Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1036 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Klári
67 éves
Pécs

Egyszerű, hétköznapi nő vagyok.De a véleményem az,hogy az intelligenciát, emberi értékeket nem diplomával mérik. Humort kedvelő,mosolygós,ápolt, tisztaságot szerető. Illetve nem csak szerető,mert teszek is érte.Egy gyermekem van,aki éli saját életét, de mindig fontos marad nekem. Nagyon nem jó...
Nóra
44 éves
Pécs

Komoly gondolkodású, mégis jókedvű,vidám lány vagyok. Komolyan veszem a munkám, vannak terveim. De munkám mellett, fontos számomra a család és a barátaim is. Vágyom arra, hogy valakivel már saját családom legyen. Szabadidőmben szívesen olvasok, barátaimmal találkozok, szívesen járnék táncolni....
Rozsa
46 éves
Pécs

Ket pont kozott a legrovidebb ut az egyenes! :-) Hiszem,hogy igy a tokeletes par megtalalasa is egyszerubb :-)
Ágnes
60 éves
Pécs

Vidám természetű vagyok.Szeretek olvasni,keresztrejtvényezni, szeretek kirándulni,sétálni.Szeretem az állatokat.
Magdi
69 éves
Pécs

Vidám alaptermészetű, fiatalos megjelenésű emberke vagyok, és annak is érzem magam. Empatikus, nyugodt természetű, konfliktustűrő vagyok. Nyugdij mellett vállalkozóként dolgozom. Szabadidőmben unokazom, kis nyaralómban tevékenykedem, túrázom. Fontos részemre az őszinteség. Vállaljuk fel a...
Enikő
56 éves
Pécs

Enikő vagyok ,56 éves elvált. 164cm magas ,57kg. Szeretek utazni,kirándulni hegyet mászni imádom a hegyeket.
Ibolya
63 éves
Pécs

Sziasztok! Mit is írjak ide, hogy ne fenyezzem magam! Egyedülálló 63 éves, empatikus, romantikus Nő vagyok!
Judit
55 éves
Pécs

Ide bármit lehetne írni, ami olyan , mint a semmi, semmit pedig nem érdemes... ha úgy alakul, majd kiderül.../ az utolsó gondolatot a kötelező 100 karakter mondatta velem!
Judit
53 éves
Pécs

Egyedülálló pécsi nő vagyok,egyenlőre barátkozom,a folytatás úgy is kiderül.Energikus, életvidám ,nyílt,empatikus ,kommunikatív ember vagyok.
Margit
72 éves
Pécs

Egyedül élek de nem jó egyedül a gyermekeim külföldön élnek szeretnék egy társat,akivel megértjük,és elfogadjuk egymást.A többit majd megbeszéljük.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Csaba
42 éves
Pécs

Tibi
44 éves
Pécs

Szeretnék mihamarabb találni valakit de nem akárkit.A magányt nehezen viselem és szükségem van egy társra akivel segítjük egymást az életben,
László
48 éves
Pécs

Vagyok aki vagyok! Olyan kapcsolat érdekel ami nem csak egy alkalmi menekülő sáv! Ezért kalandhajhász hölgyek kíméljetek!
Gyuri
74 éves
Pécs

Egyszerű, őszinte ember vagyok, hasonló társamat keresem tartós kapcsolat céljából.Szeretek gépeket szerelni. Barkácsolni.Szeretek Horgászni.
Nándor
40 éves
Pécs

Vidám zenekedvelö motoros rocker aki szeret canpingezni és a természetet.A hobbim még a vadászat és nem utolso sorban gyermekeim
Attila
53 éves
Pécs

Dániel
27 éves
Pécs

Pécsen lakok, műszerészként dolgozom, szeretek motorozni, főzni, barkácsolni, igazából mindenféle új dolgot szeretek kipróbálni. Tartós és őszinte kapcsolatot keresek, nekem a távolság nem akadály.
László
40 éves
Pécs

Ismerkedni jöttem az oldalra, hátha itt sikerül megtalálni a páromat, egy próbát mindenképpen megér.
Zoltán
46 éves
Pécs

páromat keresem komoly kapcsolat céljából. Pécsen vagy a környékén elsősorban. átlagos alkatú vagyok.dohányzok, alkoholt nem fogyasztok.
Csaba
49 éves
Pécs

Ha csak szépeket írnék magamról, az önfényezés lenne, ez pedig nem az én stílusom. Ha csak a rossz tulajdonságaim sorolom fel, akkor esélyem sincs arra, hogy bárki is válaszoljon a levelemre. Így hát röviden annyit, hogy a szabadidőm túlnyomó részét a sport teszi ki. A munkám miatt a racionalitás...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 09:00:37