Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1054 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Nóra
58 éves
Miskolc

Sportot, túrát kedvelő vagyok. Szeretek utazni, színházba, moziba járni. Keresem független, vidám, jókedvű társamat.
Tészi
63 éves
Miskolc

Keresem, aki engem keres, akivel kölcsönösen megértjük egymást, és szeretetben, nyugalomban éljük ezt a háborgó világot.És még sok szépet megérünk a jövőben, ha mind a ketten ezt akarjuk. Ha Te is hasonló okból vagy itt, akkor érdemes írnod. Különben felesleges....
Katalin
54 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.
Márta
69 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
Illonka
64 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!
Vera
41 éves
Miskolc

Milyen vagyok? Az attól függ mit hoz ki a másik belőlem! :-) Alapjában kedves, barátságos, szórakoztató nőnek tartom magamat. ( Nagyon remélem, hogy az ismerőseim is ezt mondják rólam. A családomat inkább ne kérdezzétek!!!...
Erika
56 éves
Miskolc

Szeretnék egy korban hozzám illő, nyugodt, kiegyensúlyozott, független társat találni, aki engem keres :-) !
Éva
56 éves
Miskolc

Valamit írnom kell magamról.Na ez nehéz dolog :-D Nem vagyok szép,se fiatal de normális gondolkodású,nyitott,vidámságot,humort szerető nő vagyok.Röviden ennyi,megvan a 100 karakter.
Judit
44 éves
Miskolc

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Őszinteség, bizalom :-)
Ildikó
55 éves
Miskolc

Életvidám, fiatalos, kedves nő vagyok, komoly társat keresek. A többit, a személyes találkozás során megtudhatod rólam.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Dávid
22 éves
Miskolc

Miskolci Egyetem gépészmérnöki és informatikai karának hallgatója vagyok. Olyan párt szeretnék találni aki szintén borsodban lakik.
Laci
35 éves
Miskolc

Szia Kedves Látogató! Sok mindent lehetne ide írni,de személyes beszélgetésnek ,vagy találkozásnak örülnék legjobban. Kedves,romantikus,vidám,energikus,elszánt,családcentrikus típus vagyok.Feloldott és vidám stílusom van.Az élet dolgaiban komoly és felelősségtudó, határozott is egyben.Mások sze...
Matyi
23 éves
Miskolc

Szia! A személyes ismerkedés megrögzött híve vagyok. Ha szeretnél megismerni, írj, hogy mielőbb találkozhassunk élőben. :)
Tamás
34 éves
Miskolc

Ismerkedni beszélgetni szeretnék értelmes lányokkal egyenlőre ennyi a többi majd kiderül a későbbiekben
Laci
52 éves
Miskolc

Keresem a párom kedves, vidám , társaság kedvelő, utazni szerető, nőies hölgy személyében aki képes "elvarázsolni" "Az életben a szerelem az igazi kaland..."
Norbert
43 éves
Miskolc

Keresem a párom ,rémélem itt sikerrel járok.És sikerül megtalálni a párom.Egyedül nem jó.Röviden ennyi.A többi majd kialakul!
Attila
29 éves
Miskolc

Szia! :) Elsősorban komoly kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkedek és randizok, ha szimpatikus vagyok írj nyugodtan :)
Zoltán
49 éves
Miskolc

Szép napot! Számomra az őszinteség, bizalom, a kompromisszumra való készség, a természet szeretete, a legfontosabbak! Komoly, őszinteségen, hűségen és bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék. Igazi lelki társat, akivel az ég egymásnak rendelt minket. Te aki olvasod a bemutatkozásom, talán te ...
Béla
54 éves
Miskolc

Üdvözöllek kedves látogató. Én elvált, vidám, ambiciózus, független vagyok.Szeretem a régi, s modern dolgokat zenétől a táncig, sporttól a kirándulásig. Még nem érzem magam öregnek ahhoz, hogy ne tartogatna számomra még örömöt az élet.Senkit nem szeretnék megváltoztatni., mindenki egy egyéniség!!...
Ákos
27 éves
Miskolc

Szia ! :) Miskolcon lakom, 27 éves mérnökhallgató vagyok. Jelenleg a Miskolci Egyetemen tanulok. Ezen kívül kedves, érdeklődő, nyitott, megbízható, igényes személyiség vagyok. Ha kell, akkor vicces, ha kell, akkor komoly. Szeretek túrázni, biciklizni, kimozdulni a természetbe, ezen kívül s...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 12:42:27