keresem azt a társat aki elfogad mind a kettőnket.


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Zoli
52 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb.Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
Sándor
53 éves
Salgótarján

Komoly kapcsolatot keresek! Egyszerű,dolgozó,szeretni és tiszteletet adni tudó embernek tartom magam,aki szívesen megismerkedne olyan valakivel,kinek szintén nem az a fontos számára,hogy a társával minden együtt töltött idejét harmóniában,megértésben és szeretetben töltse. Hiszen az évek els...
Attila
38 éves
Salgótarján

Egy újabb hús a húspiacon. Remélem valaki meglátja az embert és a lelket is a hús mögött. Magányos a fogkefém, tedd mellé a tiédet!
Lászlo
68 éves
Salgótarján

Kedves látogató! KÖSZÖNÖM,hogy "meglátogattál". Átlagos egyszerü ember vagyok.Pest megyéböl,most költöztem,teljes egyedül élek,saját kerted családi házban lakom.Nyugdijas vagyok,de mellette ,10 napot dolgozom,/ buszt vezetek /..HA,,,lehet "álmodozni" ,, csak olyan kapcsolatot...
Zoltan
36 éves
Salgótarján

Egyedul éló ferfi vagyok,komoly kapcsolatot keresek.Ha felkeltettem az érdeklódéseteket jelentkezzetek.
Joco800
39 éves
Salgótarján

Még keresem a másik felem!Aki aranyos van humora és lehet vele nevetni,de ugyanakkor tud komoly is lenni.:)
Gábor
46 éves
Salgótarján

Salgótarjánban lakom, elváltam, van egy 12 éves kislányom, aki nem velem él. Sport, filmek, olvasás, fotózás, művészetek, ami minden mennyiségben érdekel.
Gyula
50 éves
Salgótarján

két szép fiammal probálok tul élni sok csalodást.Szeretném már meg találni végre a párom akire büszke lehetek hogy kitart mellettem joban rosszba és nem csak hitegetnek aztán tovább lépnek .
Laci
41 éves
Salgótarján

Lelkes, és bízok az intuícióiban, igénylem a romantikát, keresem az igaz énemet, értékelem a tartalmas kapcsolatokat és a bölcsesség megszerzéséről álmodozok(mert ami van az még kevés) Szeretem, hogy szeretetteljes, kedves és őszinte vagyok. Hajlamos vagyok adakozásra, a spiritualitásra fogékon...
Miklós
49 éves
Salgótarján

"Úgy néztem magamra mindig, ahogy csodára nézni illik!" Úgy nézzek rád mindig, ahogy csodára nézni illik!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 15:48:41