Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 408 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!
Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Edit
20 éves
Zalaegerszeg

Egyetemista lány vagyok, aki szeretne ismerkedni. Imádok kirándulni, tengerpartra járni, napozni. Vidám, optimista lánynak tartom magam, ilyen partnerre vágyom.
Marianna
44 éves
Zalaegerszeg

Keresem a Párom, a Társam, akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hosszabb távra tervezek. A többit derítsd ki rólam ;-)
Kinga
35 éves
Zalaegerszeg

Ha szeretnéd a társaságom élvezni, akkor nemcsak engem kell elfogadj, hanem kutyámat is, Lilit. Mindig velem van, és mindent együtt csinálunk. Az sem gond, ha neked is van egy :-)
Dorina
38 éves
Zalaegerszeg

Egyszerű lány vagyok és szeretem a vidámságot. Jó a szemem az igazi értékekhez és főzni imádok, azt hiszem ennyi lenne a mi a lényeg.. és ezenkívül még ha valami fontos akkor az az, hogy őszinteséget várok meg szerelmet, a gyertyafényes vacsorák közben elhangzó szerelmes szavakra meg arra hogy...
Szidi
53 éves
Zalaegerszeg

Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!"  
Timi
47 éves
Zalaegerszeg

Megbízható, jó humorú, intelligens társamat keresem, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Van saját véleményem, vannak terveim, céljaim, önàllò gondolataim. Férfit keresek, van már 2 gyermekem. 😎
Zsóka
51 éves
Zalaegerszeg

Keresek egy társat, akivel jó kis közös programokat lehet szervezni, számíthatunk egymásra, tudunk beszélgetni és meg tudjuk nevettetni egymást. Nem célom a házasság, sőt még az összeköltözés sem, de hiszem, hogy ezek nélkül is működhet jól is egy kapcsolat. A legfontosabb az őszinteség, mert...
Ildikó
56 éves
Zalaegerszeg

Jolán
52 éves
Zalaegerszeg

Régóta vágyom egy olyan társra, aki megértő, őszinte és van ideje rám. Fontos, hogy egy hullámhosszon legyünk, a közös szimpátia elengedhetetlen. Hódíts meg magadnak.
Eszter
38 éves
Zalaegerszeg

Hiszek a sorszerűségben.. Hiszem, hogy ha itt az ideje, rám talál a másik felem.. Mosolyogj, ha esik az eső, mert ha nem mosolyogsz, akkor is esik..


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Csaba
50 éves
Zalaegerszeg

Nem nehéz megtalálni valakit, akit szeretünk, sokkal nehezebb megtalálni azt, aki viszont szeret. Szeretem a természet szépségét, a friss levegőt, nem szeretem a bezártságot. A jó kapcsolat alapja a közösen töltött idő: közös kirándulás, közös szórakozás, közösen elvégzett munka.
Józsi
37 éves
Zalaegerszeg

Ide felesleges bármit írni, inkább ismerj meg, és megtudod, hogy kivel van dolgod. Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra.
Imre
55 éves
Zalaegerszeg

176cm magas vékony testalkatu férfi vagyok.Családszerető vagyok szeretem a gyerekeket,társaság hiányában ezuton keresem a párom.
Péter
28 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Szívesen ismerkednék ezen az oldalon. 23 éves vagyok jelenleg 4 műszakban dolgozom de ez mellett is szívesen kirándulok, mozizok. Esetleg lenne kedve valakinek elkísérni valahova? :)
Ákos
47 éves
Zalaegerszeg

Üdvözöllek kedves látogató. Szerintem a privát beszélgetésekből és találkozásokból ismerhetjük meg kissé a másik embert. A lakva megismerésnél teljességéről nem is beszélve... Ha mégis egy rövid leírást kell írni, akkor elmondhatom magamról, hogy saját megítélésem szerint jó kedélyű, kiegyensúl...
Endre
40 éves
Zalaegerszeg

Jó helyekre járok/jártam, képzések, sport és tánc. Inni? Alkoholt? Ritkán lehet. Pici pálinkát reggel 'vírusölőnek', finom és minőségi bort szent, szerelmes és jó szellemi közegben egy csodás hegy pincéjében. Zákány-látóhegy vagy Dürnstein teraszain például, nem részletezem, világos...
István
58 éves
Zalaegerszeg

Élvezem a fekete-fehér filmeket , de megnyugtató a tudat , hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér."
András
38 éves
Zalaegerszeg

Csongor
32 éves
Zalaegerszeg

Kedves, őszinte srác vagyok, aki már eleget csalódott az életben, azért is gondoltam, hogy regisztrálok ide. Rendes körülmények között élek, nincsenek káros szenvedélyem. Kedves, magas, csinos lánnyal ismerkednék.
Attila
35 éves
Zalaegerszeg

Tegnap kitaláltam ide egy jó szöveget, de sajnos elfelejtettem. Az a lényeg, hogy ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor ne húzzuk sokáig az első találkozást. Én nyitott vagyok az újra, Hernádi Juditot idézve "Soha ne mondd, hogy túl vagy már mindenen, Hogy nem jöhet új, az életben hirtel...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2021-02-27 21:51:51