Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Éva
42 éves
Budapest

Kedves Te! Nagyon remélem, hogy Te, aki most olvasod ezt - Te vagy az, aki az életút szerinti párom. :-) Írhatnék ide sablonos szövegeket, hogy mi a kedvenc időtöltésem, stb, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy passzolunk-e,...
Évi
33 éves
Tatabánya

Nemrég lettem egyedülálló. Keresem azt, aki mellett teljessé válik az életem. 1 gyermekem van, aki velem él, kérlek ennek tudatában jelentkezz.
Kata
61 éves
Bodajk

Egy kisvárosban élek,egyik gyerekemnél lakom,hosszútávu,szereteten,megbecsülésen alapuló kapcsolatot szeretnék.Nem tartom fontosnak az összeköltözést,de ellene sem vagyok.Nyugodt életet élek.Szeretnék a partneremmel kirándulni,egy-egy hétvégén valahol kikapcsolódni,de nem drága luxus utakra...
Márta
62 éves
Zámoly

Sok éve vagyok egyedül.Keresem a társam,remélem van olyan férfi ,akivel megértjük egymást.A személyes találkozás híve vagyok,de ha kérdezel levélben ,szívesen válaszolok.üdv.Márta
Márta
50 éves
Budapest

Életvidám, mosolygós nő vagyok. Határozott egyéniségem van. Legfontosabb a bizalom és a tisztelet számomra. Ha ilyen vagy keress.
Márti
64 éves
Budapest

Őszinteség, empátia, megértés. A társamat keresem, mert jó lenne valakivel együtt megélni a napokat, az élményeket...Szeretném , ha írnál nekem, ha te is így gondolod.
Zsuzsi
57 éves
Mohács

Szeretnék barátokat találni, beszélgetni olyanokkal, akik szívesen eljönnének velem wellnessre, fesztiválra, moziba, vacsorázni... vagy csak barátot keresnek.
Krisztina
49 éves
Budapest

Keresem a párom. Szeretném, ha általános értékrendű lennél, korrekt személyiség, aki meg áll a saját lábán. Szereti az életet, törődik az egészségével, képes alkalmazkodni ha a helyzet úgy kívánja. Nem otthon ülős fajta és nyitott. Magamról: a rendszeres sport valamikor nem állt messze tőlem....
Éva
52 éves
Hatvan

Komoly társat keresek. Igényes komoly férfi személyében. Szabadidő eltöltésre Kérem azokat a tisztelt társkeresőket akik alkalmi kapcsolatra vágynak. Ne pazarolják idejüket. Köszönöm
Gabica
58 éves
Budapest

Beszélgetni jöttem. Érdekes embereket megismerni, véleményeket hallani. A társam rám talál, úgy is tudom. Addig is jól érzem magam! Örülök, hogy itt lehetek veletek! A napjaid olyanok lesznek, amilyenné teszed őket!


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Laci
35 éves
Budapest

Sziasztok! Őszinte, Kedves, hűséges, romantikus alkat vagyok. Szeretem a természetet,kirándulást,állatokat, színházat, mozit. Boldog egyedüllétemet felcserélném egy még boldogabb, jól működő hosszútávú párkapcsolatra!
csaba
44 éves
Tolna

Elégé felgyorsult a világ már ismerkedni is a neten keresztül is lehet már sokan megpróbálták hogy egy röpke villanás a monitoron néhány adat és lindul egy kapcsolat
István
64 éves
Szentendre

Vidám természetű ember vagyok. Szeretek túrázni, kirándulni és dolgozni. Szeretem a szépet, törekszem a jóra. Hozzám hasonló gondolkodású társat keresek.
Tamás
33 éves
Pilis

Sziasztok! Tamásnak hívnak, komoly kapcsolatot keresek. Jelenleg alkalmazottként dolgozok. Olyan társat keresek aki mellett végleg elkötelezhetem magam. Sosem volt ínyemre a kalandozás. Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, vagy csak egy jót beszélget.
Laci
59 éves
Dombóvár

Életre szóló párt keresek!Szolid,becsületes,hűséges hölgy az ideálom! Személyes ismeretség, közös érdeklődés, kiszámíthatóság, türelem, mind nagyon fontosak egy kapcsolatban. Én ezt keresem.
Károly
65 éves
Budapest

őszinte kedves hűséges romantikus humoros szeretetet tudni adó és szeretetre vágyó család centrikus sportot természetet kedvelő hasonló érzelmekkel rendelkező társam keresem.
ANTAL
65 éves
Hódmezővásárhely

Ha szerted a humort és a természet járást akkor nálam helyed a többit személyesen :) Le írhatok mindent de a legjobb ha magad tapasztalod meg
Roland
27 éves
Bakonycsernye

Sziasztok! Kedves,humoros, vidám srác vagyok! Szeretek olvasni, sétálni, kirándulni. Ha szimpatikus vagyok írj, és beszélgetünk- :)
Sándor
43 éves
Tiszaföldvár

Írhatnék magamról sok mindent, például, hogy házias vagyok, de inkább a személyes találkozásokban jobban hiszek. Ha felkeltettem érdeklődésed írj és válaszolok!
Laci
36 éves
Budapest

Ismerekedem de nem mindenáron nem kalandot keresek. Ismerj meg a többi kiderül ☺. Szertek kirándulni, motorozni, sznház, mozi....minden olyan dolgot ami ahhozz kell hogy azt èrezzük èlünk ès nem csak a szürke hètköznapok vannak,😁


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 13:10:46