Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1097 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Orsi
27 éves
Miskolc

Elég hasonló emberkét szeretnék magam mellett tudni, hiszen nincs is jobb annál, mint amikor közös hullámhosszon van két ember. Ez tökéletes alap egy hosszútávú, komoly kapcsolathoz. Hullámról jut eszembe, tudnod kell vízimádó vagyok, ha eljön a nyár, tó és tengertöltelékké válok. Imádok...
Akire
59 éves
Miskolc

Keresem a Társam,ki majd Rám talál,aki boldoggá tesz minden téren!! Az élet minden percét,óráját,napját,hónapját és évét nyugalomban, szeretettben és boldogságban szeretném megélni egy kedves, romantikus,őszinte,intelligens,tisztességes,humoros,becsületes Férfi mellett!!Ketten sokkal könnyebben...
Gyöngyi
51 éves
Miskolc

Keresem őszinte,intelligens párom. Klaszikus értékrenddel. Szeretek színházba,moziba járni,sétálni. Két lábon állok a fölön.
Márta
69 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
Tünde
58 éves
Miskolc

"Egy Nő vagyok csupán a sok közül") .. remélem egymásra találunk már... Nem jó egyedül, hiszen az ember társas lény! :-)
Lujza
56 éves
Miskolc

Már lassan hét éve hogy özvegy vagyok, azóta szünetekkel keresek valakit - volt hogy feladtam - most éppen a "mégsem adom fel!" korszakomban vagyok. A magas, kopasz, intelligens férfiak "jönnek be". De ez ne ijesszen meg senkit. Közhely: bátraké a szerencse! és a kitartóké.
Zsuzsa
60 éves
Miskolc

NŐ vagyok, aki bízik benne, hogy talál egy FÉRFI-t. Illúzióim nincsenek, de valahol csak bújkál valaki, aki előbukkan és mind a ketten azt kérdezzük, “hol voltál eddig”?
Katalin
55 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.
Judit
47 éves
Miskolc

Életvidám és könnyen barátkozó nyitott személyiségnek tartom magam :-) Szeretek zenét hallgatni,barátokkal lenni,kutyusommal játszani,filmet nézni,csevegni. Ha szeretnél többet megtudni rólam,írj bátran! Nyugi nem harapok...
Zsuzsa
69 éves
Miskolc

Nyugdijas vagyok. .Szeretem gyógyvizes helyeket.A kirandulásokat az unokáimmal együtt meg a kutyusommal. A többit az igazival,osztom meg ,ha igazán a kedvencem lesz. Hogy a férfiak mennyire nem raknak ki fotót, magukról.Hiába írja ki a rendszet,hogy “látott,meg láttam”.Kit??? Ha...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Gábor
33 éves
Miskolc

Sziasztok!! Megbízható, hűséges, humoros 33 éves srác vagyok. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek. Ha szeretnél megismerni írj bátran!
Józsi
71 éves
Miskolc

Pozitív emberi tulajdonságokkal, testileg és lelkileg teljesen egészségesen, káros szenvedélyek nélkül, maximális optimizmussal és toleranciával, valamint kompromisszum készséggel keresem kedves, vidám, érzéki társam, hosszú távú, végleges, szívélyes, bensőséges, őszinte, tartalmas, tiszta érzelm...
Scharme
58 éves
Miskolc

Miskolcon lakom, élek. Nem dohányzom. Diplomám van. Egyedülálló, optimista, ...Férfi vagyok. Párom keresem.
Ferenc
56 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék, ahol megadhatom a figyelmességet, gyengédséget, érzékiséget, biztonságot minden téren.
Laci
40 éves
Miskolc

Nyitott vagyok mindenre, komoly kapcsolatot keresek, érezzük jól magunkat. Boldog laza élet megfelelő komolysággal. Tömören és röviden.
Zsoltom
50 éves
Miskolc

Szia! Zsolt vagyok. A bika zodiákus jegyében született 46 éves, 178 cm magas, 85 kg súlyú; őszülő fekete hajú, barna szemű; nőtlenül és gyermektelenül is független, életvidám; a természetet, kirándulást, utazást, kulturális programokat; nyáron a napfényt és vízpartot, télen szaunát szerető;...
Rugoka
45 éves
Miskolc

Hűséges, megbízható és őszinte. Tapasztalatból... Szeretem a természetet, az állatokat és a sportokat.
István
49 éves
Miskolc

Kedves, jószándékú, figyelmes pasi vagyok. Szeretek kirándulni, főzőcskézni. Miskolcon élek . Várom megértő, kedves társam jelentkezését.
Mihály
64 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot keresek, egy olyan hölggyel, aki megbízható, kedves és kölcsönös szeretetre vágyik. Jelenleg egyedül élek, elvált vagyok. Van 2 leányom és egy Fiú unokám. Hobbim a horgászat, szeretek természetközelben lenni. ezenkívül zenehallgatás, filmnézés, kulturális rendezvények...
János
54 éves
Miskolc

A jó dolgokat nem leírni,ha nem megtapasztalni kell!!! Tartós kapcsolat reményében regisztráltam !!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-10-14 10:31:40