Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 499 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Marcsi
69 éves
Dunaújváros

Pátosan szép, vagy szebb lehet az élet... Biztosan tudom, még tartogat az élet számomra valamit, ami egyszerre lesz orvosság és édesség, mámor és szőlőcukor. Megállok, körülnézek,s megvárlak.
Klára
57 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Anna
49 éves
Dunaújváros

Üdv ! 49 éves 156 cm magas kékszemű elvált édesanya vagyok ! Keresem hasonló korú párom 50-55 év közötti Fejér megyei úr személyében !
Gabriella
60 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
Erzsébet
71 éves
Dunaújváros

Szeretnék újra találni egy megértő, kedves , jó humorú , intelligens társat, barátot, akivel kölcsönös szimpátia esetén lehetnének közös szép programjaink, élményeink. Szeretem a művészeteket, a kirándulásokat, utazásokat, wellness szállodákat, a jó filmeket, könyveket.,
MONA
38 éves
Dunaújváros

Nem vagyok egy fótogén személyiség így nem isszeretem, ha fótozkodni, kell de egy ilyen oldalon szükséges. Tudom nem vagyok egy topmodel alkat, de akinek nem tetszik amit látt... Sajnálom lehet tovább menni... Így nem egymást keresük.. Őszinte, hűséges kedves odaadó vagyok aki szereti...
Éva
57 éves
Dunaújváros

Szia! A barátaim szerint életvidám, jókedvű vagyok, akire mindig, mindenki számíthat. Sokat dolgozom, egy óvodát vezetek és még van mellette egyéb elkötelezettségem is. Megpróbálom kihozni a legtöbbet a lehetőségeimből. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Hogy...
Ibolya
61 éves
Dunaújváros

Keresek egy korban hozzám illő férfit,nem sexpartnert .szabadididőmben szìvesen olvasok èrdekel a sport az ezotèria.romantikus alkat vagyok.
Kicsi Zsani
39 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Ilcsi
47 éves
Dunaújváros

Itt vagyok. ....45 évesen.... divatosan duzzadtan. ....Kis boldogság rámférne. ... várom az érdeklődők et. ..😀😀


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Tibor
54 éves
Dunaújváros

Mindenem megvan, valami mégis hiányzik. :) Na ezt a valamit, ezt az érzést keresem itt! Azt hiszem úgy hívják "boldogság". Ha itt megtalálom, az jó lesz! :) :) :) Ja, ami nagyon fontos: Nem dohányzom :) szeretném, ha a partnerem se dohányozna! Ürülök, hogy benéztél. :)
Balázs
36 éves
Dunaújváros

A legtöbb ember jó embernek tart. Igazából egy valódi seggfej vagyok. Tele csupa rossz tulajdonsággal. Állítólag minden rosszban van valami jó oO
János
65 éves
Dunaújváros

Érettségizett szerszámkészítő vagyok.élsportolo voltam.12 évig birkoztam.2 gyermekem van,nem velem élnek.13 évet dolgoztam németországban .beszélem a nyelvet. 20 éve festészettel is foglalkozom.sportos testalkat vagyok.imádom az operát,költészetet/szabo lőrinc/stb.azt mondják jo a humorom.jelenle...
Gyuri
73 éves
Dunaújváros

Idő elszalad, de ennek nem egyedül kellene megtörténnie! Így hát keresem azt aki velem szeretné tudná eltölteni az előttünk álló hátra levő időt!
Gábor
48 éves
Dunaújváros

Szia . Csak egy egyszerű Pasi vagyok 2 gyerekkel .Szeretem ha hozzám bújnak,én elfogadlak olyannak amilyen vagy.
Attila
52 éves
Dunaújváros

Szia! Attila vagyok. 51 éves férfi, lakhelyem Dunaújváros. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Isti
46 éves
Dunaújváros

Független gyermektelen rendezett életvitelü vagyok. Ápolt sportos jo meg jelenésü. Minden levelre valaszolok. Keress batran. Szep napot.
Szabi
52 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Tyson38
38 éves
Dunaújváros

Levi
25 éves
Dunaújváros

Szeretem a zenét,szeretek pihenni.,utazni,sportolni. Sokat dolgozom,de azért mindenre jut időm. Nem tudok olyan helyet mondani ahol ismerkedni lehetne,így kerültem ide .Ez a mai világ,ha van kedved megismerni akkor kattints rám 😄


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2021-01-26 15:39:37