Társkereső Berhida

jegyezz meg

Társkeresés Berhidán (Veszprém)

Berhidai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 239 társkereső tag vár rád Berhida és környékéről!
Rövid ismertető


Berhida egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Berhida és környékéről:

Mária
51 éves
Berhida

Elvált nő vagyok,öszinte kapcsolatra vágyok, szeretem a jó zenét, a jó filmeket,elsősorban a krimiket,
Adri
35 éves
Berhida

Igényes, magára sokat adó hölgy vagyok. Egy gyermekem van, akit nagyon szeretek. Szabadidőmben szeretek kint lenni a szabadban, kirándulni, utazni. Őszinte, hűséges társam keresem.
Margit
72 éves
Berhida

Társat szeretnék találni. Szeretek kirándulni, gyógyfürdőbe járni. Folyamatosan csinosítom lakásomat virágaimmal. Szeretem az állatokat. Egy cicám és egy kutyám van. Róluk gondoskodom szeretettel.
Gyöngyi
53 éves
Berhida

51 éves vagyok,családcentrikus.Szeretek főzni.Megértésre vágyom.Nem dohányzom.Csak ünnepeként iszom.
Andrea
49 éves
Vilonya

Az élet rövid, ezért nincs sok időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni! Siessünk kedvesek lenni.” "Aki menni akar, engedjük el! Aki nem tudja, mit akar, küldjük el! Aki a kezét nyújtja, fogadjuk el! Aki képes szavakkal...
Bernadett
50 éves
Pétfürdő

nem szeretnék magamról irni,aki megszeretne ismerni,az találkozzon velem.Leirás alapján ugysem lehet senkit megismerni.
Masys
57 éves
Pétfürdő

A férfi, aki vonz engem, lehet magas vagy alacsony, szőke vagy barna, jóképű vagy kevésbé jóképű. A vonzó külső egymagában nem feltétlenül van hatással rám. Ha egy férfi rendelkezik azzal a meghatározhatatlan tulajdonsággal, amelyet nem tudok másként hívni, mint "melegség" vagy...
Krisztina
39 éves
Pétfürdő

Ildiko
35 éves
Királyszentistván

Szeretnek uj embereket megismerni..bar nem itt tartom a legjobb otletnek , de mivel kulfoldon elek igy erre vetemedtem hogy itt regisztraltam magam 🤣😂
rózsa
54 éves
Pétfürdő

Sziasztok fiuk! Keresem azt a férfit aki nem csak szexet akar hanem komoly kapcsolatot!! Mert nem jó egyedül!!


Párkereső urak

Társkereső urak Berhida és környékéről:

Krisztián
44 éves
Berhida

Kedves aranyos vidám srác vagyok szeretném megtalálni a páromat barátnömet aki egy kis gyengédségre szeretetre vágyik magamról röviden ennyit írok mivel ha személyes találkozóra kerül a sor ott úgy is jobban megismerlyük eggymást írj bátran lehet, hogy én vagyok az igazi.
Boa Krisztán
44 éves
Berhida

34 éves berhidai srác vagyok. Szeretem a filmeket, a sportolást, a kirándulást és az állatokat. Kerékpározom és súlyzózom és a kutyám sétáltatom. Egyedül élek s egy társra vágyom, akivel megoszthatom az életem.
Zoltán
45 éves
Berhida

Mindenkinek vannak hibái hisz emberek vagyunk, én sem vagyok tökéletes, és nem is a tökéletest keresem. Valakit akit a páromnak érezhetek. Megfelelhetünk egymásnak, megszemélyesítve egymásnak az igaz társ fogalmat.
Lací
62 éves
Berhida

Lassan két éve egyedül élek,keresek egy megértő társat.Van két fiam[32,29] és egy leányom[20],kettő velem él.Bővebbet személyes találkozáskor.
Zoli
38 éves
Berhida

Szia! Nemrég ért véget egy 4 éves kapcsolatom és gondoltam megpróbálom itt megtalálni az igazit.Először barátkozni,ismerkedni szeretnék,aztán majd kialakul aminek ki kell.Őszinte vagyok és állatbarát,szeretem a természetet,főleg a Balatont.
Roland
26 éves
Berhida

Sziaasztok Csak is komoly kapcsolatban szeretnék részesülni!! Elég volt a csalodásbol Veszprém megye és környékbeli lányok hölgyek jelentkezését várom!! :)
Dj Bosy
41 éves
Berhida

Hello bájos hölgyemény! Írhatnék olyanokat hogy:kedves,aranyos,megértő,jó fej és jó barát, de néha kicsit kötekedő,rosszkedvű.Igazából hangulatember vagyok és a környezetemtől függ épp hogyan viselkedem.Akit szeretek azt nagyon tudom szeretni akit utálok....azt nagyon nem! Első sorban KOMOLY KAPC...
Zoli
28 éves
Berhida

Szia örülök hogy rám pillantottál, de szeretném ha többet is beszélgetnénk. Nem vagyok böbeszédü de amit kell tudni nem szoktam unalmas lenni mert elbohockodom mint r tréfamester
Csaba
32 éves
Berhida

Sziasztok! 28 éves elvált férfi vagyok van 2 gyönyörű gyermekem akiket mindennél jóbban imádok. Kaptam az élettől egy újabb lehetőséget arra,hogy boldog legyek!Életvidám,öszinte embernek tartom magam.Nyugodtan irj nem harapok.
Laci
44 éves
Papkeszi

Életvidám,jó humorosnak mondott egyedülálló férfi vagyok. Hobbim a túra motorozás. Bővebben személyesen!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/berhida
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 22:35:38