Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1295 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!




Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Tündér42
54 éves
Miskolc

Gyermekeimet egyedül nevelő, Miskolcon élő nő vagyok, biztos egzisztenciával rendelkezem. Párom keresem egy független, szimpatikus férfi személyében, aki mellett nő és ember lehetek.




Ilike
65 éves
Miskolc

Amikor a párunkat szeretnénk megtalálni reménykedünk is egyben.. Ma is hiszem,hogy van VALAHOL VALAKI,aki csak arra vár,hogy találkozzunk.... ....ugye TE is ezt szeretnéd? Szeretettel várom jelzésedet!




Ágnes
56 éves
Miskolc

Köszönöm,hogy időt szánsz arra, hogy megismerj. Egyedül élő, elvált, vidám, optimista, természetet, túrázást, kirándulást és még sok mindent szerető, nő vagyok. Testi, lelki, érzelmi kapcsolatot keresek.




Agnes
55 éves
Miskolc

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Több éve egyedül élek. Most már nagyon szeretnék egy társat, aki a barátom, szerelmem, akivel megoszthatom a hétköznapokat és az ünnepeket.




Erika
50 éves
Miskolc

Keresem a számomra megfelelő társat, melyet remélem, hogy itt megtalálom Sok szerencsét kívánok mindenkinek!




Anna
62 éves
Miskolc

Nyílt , őszinte es vidám természetű vagyok. Társam keresem komoly kapcsolat céljából , hasonlóan vidám es őszinte legyen.




Móni
46 éves
Miskolc

Szeretnék ismerkedni, beszélgetni, és majd meglátjuk mi alakul. KORBAN hozzám illő, férfi személyében. A nagybetűs szóra kell figyelni!!!! Ötvenesek nagyon gyorsan kattanjanak le rólam, NINCS APAKOMPLEXUSOM!!! Keressetek magatokhoz illőt!!!! Nyugdíjas klub esetleg?




Illonka
65 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!




Eszter
24 éves
Miskolc

Szia! Egy mosolygós lányka vagyok,aki imád utazni,új kultúrákat megismerni.Szeretek szabadidőmben a barátaimmal lenni,olvasni,zenét hallgatni,színházba járni. A többit megtudod,ha van bátorságod üzenetet írni :-D




Mária
58 éves
Miskolc

Igényes ,egyedülálló nő vagyok. Ismerkedni szeretnék korban hozzámillő, független,aktív Férfival,aki nem unatkozó úriember.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Tibor
58 éves
Miskolc

Vidám,vicces egyénnek tartanak! Komoly,hosszú kapcsolatot szeretnék!Háziállatok kedvelője vagyok,jól kijövök velük is,meg az emberekkel is!




tamás
54 éves
Miskolc





Zsolti
47 éves
Miskolc

Szia,zsolti vagyok,miskolci.Állat és természet kedvelö,a konyhában,otthonosan mozgó férfi.Olyan hölgyet keresek aki társam lenne a minden napokban.




Attila
37 éves
Miskolc

Nem keresek senkit, azért vagyok itt, hogy találjak :) Mindannyiunknak vannak maszkjai. Te le tudod venni a tiédet?




Jajus
41 éves
Miskolc

Hello.Ha komoly kapcsolatra vágysz és nem csak a felszínes ismerkedés a célod, akkor úgy is megtalálod majd a módját, hogy valamilyen formában felvedd velem a kapcsolatot.




Ferenc
57 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék, ahol megadhatom a figyelmességet, gyengédséget, érzékiséget, biztonságot minden téren.




István
37 éves
Miskolc

Szia! Miskolci, gyerekekkel foglalkozó,csak télen nem bringával közlekedő:) komoly kapcsolatot kereső srác vagyok. Keresem a nekem szánt felemet! :)




Miklós
30 éves
Miskolc

Miklósnak hívnak tartós kapcsolatot keresek. Olyan lányt keresek aki elfogadja hogy én mozgássérült vagyok jobb lábam rövidbe. Szeretem ha őszinte valaki velem.




László
46 éves
Miskolc

Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresek. Korban hozzámillő esetleg fiatalabb hölgy személyében. Miskolchoz közel élők előnyben. Őszinte, megbízható, hűséges, családcentrikus, fiatalos, sportos férfi vagyok. Nem dohányzom alkoholt ritkán fogyasztok. Szeretem a társaságot. De kettesben is jó hangul...




Misi
43 éves
Miskolc

Megbízható,vidám,őszinte férfi hosszú távra társat keres. Szeretnék nevetést csalni a párom arcára. Szeretni és szeretve lenni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2020-09-29 12:38:38