Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 507 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Mara
45 éves
Dunaújváros

Meglévő szenvedélyekhez "tárgy" kerestetik, egy kellemes megjelenésű, független, megbízható férfi személyében, aki számára még fontosak az igaz emberi értékek és vágyik egy tartalmas, színes kapcsolatra. Aki keres: egy helyes, kedves, kiegyensúlyozott lány, aki kitartóan hajt a...
Éva
65 éves
Dunaújváros

A személyes találkozás híve vagyok!Redszerető tisztaság mániákus vagyok!Légy te is az!Egyenlőre barátság céljából vagyok itt.
Klára
58 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Dórcusss
28 éves
Dunaújváros

hát...sportos alkat,barna haj, barna szem... aki másra is kíváncsi, az írjon bátran :-) egy fontos adat Rólam...imáááádom a csokit...:]
Viktória
33 éves
Dunaújváros

Magamról: 29 éves, optimista, humort külön is díjazó, kedves embernek tartom magam, aki szereti a különlegességeket, minden értelemben. Szeretek utazni, új gasztronómiai különlegességeket felfedezni és kipróbálni. Szociológusként végeztem a Pécsi Tudományegyetemen Kifejezetten érdeklődöm a...
erzsi
66 éves
Dunaújváros

ERZSI VAGYOK. DUNAUJVÁROSBAN LAKOM. Két gyermekem van, egy unokám. Nem élnek velem.Szeretek olvasni,rejtvényt fejteni,autot vezetni,kirándulni,táncolni,utazni.
Katalin
53 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Ilcsi
48 éves
Dunaújváros

Itt vagyok. ....45 évesen.... divatosan duzzadtan. ....Kis boldogság rámférne. ... várom az érdeklődők et. ..😀😀
Gizella
62 éves
Dunaújváros

Már egy ideje keresem a partnerem. Talán megtalálom, talán nem. Viszont barátokra akadtam s ez is pozitív számomra.
Gabriella
60 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Tyson38
39 éves
Dunaújváros

Zoltán
32 éves
Dunaújváros

Üdv Zoli vagyok. Nem nagyon tudok mit írni magamról. Úgy hogy fel sorolokpár dolgot: Szertek főzni; szeretem a Rock zenét; Szeretek jót sétálni föleg toparton; Ha más valami még érdekelne írj nyugottan és vissza írok.
Gábor
48 éves
Dunaújváros

Szia . Csak egy egyszerű Pasi vagyok 2 gyerekkel .Szeretem ha hozzám bújnak,én elfogadlak olyannak amilyen vagy.
Gyuri
49 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Norbert
36 éves
Dunaújváros

Szia Kedves Látogató! Norbert vagyok, Dunaújvárosban élek. Szeretek főzni, utazni, túrázni. Keresem a párom :)
Richárd
32 éves
Dunaújváros

Szeretnék ismerkedni.Komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretek kirándulni, autózni szeretem a jó zenét, a jó filmeket, és barátaimmal a közös estéket.
János
61 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm minden olyan sorstársamat, akik velem együtt azért vállalták arcukkal, adataik közzétételével a nyilvánosságot, amiért elvileg ez az OLDAL hivatni látszik. Szeretném hinni, hogy lesz lehetőségem találkozni valaki olyannal itt, aki a szívem és az eszem óhajtása, aki ugyanazt szeretné...
Atti
45 éves
Dunaújváros

Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek.... Ezt a tökéletlen személyt keresem, az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetek, miközben azt gon...
lajos
59 éves
Dunaújváros

Richárd
38 éves
Dunaújváros

Ismerj meg és csak komoly kapcsolatot keresek mas nem is jöhet szoba Szeretek kint lenni a szabadban de nagyon


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2021-04-12 02:13:08