Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1256 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Tímea
37 éves
Szeged

Kedves Társkereső! Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel. Én egy vidám, társaságkedvelő lány vagyok. Mivel nyitott vagyok, adok itt is esélyt az ismerkedésnek. Nagy film , színház és salsa rajongó vagyok. Amennyiben tetszik a bemutatkozásom nyugodtan írj.
Nórika
50 éves
Szeged

Pozitív beállitottságu hölgy vagyok.Ha megismersz jol fogsz járni velem hosszú távon.Imádom a természetet,az élet minden pozitiv oldalát.keresem az őszinte embereket.
XY
44 éves
Szeged

Tigrist kedvelő.... Egyszer minden véget ér annyi év után.... Van még remény Túlélem én. ... Egyenlőre ennyit szeretnék írni, majd folytatom. ...
Krisztina
50 éves
Szeged

Megtanultam értékelni az élet apró örömeit. Hiszem, hogy új dolgokat megtanulni, megtapasztalni sosem késő.Elmélyedni egymás tekintetében, túrázni, beszélgetni, közösen főzni, sokat nevetni, ez az, amire vágyom. Találj rám, ha hasonlóan gondolkodsz!
Eszter
30 éves
Szeged

Életvidám, fiatalnak már nem mondható pedagógus leányzó vagyok Szegedről. Céltudatos, kissé makacs természettel áldott meg a sors. Hibám van bőven...a kerek külső egy igen éles személyiséget takar. Mindenem az utazás, lehetőleg költséghatékonyan. Imádom a természetet, a filmeket és a szabadságot...
Erika
48 éves
Szeged

Két felnőtt fiam van. Szeretem a zenét. Szeretek táncolni. Kicsit romantikus vagyok. Többek szerint fiatalos vagyok. Szeretek utazni.
Ilona
65 éves
Szeged

Szerény, víg kedélyű, magára és környezetére igényes, rendezetten élő hölgy párját keresi komoly kapcsolat reményében, egy hasonló, káros szenvedélyektől mentes, ápolt férfi személyében! Ha valaki szimpatikusnak talál, ne kedvencnek jelöljön, mert azt nem látom, más módon jelezzen!
Márta
70 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 70-73 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Ildi
64 éves
Szeged

Őszinte, szókimondó, önálló, határozott, nyugodt, kedves, vidám, ironikus humorú nő vagyok. Kisebb az "előnyöm", mint a "hátrányom. Nyugodtan, de tartalmasan szeretnék még élni: séták, kirándulások, kisebb túrák-utazások, film-színház-koncert-hangverseny ( otthon kettesben is -...
Gizike
69 éves
Szeged

69évsen keresem barátomat akivel még sok szépet át élhetnék.Vidám természetű vagyok szeretek sok mindent csinálni.Kérlek beszélgessünk találjuk meg egymást.Ha lehet a közelbe lakj mert így könnyebb lenne kapcsolatot tartani.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

XL Béla
52 éves
Szeged

Igényes átlagos életformát élő egyedül álló férfi vagyok,széles érdeklődési körrel.Keresem párom hogy az életemet kiegészítse.
Zoltán
68 éves
Szeged

Az emberek többségének álma, vágya hogy megértő társa legyen, aki bármikor átsegíti az esetleges hullámvölgyeken.Keresem azt a hölgyet,aki képes a magányos életemből kimozdítani és egy megértő társ lenne, a kölcsönös bizalom, és tisztelet jegyében.
Attila
40 éves
Szeged

Tartós kapcsolatot keresek hosszú távra. Nem eltartót keresek! Van munkám, lakásom és autóm is! :) Csak rossz így egyedül! Szeretném valakivel megosztani a napjaimat. Szeretném ha végre hazavárna valaki vagy valakik. Talán nem nagy kérés ez... :) Átlagos pasi vagyok, egyedül élek, szeretek kiránd...
Laci
40 éves
Szeged

Szeretnék találni egy kedves, romantikus lányt, akivel jó érezzük magunkat egymás társaságában. A hosszútávú kapcsolatok híve vagyok.
Győző
32 éves
Szeged

Szeretem az állatokat, szeretek beszélgetni, önkénteskedni, bringázni, enni, zenét hallgatni, aludni, fényképezni, filmet nézni, sétálni, villámokat nézni, nyáron elázni, sörözni, borozni, főzni,... Szeged - Budapest Ui. : Én nem az az ember vagyok a ki némaságba burkolózva üldögél a sarokban (...
Marcell
48 éves
Szeged

Ha hiányzik az életedből, hogy rád figyeljenek, akkor írj. Van egy cicám, vele együtt élem mindennapjaim, és ha szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor keress bizalommal
Zsolt
41 éves
Szeged

Komoly kapcsolatot keresek, a személyes ismerkedést részesítem előnyben. Szeretek túrázni, sétálni, főzni, filmeket nézni.
Jani
31 éves
Szeged

Szia kedves látogató! Alaphangon egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon nyitott vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világ...
John
60 éves
Szeged

Egy komoly kapcsolatot keresek hosszabb távon, Független egyedülálló hölgy személyében - Aki tartalmas életre vágyik
Attila
34 éves
Szeged

3 éve elvált és egyedülálló vagyok. Hobbijaim zenehallgatás , filmezés és airsoft. Kérdezz bátran!!! Köszönöm


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:12:27