Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 510 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Klára
58 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Gabriella
60 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
Erika
51 éves
Dunaújváros

Vidám természetű nő vagyok. Szeretek kirándulni, szívesen megnézek egy- egy jó filmet. Szívesen töltöm az időmet barátaimmal is.
Andi
47 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Olyan férfit keresek, aki szereti a gyerekeket, családcentrikus. Szeretek főzni, rendezvényekre járni. Komoly kapcsolatra vágyok,egy igazi társra. Kalandorok kíméljenek!!!! Ne a külső alapján ítélj, ismerj meg!
Zia
70 éves
Dunaújváros

Fiatalos, vidám, őszinte és romantikus vagyok. Szeretem a természetet, sokat sétálok. Családcentrikus vagyok, de egyedül élek.
Gizella
63 éves
Dunaújváros

Keresem a párom, kedvesem, szerelmem 60-tól 65 éves korig. Kalandorok kíméljenek. Nem szexkapcsolatot keresek. Mivel nem vagyok előfizető válaszlevelet akkor tudok írni amint lehetőséget kapok ingyenes levélküldésre.
MÁRIA
68 éves
Dunaújváros

Már több társkeresőn is regisztráltam-sikertelenül.Nem leszek előfizető. Kizárólag fényképes levélre válaszolok.CSAK KOMOLY KAPCSOLAT-SZEX PARTNEREK KERÜLJENEK.UDVARIAS-ÖN MAGÁRA-KÖRNYEZETÉRE IGÉNYES TÁRSAM KERESEM.MAGAMRÓL:Sajnos dohányzom-nem vagyok hajlandó lemondani róla.Saját lakásomban...
Szilvia
43 éves
Dunaújváros

Nagyon vidám természetű lány vagyok.Első a kislányom és a munka.Kimondom a véleményemet,ha tetszik jó,ha nem tetszik,úgy is jó! Vendelek kíméljetek!!!
Ibolya
62 éves
Dunaújváros

Szép napot. Önálló, független nő vagyok. Hosszútávú,őszinte, szeretetteljes párkapcsolatot keresek. ... Kérdezz, mire vagy kíváncsi, mindenkinek válaszolok. Köszönöm.
Erika
58 éves
Dunaújváros

RAGYOGJ,TÁNCOLJ,ÖRÜRJ,ÖLELJ,NEVESS,SZERESS,ÁRASZD A VILÁGRA A SZERETETED. NE KERESS SEMMILYEN UTAT,MERT TE VAGY AZ ÚT. TE VAGY AZ ÉLET.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Norbert
46 éves
Dunaújváros

Hm, milyen vagyok... Pozitív, vidám, őszinte, vajszívű, optimista! Fogadj el olyannak, amilyen vagyok! Néha picit gyerekes, néha picit komoly, néha picit érzékeny!! A többit majd személyesen!
Lajos
55 éves
Dunaújváros

János
66 éves
Dunaújváros

Érettségizett szerszámkészítő vagyok.élsportolo voltam.12 évig birkoztam.2 gyermekem van,nem velem élnek.13 évet dolgoztam németországban .beszélem a nyelvet. 20 éve festészettel is foglalkozom.sportos testalkat vagyok.imádom az operát,költészetet/szabo lőrinc/stb.azt mondják jo a humorom.jelenle...
Gyuri
73 éves
Dunaújváros

Idő elszalad, de ennek nem egyedül kellene megtörténnie! Így hát keresem azt aki velem szeretné tudná eltölteni az előttünk álló hátra levő időt!
Palesz
41 éves
Dunaújváros

Közgazdász vagyok, szabadidőmben nagyon szeretek utazni, sportolni és koncertekre járni. Szívesen megismerkednék korban hozzám illő, hasonló érdeklődési körrel rendelkező lányokkal komoly kapcsolat kialakítása céljából. Palesz
István
46 éves
Dunaújváros

Sziasztok! A nevem István,tartós hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Az utazás,távolság nem akadály ha úgy alakul megoldható. Beszélgessünk,és ismerj meg!
Tamás
28 éves
Dunaújváros

A valódi nehézségeket mindig le lehet küzdeni. Csak a képzelt nehézségek legyőzhetetlenek. 😏😏😏😏😊
xomox
54 éves
Dunaújváros

László
47 éves
Dunaújváros

Kedves Hölgyel szeretnék ismerkedni lehetőleg Dunaújváros illetve hozzá közeli helyen Barkácsolni szerető aktív férfi vagyok Szeretem a természetet illetve a zenét
Gyuri
49 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 11:35:45