Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1405 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!




Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Katalin
47 éves
Miskolc

Én egy jó kedélyü átlagos hölgy vagyok aki két gyermeket nevelek egy fiut és egy leányt.Sokat mosolygok nagyon ritkán van rossz kedvem szeretek beszélgetni zorakozni.Komoly kapcsolatott szeretnék.




Hajni
42 éves
Miskolc

Barátságos és romantikus nő vagyok. Szeretem a mozgást, a különböző sportokat. Szeretnék egy komoly kapcsolatot.




Ilona
56 éves
Miskolc

Én egy örök vidám, pozitiv szemléletű nő vagyok. Mosolyt adni mindig mindenhol mindenkinek, hiszen ez élteti az embert a vidámság. Imádom a nap melegítő sugarait.




Katalin
56 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.




Cyca
25 éves
Miskolc

Hisszem hogy valakinek én vagyok a boldogsága... De nem tudom medig hisszem el magamnak hogy en is lehetek boldog .




Andi
38 éves
Miskolc

Ne higgy a szemednek; az becsaphat. Ne higgy a fényűzésben; az is megfakul. Higgy valakiben, aki megmosolyogtat. Mert csak egy mosoly tehet egy borús napot vidámmá. Találd meg azt, aki a szíved megmosolyogtatja. Álmodd, amit álmodni akarsz; menj oda, ahova menni akarsz; légy az,...




Piroska
65 éves
Miskolc

Piroska vagyok Miskolcon lakom! Azért vagyok mert meg nem találtál rám! Nem egyéjszakás kalandot keresek!! Kissé mozgáskorlátozot vagyok!Köszönöm.




Zsuzsa
35 éves
Miskolc

Helló! Családcentrikus, komoly gondolkodású, őszinte,bújós, házias, igényes nőies nő vagyok. Van egy 2 éves kisfiam.Szeretném megtalálni azt a hozzám illő társat,aki tudja mi az a hűség,megbecsülés és teljes odaadással tud szeretni.




Hajnalka
46 éves
Miskolc

Sziasztok, magamról annyit, hogy komoly kapcsolatra vágyom, független, igényes nő vagyok, tudok viccelődni is és tudok komolynak is lenni, sok mindent nem szeretnék hozzá fűzni, mondani, sok mindent lehet, egy ismerkedés adja magát.




Böbe
65 éves
Miskolc

Koromhoz képest energikus vagyok,szeretek élni, nevetni,táncolni, kirándulni...stb. Hasonlò beállitottságù társat keresek.Csak az irjon ,aki komolyan gondolja. Kérem a komolytalanok kiméljenek. Rövid az élet töltsük értékesen!


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Géza
66 éves
Miskolc

Azért a hajszínre a fekete már kicsit túlzás, de ősz csem vagyok még. Inkább kendermagos.




Laszlo
53 éves
Miskolc

Nem hiszem barmit is meghatarozna az amit ide irnek. Ki tarsat keres tudja mi az ami meghatarozza,az igent s nemet. Irunk a belsonk fontossagarol ami csak gondolat. A vonzas ami dont,nincs mas ami elinditana egy kapcsolatot. Termeszetesen a kivetel itt is mukodik.




Csaba
57 éves
Miskolc

vidám optimista melegszivű álmodozó vagyok keresem a párom kivel békében szeretetben megoszthatom az életem




Norbi
51 éves
Miskolc

Egy Németországban dolgozó, miskolci férfi vagyok. Szeretnék ismerkedni. A vírushiszti miatt jelen pillanatban bonyolult a helyzetem, de mindenre van megoldás. Csak akarni kell!




Attila
53 éves
Miskolc

Középkorú elvált apa vagyok, Miskolc környékéről keresem társamat, akár gyermekes társkereső személyében.




László
44 éves
Miskolc

Optimista, céltudatos ember vagyok. Van humorérzékem, szeretek mosolyt csalni mások arcára. Szeretek olvasni, filmet nézni, kirándulni.




Péter
45 éves
Miskolc

Sziasztok! 45éves társkereső vagyok átlag ember olyan mint bárki más. Szeretek utazni, túrázni, nyáron úszni.. Egy kapcsolatban fontos a felnőtt, érett hozzáállás és a másik tiszteletben tartása röviden ennyit. " Az életet intenzíven kell élni, napról napra, percről percre, kiélvezn...




zoltán
61 éves
Miskolc

Komoly kapcsolatot keresek.




miklós
69 éves
Miskolc

Átlagos külsővel,kiemelkedő,érzékeny empátiával,művészi filozófikus lélekkel maximalista szellemmel belső energiával éltem az életem előnyével ,hátrányával. Több éve elváltam egyedül élek.Nagy változásokat éltem meg az utóbbi években fizikai,lelki,mentális szinten egyaránt. Szeretnék egy megé...




István
66 éves
Miskolc

Komoly kapcsolatot keresek. Légy őszinte, és hűséges. Én, ugyanezt tudom adni neked! Ezeknek a képeknek a fele most május 1-én készültek, a másik fele tavaly szeptemberben. (2020)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:07:14