Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 448 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Kata
51 éves
Dunaújváros

Hű kis erőszakos rendszer, ragaszkodik a bemutatkozáshoz, na jó. Valóban. Pár mondat lehet mutató.... Ami előre visz egy kapcsolatot, legalábbis az én hitem szerint, az egymás tisztelete, figyelme, barátsága, az egyenesség, jóindulat, a közösen megélt élmények. Kell, hogy legyen a...
Erzsébet
70 éves
Dunaújváros

Szeretnék újra találni egy megértő, kedves , jó humorú társat, barátot akivel kölcsönös szimpátia esetén lehetnének közös szép programjaink, élményeink. Szeretem a művészeteket, a kirándulásokat, a wellness szállodákat, filmeket, közös főzéseket kerti partykat családdal, barátokkal.
Kata
46 éves
Dunaújváros

A nők sokat beszélnek, lényegtelen dolgokba bonyolódnék. Inkább személyesen :-) Az többet mond, mert a pasik kiszűrik azt, ami fontos neki :-)
Alexandra
43 éves
Dunaújváros

Szia! Gondoltam megprálom hátha itt ...adok egy esélyt, kicsit félve, de majd meglátjuk. Dunaújvárosban élek, dolgozom.
Zsuzsi
49 éves
Dunaújváros

Zsuzsi vagyok Szeretek sétálni,zenét hallgatni,filmet nézni.És komoly kapcsolat céljából vagyok itt.Csak az írjon aki szintén ezért van itt.
Klára
56 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Tímea
50 éves
Dunaújváros

Sziasztok .Elvalt vagyok a 18 éves fiammal élek .Sokat dolgozom .Normális komoly kapcsolatot keresek .
Szilvia
42 éves
Dunaújváros

Nagyon vidám természetű lány vagyok.Első a kislányom és a munka.Kimondom a véleményemet,ha tetszik jó,ha nem tetszik,úgy is jó! Vendelek kíméljetek!!!
Szilvia
38 éves
Dunaújváros

Sok szépet tudnék írni,de nem teszem.Átlagos nő vagyok🙂Életvidám,humoros mégis komoly gondolkodású,megbízható társamat keresem
Marcsi
68 éves
Dunaújváros

Pátosan szép, vagy szebb lehet az élet... Fiatalos,sportot,szabad levegőt kedvelő, a könyvek jó barátja vagyok. Tántoríthatatlan híve vagyok az őszinteségnek,bizalomnak, a tartalmas beszélgetéseknek, a nagy sétáknak, felfedezéseknek. Vidámságra, meghittségre, érzéki melegségre vágyom...ha ezt...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Laci
68 éves
Dunaújváros

Természetet kedvelő, káros szenvedélyektől mentes vagyok. Hasonló korú és érdeklődésű társamat keresem.
György
36 éves
Dunaújváros

Sziasztok. Györgynek hívnak 29 éves 179 cm 60 kg, átlagos testalkatú, kék szemű, rövid barna hajú. Végzettségem technikusi és jelenleg főiskolán tanulok. Szeretem az állatokat főként a kutyákat. Kedves, őszinte, hűséges típus vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Ha szimpatikus vagyok kérlek jele...
Stifler
49 éves
Dunaújváros

Azzal a szándékkal regisztráltam, hogy soha többé ne kelljen...Nem vagyok egy trendi alkat, nem nézek valóság show-kat, nincs tetoválásom. Megrögzött heteroszexuális vagyok, ebből kifolyólag csak hölgyeknek írok, és csak nekik válaszolok.Személyes kapcsolatban bízok rövid levelezés után szeretném...
Szabi
51 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
László
65 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.
Viktor
26 éves
Dunaújváros

Viktor vagyok 26 éves, szakácsként dolgozok. Nem nagyon tudom mit mondhatnék így magamról szimpatikus vagyok írj és meg ismerhetsz :)
László
63 éves
Dunaújváros

62 éves független férfi vagyok. Elóször a nőnek a lelkére van szükségem. majd csak utána a testére! HÖLGYEIM!!! Nincs attól bosszantóbb, ha semmibe vesznek. Miért nem érdemel meg egy ember néhány szó választ? Néma csend, mint az elmúlás előjele nem túl vidám dolog!! .
Atti
44 éves
Dunaújváros

Szia! atti vagyok. 44 éves férfi, lakhelyem Dunaújváros. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Palesz
40 éves
Dunaújváros

Közgazdász vagyok, szabadidőmben nagyon szeretek utazni, sportolni és koncertekre járni. Szívesen megismerkednék korban hozzám illő, hasonló érdeklődési körrel rendelkező lányokkal komoly kapcsolat kialakítása céljából. Palesz
Emil
45 éves
Dunaújváros

Szia. Csak komoly kapcsolatot keresek. Legyél öszinte, megértő, elfogadó, hűséges. Testi-lelki társam keresem mostmár végleg. Teljesen független vagyok, egyedűl élek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2020-01-24 14:36:47