Társkereső Nagyesztergár

jegyezz meg

Társkeresés Nagyesztergáron (Veszprém)

Nagyesztergári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 55 társkereső tag vár rád Nagyesztergár és környékéről!
Rövid ismertető


Nagyesztergár egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagyesztergár és környékéről:

adrienn
45 éves
Zirc

Szeretném megtalálni a párom! Nem az a lényeg hogy ide mit írok hanem hogy ki vagyok valójában azt pedig csak akkor tudod meg ha megismersz!
Zsuzsi
54 éves
Zirc

Ha nem írsz nekem, nem tudhatjuk, hogy miről maradunk le mindketten...Téged kereslek, aki mellett fiatal tudok maradni, nem pedig azt, aki segít megöregedni. Nem megoldást keresek és nem félek tovább gondolni a jól működő életemet, csak kiegészíteni, hogy a jó, még jobb lehessen. A mosolyomat...
Judit
45 éves
Zirc

Üdv! Párkapcsolat reményében regisztáltam erre az oldalra! Van egy kisfiam ,Ő 15 éves,családi házban élünk a Bakony szìvében! Elválltam,szüleim segítségével nevelgetem a Szabolcsot!Nem neki keresek apukát,hanem magamnak egy megbízható,tisztelet tudó,becsületes társat! Köszi,hogy elovastátok...
erzsi
51 éves
Zirc

erzsi vagyok.egy fiam van vele élek.anyagi hejzetemrendezett.keresem a párom egyőszinte,külső és belső igényekre vágyó férfi személyében.
Erzsi
58 éves
Zirc

Keresem társam, hosszú tartalmas kapcsolatra. Kalandorok kiméljenek.A többit ismerj meg és megtudod!
Mónika
46 éves
Zirc

Anett
31 éves
Zirc

Sziasztok! Keresgélek, illetve keresgélünk. Majd meglátjuk, hogy hogy alakul. Leginkább környékbelieket :-)
Pircsi
36 éves
Zirc

33 èves egyedülálló nő vagyok. Van egy kisfiam aki mindennèl fontosabb számomra. Az oldalra nem apa keresès cèljából jelentkeztem.
Nusi
79 éves
Dudar

Három éve magányosan élő hölgy vagyok, aki szeretne maga mellé egy igazi társat. Család centrikus, tisztaságot, rendet szerető ember vagyok, aki szívesen süt-főz, kertészkedik. Színházba és kirándulni is szeretek járni, csak kellene egy kísérő, akivel megoszthatnám élményeimet.
Renáta
31 éves
Csetény

komoly kapcsolatot keresek. Csetényben élek kislányommal. Ha szeretnél többet megtudni írj, válaszolni itt nem tudok.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagyesztergár és környékéről:

János
39 éves
Nagyesztergár

Szia komoly kapcsolatot keresek őszinte hűséges srác vagyok. Minden levélre válaszolok várom a leveleket.
Ákos
25 éves
Nagyesztergár

Nincs, nagy elvárásom, csak fogadj el úgy ahogy vagyok 😁, picit gyerekes, szó ki mondó és nagyon "kerge" 😀😎, a többi privát chethben 😁
László
41 éves
Olaszfalu

Sziasztok! Foglalkozásomat tekintve autószerelő vagyok. Nagyon sok autónak megjavítottam a szívét, de most másra vágyom. Úgy érzem jó doktor vagyok, hátha adsz egy esély a tiéd is jó kezekbe kerül általam! Ha úgy érzed, szeretnéd és felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan írj, de keresni is foglak!
Gergő
31 éves
Zirc

Kedves Látogató! Nem hiszek az ideírt idézetekben és életbölcsességekben. Nem hiszek a sablonos bemutatkozásokban. Nem tudom feltalálni a bemutatkozások spanyol viaszát, így nincs más hátra, mint hogy meghívjalak egy remélhetőleg érdekes beszélgetésre, amin keresztül meg tudjuk egymást ismerni!
Attila
49 éves
Zirc

Csendes nyugot béke szerető ember vagyok szeretek a szabadba leni és ha az idöm engedi utazgatni komoj kapcsolatot keresek Aszt jolene tudni akarvalaki egyáltalán ismerkedni?
Balázs
32 éves
Zirc

Smile often - Love truly - Be brave - Do more - Never be afraid - Live the moment - Do something, do it well
Robert
47 éves
Zirc

Kedves intelligens müvelt ,kiegyensúly..életvidám törekvő,f,fi volnék. Ki nagyon t.szeretni imadni ,tisztelni ,s becsülni,de mind. Elvarom én is. Kedves vonzó,csinos ,intelligens Hölgyet,tarsnak parnak...egy eletre.😊😊😊
Norbert
22 éves
Zirc

Egy kedves, őszinte lányt keresek, aki számára fontos a hűség és a bizalom ebben a rohanó világban. Előny, ha hasonló az érdeklődési körünk és szereted az állatokat.
Krisztián
42 éves
Zirc

Szia! Nem is tudom mit írhatnák. Szeretek kirándulni,bográcsozni,moziba járni.Úgy gondolom nem ez a pár mondat fogja eldönteni, hogy valaki megismerje a másikat.
Er
24 éves
Zirc

Sziaszok:) Egy 17 éves srác vagyok aki keres egy korban hozzá illő,normális lányt! Írj bátran privátba!:)))


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nagyesztergar
Nyomtatás dátuma: 2019-07-24 04:12:44