Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 814 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

EDIT
61 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos nő vagyok.7 évi házasság után nem sikerült rátalálni egy őszinte,becsületes szeretni tudó,biztonságot adó társra. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit k keresek. ! Legyen ápolt,káros...
Anna
68 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Klari05
66 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Gondolkodásom,külsőm modern felfogású,de a koromhoz mérten. Energikus,mozgást igénylő,nem nagymamás,igényes nő vagyok,tisztaság és rendszerető,de egy teljesen...
TAVASZ
36 éves
Pécs

KERESEM azt akivel jól megértenénk egymást! -a mindennapok varázsát! -KÖZÖS jövő lehetőségét! -biztonságot, szeretetet...mindent ami EGYÜTT szép! RÓLAM: -Család-centrikus, realista, érzékeny típus vagyok! -Szeretem pl: film, zene, kerékpár, séta, beszélgetés, tavasz..! -NEM szeretem...
Ildikó
69 éves
Pécs

Aktiv nagyi vagyok aki szereti a művêszeteket, szeret sétálni, utazni rejtvényt fejteni és még sok mindent ha az idő engedi.
Livi
34 éves
Pécs

Szia. Majd mesélek.:-) Aztán mesélsz Te is.:-) Végül hozunk egy döntést.Egy jó döntést.:-)
Maria
74 éves
Pécs

Marika, megingathatatlanúl bízom a jövőben,és hiszek abban,rábízhatom magamat megértő és segítőkész,egymást támogató társra.Szeretek a természetben járni,fotózní,megörökítve a szépet. Állatszerető,aki befogadott kutyával egy családí házban lakik ,mint haszonélvező.
Helga
59 éves
Pécs

Hiszek a sorsban´..úgy látszik az én páromat még nem akarja elhozni)....elvagyok egyedül,de veled érdekesebb,izgalmasabb lenne az élet,biztos vagyok benne))
Éva
67 éves
Pécs

"Nem félek a holnaptól, mert láttam a tegnapot, és szeretem a mát" /William Allen White/ Korrekt, őszinte, nyílt, gondoskodó, jókedvű, mosolygós, empatikus, fitt, aktív . . . nő vagyok, stabil egzisztenciával, - hasonló mentalitású, jó megjelenésű, korban hozzám illő Társamat keresem.
Edit
64 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Balázs
28 éves
Pécs

Felesleges kisregényt írnom magamról, ami alapvető azt beírtam az adatlapomon.Ha ezek alapján felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan :) :)
József
64 éves
Pécs

Pizzafutárként dolgozom már közel tiz éve napi 12 órában.A szabadnapjaim ritkán esnek hétvégére.A velem élő 21 éves lányom még tanul.
Imre
46 éves
Pécs

Máté
27 éves
Pécs

Viktor
31 éves
Pécs

Szia! Őszinte és hűséges vagyok. Stabil. jó munkahelyem van! :) Szeretek sétálni, biciklizni és futni. Az élet legtöbb területén törekszem a stabilitásra. Folyamatosan új célokat tűzök ki magam elé. Keresem hasonlóan céltudatos párom. :)
László
38 éves
Pécs

Nem tudom mit lehetne írni. Újra keresem a szerelmet.Ha több mindent meg akarsz tudni rólam akkor írj.
Pierre
43 éves
Pécs

Mit is irhatnek? egyszerűen vagyok bonyolult,vagy bonyolultan egyszerű,tipikus hős,vagy hősiesen tipikus.
Bendeguz
53 éves
Pécs

Szép napot! Köszönöm hogy megnézted a lapom. Kép nélkül lapozz tovább fantomokkal nem szeretnék beszélgetni sem!Mindenre nyitót vagyok szeretem az ezoterikus dolgokat zenét és minden jót ami az életbe adódik!
Adrián
26 éves
Pécs

Szia! 26 éves informatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, filmet/sorozatot nézni. Hobbi szinten teniszezek, focizok.
Imre
54 éves
Pécs

Szia, Köszi, hogy eddig eljutottál adatlapomon. Keresem azt az angyali boszit, aki eltudna viselni hosszú távon.


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 13:18:03