Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 856 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!
Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Rózsa
71 éves
Pécs

Fiatalos, vidám, családját szerető ember vagyok. Rend, tisztaság, nyugalom fontos számomra. Szeretek utazni. Személyes találkozás a döntő.Nem fontos az összeköltözés számomra. Hasonló társat keresek.
Marianna
49 éves
Pécs

Csak szeretnék valakit magam mellet. Rendezett körülményeim vannak. Nem kalandot keresek. És nem akarok pótlék lenni!
Anna
68 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Márta
69 éves
Pécs

Magamról különöset írni nem tudok. Nem álmokat kereső, a realitást kedvelő egyedülálló nő vagyok, rendezett háttérrel. Szeretem a társaságot, kirándulást, szeretek táncolni, színházba, moziba járni. Ismerkedjünk, beszélgessünk, nevessünk. Ha barátság lesz, azt tiszteljük, a barátságból bármi...
Gabriella
57 éves
Pécs

Kulturált, természetes megjelenésű és viselkedésű, kedves, türelmes, kiegyensúlyozott nő vagyok. Tanárként dolgozom. Fontos számomra a család, a gyerekek, az otthon, a munka, a pihenés. Társat szeretnék. Talán Te is vágysz rá?
Judit
28 éves
Pécs

Komoly párkapcsolat reményében regisztráltam. Keresem azt a személyt, akire ha rátalálok, életünk kölcsönösen teljesebb lenne. Nemdohányzó, korban hozzám illő párt keresek.
Tünde
52 éves
Pécs

Szeretem a természetet, a nyugalmat, de időnként mégis szeretek elvegyülni a város forgatagában. Milyen vagyok? Egyszerű, hétköznapi, néha álmodozó, vidám . Tartós kapcsolatot szeretnék. "Az igazi szeretet valódi lényünket hozza elő,azt az embert akivé válni szeretnénk. "
Marcsi
57 éves
Pécs

Jókedvű, vidám vagyok! Szeretem a természetet, színházat, könyveket, de jól érzem magam barátaim körében is. Vallom , hogy humorral sok mindent sikerül átvészelni az élet árnyékos oldalán is. Ami viszont taszít az a csúnya beszéd és a dohányzás! Röviden ennyi!
Ircsike
64 éves
Pécs

Ircsike vagyok. 64 éves vagyok, egyedül élek. Szeretek kirándulni, beszélgetni, tévézni, stb. Vidám természettel rendelkezem, rendezett körülmények között élek. Hasonló adottságokkal rendelkező férfi ismeretségét keresem hosszú távra. Ha te is így gondolod, kérlek írj.
Viktória
45 éves
Pécs

Nem írnék ide túl sokat. Ami fontos rólam tudni, 11 éves kisfiammal élek. Csakis komoly kapcsolat reményében vagyok itt, egyéb megkeresés felesleges próbálkozás. Szeretem a természetet, a sportokat. Jókedélyű, mosolygós, őszinte, megbízható nő vagyok. Hasonló férfi társamat keresem...


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Laci
35 éves
Pécs

Magányos vagy? Egyedül érzed magad? Hiányzik a társ, aki felvidít, gondoskodik Rólad? Aki udvarias,figyelmes? Szükséged van valakire, akivel őszinte lehetsz, megbízhatsz? Örömmel értesítelek hogy ez a múlté. Ugyanis megalkottam az új, korszerű férfitípus modelljét, a „Life Always Compl...
Gellért
31 éves
Pécs

Tisztelt Hölgyem/Asszonyom! Unja már Ön is, hogy megunt darabjai helyébe nem talál megfelelőt? Bármerre megy, helyesírási hibákkal tarkított üzeneteket, értelmes mondatot kinyögni képtelen alakokat, bugyivadász tuningtaplókat és perverz cukrosbácsikat talál? Most nagyon jutányos áron, nulla for...
Balázs
42 éves
Pécs

András
35 éves
Pécs

Egyszerűen keresek valakit akivel boldog lehetek,akivel törődhetek,és szerethetem. Szeretném megtalálni a lelki társam akivel kiegészítjük egymást,akivel sokat nevehthetek,és sok szép dolgot élhetek meg.
Péter
28 éves
Pécs

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs
43 éves
Pécs

Szia ! Ha egy szőke herceget keresel fehér lovon akkor rossz helyen jársz! De ha egy rossz szokásoktól mentes természetet, sportokat kedvelő, független,saját lábán álló pasit keresel akkor most megtaláltad! Szabadidőmben szívesen bringázok, túrázok és meleg nyári napokon szeretek úszkálni a...
Péter
28 éves
Pécs

28 éves pécsi fiú vagyok, komoly, hosszútávú kapcsolatra szeretnék párt találni, ezért olvasod most ezeket a sorokat. :)
Péter
37 éves
Pécs

Szia! Pécs-kertvárosi, egyedül élő, van hogy pörgős, független, szenvedélyes, és odaadó pasi vagyok. Petya
ZOLTÁN
50 éves
Pécs

Szia kedves Ismeretlen! 2 éve váltam el. Független egyedülállóként nevelem 19 éves végzős gimnazista fiamat.Rendezett körülmények között élünk.Szeretném én is megtalálni a boldogságot. Társra, családra vágyom, tartós kapcsolatot szeretnék! Sok mindent írhatunk magunkról, de a személyes találkozá...
Zoli
33 éves
Pécs

Igyekszem mindig vidám lenni, szeretem a környezetemben lévőket szórakoztatni. :) Szeretek sétálni, fényképezni,moziba járni, a barátaimmal jókat beszélgetni. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 03:44:58