Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 378 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!
Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Noémi
48 éves
Zalaegerszeg

Kérdezz, s ha úgy érzem, akkor válaszolni fogok rá! Röviden: nehéz a bizalmamba férkőzni, szókimondó vagyok! Ha eljutunk az ismeretségig, majd megismersz!
Irén
58 éves
Zalaegerszeg

Olyan személy vagyok aki nem szereti a hazugságot,az őszinteség,bizalom a legfontosabb számomra,csak akkor keress ha ilyen vagy.
Marianna
44 éves
Zalaegerszeg

Keresem a Párom, a Társam, akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hosszabb távra tervezek. A többit derítsd ki rólam ;-)
Dóra
47 éves
Zalaegerszeg

Évek óta keresem azt a férfit, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, úgy a hétköznapokban, mint az ágyban is. Egyedül élek, független vagyok, saját egzisztenciával rendelkezem.
Beáta
37 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám nő vagyok. Kisfiammal élek. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, kirándulásokat, mozit, színházat, vezetést. Széles látókörű vagyok, sok minden érdekel.
Szilvia
43 éves
Zalaegerszeg

Kisfiammal élek, aki a legfontosabb és legszebb dolog az életemben. Olyan kapcsolatot keresek, ahol jelen van az őszinteség, tisztelet, megbecsülés, emberi hangnemben vagyunk képesek értelmesen kommunikálni. Hazugok, álszentek, paranoiások kíméljenek!
Anita
42 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni!Ez minden vágyam,szerintem nem kérek sokat.Csak a megfelelő embert kéne megtalálnom hozzá...Gondoltam-talán itt.
Böbe
66 éves
Zalaegerszeg

Barátságos igényes ápolt nyugdíjas vagyok!Egyenlőre csak nézelődök! Barátot szeretnék,de nem minden áron!
Timi
46 éves
Zalaegerszeg

Hosszútávú kapcsolatot keresek. Fontos számomra az őszinteség, tolerancia. Kiegyensúlyozott kapcsolatot keresők előnyben.
Ági
55 éves
Zalaegerszeg

Egészségügyben dolgozom, elváltvagyok,2 gyermekemvan,de nem velem élnek. Keresem a megbízható, őszinte páromat.Lehet,hogy itt megtalálom?


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

László
34 éves
Zalaegerszeg

Ismerj meg, nem fogsz veszíteni velem! :) Rendes, őszinte ember vagyok és komoly kapcsolatot keresek!
Robi
44 éves
Zalaegerszeg

Hello Hölgyek!Komoly kapcsolatot keresek(bár szinte mindenki így indít),de előre senki sem tudhatja,mit írt neki a sors.Szóval én vidámságot szerető,abszolút pozitív gondolkodású vagyok.Imádom az állatokat,az autókat és számomra kedves emberekkel a szabadlevegős programokat!Ki nem állhatom viszon...
Kálmán
50 éves
Zalaegerszeg

Vidám fickó vagyok.Szeretem a jó zenét,házi kosztot,jó filmeket a vicces embereket!Az életetet ha jó emberekkel vagyok körülvéve!Egy belevaló csajt keresek!
Attila
46 éves
Zalaegerszeg

Drága Hölgyek! Ha véget ér a maradjotthon, szívesen találkozok bárkivel, aki lát bennem fantáziát. Olyan kapcsolatot szeretnék, amelyben kibontakozhat újra a bennem szunnyadó szenvedély, megvan a vonzódás és a vágyódás a másik iránt és tökéletesen működik a kölcsönös elfogadás. Ebben a korban már...
Péter
28 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Szívesen ismerkednék ezen az oldalon. 23 éves vagyok jelenleg 4 műszakban dolgozom de ez mellett is szívesen kirándulok, mozizok. Esetleg lenne kedve valakinek elkísérni valahova? :)
Zoli
32 éves
Zalaegerszeg

Szia, Zoli vagyok. Szeretem az állatokat, sajnos jelenleg nincs se kutyám, se macskám, de idővel szeretnék. 🙂 Egyébként imádok nevetni és szórakoztató dolgokat csinálni. Szeretek kint lenni a szabadban, de bent is jól elvagyok. 🙂 Nem szeretem a kávé ízét, úgyhogy in...
Feri
55 éves
Zalaegerszeg

megismerni szeretnem! Tartós kapcsolatot keresek! Egy éve csinálok életmód váltást, és keresek olyan hölgy aki égészeges életmód folyt. Aki velem akar tölteni a szabadidő , szívesen utazik, túrázni, sportolni, kirándulni, esetleg Salsa táncolni... amúgy nem hiszem hogy találom itt valaki mert...
Lala
38 éves
Zalaegerszeg

38 éves vagyok, elvált. 2 fiú gyerekem van, az idősebbik Velem él. Szeretek a természetben lenni, kerékpározni, túrázni. Ha időm engedi akkor szívesen megyek horgászni is. Imádok főzni. Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek.
Gábor
38 éves
Zalaegerszeg

Szeretek kirándulni, utazni, horgászni, kertészkedni, biciklizni. Komoly kapcsolatot keresek! Ha szeretnél megismerni akkor írj! ;)
Ernő
44 éves
Zalaegerszeg

Párom keresem aki elfogad,megért,vidám és támogat.Olyan nőt keresek aki elfogadja a vadászokat hű társat akiért érdemes élni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 07:41:59