Társkereső Hidegkút

jegyezz meg

Társkeresés Hidegkúton (Veszprém)

Hidegkúti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 96 társkereső tag vár rád Hidegkút és környékéről!
Rövid ismertető


Hidegkút egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hidegkút és környékéről:

Judit
26 éves
Hidegkút

Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, a természetben lenni. Általában nehezen barátkozom másokkal.
Ildikó
55 éves
Tótvázsony

Keresem a társam, barátom terveim közreműködőjét.Legyen nyitott az élet nyújtotta szépségeire. Menjünk együtt táncolni, horgászni, gombázni, csavarogni.
Zsuzsa
70 éves
Balatonfüred

életet igenlő , jó kedélyű , modern , fiatalos egyedülálló nő vagyok ,pörgős temperamentummal.Kitartóan keresem a párom ( mint zsák a foltját ) és bízom benne , hogy meg is találom . Nem akarok férjhez menni !
Rozi
62 éves
Balatonfüred

Vidám, mindíg jókedvü,kellemes, romantikus, nőies nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni... Szeretek szeretni és szeretve élni.
Judit
54 éves
Balatonfüred

Mosolygós, optimista az életet pozitívan élő Nő vagyok. Sok minden érdekel:-olvasás, színház, természet, bicajozás...de otthon is jól elvagyok valami klassz zene hallgatása közben. Jól működő egyedüllétemet elcserélném egy még...
Niko
65 éves
Balatonfüred

Szőke hajú kék szemű,ápolt , intelligens önmagára , és környezetére igényes hölgy vagyok!Keresem a párom , aki nélkül lehet,de nem érdemes élni!
Monika
72 éves
Balatonfüred

Magamra, környezetemre igényes, fiatalos, vidám, kulturált, egészséges életmódot élő,a jobb értékeket képviselő ember vagyok. Hasonló társamat keresem...A személyes találkozás dönti el a továbbiakat...Bátraké a szerencse (is)...Döntő lehet a stílus, mert az maga az EMBER!
éva
57 éves
Balatonfüred

:-)....................................................................................................:-)
Eva
61 éves
Balatonfüred

Igazából majd annak írok, akit szeretnék én is megismerni. Talán annyit, hogy kutyám van, volt és lesz. Nem szeretem a szakállt és a bajuszt. Valamint az öntelt, egoista embereket, ahogy a hazugokat sem.
Andrea
48 éves
Balatonfüred

Üdvözöllek az oldalamon!! 45 éves Nő vagyok. 19 éves fiam van.Vendéglátásban dolgozom.Szeretek kirándulni, utazni. Sok mindent le lehetne írni,de szerintem a személyes találkozás a legfontosabb.. Keresem azt a férfit aki hosszú távon az életem része lenne. Akinek fontosak az emberi...


Párkereső urak

Társkereső urak Hidegkút és környékéről:

Péter
34 éves
Hidegkút

Próbálok "ember" maradni ebben a mai nyüzsgő világban. Vendéglátásban dolgozom szakácsként.Szeretem a gasztronómiát, állatokat, a természetet, és még rengeteg mindent. Soha nem unatkozom. Keresek egy intelligens, talpraesett nőt, akiért rajongani lehet.
László
41 éves
Tótvázsony

37 éves egyedül álló férfi vagyok.Egy kislányom van aki nem velem él.Vidám,komoly partnert keresek .
sarang istván
61 éves
Balatonszőlős

Ferenc
28 éves
Tótvázsony

Kedves Valaki! Egy egyszerű ember azaz jómagam keresem társam, nincs drága autó a garázsban, nincs vastag pénztárca, de ha nem is ezeket keresed, hanem egy olyan embert aki feltétel nélkül tud szeretni Téged, akkor megtalálsz. Komoly kapcsolatot keresek.
István
52 éves
Balatonfüred

Még mindig a nagy ŐT keresem és kitartó vagyok. Ha megéri akkor küzdök is érte mert szeretném ha Ő lehetne a ...
Adrián
30 éves
Balatonfüred

Szia! Ha kép alapján szimpatikus vagyok, olvass is rólam egy keveset, hátha pont engem keresel. ;) Én egy kedves, figyelmes, őszinte, nyugodt természetű és romantikus típusnak mondható fiatalember vagyok. Szeretem az állatokat. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik: a zenehallgatás, ha kelleme...
László
67 éves
Balatonfüred

Cogito, ergo sum. és csak pozitívan . Nem biztos, hogy párkapcsolatot keresek, hanem inkább szerelmet, szenvedélyt, minőségi szórakozás. Ha valami csoda folytán mégis az sül ki belőle, majd átgondolom . átgondoljuk . Szeretem a mostani magányos életformámat , a hétköznapokban . Bemutatkozni szemé...
Ciccorp
48 éves
Balatonfüred

Zoli
46 éves
Balatonfüred

Jó állapotú pasi olcsón eladó! Keveset használt, csere miatt fölöslegessé vált férfiember sok extrával most 1 forintért elvihető! Igaz hogy már több mint négy évtizede készült, de teljesen hibátlan és működőképes darab. Egy kis törődéssel és szeretettel teljesen új ember varázsolható belőle. H...
Alex
30 éves
Balatonfüred

Kedves Megtekintő, Páromat keresem, akivel kölcsönösen tudunk egymásra számítani, egymással gondolkodni, párkapcsolatban élni annak minden savával, borsával, örömével, bánatával, azt a személyt, aki értékeli azt, ha érte tesznek valamit, közelednek felé, érdeklődnek iránta, és tud/akar időt &q...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/hidegkut
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:18:22