Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 958 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Adrienn
27 éves
Szeged

Legfontosabb jellemzőim: könyvmoly, introvertált, nem dohányzó, állatbarát. Szegeden élek és könyvtárosként dolgozom. A szabadidőmet szeretem változatosan eltölteni: leginkább olvasni, filmezni, kézimunkázni, különféle kulturális rendezvényekre elmenni vagy csak sétálni. Ezek mellett szeretek...
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Zsóka
58 éves
Szeged

Fiatalos, életvidám, aktív dolgozó csaj vagyok, aki jó humorú, józan életű, nem dohányzó, szerethető és szeretni vágyó társát keresi. Neked is hiányzik valami az életedből? Légy bátor, ismerj meg, hátha pont a Te szemedben látom azt a bizonyos csillogást, amiért érdemes!
Ági
32 éves
Szeged

kedves,kitartó,támogató,jó hallgatóság,szellemes,mosolygós, hűséges,konyhatündér,szeszélyes,bonyolult...
Éva
52 éves
Szeged

Az élet szép de élni tudni kell.Mielőtt feltételezel, tudd meg a tényeket! Mi előtt ítélkezel, tudd meg az okot! Mielőtt bántasz valakit, érezz! Mielőtt beszélsz gondolkodj!! A szív hangjai sokszor hallhatatlanok éppen ettől halhatatlanok!
Anikó
44 éves
Szeged

Szeretném végre megtalálni az igazit,akivel kiegészíthetjük egymást. Természetet,állatokat,kertészkedést szerető csajszi vagyok! Legfontosabb elvárásom,én legyek az egyetlen!
Judit
50 éves
Szeged

Talpraesett, önálló, független nőként keresek célokkal rendelkező, előretekintő, nem a múlton rágódó férfit.
ERIKA
40 éves
Szeged

Kedves,barátságos,szorgalmas,vidám lány vagyok.Szeretnék 1 komoly kapcsolatot.Hűséges,megbízható és romantikus is vagyok.
Andi
49 éves
Szeged

nem az itt leirtaktól leszek szimpatikus,vagy nem szimpatikus,hanem a tulajdonságaimtól....de ezt hosszú lenne leirni..üdv.mindenkinek
Gizella
58 éves
Szeged

Vidám, romantikus, fiatalos gondolkodású, mosolygós "ízig-vérig" nő vagyok sok-sok hibával. Nem a mesebeli gazdag herceget keresem, hanem a klasszikus értelemben vett FÉRFI-t csupa nagybetűvel, bízom benne, hogy még léteznek. Zenében pop, rock a kedvencem. Szeretek olvasni, sétálni...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Novecento
47 éves
Szeged

Egy pár villanás: Nem vagyok két bal kezes és törekszem is az egyensúlyra, ami abban is megnyilvánul, hogy bal kézzel írok de egyébként jobb kezes vagyok. Napi szinten kerékpározok és egy esős napon senki sincs aki olyan ügyesen tud a csigák között szlalomozni, hogy egyet sem bánt. Akivel levele...
Gergő
27 éves
Szeged

Kedves őszinte embernek tartanak/tartom magam. Kissé nehézkesen nyílok mások felé, cserébe jó hallgatóság vagyok. Szeretek kirándulni, túrázni, filmeket-sorozatokat nézni. Keresem társam kivel együtt nézhetünk szembe éljövendő korunk napjaival.
Norbert
40 éves
Szeged

.Szeretnék találni egy olyan lányt, akivel kölcsönösen működik a tisztelet, a megbecsülés, akivel megoszthatom a dolgaim, az életem.
Zoltán
42 éves
Szeged

Megtalállak bárhol is legyél,bárhova is sodorjon az élet valahol nekünk találkozni kell.miért kell a 100.
Anakonda1258
27 éves
Szeged

Sziasztok! Csabának hívnak és Szegeden élek 27 éves vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.Boldog Szeretnék lenni. Aki akar nyugodtan rám írhat. Szívesen vissza írok.
Dávid
27 éves
Szeged

Társadalomtörténeti kutató és hungarológus (nem hungarista) vagyok. Emiatt sűrűn utazom, s főleg ezért szorulok rá az online társkeresés használatára.
András
31 éves
Szeged

Komoly partnert keresek, mert hűséges ember vagyok.Olyan embert, akivel lehetne közös jövőnk. Akivel családot tudnék alapítani, ha eljön az ideje. Társat, akivel kölcsönösen segíthetnénk és kiegészíthetnénk egymást, aki a gondjaival bátran fordulhat hozzám. Akit lehet ösztönözni és aki még mer ál...
Tamás
45 éves
Szeged

Barátkozás, ismerkedés céljából léptem fel. Bármit írhatok ide, ez két ember találkozásakor válik el, hogy van e tovább vagy nincs. Tánc, sport érdekel
Bela
44 éves
Szeged

Nem szeretek írni magamról.... de itt kell:-) ezért általánosságban egy kis kapaszkodót adók az irántam érdeklődőknek. Az életem, jelentős mértékben a munka teszi ki, kevés szabadidőt tudtam magamra fordítani...eddig:-) kapcsolat céljából regisztráltám...ahogy ilyenkor szokták mondani: kalandorok...
Ferenc
49 éves
Szeged

Szia, Szeretném HA kedves és mosolygós vagy HA szeretsz igazi nő lenni HA normális ( család, gyerekek ) és hosszútávú kapcsolatot keresel – így az ingyen wellnessezők kíméljenek meg NEM dohányzol NEM várom el, hogy 3 diplomád legyen – de csak akkor fogsz érdekelni, ha ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 12:47:03