Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 440 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!
Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Marcsi
57 éves
Sopron

Pozitív gondolkodású férfit keresek, aki tiszteli a nőket, akivel tartalmasan tudjuk eltölteni az időnket (színház, koncertek, tánc, utazás), aki a barátom és társam is lenne egy személyben.
Katinka
67 éves
Sopron

67 éves nyugdíjas özvegy asszony vagyok . Szeretnék 1 olyan társat találni aki korban hozzám illik. Egyedül álló nincs gyermeke. Öszinte intelligens kellemes kinézetű vidám természetű jól szituált. Jó egzisztenciával rendelkező úriember.
Monika
48 éves
Sopron

Szia, alapjában vève, pozitīv, vidám termèszet vagyok, nem szeretek īrkálni magamról, az nem az èn világom, ha úgy alakul, megismerjük egymàst.
Erzsébet
64 éves
Sopron

64 éves nyugdíjas asszony vagyok. Egyedül élek, és a szabadidőmet szeretném megosztani,egy számomra kedves férfivel. Heti három alkalommal még eljárok dolgozni,de időt akarok fordítani egy hosszú komoly barátságra is.
Erzsébet
53 éves
Sopron

Nem szeretnék regélni. Én azt gondolom, hogy minden ember boldog szeretne lenni. Én is. Keresem azt a személyt, aki velem együtt élné le a hátralévő éveit. Hűséges, mert én is az vagyok. Kreatív, természet, állatkedvelő vagyok. Nyitott a világra,arra ami építő. Szeretek olvasni, szeretem a...
ÁGI
30 éves
Sopron

Jószívű nő vagyok vidám természetű odafigyelő az őszinteség a legfontosabb nekem én is egy öszinte embernek tartom magam ha szimpi vagyok írj és nyugodtan ismerj még 🙂🙂🙂🙂🙂☺️☺️☺️☺️☺️
Kittu
33 éves
Sopron

Csak komoly kapcsolat erdekel!!!😀 Imadok sportolni a természetet a Fitness es a szabad levegőt a különféle programokat!Vannak eletceljaim es kitarto küzdő típus Vok!Ha többet szeretnel tudni rolam akkor irj batran es kérdezz!
Gabriella
47 éves
Sopron

Elvált kétgyerekes anyukaként és nőként szeretném újra boldogan élni az életem egy férfi mellett. Szeretek sportolni, olvasni,zenét hallgatni,tanulni,kirándulni. A többit levélváltáskor elmesélem,de igazából a személyes találkozás dönt. Mosolygós,szép napot! 😊 "Never give up!"
Katalin
62 éves
Sopron

Katalin vagyok, egy korban hozzám illő kedves, vidám és őszinte férfit keresek, aki szereti a természetet és az állatokat.
Zsuzsa
59 éves
Sopron

Szia.... Zsuzsa vagyok. 59 éves, 164 cm magas ,. Ismerkedés céljából regisztráltam itt. Keresem a párom 55-60 éves korig. Kb 180vm magas nem dohányzó férfi személyében.


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

József
51 éves
Sopron

Összite becsületes és megbizhato vagyok szeretek sétálni autozni horgászni és focizni a jó filmeket nem nagyon vagyok bulizos tipus kicsit zárkozot inkább
Lajos
52 éves
Sopron

Kedves Hölgyeim!Komoly kapcsolatot keresek!Megbízható,komoly férfi vagyok.Ezért kérem,hogy a Mata Harik kiméljenek!
Nándi
53 éves
Sopron

Üdv, kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy megnézed, illetve elolvasod az adatlapom. Társat keresek, és ezt komolyan is gondolom. Megbízható, hűséges vagyok, nem szeretem a hazugságokat. Jól megvagyok egyedül is, de hiányzik még valaki az életemből. :) Talán Te vagy az? Ha szeretsz utazni,...
Szabolcs
44 éves
Sopron

Komoly kapcsolat reményében csatlakoztam az oldalhoz. Röviden annyit rólam, szeretem az életet. Pozitív fiatalos beállítottságú, mosolygós, humoros, vicces embernek tartanak. Nem ítélem el az embereket, első alkalommal mindenkihez kedvesen állok. Közvetlen, barátságos személyiség vagyok, néha...
Péter
44 éves
Sopron

Raszta normális srác lennék. Legalábbis normálisnak gondolom magam.Ki-ki döntse el maga. :) Remélem lesz aki hajlandó lesz megismerni.
Zoltán
53 éves
Sopron

Társamat keresem akivel jó beszélgetni, új dolgokat felfedezni,kirándulni,kerékpározni .. Szeretek kertészkedni,ha időm engedi nem állnak messze tőlem a konyhai praktikák ,,főzés ,sütés..Ismerőseim őszinte,megértő,érzelmes embernek tartanak..Egyenlőre ennyi a többit szóban...
Garbacz László
41 éves
Sopron

Én is. mint bárki más, szeretnék boldog lenni az életben, mely véleményem szerint túl rövid ahhoz, hogy magányosan éljük le. Ezért is szeretnék társat, szerelmet találni. Általában optimista alkat vagyok, az életben bár vannak rossz dolgok is, de igyekszem mindig a jó oldalát nézni! Hobbim akad s...
Rigler Dávid
35 éves
Sopron

Nem igazán vagyok a szavak ember. Ha meg akarsz ismerni írj. Jelenleg Sopronba TAnulok és élek. Ritkán vagyok Pesten.
Miklós
45 éves
Sopron

Üdv! Egyedülálló, nem dohányzó, nem bulizós, nem igazán bőbeszédű, nyugodt, türelmes, őszinte... Szeretek sétálni, kirándulni, utazni természetben, városban. Érdekelnek az informatikai, gazdasági hírek, lehetőségek, újdonságok. Nem igazán tudok itt most több betűt gépelni magamról. Jobban meg...
László
55 éves
Sopron

Keresem a párom, remélem egyszer csak megtalálom! Akivel este ölelésben nyugovóra térek, aki mellett reggel boldogan ébredek meg!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:11:52