Társkereső Káptalanfüred

jegyezz meg

Társkeresés Káptalanfüred (Veszprém)

Káptalanfüred-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 83 társkereső tag vár rád Káptalanfüred és környékéről!
Rövid ismertető


Káptalanfüred egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Káptalanfüred és környékéről:

Ibolya
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos kinézetű és gondolkodású, kedves, jó humorú nő vagyok. Igyekszem észrevenni az élet szépségeit és élvezni az apró örömöket is. Közös programok, kölcsönös figyelem és tisztelet, érzékiség, szellemi és testi harmónia - ezt tartom fontosnak egy kapcsolatban.
Éva
66 éves
Balatonalmádi

Rossz egyedül, öt éve őzvegy vagyok. Keresem végleges párom! Kereslek, hogy egymás kezét megfogva , együtt folytassuk életünket. Irj bátran, ha Te is vágysz egy szeretetet adni és fogadni tudó társra. Együtt minden könnyebb lesz! Várlak!
Erzsébet
27 éves
Balatonalmádi

Szeretek horgászni és a természetben csavarogni. Imádom az állatokat. Szeretek vezetni csak úgy beűlni a kocsiba és menni és menni...
Berta
63 éves
Balatonalmádi

Fiatalos igényes hölgy vagyok! Elértem azt a korosztályt, és anyagi biztonságot,hogy szabad időmet kedvem és igényem szerint töltsem. Olyan igényes,kedves, értelmes, egyedül álló, egyedül élő férfi bemutatkozását várom, aki rendelkezik hozzám hasonló tulajdonságokkal. Kölcsönös szimpátia...
Mónika
45 éves
Balatonalmádi

Mariann
36 éves
Balatonalmádi

Rövid leírás magamról???? Mivel 152cm vagyok így túl hosdzú leírást nem is tudnék adni.😀 Belsőleg pedig,majd az ismerkedés során 😉 Kérlek leendő levélíró,ne írj olyat,hogy:"Nekem csak a belső számít" Azt max Hasfelmetsző Jacknek hiszem el 😊
Katalin
42 éves
Balatonalmádi

Kétgyermekes anyuka vagyok. Vidám,sportokat,állatokat es tartalmas időtöltéseket kedvelem.Mozi,színház,fesztiválok. Rajongok gyermekeimért.
Ágnes
50 éves
Balatonalmádi

Életvidám ember vagyok. Sokra tartom a humort,a nevetést. A munkában, életvezetésben a rendszerességet, szabadidőmben a spontán dolgokat szeretem.Empatikus, segítőkész vagyok. Nyitott és szeretetre vágyó, azt adni képes nő.
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!
Éva
53 éves
Alsóörs

Kedves, mosolygós, őszinte, szorgalmas nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, túrázni, utazni. Megbízható társnak és barátnak tartom magam, aki képes kreatívan boldogságot hozni a hétköznapokba. Tartós kapcsolatra vágyom. Ha érdekel derítsd ki milyen vagyok valójában!


Párkereső urak

Társkereső urak Káptalanfüred és környékéről:

Attila
74 éves
Balatonalmádi

Foglalkozásom elektró tehnikus,nyugdíjas vállalkozó. zene kedvelő hegedülök saját, haverok kszorakztatásár elváltam40 év házasságnak mondott két lán unoka Eredetileg györi vagyok idő utnezelött10év 44 éve fiam 42 lányom Lányomnál van
Joe
65 éves
Balatonalmádi

Általánosságban hagyománytisztelő felfogású, tartásos, makacs. Olvasott, közepesen művelt, tájékozott. Aktív és nyitott. Nem feltétlenül összeköltözős kapcsolatot keres, de bármi lehetséges.
Laci65
55 éves
Balatonalmádi

Keresem a fényt az éjszakában,ki tudja lehet hogy most látom meg.Nem hiszek a véletlenben.Az élet rövid,nem szabad sokat töprengeni,hisz lesz arra idő....
Devizson
54 éves
Balatonalmádi

Az élet rövid,használjuk ki tartalmasan.Szeretnék rátalálni egy olyan hölgyre,akivel szivesen tölteném el szabadidőmet.
Laci
34 éves
Balatonalmádi

oszi
54 éves
Balatonalmádi

Magányos macko vagyok aki szereti a természetet. Egy autobaleset miatt mozgássérült vagyok,de önálloan közlekedem és vállalkozóként dolgozom.
Gyula
71 éves
Balatonalmádi

Sokat dolgoztam elobbre, most csak keveset, probalom elvezni az eletet, de kell hozza egy jo tars. Mernoki (civil engineer) szakmaban dolgoztam, kulfoldon tanultam es dolgoztam, nem gyakoroltam a magyart, ezert lehet hogy nem minden jol jon ki, de kezdek belejonni. A tobbit kesobb ha erdekel.
Timboy
47 éves
Balatonalmádi

Hello, Kedves! Csak egy rendes gyerek vagyok, aki egy kicsit különleges, egy kicsit romantikus, egy kicsit vad egy kicsit nem, egy kicsit bohém, humoros is néha, nem ronda, nem unalmas, őszinte, intelligens, jólelkű, megértő. És még sok más is egyszerre. Akit érdekelnek a továbbiak, úgyis érdekl...
epres zoltan
66 éves
Balatonalmádi

55éves,balatonalmádi lakos vagyok.Elváltam 28év után,nem önhibámbol.Két nagykoru gyermekem,külön háztartásban él,egy pici 4éves kislány,nagypapája vagyok. Saját vállalkozásomban dolgozom.Ha idöm engedi,szeretek kerékpározni,sétálni, kertészkedni,szeretem az állatokat,kutyákat.
Attila
31 éves
Balatonalmádi

Otthon ülő típus vagyok. Ismerősök rokonság miatt mozdulok csak ki. Olvasok; filmezek; ha kell főzök stb. Bla bla bla. Napi 12-16h dolgozok az építő iparban alkalmazottként... Kérdez; ha van merszed. Ismerj meg azt meglâtjuk.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaptalanfured
Nyomtatás dátuma: 2020-04-06 00:40:25