Társkereső Hidegkút

jegyezz meg

Társkeresés Hidegkúton (Veszprém)

Hidegkúti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 93 társkereső tag vár rád Hidegkút és környékéről!
Rövid ismertető


Hidegkút egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hidegkút és környékéről:

Niko
65 éves
Balatonfüred

Szőke hajú kék szemű,ápolt , intelligens önmagára , és környezetére igényes hölgy vagyok!Keresem a párom , aki nélkül lehet,de nem érdemes élni!
Rozi
61 éves
Balatonfüred

Vidám, mindíg jókedvü,kellemes, romantikus, nőies nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni... Szeretek szeretni és szeretve élni.
Andrea
47 éves
Balatonfüred

Üdvözöllek az oldalamon!! 45 éves Nő vagyok. 19 éves fiam van.Vendéglátásban dolgozom.Szeretek kirándulni, utazni. Sok mindent le lehetne írni,de szerintem a személyes találkozás a legfontosabb.. Keresem azt a férfit aki hosszú távon az életem része lenne. Akinek fontosak az emberi...
Judit
54 éves
Balatonfüred

Mosolygós, optimista az életet pozitívan élő Nő vagyok. Sok minden érdekel:-olvasás, színház, természet, bicajozás...de otthon is jól elvagyok valami klassz zene hallgatása közben. Jól működő egyedüllétemet felcserélném egy még...
Zsuzsa
70 éves
Balatonfüred

életet igenlő , jó kedélyű , modern , fiatalos egyedülálló nő vagyok ,pörgős temperamentummal.Kitartóan keresem a párom ( mint zsák a foltját ) és bízom benne , hogy meg is találom . Nem akarok férjhez menni !
Andi
35 éves
Balatonfüred

Mosolygós,életvidám,talpraesett lány vagyok.Szeretem a természetet,szívesen kirándulok.Ha szeretnél jobban megismerni,beszélgetni írj! :-)
éva
57 éves
Balatonfüred

:-)....................................................................................................:-)
Monika
72 éves
Balatonfüred

Magamra, környezetemre igényes, fiatalos, vidám, kulturált, egészséges életmódot élő, vagyok. Hasonló társamat keresem...A személyes találkozás dönti el a továbbiakat...Bátraké a szerencse (is)...
Irmici
59 éves
Balatonfüred

Szeretem a csendet,nyugalmat,ám nem vetem meg a jó zenét,jó társaságot,a táncot,és az olvasást sem.Nyugodt természetű,vidám,barátságos Nő vagyok.
Hajni
38 éves
Balatonfüred

Komoly kapcsolatot keresek. Vidám, humoros, jókedvű, hűséges, nem pláza cica vagyok. Nem festem magam, egyszerű dolgokkal is beérem (egy szívből jövő ölelés). Ismerjük meg egymást!


Párkereső urak

Társkereső urak Hidegkút és környékéről:

Péter
34 éves
Hidegkút

Próbálok "ember" maradni ebben a mai nyüzsgő világban. Vendéglátásban dolgozom szakácsként.Szeretem a gasztronómiát, állatokat, a természetet, és még rengeteg mindent. Soha nem unatkozom. Keresek egy intelligens, talpraesett nőt, akiért rajongani lehet.
Ferenc
27 éves
Tótvázsony

Kedves Valaki! Egy egyszerű ember azaz jómagam keresem társam, nincs drága autó a garázsban, nincs vastag pénztárca, de ha nem is ezeket keresed, hanem egy olyan embert aki feltétel nélkül tud szeretni Téged, akkor megtalálsz. Komoly kapcsolatot keresek.
László
41 éves
Tótvázsony

37 éves egyedül álló férfi vagyok.Egy kislányom van aki nem velem él.Vidám,komoly partnert keresek .
Gábor
47 éves
Balatonfüred

7-8év külföldi munka után a feleségen teljesen elfidegült tőlem 28 év házasság után.15 hónapj itthol dolgozom azóta együtt élübk hátha visszjön valmi,de nem jött!ezidő alatt a lakásunkat is elveszterrük a sógornőm matt!/jelzálog hitel,svájcifrank alapú stb./Ezidő alatt 6-szor akart válni az utols...
Alex
30 éves
Balatonfüred

Kedves Látogató, Páromat keresem, akivel kölcsönösen tudunk egymásra számítani, egymással gondolkodni, párkapcsolatban élni annak minden savával, borsával, örömével, bánatával, azt a személyt, aki értékeli azt, ha érte tesznek valamit, közelednek felé, érdeklődnek iránta, és tud/akar időt &quo...
zsolesz
43 éves
Balatonfüred

Sziasztok! Én egy vidám barátságos 36 éves pasi vagyok komoly kapcsolatot szeretnék! írjatok bátran!
László
67 éves
Balatonfüred

Cogito, ergo sum. és csak pozitívan . Nem biztos, hogy párkapcsolatot keresek, hanem inkább szerelmet, szenvedélyt, minőségi szórakozás. Ha valami csoda folytán mégis az sül ki belőle, majd átgondolom . átgondoljuk . Szeretem a mostani magányos életformámat , a hétköznapokban . Bemutatkozni szemé...
Zoli
46 éves
Balatonfüred

Jó állapotú pasi olcsón eladó! Keveset használt, csere miatt fölöslegessé vált férfiember sok extrával most 1 forintért elvihető! Igaz hogy már több mint négy évtizede készült, de teljesen hibátlan és működőképes darab. Egy kis törődéssel és szeretettel teljesen új ember varázsolható belőle. H...
Sz5792
61 éves
Balatonfüred

sportot természetet kedelő vagyok.Hobbim a kertészkedés
Tibor
31 éves
Balatonfüred

Azért vagyok itt mint mindenki más ugorjunk a közepébe 😉😉😋😋.kedves, szerény mindent vitszesen fogok fel!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/hidegkut
Nyomtatás dátuma: 2019-07-24 04:14:40