Társkereső Alsóörs

jegyezz meg

Társkeresés Alsóörsön (Veszprém)

Alsóörsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 130 társkereső tag vár rád Alsóörs és környékéről!
Rövid ismertető


Alsóörs egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Alsóörs és környékéről:

Éva
53 éves
Alsóörs

Kedves, mosolygós, őszinte, szorgalmas nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, túrázni, utazni. Megbízható társnak és barátnak tartom magam, aki képes kreatívan boldogságot hozni a hétköznapokba. Tartós kapcsolatra vágyom. Ha érdekel derítsd ki milyen vagyok valójában!
Piros
64 éves
Alsóörs

Mindannyian keresünk valakit, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt. Ismerj meg és lehet, hogy Én leszek az a valaki.
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!
Zsuzsanna
61 éves
Balatonfüred

Barátságos ,kedves, mosolygós egyszerű, konzervatív értékekkel. Szeretem a természetet, a kirándulásokat elsősorban a hazámban. Egyenlőre most inkább barátokat keresek, mint társat.
Edit
62 éves
Balatonfüred

Nagyon Sok változáson mentem keresztül az elmúlt évben. Vidám alaptermészetű , házias nő vagyok. A zene nagyon sok műfaját szeretem . Rendezetten élek. Keresem hasonló adottságokkal, barátom , társam. Ápolt , füstmentes korrekt férfi személyében.
Ibolya
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos kinézetű és gondolkodású, kedves, jó humorú nő vagyok. Igyekszem észrevenni az élet szépségeit és élvezni az apró örömöket is. Közös programok, kölcsönös figyelem és tisztelet, érzékiség, szellemi és testi harmónia - ezt tartom fontosnak egy kapcsolatban.
Irmici
60 éves
Balatonfüred

Szeretem a csendet,nyugalmat,ám nem vetem meg a jó zenét,jó társaságot,a táncot,és az olvasást sem.Nyugodt természetű,vidám,barátságos Nő vagyok.
Judit
54 éves
Balatonfüred

Kénytelen voltam regisztrálni mert hiába vártam, hogy a bevásárlókocsit véletlenül nekem told, rám mosolyogj, megszólíts...viccet félre téve nehéz az ismerkedés. Vidám, mosolygós pozitív gondolkodású Nő vagyok. Jól működő egyedüllétemet elcserélném valami még jobban működő kapcsolatra.
Melinda
56 éves
Balatonfüred

Érdeklődő, természetet és természetességet kedvelő, független, szeretetorientált NŐ vagyok. Sport,kultúrális programok, utazás.
Niko
66 éves
Balatonfüred

Szőke hajú kék szemű,ápolt , intelligens önmagára , és környezetére igényes hölgy vagyok!Keresem a párom , aki nélkül lehet,de nem érdemes élni!


Párkereső urak

Társkereső urak Alsóörs és környékéről:

Tibor
71 éves
Alsóörs

Vén dög vagyok, de hódítani akarok :) Jó megjelenésű, ápolt férfi vagyok. Szeretek utazni, horgászni, kertészkedni, társasági életet élni, szeretem az állatokat
Tamás
34 éves
Alsóörs

Szia kedves látogató! 33 éves fiatalember vagyok. Azért regisztráltam, hátha itt megtalálom a társam. Pár levélváltás utáni személyes találkozó híve vagyok, így a kölcsönös szimpátia megléte is hamar kiderül. Tartós kapcsolatot keresek. Szia!
Sándor
41 éves
Alsóörs

Nincs olyan rossz helyzet, amiben ne lenne valami jó! Keresem korban hozzám illő páromat komoly kapcsolat céljából! Szeretek utazni, kirándulni, biciklizni. Imádom a Balatont!!!! Nagyon fontos számomra a bizalom, őszinteség, hűség. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Szeretnék valakit nag...
Norbert
22 éves
Alsóörs

Sziasztok! Keresem a páromat aki elfogad olyannak amilyen vagyok és úgy ahogy vagyok. Ha gondolod irj rám ha szeretnél. Kedves aranyos srác vagyok és szívből tudok szeretni.
János
34 éves
Lovas

Komoly, őszinte kapcsolatot keresek. Vidám, sokat mosolygó pasi vagyok. Szeretek jókat kirándulni, moziba járni.
Janos59
60 éves
Felsőörs

György
26 éves
Csopak

Sziasztok lányok <3 Szeretnék meg ismerkedni a nagy Ő-vel , nem tudhatjuk hol van &#232;s m&#232;g hol lehet az igazi , ez&#232;rt minden lehetőséget meg kell ragadni . &#200;n sok gyereket akarok szóval.. Egy jó párkapcsolatban a f&#232;rfi az erőt &#232;s a biztonságo...
András
28 éves
Csopak

Szia András vagyok! 25 éves vagyok, jármű fényezőkén dolgozok Balatonfüreden. Szeretem az állatokat, van egy macskám és egy kutyám. Hosszú távon gondolkodom. Rövid románc nem érdekel.
Attila
74 éves
Balatonalmádi

Foglalkozásom elektró tehnikus,nyugdíjas vállalkozó. zene kedvelő hegedülök saját, haverok kszorakztatásár elváltam40 év házasságnak mondott két lán unoka Eredetileg györi vagyok idő utnezelött10év 44 éve fiam 42 lányom Lányomnál van
Adrián
30 éves
Balatonfüred

Szia! Ha kép alapján szimpatikus vagyok, olvass is rólam egy keveset, hátha pont engem keresel. ;) Én egy kedves, figyelmes, őszinte, nyugodt természetű és romantikus típusnak mondható fiatalember vagyok. Szeretem az állatokat. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik: a zenehallgatás, ha kelleme...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/alsoors
Nyomtatás dátuma: 2020-04-06 00:04:29