Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 999 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

hercegnő
62 éves
Pécs

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású,vidám,igényes nő vagyok.Szeretem az igényes könnyüzenét,szivesen táncolok.Kölcsönös szimpátiára és vonzalomra épülő tartós kapcsolatot keresek.
Edit
65 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
EDIT
62 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos elvált nő vagyok. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit keresek. ! Legyen ápolt,káros szenvedélyektől mentes, tisztelje a nőt ne akarja kihasználni. Egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl -nagyon...
Linda
44 éves
Pécs

Pozitív életszemléletű, a jó humort kedvelő, nyitott, állatbarát ember vagyok, aki hasonló társat keres. :-)
Tünde
49 éves
Pécs

Tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Az őszinteség, hűség, egymás iránti tisztelet, bizalom, ezek tulajdonság fontosak számomra. Vidám természetű vagyok, a humor fontos számomra. Rendszeresen sportolok, imádok táncolni, zenét hallgatni, sétálni. Keresem a párom, aki mellett megélhessem az...
Karola
70 éves
Pécs

Átlagos ember vagyok. Természetem nyitott, érdeklődő, optimista, vidám, és mindenek előtt emberszerető. Érdekelnek a világ dolgai, benne különösen a nagy betűs EMBER, és az ő lelkének rejtelmei. Célom is átlagos: szeretni és szeretve lenni.
Katalin
63 éves
Pécs

Egyedül élő nő vagyok, aki keresi a párját. Vidám, jó humorú, optimista a természetem. Nem dohányzom és alkoholt sem iszom. Szeretem a jó zenét, filmet, színházat, kirándulást, úszást.
Lindi
58 éves
Pécs

Egyedülálló nő megosztaná.... Komoly kapcsolat reményében.... Megosztanék leendő párommal hangulatos estéket, romantikus sétákat, fontos beszélgetéseket, tv-nézős unatkozós estéket, hosszú éjszakákat,álomszép kirándulásokat, ritka vitákat...
ildikó
60 éves
Pécs

Nem tudom mit is írjak, még soha sem próbálkoztam a társkeresés ezen formájával, egyébként én a személyes találkozás híve vagyok.
Margit
77 éves
Pécs

Ismerj meg!Öszinte, becsületes nyugdijas sebész asszisztens vagyok.9 éve özvegy.A koromhoz képest fiatalos vagyok ugy külsöleg mint szellemileg.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Pityu
37 éves
Pécs

Kicsit örült szeretek sétálni,rómantikus tipús vk :) vasason lakom .Nagyábolzenei téren minden evő vk .
Péter
44 éves
Pécs

Sziasztok Csajok! Peti vagyok becsületes,komoly ,megbizhato, rendes és nagyon-nagyon hüséges srác.Egyedül élek szeretnék végre komoly kapcsolatot.Távolság nem akadály!!!
laci
39 éves
Pécs

összinte normális kedves vidám vagyok szerettek sétálni moziba járni jokat beszélgetni /összinte kedves hölygyet keresek/.
Milán
29 éves
Pécs

Ha olyan társat keresel aki: nem egy éjszakás kalandokat keres, nem csal meg, nem hazudozik, nem várja el tőled hogy minden nap tökéletesen néz ki és hogy mindig jókedved legyen. Akkor megtaláltad:)
Gyuri
49 éves
Pécs

Szia! György vagyok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Nincs káros szenvedélyem, szeretek sportolni,és wellnesselni! Nem vagyok elöfizetö igy itt nem tudok válaszolni!
István
63 éves
Pécs

Szeretnék egy kölcsönös szimpátián alapuló alternatív kapcsolatot kialakítani egy lehetőleg közelemben élő követlen , humort értő nővel .
Kornél
31 éves
Pécs

Hali. Nem fogok sablon szöveget írni, mert abból úgysem fog megismerni senki. Ha meg szeretnél ismerni, írj.Rólam annyit, hogy nem kalandot keresek, szeretném megtalálni azt a lányt, akit boldoggá tehetek, boldog lehetek vele, akit teljes szívemből szerethetek. Ha létezel, kérlek írj. Képet komol...
Gábor
41 éves
Pécs

Sziasztok egyedül élek,szeretnék ismerkedni természetesen komoly kapcsolatra vágyok.Szeretek kutyát sétáltatni,filmet nézni,strandolni.
Jenci
56 éves
Pécs

Köszönöm szépen Kedves Hölgy, hogy benéztél! Társamat keresem egy kedves, vicces hölgy személyében, aki megnevettet, és képes nevetni a néha béna poénjaimon. ‌Mély érzésű pasi vagyok, pontosan 170cm mély, de mindezt próbálom ellensúlyozni némi edzéssel, kisebb- nagyobb sikerrel &#...
János
66 éves
Pécs

Szeretni és szeretve lenni. Nem szeretnék összeköltözni senkivel. Keresem az igazit,de nem mindenáron. Ne csak elvárjon tőlem, hanem adni is tudjon.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2020-07-11 23:47:18