Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1316 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Ili
60 éves
Miskolc

Szeretnélek megismerni ha őszinte ember vagy hiszen ez a legfontosabb tulajdonság ha Valaki bizalmat akar! Várlak írj nekem!
Mira
51 éves
Miskolc

Komoly ,tartós kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra . Szerelem ,őszinteség ,romantika ,kedvesség ,figyelmesség ,ami leginkább jellemez . Szeretem a természetet ,a kertészetet ,a virágokat ,erdei sétákat .
Adél
49 éves
Miskolc

Nőies Nő ....keresi párját...azt a Valakit aki engem keres....akinek fontosak az ünnepnapok és a hétköznapok is...
Valéria
55 éves
Miskolc

Valcsi vagyok 55 éves átlagos , elvált nő. Nálam alapszabály az őszinteség! Én az vagyok és viszont elvárom másoktól is. Mindig annyit várok el a másiktól amennyit Én adok! Azt gondolom ez így teljesen korrekt.
Ágnes
63 éves
Miskolc

Fiatalos külsővel,pozitív életszemlélettel, független társam keresem! Írj,ha szívesen találkoznál velem....! :-)
Gabriella
55 éves
Miskolc

Üdvözöllek! Azt gondolom az adatlapból derülnek ki dolgok, ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sok szerencsét!
Katalin
56 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.
Márta
61 éves
Miskolc

Kedves, társaság és ember szerető vagyok. Aktívan.dolgozom még. Egyedül élek. Szeretek táncolni, sétálni, túrázgatni, utazni.
Teréz
70 éves
Miskolc

Teréz vagyok,már 12 éve özv.2 gyermekem van nem velem élnek.Családi házban lakom,barátnőim szerint segítő kész másokat megértő nő vagyok.Nagyon szeretem a természetet,kereszt rejtvényt fejteni,kertészkedni,tv.nézni olvasni,és barátaim körében kikapcsolódni.Magányos nem vagyok de rossz társ...
Agnes
55 éves
Miskolc

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Több éve egyedül élek. Most már nagyon szeretnék egy társat, aki a barátom, szerelmem, akivel megoszthatom a hétköznapokat és az ünnepeket.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Czaga
41 éves
Miskolc

János
58 éves
Miskolc

Mérnök, zenész és sportoló vagyok. Alapjában vidám mások szerint humoros. Szeretek utazni, túrázni, sokat kerékpározom. A zene fontos helyet foglal el az életemben. Klasszikus gitáron játszom és másod állásban tanítok. Tartós kapcsolat híve vagyok, most is erre zörekszem.
Iván
27 éves
Miskolc

Őszinte vagyok, egy nehéz időszakon vagyok túl, azért is vagyok itt, hogy ismerkedjek. Az életet optimistán látom. Szeretem a motorokat. Keresem a hozzám hasonló tulajdonságú társat, aki őszintén tud szeretni.
Zoltán
43 éves
Miskolc

Nem tudok ugy élni,hogy mindenkinek megfeleljek.....ezért élek ugy, ahogy jo nekem.Egyenlöre ennyit tudtam irni a többit majd személyesen.
Roland
41 éves
Miskolc

Társat keresek. Szeretek utazni, túrázni, kerékpározni, olvasni. Hasonló érdeklődésű hölgyet keresek.
Zsolt
50 éves
Miskolc

Jó kedvű, kedves, szórakozni vágyó embernek tartom magam. Sokat dolgozom, de szeretnék még látni s tapasztalni a világból
Berci
47 éves
Miskolc

A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. A többit majd megbeszéljük!
Norbi
50 éves
Miskolc

Egy Námetországban dolgozó, miskolci férfi vagyok. Szeretnék ismerkedni. A vírushiszti miatt jelen pillanatban bonyolult a helyzetem, de mindenre van megoldás. Csak akarni kell!
Robi
43 éves
Miskolc

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." Ez nagyon romi, nem? :)
Zoltán
45 éves
Miskolc

Zoltánnak hívnak, külön álló,két gyermek édesapja vagyok, józan életű, család centrikus embernek tartom magam,keresem korban hozzám illő kedves hölgy személyében megértö lelki társat barátnőt,aki elfogad ,talán itt sikerülhet megtalálnom az igazit!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 08:26:53