Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Anita
42 éves
Petőfibánya

Komoly kapcsolatot kereső nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Kedvelem a kalandfilmeket. Egy viszonylag fiatal cégnél dolgozom.
Zsófia
68 éves
Nagymaros

Nyitott, energikus, beszélgetni és sétálni kedvelő könyvmoly vagyok. Fizikai (kerti) és szellemi munkával igyekszem karban tartani magam.
Andrea
71 éves
Budapest

Sajnos özvegy vagyok fél éve vagyok egyedül, nagyon hiányzik az őszinte igazi Társ. Szeretek utazni, táncolni, imádom az unokáim, mélyérzésü vagyok, szeretem a nyüzsgést. Keresem azt a mélyérzésü társam, aki szintén özvegy, aki megérti a fájdalmamat, de szintén vágyik a társra, aki szereti a...
Vivi
68 éves
Budaörs

Ápolt, vidám természetű, házias, rendezett körülmények között élő, reálisan gondolkodó vagyok. Hasonló adottságokkal rendelkező, lezárt múltú, biológiai korát elfogadó férfit keresek társnak, barátnak.
Andi
42 éves
Budapest

Keresek Valakit, aki talán engem keres! Igaz, nem vagyok egy cicababa, de szeretni én is tudok! Sőt még jobban is!
Bea
45 éves
Kemenesszentpéter

Nem vagyok nagy szám, de szeretni tudok. Társam keresem, akivel boldogan tudnám leélni az életemet.
Judit
32 éves
Budapest

Életigenlő, nyitott, optimista, de nem álpozitív embernek tartom magam. Néha emberekre vágyom, néha az erdő csendjébe - akár egyedül - képes vagyok elvonulni. A mosoly és a humor lételemem. Lehetek az a csipetnyi fűszer, ami pont hiányzik még az életedből.
Gertrúd
54 éves
Kecskéd

Fiatalos bemdohányzó vidám természetű nő vagyok, az életet élni szeretném nem megállitani!! Felkeltettem figyelmedet bátran írj.
Hilda
59 éves
Szekszárd

Kedves Férfiak! Amit korábban írtam, már nem aktuális, mert nincs karantén-helyzet. Viszont, nagyon elfáradtam és még mindig érnek meglepetések itt az oldalon. Nem tudom, de már alig hiszem el, hogy itt megtalálom azt az intelligens, korban hozzám illő, pozitív gondolkodású, sőt kimondottan...
Éva
64 éves
Debrecen

Vidám vagyok, szeretek utazni, új élményeket szerezni, hűséges és odaadó vagyok azzal, aki közel kerül hozzám és önzetlenül szeret.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Sándor
60 éves
Esztergom

Szeretek teniszezni, kirándulni, kocsival utazni, zenélni. Legfőbb értékek számomra az őszinteség, jó modor és hűségesség. Hasonló beállítotságú társat keresek, tartós kapcsolat reményében.
Bandi
42 éves
Budapest

"Kényszer, Érdek, Ösztönélet Három Nagy Fekete Fabábu Döntsd le őket..." Ez a lényeg. Meg a kölcsönös szimpátia. Meg hogy Te is komolyan gondold. Aztán jöhet egy nemrandizva bambizás vagy egy nembambizva randizás. Utóbbi esetén már "csak" az intimitás/szenvedély/elkötelez...
István
50 éves
Hévíz

Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt és nem hűtlenkedem. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Ha segítségre van szükség, rám mindig lehet számítani. Elszánt és kitartó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Boldog otthont teremtek a családom és szerelmem számára
Tamas
33 éves
Edelény

Kedves látogató. Ha szereted a természetet és a horgászat nem kizáró ok, valamint az adatlapom sem riasztó, akkor várom jelentkezésed. Váltsunk pár szót és a folytatás majd el dől később.
Barnabás
31 éves
Diósd

Nyugodt, csendes kocka vagyok, aki megszokott jó társaságban azért megnyílik. Ha ez mond valamit, akkor a személyiségem leginkább ISFJ, de közel van az ISTJ-hez is. Szeretek a közeli barátaimmal találkozni, lehetőleg nyugodt körülmények között. Hobbijaim közé tartoznak a játékok, olyanok, mint...
Sanyi
34 éves
Dunavecse

Kizárólag komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra, ezért ilyen lányok leveleit is várom! Magamról bővebben, privátban ;) Jó társkeresést mindenkinek! :)
József
40 éves
Karcag

Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid. Remélem, te tele leszel jóval. Remélem, látsz majd olyanokat, amin ledöbbensz. Remélem, érzel olyat, amit addig még sosem éreztél. Remélem, találkozol emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem, olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mé...
Ferenc Gusztáv
72 éves
Harkány

Hali ! festő-grafikusként -itt élek Harkányban saját amerikai-konyhás lakásomban-sport.zene,-tánc...kiállítások-...jó sexkapcsolat-fontos.!Hívhatsz..mobilon-találkozhatnánk -HA BESZÉLTÜNK ?
Zoltán
55 éves
Budapest

Addig kell találkoznunk, míg szebbek vagyunk, mint amilyenek leszünk! Optimistán keresve... Stílusos, izgalmasan nyugodt, szenvedélyes, invenciózus, szenzibilis, finom, mondják egyesek. Mások pedig nem. Kultúrafogyasztó vagyok. Műfaji korlátok nélkül, de csak igényesen. Sokak számára bo...
Ádám
32 éves
Gyulafirátót

Tartós kapcsolat reményében keresem párom! Mit is jelent számomra a kapcsolat...talán ez is érdekel itt valakit, elvégre ez AZ oldal. Számomra a kapcsolat egyet jelent az önkifejeződés netovábbjával...a kapcsolatban a két fél együtt utazik, szabad akaratából. Saját céljaikat a másik fél támogató...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-07-15 08:05:14