Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 975 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Márti
50 éves
Szeged

" Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja Neked. " " Minden a legjobb időben érkezik meg hozzád, csak légy türelmes és bízz abban, hogy így lesz "
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Anda
46 éves
Szeged

Életvidám, talpraesett, kommunikatív, szenvedélyes, teltkarcsú! Nő vagyok. Olyan Férfit keresek, akinek ez megfelel. Régóta élek egyedül, ezért elég jól boldogulok a hétköznapokban. Nem eltartót keresek, sem pedig szeretőt. Igazi kapcsolatra vágyom, nem az igazit, hanem az IGAZAT keresem. Nem az...
Anikó
44 éves
Szeged

Szeretném végre megtalálni az igazit,akivel kiegészíthetjük egymást. Természetet,állatokat,kertészkedést szerető csajszi vagyok! Legfontosabb elvárásom,én legyek az egyetlen!
Zsuzsi
49 éves
Szeged

Vidám, barátságos nő vagyok! Szeretek mindent,ami pozitívan hat az életemre. Szeretném kérni házasok kiméljenek!! Köszönöm!
ORSI
38 éves
Szeged

Komoly kapcsolatot keresek.Életvidám, társasági programokat kedvelő vagyok.Szeretek utazni, túrázni.Hobbim a tánc(salsa,bachata) 1-2fénykép alapján nehez eldönteni ki lehetne a párunk,a személyes találkozás dönt inkább,de próbáljuk meg.Írj ha szimpatikusnak találsz. Amíg nem vagyok előfizető...
Kati
49 éves
Szeged

Vidám, kissé bohém és mégis komoly, őszinte, családcentrikus ember vagyok. Egy műszaki antitalentum, aki utál szerelni; mindenkinek az a legjobb, ha a konyhában maradok. Szeretem az összebújva filmnézős estéket. Megkérem a trágár beszédű és napi szinten iszogató embereket, hogy lehetőség...
Anita
44 éves
Szeged

Tipikus vízöntő vagyok, annak minden jó és kevésbé jó tulajdonságával együtt. Olyan férfit keresek, akire felnéz a nő, aki határozott, kedves, megértő, gondoskodó. Szociálisan érzékeny vagyok, így az sem baj, ha a partner is az. :-)
Tatjána
35 éves
Szeged

Nem gondolom, hogy bármilyen bemutatkozásnak itt helye lenne. Az legyen egy kicsit személyesebb dolog.
Jutka
69 éves
Szeged

Keresem életem párját, akivel hátralévő életemben szeretetben tudok élni. Pár szó magamról: szegedi özvegy asszony vagyok, nyugdíjas, egyedül élek kis lakásomban. Szeretem a tisztaságot és rendet, szeretek táncolni, (ha van kivel), szeretek kirándulni, sétálni, jókat beszélgetni. Ha...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Sándor
35 éves
Szeged

Pozitív gondolkodású, normális értékrenddel bíró, komoly társat keresek ebben a rohanó világban. :)
Almond
42 éves
Szeged

Szia, korábban leginkább a munkám és a karrierem kötött le, és el is értem azt, amit kitűztem magam elé. Kedvelem és értékelem a finom ételeket, tudok sütni, de nem vagyok válogatós. Kedvelem a zenét és a filmeket, szeretek moziba, színházba, kiállításokra, múzeumokba járni. Nagyon jó az e...
Anakonda1258
27 éves
Szeged

Sziasztok! Csabának hívnak és Szegeden élek 27 éves vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.Boldog Szeretnék lenni. Aki akar nyugodtan rám írhat. Szívesen vissza írok.
Szemtelen
39 éves
Szeged

Tapasztalt vagyok ugyanakkor még mindig naiv, olykor kissé hirtelen, és meggondolatlanul őszinte, de jó indulatú. Valószínuleg a mai korhoz nem illően romantikus, amit legjobban értékelek az a jó társaság.
Balázs
37 éves
Szeged

Szia! Komoly kapcsolatot kereső szegedi lányt keresek, eltűnős flegmák és találkozni képtelenek ne írjanak, köszi. Normális értékrend és humor jó ha van :)
Feri
51 éves
Szeged

Szia. Társat, párt keresek magam mellé, kedves, nőies nő személyében. Együtt könnyebb, ha mindketten akarjuk.
Tamás
36 éves
Szeged

Páromat keresem tartós párkapcsolat reményében,hátha itt találom majd meg. :) Ha felkeltettem érdeklődésedet akkor bátran írj és ismerjük meg egymást. :)
Tamás
41 éves
Szeged

Egy olyan Szegedi lányt keresek aki tudja értékelni az igaz és őszinte szerelmet és nem csak egy futó kapcsolatra vágyik
Sándor
42 éves
Szeged

Jó emberismerő, céltudatos, és a család az első. Küzdő tipus vagyok, hagyományos értékrendem van, sem alkalmi sem szabadidőpartneri viszony nem érdekel. A sport a tv elé nem köt le, nem iszom nem dohányzom, táncolni, szinházba menni , mozit nézni vagy csak sétálni egy nagyot a párommal...élvezn...
Péter
42 éves
Szeged

Szerintem nem kell keresni mert jön!!!! Nem kell eröltetni ami nem megy!Minden esetre már nagyon várom😊Szeretem a természetet, szeretek sportolni,ha időm engedi! Hozzá teszem mind ezt együtt megélni a legjobb !!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 15:42:55