Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 674 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Gabriella
41 éves
Szolnok

Kedves, hűséges, családcentrikus, optimista, életvidám vagyok. 9 éves kisfiammal élek együtt. Szeretek jó időben kirándulni, biciklizni, rossz időben pedig behúzódni a szobába és tv-t nézni, társasjátékot játszani, kártyázni. Fontos a munkám, a családom és a barátaim, akiknek én is fontos...
Éva
67 éves
Szolnok

Kedves, szerény, nyitott, érzékeny nyugdíjas vagyok. Család szerető, kirándulást, színházat, hosszú sétákat kedvelő. Szeretetet adni és kapni. Még szeretnék őszintén boldog lenni.
Nikolett
44 éves
Szolnok

Egyedül nevelem a két gyermekem. A munkám miatt kevés a szabadidőm, és nem tudok eljárni ismerkedni, egyedül pedig nagyon rossz. Azért is gondoltam, hátha itt rátalálok a Nagy Ő-re:-)
Magdolna
66 éves
Szolnok

Életvidám, humoros, kedves, másokra is odafigyelő, fiatalos, pörgős, vonzó,független szolnoki hölgy vagyok. Érdekel a zene, tánc, utazás, wellness, hosszas beszélgetések. Olyan társat keresek tartós kapcsolatra, akivel szebbé tennénk egymás életét.
Szilvi
46 éves
Szolnok

A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 40-es férfi személyében. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyen igényes magára és udvarias. Nagyon szeretek kirándulni, utazni.
Ildikó
56 éves
Szolnok

52éves 106-kg 165cm. van 4 gyermekem 5 unokám nem iszom nem dohányzom és nem szeretnék italos dohányos férfival találkozni
Ildikó
56 éves
Szolnok

55-ÉVES 165-CM 106-KG 4-GYEREKEM VAN . NEM SZERETEM A DOHÁNYOSOKAT ÉS NE IS KERESSENEK DOHÁNYOS VAGY ITALOSOK ,NÉHA BULIBA KEVESET AZ NEM GOND HA TUD VISELKEDNI
Zsanett
41 éves
Szolnok

Sziasztok. Őszinte, humoros komoly gondolkodású ember vagyok. Hozzám illő párom keresem, kérem az jelentkezzen aki komolyan gondolja. Köszönöm hogy elolvasta hirdetésem.
Ildikó
50 éves
Szolnok

A bemutatkozó szöveget magamról később adom meg (de lehet, hogy az már a személyes találkozás része lesz); addig is várom az igényes, megbízható, a szeretetet, tiszteletet, toleranciát, alkalmazkodást ismerő, érzelmet, humort kedvelő, valamint a hosszabb távú, komoly kapcsolatot kereső FFI-ak...
Mónika
24 éves
Szolnok

Kevés szabadidővel rendelkezem, ezért így próbálok társat találni. Hobbim kirándulás, természetjárás. Férfias, intelligens társam keresem


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Groovy
29 éves
Szolnok

Szeretem a zenét, az utazást, filmeket, színházat.Időnként főzők, esténként futok,úszok. Szeretem a természetet, a hegyeket, a folyókat,a tengert, a napsütést, a növényeket.Van egy kutyám és egy macskám. A személyes találkozás híve vagyok, mert élőben lehet jobban megismerni egymást.
Imre
43 éves
Szolnok

Hűséges, odaadó társ vagyok és az őszinteséget tartom a legfontosabbnak az életben. Egy igazi társat keresek.
Kevin
30 éves
Szolnok

Ha meg akarsz ismerni akkor írj rám :) ha írsz vissza írok bárkinek :) Hát nem hiszem hogy itt találom meg a szerelmemet, de úgy vagyok vele hogy egy próbát megér a dolog ;) szeretek utazni, ismerkedni, új emberekkel körbevenni magam
Attila
36 éves
Szolnok

Ismerkednek egy kedves nővel. Milyen kapcsolatot keresek?amilyen alakul. Én nem erőltetek semmit. Ez csak két emberen múlik
István
32 éves
Szolnok

Szia! 29 éves Tiszaföldvári srác vagyok! Egyedül élek.14 éves vízilabda és 5 év honvédsègi múltam van.
Attila
34 éves
Szolnok

Az önismeret olyan, mint egy hagyma. Több rétege van, és minél többet hántunk le, annál valószínűbb, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban sírva fakadunk.
Krisztofer
54 éves
Szolnok

Sziasztok, sajna sokat dolgozok, így marad az internetes vak randi. Aztán majd kiderül, mi lesz vagy nem lesz. Ha tetszem neked vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy az újra, akkor keress fel.
Józsi
72 éves
Szolnok

Keresem szeretetre, melegségre vágyó 65-75 év körüli szolnoki hölgy ismeretségét, aki szeretne nyugalomban, boldogságban élni velem. Nem dohányzom, nincsenek káros szenvedélyeim.
Károly
59 éves
Szolnok

Az a meglátásom, hogy írhatok ide bármit, nem oszt, nem szoroz. Amennyiben szeretnél megismerni, írj, vagy jelezd a lehetőséged szerint.
Dávid
35 éves
Szolnok

Elég nehéz szavakba önteni mit vagy kit is keresek,de az a nő akivel majd valami finomat kortyolgatok egy nyári éjszakán,egymás életéről storyzgatva,tudni fogja pontosan..Sport,zene és természetszerető típus vagyok,empatikus de határozott amikor annak kell lenni, a koromhoz képest elég nagy élett...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2021-02-25 17:57:37