Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 396 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Éva
52 éves
Dunaújváros

Találkozzunk, beszélgessünk egymással! Írni sok mindent lehet, de hogy ki mit gondol, mit érez, az akkor derül ki, ha egymás szemébe nézhetünk !
Ildikó
52 éves
Dunaújváros

Tű a szénakazalban, igen azért regisztráltam ide, hogy megtaláljam végre a párom. Szeretetre méltó, kedves ember vagyok, aki magas érzelmi intelligenciával bír. Szeretem a vidámságot a jó humort. Szeretek nevetni és még sok mást. Odaadó, őszinte, nagylelkű, kreatív, kiváló beszédkészségű, jó...
Melinda
43 éves
Dunaújváros

Szia. Komoly kapcsolatot keresek. Olyan társat, aki szeret, aki megölel... Ha érdekellek, írj, a többit megbeszéljük.
játszótárs
67 éves
Dunaújváros

Társat keresek az élet szebbétételére, szeretetre, szerelemre.............. Napfényes természetű, alapvetően humán beállítottságú, földön járó ember vagyok.Nyitott vagyok mindenre ami érzelmileg,szellemileg megérint. A közvetlen, egyszerű, de okos, igényes, jó humorú emberek társaságát...
Katalin
51 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Gabriella
58 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Szeretnék élményekben gazdag, színes életet élni, ha megtalálom hozzá a partnerem. Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a...
Gizella
60 éves
Dunaújváros

Egyenlőre csak nézelődöm, ha szimpatikus leszek neked is, keress és bemutatkozom.A 100 karaktert annak mondom el aki nekem is szimpatikus.
Gréti
39 éves
Dunaújváros

Nehéz néhány mondatba bezsúfolni, hogy milyen is vagyok. A puding próbája is... Életvidám, nyüzsgő és sokszínű egyéniség, akit nagyon sok dolog érdekel, kiváltképp az irodalom, színház és zene... Ez utobbi a munkám, a hobbim, az életem, hallgatom és művelem..s ekképpen olyan vagyok, mint egy...
Györgyi
64 éves
Dunaújváros

Magas,ápolt élet vidám nő vagyok,még aktívan dolgozó,igaz nyugdíj mellet.Szeretem a társaságot,kikapcsolódást. hozzám korban ,közelebb álló férfiak ismeretségét keresem,de NEM KIMONDOTTAN SZEXE !!! ezt kérem jegyezzétek meg,mert nem szex partnert keresek!!! és a 20-45 éves korosztályosakat ,meg...
Kata
46 éves
Dunaújváros

A nők sokat beszélnek, lényegtelen dolgokba bonyolódnék. Inkább személyesen :-) Az többet mond, mert a pasik kiszűrik azt, ami fontos neki :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Karesz
44 éves
Dunaújváros

Mielőtt megkérdeznéd,a válaszom nem...Ez egy régi oldal amit újra aktiváltam mivel ismét csatlakoztam az egyedülállók népes táborához.Talán csak rövid időre :)
Tomi
41 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Attila
45 éves
Dunaújváros

Ide hiába ír bármit is az ember ,ebből nem fog valójában kiderülni semmi sem.Ismerj meg és akkor alkoss rólam véleményt. Céljaim: Ha nem teszel a célodért,soha nem éred el ! Ha nem kérdezel,a válsz mindig "NEM" marad ! Ha nem lépsz , mindig egy helyben maradsz !
Péter
42 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Szép napot !
Szabi
51 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Sándor
53 éves
Dunaújváros

Sziasztok, kedves látogatok! Röviden csupán annyit írnék, hogy komoly kapcsolat reményében vagyok itt.
Tamás
31 éves
Dunaújváros

Sziasztok, sok dolgot nem akarok ide írni, majd ha úgy alakul úgy is beszélünk. Szeretem, sorozatokat, zenét, a jó ételeket/borokat/söröket, kirándulni/utazni, koncertre járni... Jelenleg van VIP előfizetésem, szóval ha minden igaz tudtok , írni nekem...
László
31 éves
Dunaújváros

Kicsit bolond és őrűlt, de szeretni tudó és vágyó, romantikus, egykori komoly sportoló volnék. Sokat (néha túl sokat is) dolgozom, antialkoholista vagyok, és sokat mozgok/sportolok napi szinten is. Életem a mozgás (is...).
Mihály
66 éves
Dunaújváros

Olyan életet élni, ha megöregszem jó legyen visszagondolni rá. Keresem a Párom egy kedves Hölgy személyében. Egymás jó értelemben vett szabadságát meghagyva, de ha kell mindig jelen lenni. A többit "Neked" szeretném elmondani.
Tibor
46 éves
Dunaújváros

Ide írhatnék mindenféle vonzót, hiszen ez az a világ, ahol bárki lehetek, lehetnék. De nem teszem, ahoz túl őszinte vagyok! Nem, nem a herceg vagyok a fehér lovon! Tudom! Egyszerűen csak jó társ vagyok, és jó társat keresek. Ismerj meg, ismerjük meg egymást! Sportos életvitelem mellett, szeretem...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 12:20:28