Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1104 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Borbála
32 éves
Szeged

Egyedülálló nő vagyok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Kalandorok kíméljenek. Gyermekem még nincs, de idővel szeretnék. Csakis komolyan ismerkedem.
Erzsébet
75 éves
Szeged

Üdvözlöm az Urakat! Keresem végleges párom kedves, megértő,tisztelettudó férfi személyében. Számomra a belső értékek sokkal fontosabbak a külsőnél. Körülményeim minden téren rendezettek. Kizárólag érzelmi alapon működő kapcsolatot szeretnék! Tegyük szebbé, tartalmasabbá,boldogabbá egymás...
Éva
61 éves
Szeged

Mivel az élet játék játszótársam keresem!!! Jó kedélyű,természet szerető,utazást kedvelő,nő vagyok.Megcsodálom a csillagokat a fejem felett az égen, éppúgy,minta lábam előtt szétszórt kavicsokat a földön!!Szeretek olvasni,netezni,beszélgetni. Keresem azt aki korrekten tud egy kapcsolatba...
Réka
39 éves
Szeged

Független, káros szenvedélyektől mentes nőként keresem társam hosszú távra. Vidámság, móka, kacagás. :-) Ismerjük meg egymást!
Márti
41 éves
Szeged

Életvidám nő vagyok, keresem azt, akivel minden jó pillanatot együtt élhetünk meg. Csak komoly kapcsolatot keresek.
Eszter
29 éves
Szeged

Életvidám, fiatalnak már nem mondható pedagógus leányzó vagyok Szegedről. Céltudatos, kissé makacs természettel áldott meg a sors. Hibám van bőven...a kerek külső egy igen éles személyiséget takar. Mindenem az utazás, lehetőleg költséghatékonyan. Imádom a természetet, a filmeket és a szabadságot...
Emília
57 éves
Szeged

3x anyuka és szupernagyi vagyok! Aktivan dolgozom. Kevés szabadidővel rendelkezem de azt tartalmasan szeretném eltölteni. Szeretek új emberekkel megismerkedni, szeretek olvasni, szinházba járni és kirándulni. Főzni jól tudok sütni kevésbé. Vidáman komoly kapcsolatot keresek!!!😊😉
Lenke
60 éves
Szeged

Vidám, jókedvű, optimista, életigenlő, családcentrikus.Szeretem a munkámat.Nem jó egyedül, ezért keresem férfias, határozott, víg kedélyű, megbízható társamat.
Nikolett
31 éves
Szeged

Kedves, vidám személyiség vagyok, szeretem azt hinni, hogy humoros is. Jelenleg válófélben, egy gyermekem van. Komoly kapcsolatot keresek, ha te is, akkor nyugodtan írj, ismerjük meg egymást. :-)
Zsuzsanna
61 éves
Szeged

Vidám természetű, őszinte, ápolt, humort kedvelő nő vagyok, elvárásom ugyan ez. Szabadidő eltöltése: kirándulás,utazás, mozi, színház, horgászat, keresztrejtvény, Tv. Csak akkor válaszolok, ha írsz !


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Gábor
29 éves
Szeged

Társaság kedvelő jó humorú vagyok szabad időben szeretek a barátokkal családdal tölteni az időt, és amikor csak lehet szabadban lenni.
Attila
30 éves
Szeged

Sziasztok! Nem is tudom, hogy találhatnék-e valakit vagy így ahogy vagyok el tudna valaki fogadni. Nah szóval sok gonddal küzdök ezért általában rossz tud lenni kedvem viszont nagy szívem van amit az egyik barátom is mindig mond nekem de hát ha ilyen vagyok akkor ilyen vagyok… Én legink...
arpad
62 éves
Szeged

Építész vállalkozó vagyok. Egy kisfiam van, aki az édesanyjával él. Keresek egy viszonylag csinos, nőies hölgyet. Legyen független, gyermek nem akadály.
Péter
33 éves
Szeged

Pincér vagyok, jazz zenész és kutatom a párom.... pussz Privátban természetesen többet írok.Amennyiben lesz rdeklődő.
Csaba
58 éves
Szeged

Kedves látogató! A képen én vagyok, még reménnyel, bizakodva a "bakancslistám" egyik állomásán, amíg a rák engedi. Hölgy társaságot keresek,nem ápolót! Szívesen látom akár egy kávéra, főzhetek mondjuk halat,süthetek csirkét,borozhatunk a sajátomból de nem kötelező. Eddig sem voltam...
Imre
45 éves
Szeged

Elvált,teljesen független férfi vagyok.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon.Klasszikus értékrendet képviselem.
Szabolcs
35 éves
Szeged

Szia! Szabolcs vagyok 32 éves. Igazából túl sok mindent nem tudok írni magamról, de ha szimpatikusnak találsz beszélgessünk és meg tudod milyen vagyok.
Zsolt
46 éves
Szeged

Elvált, a hagyományos értékrendet kedvelő, átlagos testalkatú diplomás férfi keresi párját hosszútávra.
Iván
38 éves
Szeged

Természetjáró kedvelő ember vagyok, kutyás. Nyugodt kiegyensúlyozott életet élek, de hiányzik a társam.
Szilárd
35 éves
Szeged

Szilárd vagyok, egyedülálló, barátságos ,szerethető személy vagyok. Hobbim a mindenféle sport események, foci, biciklizés, úszás,stb... Nagyon szeretek túrázni, utazgatni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2020-07-07 11:30:09