Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1171 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Szilvia
37 éves
Szeged

Élet vidám termszetű nő vagyok. Sportolni szeretek főleg a természetben .Hétvégén barátokkal össze jövünk ,beszélgetünk .
Erika
53 éves
Szeged

Kedves társkereső! Hogyan szeretnél társat találni fotó nélkül vagy napszemüvegben? Nem vagy Te egy kicsit gyáva? Ne jelölj kedvencnek, ha nincs fent fotód és még megszólítani sem mersz. Milyen férfi az ilyen? Hosszú távú, együtt élő kapcsolatot keresek!!! Lehetőségeimhez képest mozgékony,...
Zsuzsanna
61 éves
Szeged

Vidám természetű, őszinte, ápolt, humort kedvelő nő vagyok, elvárásom ugyan ez. Szabadidő eltöltése: kirándulás,utazás, mozi, színház, horgászat, keresztrejtvény, Tv. Csak akkor válaszolok, ha írsz !
Erzsébet
63 éves
Szeged

Egy pozitív beállítottságú nő vagyok, szeretek olvasni, kerékpározni, kirándulni, mozi, színház, nagyon szeretek zenét hallgatni.
éva
65 éves
Szeged

Optimistán és jó kedvvel szemlélem a dolgokat, a történéseket magam körül. Kedvenc időtöltésem mindenképpen a természettel, kultúrával kapcsolatos .
Éva
52 éves
Szeged

Már nem az igazit keresem, az IGAZAT... talán itt megtalálom...,😊Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Borbála
47 éves
Szeged

1-NEM KERESEK FIATAL PASIT MINIMUM 44 LEGYÉL. 2-SZEGED KÖRNYÉKI PARTNERT KERESEK NEM 1 ÉJSZAKÁS LÉGYOTOTT, HA MESSZE LAKSZ ÉRTELEMSZERŰEN AZ NEM KAPCSOLAT LENNE CSUPÁR NÉHÁNY KUFIRC, KÖSZI DE NEM EZT KERESEM. 3-FARKAD NEM ÉRDEKEL KÉPEN, KIMÉLJ MEG TŐLE, HA LESZ KÖZTÜNK KÉMIA, LETESZTELEM...
Zsuzsanna
52 éves
Szeged

Életvidám, kedves és elfogadó embernek tartom magam. Szeretek szórakozni, festeni és úszni. Szeretem az állatokat.
Edit
61 éves
Szeged

Szeretek olvasni,utazni,kertészkedn ehhez szeretnék társat találnii. Aktivan dolgozm,vállalkozó vagyok.
Márti
67 éves
Szeged

Vágyom egy igaz, őszinte társra, barátra, akivel a hétvégeinket együtt tölthetnénk. Még dolgozom az együttélés egyelőre kizárt. Nős, élettársi kapcsolatban élő férfiak, köszönöm az érdeklődést de ne keressetek.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Attila
42 éves
Szeged

Sziasztok! Jó humorú, pozitív gondolkodású,gyermek szerető férfi és apuka vagyok,aki gyermekeit nagy szeretetben és felelősségteljesen egyedül neveli. Szeretném megtalálni az igazit,remélem,benned megtalálom. Olyan társat keresek,aki szintén szereti a gyermekeket. Akivel meglehet beszélni a m...
Balázs
32 éves
Szeged

Szegedi, 191 cm magas férfiként olyan füstmentes barátnőt keresek, aki szeret a természetben sétálni, bicajozni :)
Tamás
29 éves
Szeged

Hozzám illő korombeli társamat keresem Szeged környék beli lányt.Öszinte,kedves,meg értőlegyen stb... többi ahogy alakul.
roham5
32 éves
Szeged

Sziasztok szép virág szálak írjatok 19 éves srácnak abc eladónak tanulok képem van ha kell tudok küldeni! ha jóbban meg akarsz ismerni írj!
Dániel
30 éves
Szeged

Az "adok-kapok" művésze vagyok. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, rajzolok, zenélek, olvasok, kutatok.
Jozsef
38 éves
Szeged

Vorarlbergben élek és itt is szeretnék maradni. Keresem a párom, komoly kapcsolat reményében. Ám a többit személyesen szeretném el mondani.
Ferenc
59 éves
Szeged

Van porszívóm, mosógépem és jól főzök. 20 éves koromig napi kétszer, háromszor úsztam, vízilabdáztam. Ezután DJ., éjszaka, nők. 33 évesen leforgott balesetben életem filmje. Megdöbbentem, megváltoztam. Feleség, gyerek, kutya, ezotéria, misztika, okkultizmus. Elváltunk. Pszichológia, Vallástud...
István
70 éves
Szeged

Rendezett körülmények között élő,természetet,kirándulást,kerékpározást,sportot kedvelő férfi vagyok.Őszinte társat keresek.
Nexes
37 éves
Szeged

na most ide mit írjak? próbálok vidám lenni, de nem mindig megy! amit elvárok hogy ha valakinek írok az írjon vissza!!! hisz a másik fél is megérdemel ennyit! előre is köszönöm.
Markovics Béla
64 éves
Szeged

Keresek valakit .


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 08:31:32