Társkereső Nagyesztergár

jegyezz meg

Társkeresés Nagyesztergáron (Veszprém)

Nagyesztergári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 56 társkereső tag vár rád Nagyesztergár és környékéről!
Rövid ismertető


Nagyesztergár egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagyesztergár és környékéről:

Zsuzsi
54 éves
Zirc

Ha nem írsz nekem, nem tudhatjuk, hogy miről maradunk le mindketten...Téged kereslek, aki mellett fiatal tudok maradni, nem pedig azt, aki segít megöregedni. Nem megoldást keresek és nem félek tovább gondolni a jól működő életemet, csak kiegészíteni, hogy a jó, még jobb lehessen. A mosolyomat...
adrienn
46 éves
Zirc

Szeretném megtalálni a párom! Nem az a lényeg hogy ide mit írok hanem hogy ki vagyok valójában azt pedig csak akkor tudod meg ha megismersz!
erzsi
51 éves
Zirc

erzsi vagyok.egy fiam van vele élek.anyagi hejzetemrendezett.keresem a párom egyőszinte,külső és belső igényekre vágyó férfi személyében.
Judit
45 éves
Zirc

Üdv! Párkapcsolat reményében regisztáltam erre az oldalra! Van egy kisfiam ,Ő 15 éves,családi házban élünk a Bakony szìvében! Elválltam,szüleim segítségével nevelgetem a Szabolcsot!Nem neki keresek apukát,hanem magamnak egy megbízható,tisztelet tudó,becsületes társat! Köszi,hogy elovastátok...
Erzsi
58 éves
Zirc

Keresem társam, hosszú tartalmas kapcsolatra. Kalandorok kiméljenek.A többit ismerj meg és megtudod!
Mónika
46 éves
Zirc

Anett
31 éves
Zirc

Sziasztok! Keresgélek, illetve keresgélünk. Majd meglátjuk, hogy hogy alakul. Leginkább környékbelieket :-)
Pircsi
37 éves
Zirc

33 èves egyedülálló nő vagyok. Van egy kisfiam aki mindennèl fontosabb számomra. Az oldalra nem apa keresès cèljából jelentkeztem.
Nusi
80 éves
Dudar

Három éve magányosan élő hölgy vagyok, aki szeretne maga mellé egy igazi társat. Család centrikus, tisztaságot, rendet szerető ember vagyok, aki szívesen süt-főz, kertészkedik. Színházba és kirándulni is szeretek járni, csak kellene egy kísérő, akivel megoszthatnám élményeimet.
Renáta
31 éves
Csetény

komoly kapcsolatot keresek. Csetényben élek kislányommal. Ha szeretnél többet megtudni írj, válaszolni itt nem tudok.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagyesztergár és környékéről:

Ákos
25 éves
Nagyesztergár

Nincs, nagy elvárásom, csak fogadj el úgy ahogy vagyok 😁, picit gyerekes, szó ki mondó és nagyon "kerge" 😀😎, a többi privát chethben 😁
Zsolt
44 éves
Zirc

Szerettem volna egy jópofa bemutatkozást írni magamról, de nem sikerült. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj!
Gergő
32 éves
Zirc

Kedves Látogató! Nem hiszek az ideírt idézetekben és életbölcsességekben. Nem hiszek a sablonos bemutatkozásokban. Nem tudom feltalálni a bemutatkozások spanyol viaszát, így nincs más hátra, mint hogy meghívjalak egy remélhetőleg érdekes beszélgetésre, amin keresztül meg tudjuk egymást ismerni!
Attila
49 éves
Zirc

Csendes nyugot béke szerető ember vagyok szeretek a szabadba leni és ha az idöm engedi utazgatni komoj kapcsolatot keresek. Azol a társ kereök akik fénkép alapján döntik el ki illik ösze kise azok nem komoj társat keresnek csak szorakoznak joban meg kell ismerni valakit hogy döntést lehesen hozn...
Balázs
33 éves
Zirc

Smile often - Love truly - Be brave - Do more - Never be afraid - Live the moment - Do something, do it well
Norbert
22 éves
Zirc

Egy kedves, őszinte lányt keresek, aki számára fontos a hűség és a bizalom ebben a rohanó világban. Előny, ha hasonló az érdeklődési körünk és szereted az állatokat.
Tamás
32 éves
Zirc

Iü szakèrtőkènt dolgozom. Fontos szàmomra az együtt eltöltött minősègi idő, valamint a közös cèlok.
Er
24 éves
Zirc

Sziaszok:) Egy 17 éves srác vagyok aki keres egy korban hozzá illő,normális lányt! Írj bátran privátba!:)))
Krisztián
42 éves
Zirc

Szia! Nem is tudom mit írhatnák. Szeretek kirándulni,bográcsozni,moziba járni.Úgy gondolom nem ez a pár mondat fogja eldönteni, hogy valaki megismerje a másikat.
Gábor
40 éves
Zirc

Hát, mit is kell ide írnom! Hát talán, hogy szeretek olvasni, kirándulni, természetben lenni. Én ugyan nem vagyok felsőfokú végzettségű, de érdekelnek a tudományok, a művészet és a világ dolgai. Elsősorban én is hasonló érdeklődésű partnert keresek. Kerülöm a konfliktusokat. Ha nézeteltérés is...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nagyesztergar
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:06:17