Társkereső Káptalanfüred

jegyezz meg

Társkeresés Káptalanfüred (Veszprém)

Káptalanfüred-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 81 társkereső tag vár rád Káptalanfüred és környékéről!
Rövid ismertető


Káptalanfüred egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Káptalanfüred és környékéről:

Éva
66 éves
Balatonalmádi

Rossz egyedül, öt éve őzvegy vagyok. Keresem végleges párom! Kereslek, hogy egymás kezét megfogva , együtt folytassuk életünket. Irj bátran, ha Te is vágysz egy szeretetet adni és fogadni tudó társra. Együtt minden könnyebb lesz! Várlak!
Kriszti
47 éves
Balatonalmádi

Kedves Érdeklődő! Magamról nem sokat írnék, mert tudjuk írni bármit lehet. A személyes találkozás híve vagyok. Annyit azért elárulok, hogy szeretem a szabadidős tevékenységeket - kirándulás, séta, kerékpár, de ha az idő szomorkásra fordul az esti bekuckózós, összebújós filmnézésre is vevő...
Ibolya
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos kinézetű és gondolkodású, kedves, jó humorú nő vagyok. Igyekszem észrevenni az élet szépségeit és élvezni az apró örömöket is. Közös programok, kölcsönös figyelem és tisztelet, érzékiség, szellemi és testi harmónia - ezt tartom fontosnak egy kapcsolatban.
Erzsébet
27 éves
Balatonalmádi

Szeretek horgászni és a természetben csavarogni. Imádom az állatokat. Szeretek vezetni csak úgy beűlni a kocsiba és menni és menni...
Berta
63 éves
Balatonalmádi

Fiatalos igényes hölgy vagyok! Elértem azt a korosztályt, és anyagi biztonságot,hogy szabad időmet kedvem és igényem szerint töltsem. Olyan igényes,kedves, értelmes, egyedül álló, egyedül élő férfi bemutatkozását várom, aki rendelkezik hozzám hasonló tulajdonságokkal. Kölcsönös szimpátia...
Mónika
45 éves
Balatonalmádi

Mariann
36 éves
Balatonalmádi

Rövid leírás magamról???? Mivel 152cm vagyok így túl hosdzú leírást nem is tudnék adni.😀 Belsőleg pedig,majd az ismerkedés során 😉 Kérlek leendő levélíró,ne írj olyat,hogy:"Nekem csak a belső számít" Azt max Hasfelmetsző Jacknek hiszem el 😊
Katalin
42 éves
Balatonalmádi

Kétgyermekes anyuka vagyok. Vidám,sportokat,állatokat es tartalmas időtöltéseket kedvelem.Mozi,színház,fesztiválok. Rajongok gyermekeimért.
Ágnes
50 éves
Balatonalmádi

Életvidám ember vagyok. Sokra tartom a humort,a nevetést. A munkában, életvezetésben a rendszerességet, szabadidőmben a spontán dolgokat szeretem.Empatikus, segítőkész vagyok. Nyitott és szeretetre vágyó, azt adni képes nő.
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!


Párkereső urak

Társkereső urak Káptalanfüred és környékéről:

Devizson
54 éves
Balatonalmádi

Az élet rövid,használjuk ki tartalmasan.Szeretnék rátalálni egy olyan hölgyre,akivel szivesen tölteném el szabadidőmet.
Laci65
55 éves
Balatonalmádi

Keresem a fényt az éjszakában,ki tudja lehet hogy most látom meg.Nem hiszek a véletlenben.Az élet rövid,nem szabad sokat töprengeni,hisz lesz arra idő....
Gyula
70 éves
Balatonalmádi

Sokat dolgoztam elobbre, most csak keveset, probalom elvezni az eletet, de kell hozza egy jo tars. Mernoki (civil engineer) szakmaban dolgoztam, kulfoldon tanultam es dolgoztam, nem gyakoroltam a magyart, ezert lehet hogy nem minden jol jon ki, de kezdek belejonni. A tobbit kesobb ha erdekel.
Tamás
68 éves
Balatonalmádi

Sportot, zenét és természetet kedvelő egyéniség vagyok. A többi úgyis a személyes találkozón derül ki. Ha egy-két napig nem válaszolok megkeresésedre, megértésedet kérem.
Joe
65 éves
Balatonalmádi

Általánosságban hagyománytisztelő felfogású, tartásos, makacs. Olvasott, közepesen művelt, tájékozott. Aktív és nyitott. Nem feltétlenül összeköltözős kapcsolatot keres, de bármi lehetséges.
Károly
39 éves
Balatonalmádi

A bizalom számít meg a kölcsönös vonzalom ha az nincsen akkor az egész nem ér semmit és úgy csak a másikat lehet megbántani.
Imre
69 éves
Balatonalmádi

Keresem az utolso szerelmem,hosszu tavra.Mar nagyon regen egyedul elek ezen szeretnek valtoztatni,mert nem jo egyedul.
Timboy
47 éves
Balatonalmádi

Hello, Kedves! Csak egy rendes gyerek vagyok, aki egy kicsit különleges, egy kicsit romantikus, egy kicsit vad egy kicsit nem, egy kicsit bohém, humoros is néha, nem ronda, nem unalmas, őszinte, intelligens, jólelkű, megértő. És még sok más is egyszerre. Akit érdekelnek a továbbiak, úgyis érdekl...
oszi
54 éves
Balatonalmádi

Magányos macko vagyok aki szereti a természetet. Egy autobaleset miatt mozgássérült vagyok,de önálloan közlekedem és vállalkozóként dolgozom.
Tamás
29 éves
Balatonalmádi

Szeretek turazni, fotozni, sportolni, olvasni es még sok ezer mas dolgot csinálni, amit jo lenne valakivel megosztani, aki lehetőleg nem akar kihasznalni. Akivel nyugodtan jól erezhetem magam, aki hasonlo beállítodasu es akivel lehet bolondozni, kalandozni. Kicsit nehezen nyílok meg.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaptalanfured
Nyomtatás dátuma: 2020-01-24 15:06:17