Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 411 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Kicsi Zsani
38 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Évi
50 éves
Dunaújváros

Kedves, barátságos nő vagyok. Csak komoly társat keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség fontos, mert én is őszinte ember vagyok.
Marcsi
68 éves
Dunaújváros

Pátosan szép, vagy szebb lehet az élet... Fiatalos,sportot,szabad levegőt kedvelő, a könyvek jó barátja vagyok. Tántoríthatatlan híve vagyok az őszinteségnek,bizalomnak, a tartalmas beszélgetéseknek, a nagy sétáknak, felfedezéseknek. Vidámságra, meghittségre, érzéki melegségre vágyom...ha ezt...
Zsu
42 éves
Dunaújváros

Intelligens, igényes pasit keresek hosszú távra. Legyen humora is 😁. Két gyermekemet egyedül nevelem. Dunaújvárosban élünk. Akik csak szórakozni, irogatni, laza kapcsolatot szeretnének, kérem kíméljenek nincs erre időm. Hosszú távra keresek partnert. Köszönöm hogy elolvastad.
Hajnalka
36 éves
Dunaújváros

Ismerkedni barátkozni vagyok itt.És ki tudja hátha.... :-) A távolságot azért figyelembe szoktam venni....:-)
Gabriella
59 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
Klára
56 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Mária
63 éves
Dunaújváros

Vidám természetű, kirándulást, sportokat kedvelő, optimista ember vagyok. Olyan társat keresek hosszú távú kapcsolatra, aki hasonló gondolkodású, nem dohányzik, fiatalos és 60-70 év közötti.
Era
52 éves
Dunaújváros

Vidám, őszinte ember vagyok. Én hiszek a tartós kapcsolatban és ilyet is szeretnék. Légy társ,barát,szerető egyben akkor megtaláltál.
Katalin
52 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Péter
43 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Jellemtelenek kíméljenek ! Szép napot !
Gábor
32 éves
Dunaújváros

25 éves Dunaújvárosi vagyok, komoly kapcsolatot keresek, 18-30 korosztályú nők jelentkezését várom!!
Sándor
53 éves
Dunaújváros

Sziasztok, kedves látogatok! Röviden csupán annyit írnék, hogy komoly kapcsolat reményében vagyok itt.
Dávid
25 éves
Dunaújváros

Sziasztok én egy rendes mosolygós srác vagyok szeretek zenét hallgatni, barátaimmal programokat csinálni Szeretem a szüleimet. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek de lehet barátság is ami idővel komolyabbá alakul.
Tomi
42 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Ádám
26 éves
Dunaújváros

Szia! Olykor kissé visszahúzódó, de alapvetően érdeklődő természetem van. Ismerőseim segítőkésznek és barátságosnak tartanak.
Lajos
53 éves
Dunaújváros

Mikulka Tibor
51 éves
Dunaújváros

Az életem egy örökös körforgás. Jelenleg a munka tölti ki az időmjava részét.Van egy kislányom? és ezáltal egy unokám? akiket imádok! Ugyan nem velem élnek? de minden nap rájuk gondolok. Ha szabad időm engedi zenélés tölti ki. Keresek egy őszinte kapcsolatot, akit egy mozi, vagy egy gyertya fénye...
Szabi
51 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Stifler
49 éves
Dunaújváros

Azzal a szándékkal regisztráltam, hogy soha többé ne kelljen...Nem vagyok egy trendi alkat, nem nézek valóság show-kat, nincs tetoválásom. Megrögzött heteroszexuális vagyok, ebből kifolyólag csak hölgyeknek írok, és csak nekik válaszolok.Személyes kapcsolatban bízok rövid levelezés után szeretném...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:31:51