Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 301 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Andrea34
45 éves
Salgótarján

Julianna
71 éves
Salgótarján

Átlagos külsejü átlagos életmódot élő hölgy vagyok Salgótarjánban saját kicsi otthonomban élek. Szeretem az embereket a természetet ,szeretek kirándulni . Szabadidőmben: olvasok,tévét nézek ,rejtvényt fejtek ,internetezek. Hasonló életvitelű és beállitottságú urat keresnék jóbarátnak..
Katalin
52 éves
Salgótarján

Üdvözlök mindenkit. Magamról annyit, barátságos, beszélgetős ember vagyok. Szeretem a kutyákat és a virágokat.
Éva
63 éves
Salgótarján

4 éve özvegy vagyok, és keresem azt a férfit, akivel a hátralévő életemet le tudnám élni szeretetben, boldogságban. Nagyon kedves vagyok és intelligens, aki oda figyel a párjára, valamint nagy kompromisszum készséggel rendelkezem.
Boglárka
45 éves
Salgótarján

Frissen elvált, egy gyermekes anyukaként próbálok érvényesülni. Saját vállalkozásom van, és saját lakásom. Nem eltartót keresek, hanem egy társat a mindennapokra.
Gabriella
32 éves
Salgótarján

Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra! Salgótarján környékéről várom férfiak jelentkezését!
ildiko57
62 éves
Salgótarján

őszinte,barátságos,szeretetre méltó,segítőkész
Katalin
50 éves
Salgótarján

Szióka! Ebben a korban már nem a mindent elsöprő lángoló szerelmet keressük, hanem a nyugalmat, az odaadást, én is ezért vagyok itt. Van egy lányom, aki lassan kirepül tőlem. Elváltam. Szeretem az állatokat, nekem is van egy kutyusom
Éva
69 éves
Salgótarján

Szeretetre vágyó családcentrikus szép és jó dolgokat kedvelő,valamint tisztaságot rendet szerető,őszinte, kreatív a konyhában és az élet más területén is.Hasonló beállítottságú és józan gondolkodású társat keresek ha ilyen vagy kérlek keress!
Emma
63 éves
Salgótarján

Az életem első szakaszában számvitellel és adótanácsadással foglalkoztam. A sors úgy akarta, hogy ismét iskolapadba üljek. 48 éves koromtól a segítőszakmában ápolónőként dolgozom. Közel 3 éve özvegy vagyok. 36 évi együttlét után ismét vágyom a szerető társra. A szakmám feltöltődést igényel,...


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Csabi
38 éves
Salgótarján

Fő a jókedv :))) Szia kedves hölgyemény! :) Salgótarján és környékén élő lányok jelentkezését várom. Komoly kapcsolat érdekel. De szívesen levelezek is! Szeretek filmet nézni, sütni-főzni ezt azt hosszan sétálni és átbeszélgetni az egész éjszakát, nagyon szeretek zenét hallgatni, és ki...
Gábor
43 éves
Salgótarján

Szia! Jelenleg Salgótarjánban élek, de nem vagyok benne biztos, hogy itt is fogom leélni az életem. Ezt majd a jövő eldönti. Szabadidőmet szeretem aktívan eltölteni, elsősorban a természetben, emelett spanyolul tanulok. Imádom a hegyeket, így ha tehetem, túrázom valamerre. Akár a környéken, akár ...
Krisztian
42 éves
Salgótarján

Komoly kaocsolat remenyeben regisztraltam keresem hozzam illo parom. Salgotarjan es környékéről.
Sándor
55 éves
Salgótarján

Komoly kapcsolatot keresek! Egyszerű,dolgozó,szeretni és tiszteletet adni tudó embernek tartom magam,aki szívesen megismerkedne olyan hölggyel ,kinek szintén fontos számára,hogy a társával minden együtt töltött idejét harmóniában,megértésben és szeretetben töltse. Hiszen az évek elszállnak a...
Ábel
34 éves
Salgótarján

Már három éve kiléptem egy hosszú kapcsolatból, végre meg szeretnék állapodni valaki mellett! Kedves hölgyek, jelentkezzetek ha szeretnétek egy kedves férfival megismerkedni
Gábor
51 éves
Salgótarján

Az őszinteséget nagyra értékelem, optimista s nyugodt személyiség vagyok. Szerintem normális értékrenddel rendelkezem. A humorom elég jó. Állítólag! :-)
Lajos
32 éves
Salgótarján

Igen élénk képzeletű és kíváncsi típus vagyok, szeretek részletekbe menően tervezni. Nehezemre esik a céltalan fecsegés, jobban kedvelem a mély, tartalmas beszélgetést. Többnyire kerülöm, hogy csak érzelmek alapján cselekedjek, igyekszem racionális lenni. Jobbára nehezen fejezem ki érzelmeimet...
Zoli
53 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb.Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
János
60 éves
Salgótarján

Több társkeresőn keresem a páromat....talán itt sikerül találkoznunk! Ennél többet majd személyesen szeretnék magamról megosztani.
Gabi
46 éves
Salgótarján

Ismerkedni vagyok itt Nem barbi babát keresek Kedves pasi vagyok A többit majd személyesen Egyenlőre ennyit


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 20:59:48