Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 480 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!
Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Margó
61 éves
Szolnok

Akinek szimpatikus vagyok az ismerjen meg személyesen.Komoly kapcsolathoz keresem társam.Kalandorok ne írjanak!!!
Klári
63 éves
Szolnok

Páromat keresem egy humoros, tiszta, nem dohányzó ember mellett! Várom, hogy együtt utazgathassunk, levegőn, sportrendezvényeken részt vegyünk. Hasonló érdeklődési igényű vagy, akkor egymásra találtunk! Mihamarabbi találkozásunk reményében, Klári
Zsuzsa
57 éves
Szolnok

Csinos, értelmes, mélyérzésű nő vagyok.Életvidám, dinamikus, de megnyugodni is tudó embernek tartom magam. Szeretek sok mindenről beszélgetni: a lélekről, a világ sok furcsaságáról, irodalomról, történelemről, színházról - minden érdekel. Hiszek - még 50 évesen is- a szerelemben és az örök...
Ani
52 éves
Szolnok

Hogy ki is vagyok valójában? Hogy nem ismertek? Ó, igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan! S, milyen...? Az tőled függ..., alkalmazkodó, ám mindig önmagam!
Magdi
70 éves
Szolnok

Pozitív gondolkodású, optimista, sportos,fiatalos, független kiegyensúlyozott nő vagyok. A kölcsönös bizalom,az egymás elfogadása, az őszinteség a humor számomra fontos.Sok minden érdekel,könyv ,zene,utazás stb. Hasonló korú partnerrel ismerkednék.
Kata
63 éves
Szolnok

Társat ,barátot,,kapcs keresek ! Szolnokon lakom , de sokat vagyok Budapesten is . A személyes találkozás fontos számomra , mivel ott sok minden eldől , szimpátia ,kölcsönös vonzalom . Mindent szeretek ami örömet okoz az életben. Földön járó , egyszerű fitt és házias vagyok .A többit...
Tünde
37 éves
Szolnok

Szia! Korban hozzám illő páromat keresem. Ha kíváncsi vagy rám bővebben hát jelentkezz...........
Zsuzsi
55 éves
Szolnok

Keresem párom kivel minden téren jó Kedvelem a jo hangulatot pozitív beállítottságú átlagos nő vagyok Szelelmet szeretetet pénzel nem lehet megvásárolni!!! A vonzalom fontos egy kapcsolatban! Sajnos nem tudok irni mert nem enged a rendszer!!
Marcsi
38 éves
Szolnok

Sziasztok. Nem szeretnék magamról feleslegesen írkálni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj rám. Puszi😘
Andi
49 éves
Szolnok

Tartós kapcsolat reményében keresem azt a férfit, aki hozzám hasonlóan optimista, mosolygós, szereti a természetet, utazást, a jó beszélgetéseket. :-) Te is légy nyitott, széles látókörű, kommunikatív.


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Károly
57 éves
Szolnok

"Mit is írhatnék magamról ?? " Olyan társat szeretnék, akivel hosszú távon tudok együtt élni. Nagyon fontos számomra, hogy akivel együtt vagyok, azt teljes mértékben támogassam az élet minden területén. Végzettségem szerint villamos üzemmérnök vagyok. Ez a tény senkit ne zavarjon, a hum...
Groovy
28 éves
Szolnok

Szeretem a zenét, az utazást, filmeket, színházat.Időnként főzők, esténként futok,úszok. Szeretem a természetet, a hegyeket, a folyókat,a tengert, a napsütést, a növényeket.Van egy kutyám és egy macskám. A személyes találkozás híve vagyok, mert élőben lehet jobban megismerni egymást.
Norbert
38 éves
Szolnok

Sziasztok! Nem kalandozásra vágyom! Szeretnék ismerkedni, barátság vagy ,ha úgy alakul komoly kapcsolatot céljából! Szeretem a természetet , az állatokat, szeretek kirándulni, moziba járni, sportolni..
László
43 éves
Szolnok

Megbízható komoly kapcsolatott keresek ..:)Keresem azt a megbízható hölgyet akivel talán sikerül ....
Dávid
33 éves
Szolnok

Sziasztok, Dávid vagyok Szolnokról, jót hallottam erről az oldalról ezért regisztráltam. Ismerőseim szerint intelligens, barátságos sokszor jó humorú ember vagyok. Ha csak a fele stimmel már jó. :) Komoly kapcsolatot keresek.
István
46 éves
Szolnok

Jó társaságnak tartanak, széles érdeklődési és látókörrel. Könnyű megtalálni velem a hangnemet bármely témában, könnyen alkalmazkodom. Önzetlen segítőkészség és még tudom a csak barát szó jelentését. Szeretem a spontán dolgokat, kalandokat. Családcentrikus, gyermekszerető társas lénynek tartom ma...
Csaba
36 éves
Szolnok

Ezt a részt utálom a legjobban.... 😁 Rendes őszinte embernek tartom magam. Kedves vidám ("vékony" ) párom keresem!
János
43 éves
Szolnok

Szolnoki független 43éves férfi vagyok.társam keresem komoly kapcsolat céljából.lehetőleg szintén szolnoki hölgy személyében.
Tamás
40 éves
Szolnok

Sziasztok! Szeretem a humort a jó filmeket, legyen az bármilyen stílusú. A zene fontos szerepet tölt be az életemben. Imádom az állatokat, legyen szó kutyáról, macskáról, disznóról vagy elefántról. 🙂 Szívesen randizok, remélem lesz is kivel!
Gábor
27 éves
Szolnok

Komoly kapcsolatra vágyó, egyedül élő és egyedülálló úr volnék. Szeretek új dolgokat kipróbálni! (Mint ezt a társkeresőt.) Azért regisztráltam, hogy megtaláljam azt a társat akivel kiegészítjük egymást. Beszéljen hát helyettem az adatlapom, a részletek pedig szimpátia esetén úgyis kiderülnek! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2019-08-24 03:10:41