Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 321 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!
Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

ildiko57
63 éves
Salgótarján

őszinte,barátságos,szeretetre méltó,segítőkész
Kitti
53 éves
Salgótarján

Hellosztok, hát szeretem a természetet, igazi háziasszony típus vagyok, a töbit privátba megbeszéljük, ha szimpatikus vagyok Neked.
Orsolya
48 éves
Salgótarján

Nem is tudom, hogy miért vagyok itt.. téged kereslek, és ha szimpatikus vagyok, akkor írj rám. Ismerkedjünk meg, én nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Emma
64 éves
Salgótarján

Az életem első szakaszában számvitellel és adótanácsadással foglalkoztam. A sors úgy akarta, hogy ismét iskolapadba üljek. 48 éves koromtól a segítőszakmában ápolónőként dolgozom. Közel 3 éve özvegy vagyok. 36 évi együttlét után ismét vágyom a szerető társra. A szakmám feltöltődést igényel,...
Katalin
51 éves
Salgótarján

Szióka! Ebben a korban már nem a mindent elsöprő lángoló szerelmet keressük, hanem a nyugalmat, az odaadást, én is ezért vagyok itt. Van egy lányom, aki lassan kirepül tőlem. Elváltam. Szeretem az állatokat, nekem is van egy kutyusom
Zsuzsanna
27 éves
Salgótarján

Elárulom hogy a scifi a kedvencem, bocs hogy ezzel kezdem de nagyon szeretek mindent ami az emberek csodálatosságáról szól, így a filmekben is ezt kedvelem leginkább. Szeretem a természet szépségét közelről látni és mosolyommal megédesíteni a ppárom napjait, ha szükséged van egy szeretet bombára...
Ildikó
40 éves
Salgótarján

"Vagyok, aki Vagyok" - önmagunkat megismerve jutunk el a Teljesség felé. Én ezt az utat választom, és Te?
Dorottya
24 éves
Salgótarján

Aki ismer, az tudja milyen vagyok...szeretem a biciklizést, kirándulást, olvasást stb.. szabadidőmben verseket írok.
Éva
68 éves
Salgótarján

Több mint 41-évet dolgoztam az egészségügyben../véradó állomáson/,pár év nyugdijban töltött idö után ujból visszamentem régi munkahelyemre..Szeretek turázni,fözni,rejtvényt fejteni...Megismerkednék valakivel,aki a barátom -társam lenne..
Éva
54 éves
Salgótarján

SZeretek nagyon sokat pihenni, de ez aktív pihenés, mondani se kell hogy ehhez azért elkél egy olyan partner aki szintén aktiv, meg sokat akar mozogni térben időben és dolgokban is. Ha van egy olyan hobbid amit imádsz akkor az nagyon jó mert én nagyon érdeklődő tipus vagyok. Mondanom se kell,...


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Miki
50 éves
Salgótarján

Miklós vagyok Salgótarjánból. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a '80-'90-es évek rock zenéjét és a western filmeket.
Mihály
39 éves
Salgótarján

Nagyon odaadó és érdeklődő típusú férfi vagyok és egy nagyon kellemes társaság vagyok. A nőkkel szemben a bizalom nekem a legfontosabb és azt szeretném hogy cserébe én is megbecslést kaphassak. Ugye lányok ti is ilyesmire vágytok egy férfitól?
Zsolt
33 éves
Salgótarján

Szia! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. A személyes találkozas híve vagyok. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj bátran!
Csabi
38 éves
Salgótarján

Fő a jókedv :))) Szia kedves hölgyemény! :) Salgótarján és környékén élő lányok jelentkezését várom. Komoly kapcsolat érdekel. De szívesen levelezek is! Szeretek filmet nézni, sütni-főzni ezt azt hosszan sétálni és átbeszélgetni az egész éjszakát, nagyon szeretek zenét hallgatni, és ki...
Zoli
54 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb.Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
Krisztian
43 éves
Salgótarján

Komoly kaocsolat remenyeben regisztraltam keresem hozzam illo parom. Salgotarjan es környékéről.
György
75 éves
Salgótarján

73 éves,elvált vagyok.Gépipari Technikumot végeztem.Egyedül élek itt Salgótarjánban.Szeretek utazni,kirándulni,fotózni,videózni,rejtvényt fejteni és sokat mozogni.Társat keresek kapcsolat céljából hasonló beállítottsággal.
Gergő
41 éves
Salgótarján

40-s, fiatalos megjelenésű, ápolt, átlagos testalkatú pasi vagyok. Ismerkednék 30-40 év közötti ápolt kedves hölgyekkel.
Csaba
55 éves
Salgótarján

Minden egészséges lélek és hosszú élet mélyén van egy igazi szeretet kapcsolat.Első nekifutásra nekem nettó 35 évet sikerült ebben eltöltenem. Ha neked is van ennyi és pont ráérsz, akkor Téged kereslek... Jóindulatú, jóhiszemű ember vagyok. Ezt már megfigyeltem... :) Értékrendem alapvetően konze...
Csaba
57 éves
Salgótarján

szia egyszerü pasi vagyok ,oroszlán a horoszkópom s oroszlán is vagyok ha felkelttem az erdeklődésedet,a töbit levélben ha kérsz fényképet küldök.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2021-02-25 17:40:39