Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 277 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Julianna
43 éves
Salgótarján

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, egy jó humorú, család centrikus, gyengéd férfi személyében, aki 100 %-ig elfogadja a fiamat. A legjobb dolog a világon szeretni és szeretve lenni!
Éva
69 éves
Salgótarján

Szeretetre vágyó családcentrikus szép és jó dolgokat kedvelő,valamint tisztaságot rendet szerető,őszinte, kreatív a konyhában és az élet más területén is.Hasonló beállítottságú és józan gondolkodású társat keresek ha ilyen vagy kérlek keress!
ági
65 éves
Salgótarján

Emma
63 éves
Salgótarján

Az életem első szakaszában számvitellel és adótanácsadással foglalkoztam. A sors úgy akarta, hogy ismét iskolapadba üljek. 48 éves koromtól a segítőszakmában ápolónőként dolgozom. Közel 3 éve özvegy vagyok. 36 évi együttlét után ismét vágyom a szerető társra. A szakmám feltöltődést igényel,...
Katalin
52 éves
Salgótarján

Üdvözlök mindenkit. Magamról annyit, barátságos, beszélgetős ember vagyok. Szeretem a kutyákat és a virágokat.
Renáta
23 éves
Salgótarján

Üdv! Reni vagyok.. Én azért regisztáráltam mert egy komoly kapcsolatot szeretnék ! Többet megtudhatsz rólam ha megismersz! Szóval csak bátran :-)
Judit
66 éves
Salgótarján

Judit vagyok,64 éves 3 éve özvegy.Szabadidő eltöltésére,Összeköltözés nélkül,Partnert keresek.Nyugdíjas
Tímea
38 éves
Salgótarján

Keresem párom komoly kapcsolatcéljából. Aki család centrikus, jókat lehet vele beszélgetni, nevetni, sétálni. Fontos számomra az őszinteség, az hogy mindent megtudjunk beszélni. Hasonló érdeklődésű legyen, de azért ne álljon tőle távol új dolgok sem. Természet kedvelő lány vagyok, rajongok...
Orsolya
47 éves
Salgótarján

Nem is tudom, hogy miért vagyok itt.. téged kereslek, és ha szimpatikus vagyok, akkor írj rám. Ismerkedjünk meg, én nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Anita
26 éves
Salgótarján

Szeretem az állatokat, nekem is van két macskám. Egyedül élek. Lakberendezőként dolgozom, de mellette nagyon szeretek olvasni, rajzolni.


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

László
30 éves
Salgótarján

Élj a mának! Szexfüggők kíméljenek, normális, józan életű nőt keresek! Sportos, életvidám férfi vagyok, kalandorok kíméljenek.
Sándor
54 éves
Salgótarján

Komoly kapcsolatot keresek! Egyszerű,dolgozó,szeretni és tiszteletet adni tudó embernek tartom magam,aki szívesen megismerkedne olyan hölggyel ,kinek szintén fontos számára,hogy a társával minden együtt töltött idejét harmóniában,megértésben és szeretetben töltse. Hiszen az évek elszállnak a...
Joco800
40 éves
Salgótarján

Még keresem a másik felem!Aki aranyos van humora és lehet vele nevetni,de ugyanakkor tud komoly is lenni.:)
Ferenc
62 éves
Salgótarján

koromhoz képest aktív,mozgást, sportot kedvelő,zenei mindenevő,kertészkedő,vidéki életmódhoz szokott ffi. vsgyok
János
60 éves
Salgótarján

Több társkeresőn keresem a páromat....talán itt sikerül találkoznunk! Ennél többet majd személyesen szeretnék magamról megosztani.
Zoli
53 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb.Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
Róbert
63 éves
Salgótarján

Kedves,gondoskodó, türelmes, házias férfi vagyok, tudok főzni, segítek a házimunkában is ha kell :) Szeretem a természetet, kirándulást, sportot, zenét. Független vagyok, van egy felnőtt fiam aki nem él velem. Keresem hasonló érdeklődési körű független vagy akár gyerekkel élő páromat. Ha szi...
Zoli
34 éves
Salgótarján

Vidám, társaság kedvelő ember vagyok, szeretek beszélgetni, nevetni, kirándulni, fotózni, de filmet nézni, olvasni is, és makettezni. 🙂
Zoltán
48 éves
Salgótarján

Nyugodt, türelmes embernek mondanak, aki szigorúbbnak néz ki, mint amilyen. :) Részben a munkám a hobbim,
atesz
61 éves
Salgótarján

61 év évesen rám találhat még új dolog az életemben!Mondjuk egy kedves társ! Még ne m szabad lehúzni a "redőnyt"!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2020-07-07 11:40:29