Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Marcsi
55 éves
Törökszentmiklós

54 éves , elvált van 2 felnőtt gyermekem. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, szeretek sétálni.
Eszter
55 éves
Budapest

Megesik olykor, hogy a férfi azt gondolja a nő néha túl sokat szeretne. Pedig nem. Csak egy igazi férfit akar. Egy férfit akire felnézhet. Akiben megbizhat. Akinek a szavait elhiheti, mert tettekkel bizonyítja azokat. Ő csak boldog akar lenni végre...
Zsuzsanna
62 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, egy egészséges párkapcsolat reményében. Boldog új évet! Igaz partner kerestetik, akivel együtt kezdünk új évet, ezáltal új életet!
Judit
55 éves
Szombathely

Mit írjak ide? Sok mindent lehetne ,de nem teszem. Ha megismersz úgyis megtudod milyen ember vagyok. Kalandra vágyók legyenek szívesek kerülni.
Violetta
66 éves
Nyíregyháza

Elvált, 66 éves diplomás nyugdíjas vagyok, egyedül élek. A nyugdíj mellett ügyvèdkènt még dolgozgatok, de már jobb lenne kicsit még élvezni az életet, amit én egy kedves, intelligens és becsületes társ mellett tudnék elképzelni.
Erzsi
63 éves
Budapest

63 éves hölgy vagyok,baràtkozó,vidàm,szervező tipus! A múltat engedjük el, a jelenbe sok szêpet és jót engedjünk közel magunkhoz, A jövő pedig olyan lessz amilyet mi alkotunk magunknak.Ebben viszont az is benne van,hogy ne akarjuk a màsikat megvàltoztatn???Fogadjuk el...
Zsuzsanna
58 éves
Kiskunfélegyháza

Ahogyan máshol is bemutatkozom...nem síelek, nem vitorlázom, nincs cabriom. Viszont értelmes, érzelmi intelligenciával is rendelkező, nyílt, őszinte, humorral teli, szexuális igénnyel is rendelkező igazi nő vagyok, aki úgy tud szeretni, hogy képes meghagyni a társa jó értelemben vett...
Piroska
53 éves
Győr

Győrben élek, gyermekeim már külön laknak. Komoly kapcsolatot keresek ,lehetőleg Győr és környékéről max.30 km-ről társam.
Zsuzsa
48 éves
Komárom

47 éves elvált de nem megkeseredett nő vagyok!!Keresem páromat egy őszinte szeretni tudó és szeretetre vágyó férfi személyében!!Két fiam van már nem velem élnek.Ha neked van nekem nem akadály!!Sőt!!Ha szimpatikusnak találsz keress a többit személyesen!
Ibolya
69 éves
Miskolc

Van aminek elébe kell menni és van amit várni kell, mert jönni fog ! Mert jön! Széles érdeklődési kör, egzisztenciális gondok nélkül, nyitott a világra, javíthatatlanul romantikus, sok minden érdekel, a jó humor elengedhetetlen . ...keresni, észrevenni a SZÉPet, a színek harmóniáját,...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

András
44 éves
Budapest

Beszélgetek, ismerkedek. Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Elsősorban Budapestről de, ha másol laksz az sem kizáró ok. Na jó, de azért ne az ország másik felén élj. Csók. 😘
Attila
48 éves
Érd

Sport, természetet szerető vidám ember vagyok, aki keresi társát a mindennapokra. Remélem hamarosan rád találok.
János
56 éves
Esztergom

Nem igazán hiszek, bízom ezekben a netes társkeresőkben de talán egy próbát megér. Komoly hosszú távú kapcsolatot szeretnék, keresek Esztergom és környékén kb 30 km-es távolságon belül, 51 éves korig.Elsősorban gyermektelen hölgy személyében,illetve nem vele él.
István
42 éves
Kecskemét

Előre leszögezem, nincs autóm,vagyonom, mert tudom hogy a mai anyagias világban sokaknak csak ezek az értékek.Szóval ha bejövök valakinek jó,de ha nem az se baj.
Gábor
33 éves
Dombóvár

Barátságos, kedves, hűséges, megértő, segítőkész, humoros. Szeretem a természetet és az állatokat. Szeretek filmet nézni, olvasni, beszélgetni.
Szabi
48 éves
Budapest

Szeretek barkácsolni, főzni, kirándulni, de újabban a mosástól és a vasalástól sem "ijedek meg" :). Ugyanakkor szeretek néha kicsit megpihenni, filmet nézni, nagyokat beszélgetni, akár egy pohár bor mellett. Szeretem a humort, a szükséges mértékű öniróniát, szarkazmust. Nagyra értékelem...
Zoltán
51 éves
Csanádpalota

Sziasztok, Zoli vagyok csanadpalotan élek egyedül. Komoly társam keresem, vidám egyszerű emberként. Három évvel ezelőtt elvaltam. Fontos számomra a bizalom és a megbecsülés. Kerteszkedem, horgaszom. Szeretem a retró zenét.
Zsolt
50 éves
Székesfehérvár

50 éves, fehérvári lakos vagyok, egyedül élek, van egy fiam, aki nem velem él. Nem dohányzók, és nem szeretem a háziállatokat.fehérvári hölgyet keresek tartós kapcsolatra.
Sándor
31 éves
Buj

Őszinte, megbízható kedves srác vagyok aki törekszik a céljai elérésére! Keresem hozzám hasonló tulajdonságokkal rendelkező partnerem!
Józsi
40 éves
Kartal

Szeretek,biciglizni,séttálnia jó társaságótt ami ritka! Szeretem a Mátrát és Demjént,a jó zenét és filmeket.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2021-04-12 03:12:39