Társkereső Küngös

jegyezz meg

Társkeresés Küngösön (Veszprém)

Küngösi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 80 társkereső tag vár rád Küngös és környékéről!
Rövid ismertető


Küngös egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Küngös és környékéről:

Piroska
60 éves
Balatonakarattya

Szeretném megtalálni azt a hozzám illő személyt,aki szereti a gyermekeket,mivel nevelőszülő vagyok,jelen pillanatban négy gyermeket nevelek.Romantikus személy vagyok,szeretem a kirándulásokat,zenét,imádok táncolni,főzni már csak muszályból,de süteményeket sütni akár naponta,egyéb háztartási...
Piroska
60 éves
Balatonakarattya

Vígkedélyű gyermekszerető,romantikus nő vagyok.Szeretem a kirándulásokat,zenét minden féle dtílusban.Két gyermekem van,lányom 38 fiam 34 éves,aki Dublinban él családjával.Itthon két lány unokám van.Jelenj pillanatban nevelőszülőként dolgozom.4 fiú gyermeket nevelek.6 szobás családiházban...
Mária
51 éves
Berhida

Elvált nő vagyok,öszinte kapcsolatra vágyok, szeretem a jó zenét, a jó filmeket,elsősorban a krimiket,
Adri
35 éves
Berhida

Igényes, magára sokat adó hölgy vagyok. Egy gyermekem van, akit nagyon szeretek. Szabadidőmben szeretek kint lenni a szabadban, kirándulni, utazni. Őszinte, hűséges társam keresem.
Anna
44 éves
Balatonfőkajár

Sokan kérdezték már tőlem,hogy mik az elvárásaim egy férfival kapcsolatban. Semmi.Ez nem erről szól!:-)
Margit
72 éves
Berhida

Társat szeretnék találni. Szeretek kirándulni, gyógyfürdőbe járni. Folyamatosan csinosítom lakásomat virágaimmal. Szeretem az állatokat. Egy cicám és egy kutyám van. Róluk gondoskodom szeretettel.
Gyöngyi
53 éves
Berhida

51 éves vagyok,családcentrikus.Szeretek főzni.Megértésre vágyom.Nem dohányzom.Csak ünnepeként iszom.
Zsuzsi123
72 éves
Balatonfőkajár

szeretnék korombeliekkel ismerkedni beszélgetni megözvegyültem vannak gyermekeim de már felnöttek vannak unokáim dédunokáim szoval tele vagyok fiattalokkal de néha hiányzik a korombeliek társasága
Hajni
45 éves
Balatonkenese

Ismerjük meg egymást személyesen. Ha lehet, a hosszas levelezést mellőzzük, hiszen az életben derül ki a kölcsönös szimpátia.
ilona
46 éves
Balatonkenese

SZERETNÉM MEGTALÁLNI ÉLETEM PÁRJÁT NAGYRA ÉRTÉKELEM AZ ÖSZINTESÉGET SZERETETET hüséget közös szimpátiát


Párkereső urak

Társkereső urak Küngös és környékéről:

Zoltán
44 éves
Küngös

Csendes,szolid,nyugodt ember vagyok.Van egy 15 éves lànyom és egy 18 éves fiam,de ők nem velem élnek.Szeretem a természetet.Szeretek moziba járni.Olyan párt keresek,aki elfogad olyannak, amilyen vagyok.
Peti
38 éves
Balatonakarattya

SZia mindenki aki megnézte az adatlapom komoly kapcsolatot keresek remélem meg is találom akivel jólérezhetem magam és ö is velem !:-D
Rómeó
42 éves
Balatonakarattya

Keveset írok ide, hogy ne pár mondatot, hanem engem akarj ismerni. Imádok dumálni, de a dumánál már csak a tettek vonzanak jobban. Komoly kapcsolataim voltak most is ilyet keresek.
Gyula
61 éves
Balatonakarattya

Barnabás
38 éves
Füle

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.Nem nagyon hiszek az e fajta társkeresésben, de a bulizós korszakom lezárult és jelenleg nem tudok jobbat.
Fekete
30 éves
Balatonfőkajár

Rendszerető szorgalmas,őszinte meg ilyenek. A szeretet az őszinteség alap dolog részemről.A humor a megértés a másik fontos. Nem szorulok senkire önálló vagyok,nem kell eltartani,de én se akarok senkit eltartani.
Krisztián
44 éves
Berhida

Kedves aranyos vidám srác vagyok szeretném megtalálni a páromat barátnömet aki egy kis gyengédségre szeretetre vágyik magamról röviden ennyit írok mivel ha személyes találkozóra kerül a sor ott úgy is jobban megismerlyük eggymást írj bátran lehet, hogy én vagyok az igazi.
Boa Krisztán
44 éves
Berhida

34 éves berhidai srác vagyok. Szeretem a filmeket, a sportolást, a kirándulást és az állatokat. Kerékpározom és súlyzózom és a kutyám sétáltatom. Egyedül élek s egy társra vágyom, akivel megoszthatom az életem.
Zoltán
45 éves
Berhida

Mindenkinek vannak hibái hisz emberek vagyunk, én sem vagyok tökéletes, és nem is a tökéletest keresem. Valakit akit a páromnak érezhetek. Megfelelhetünk egymásnak, megszemélyesítve egymásnak az igaz társ fogalmat.
Lací
62 éves
Berhida

Lassan két éve egyedül élek,keresek egy megértő társat.Van két fiam[32,29] és egy leányom[20],kettő velem él.Bővebbet személyes találkozáskor.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kungos
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 21:21:30