Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1225 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!
Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Éva
59 éves
Szeged

Társat, igazi társat keresek. Nagyon szeretem az őszinte embereket. Sok dologgal foglalkozom, szabadidőmben túrázok, sétálok,zenét hallgatok.
Szilvia
37 éves
Szeged

Élet vidám termszetű nő vagyok. Sportolni szeretek főleg a természetben .Hétvégén barátokkal össze jövünk ,beszélgetünk .
JUDIT
63 éves
Szeged

Szeretek új emberekkel ismerkedni, a barátaim szerint vidám természetű vagyok. Szívesen járok színházba, moziba, koncertre vagy csak az erdőben sétálni. Élvezem az életet.
Ilona
79 éves
Szeged

Párt szeretnék találni magamnak, mert rossz egyedül. Nem rég maradtam özvegyen, hiányzik valaki akivel eltölthetném az életem hátra levő éveit.Kalandorok kíméljenek!
Edina
41 éves
Szeged

Tartós normális kapcsolatott keresek. Gondoskodó, kedves, odafigyelő pasikat várok. Nem leszek senkinek a cselédje, ha házvezető nőt keresel, akkor lapozz tovább. Nagyon szeretek eljárni bulizni, olyan valaki keressen aki szintén nem egy otthon ülő tipus.
Ildikó
54 éves
Szeged

"Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant." Exupéry: A kis herceg
Aranka
35 éves
Szeged

Olyan frfit keresek akinek a beső rtkek is fontosak s képes normális értékrendel megmaradi ebben a torz világba!s aki képes saját magán is nevetni ,mert szerintem humor nélkül nem is rdemes élni!
Hajni
53 éves
Szeged

Szeretem a kedves, megértő, természetes és humoros embereket. Szabadidőmben művelődöm (zene, mozi, színház, könyvek), szívesen kirándulok és utazom. Hosszútávra keresek jófej, intellektuális partnert.
XY
43 éves
Szeged

Tigrist kedvelő.... Egyszer minden véget ér annyi év után.... Van még remény Túlélem én. ... Egyenlőre ennyit szeretnék írni, majd folytatom. ...
Edit
61 éves
Szeged

Szeretek olvasni,utazni,kertészkedn ehhez szeretnék társat találnii. Aktivan dolgozm,vállalkozó vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

István
50 éves
Szeged

"Amikor majd megöregszem, bolondos szívet akarok. Egy olyan szívet, amelyik bukfencet vet és játszik, Egy szívet, amelyik nem felejt el álmodni. Egy olyan szívet akarok, amelyik már megismert néhány dolgot, de mégis mosolyog."
Szabi
26 éves
Szeged

Velem egykorú hölgyekkel ismerkednék. Jelenleg Svájcban élek szóval nemsok időt töltök M.O-n de amit mégis azt jó társaságban szeretném
Jani
31 éves
Szeged

Szia kedves látogató! Alaphangon egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon nyitott vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világ...
Jozsef
59 éves
Szeged

Én egy fiatalos magàra sokat adó tiszta àpolt mindig parfümillatú fickó vagyok. Sportos testalkatú jó kondiban levő nem egy 58éves vén ember fajta, de a képeim gondolom visszaigazoljak ezt. màsok szerint jóhumorú vidàm természetű kedves toleràns egyén...
Dávid
35 éves
Szeged

Szeretném megismerni azt a lányt akivel igazi boldog párkapcsolatban élhetek! "Keresem azt aki szerethet engem, Aki talán meglátja a jót is bennem, Valahol vár, hogy vigasztaljon, Magához húz, hogy marasztaljon"
Norbert
45 éves
Szeged

Először is köszönöm, hogy elolvasod, amit ide írok. Magamról röviden annyit írnék, hogy társasági ember vagyok, szeretem a szabadtéri és beltéri tevékenységeket egyaránt, amelyekben kikapcsolódhatok, kulináris kalandozások és sok minden más . A kép alapján már biztos gondolsz valamit rólam, de ha...
Gábor
41 éves
Szeged

Nem vagyok a szőke herceg, több szempontból sem, de azért igyekszem! Humorom néha kissé fanyar, és egyetértek House 1-es és 2-es törvényével :)
György
33 éves
Szeged

Humorban nem ismerek tréfát. A mottóm írja le legjobban személyiségemet, na de egy kicsit bővebben. Budapesti Műszaki Egyetem közlekedésmérnöki karán végeztem. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam bízom abban, hogy mások is így vannak ezzel, bár személyes ismerkedés híve vagyok inkább. Tarta...
Attila
34 éves
Szeged

3 éve elvált és egyedülálló vagyok. Hobbijaim zenehallgatás , filmezés és airsoft. Kérdezz bátran!!! Köszönöm
Csaba
38 éves
Szeged

Sziasztok Csaba vagyok. Gyakorlatilag szeretem a munkámat, szeretek utazni, kirándul, Sétálni stb....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2021-02-25 17:34:40