Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1107 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!
Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Katalin
55 éves
Miskolc

Imádok túrázni, utazni.Szeretem a természetet.Egy intelligens , romantikus ,őszinte ,természetet szerető ,utazni vágyó társat keresek.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ.
Zsuzsa
69 éves
Miskolc

Keresem az életem szerelmét. Nincs szûkségem, kocsira házra, nem kell nekem háztartást vezetnie. Keresem a barátságon alapuló szerelmet, ami lehetővé teszi,hogy önmagam tudjak maradni, kialakuló szerelemben.A barátsàgban az ember lazább önmagát adja.És ha màr szerelmbe esik a...
Viki
36 éves
Miskolc

Vidám természetű, jó humorú, szenvedélyes, magabiztos, nagyszájú, egyesek szerint vagány csaj vagyok.. :-) "Az élet szeret, legyen ahogy lehet..."
Gyöngyi
63 éves
Miskolc

Rossz egyedül ezért egy őszinte barátot, társat keresek, de nem minden áron!Ha szeretnél megismerni akkor írj!
Réka
31 éves
Miskolc

Szia! Bemutatkozás képpen, amit szeretek: - természet - utazás - kreatív dolgok,ötletelgetések - úszás, futás - különleges emberek - különleges helyek - csendés nyugalom - metal (leginkább progressiv) - folk zene (majdnem bármilyen) - történelem - olvasás - Finnország és nyelv -...
Terike
56 éves
Miskolc

Terike a nevem, 53 éves, özvegy vagyok. Van két gyermekem, egy nős fiam, és egy egyetemista lányom, aki még velem él. Magamról annyit, hogy jelenleg dajkaként dolgozom gyermekvédelemben. Több hónapja próbálkozom a társkereséssel, ezidáig sikertelenül. Ugyan barátokat szereztem, de azt, amit és...
Angelika
35 éves
Miskolc

35 éves, 172cm, 57kg barna hosszú hajú,fekete szemű hajadon vagyok.Keresem azt a férfit, aki hozzám illik. Kalandorok kíméljenek!
Zsó
48 éves
Miskolc

Nehéz önmagunkat leírni,hisz írhatunk sok jót,de úgyis a kölcsönös szimpátia a mérvadó először. A beszélgetés ,személyes találkozó eldönti majd hogyan tovább. A többit majd személyesen szeretném elmondani .
Akire
59 éves
Miskolc

Keresem a Társam,ki majd Rám talál,aki boldoggá tesz minden téren!! Az élet minden percét,óráját,napját,hónapját és évét nyugalomban, szeretettben és boldogságban szeretném megélni egy kedves, romantikus,őszinte,intelligens,tisztességes,humoros,becsületes Férfi mellett!!Ketten sokkal könnyebben...
margó
67 éves
Miskolc

Nagyon régen elváltam gyermekeim felnőttek én egyedül maradtam,nagyon rossz a egyedül,szeretnénk találni egy korban hozzám illő társat.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Csaba Szabolcs
51 éves
Miskolc

Megbízható őszinte embernek tartom magam. szeretnék komoly és hosszan tartó kapcsolatot. Káros szenvedéllyel nem rendelkezem. Jelenleg dolgozom. Szeretek sportolni szeretem a természetet.
Robi
42 éves
Miskolc

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." Ez nagyon romi, nem? :) Sajna n...
Tamás
37 éves
Miskolc

Megbízható, odaadó, szerető srácnak tartom magam. Szeretnék ismerkedni, barátkozni :) Kaptam már hideget, meleget az Élettől, de ki nem. Nem szabad feladni, csak pozitívan :)
zoltán
59 éves
Miskolc

Komoly kapcsolatot keresek.
Laci
46 éves
Miskolc

Laci vagyok, komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, olyan hölgyet keresek akivel közösek a céljaink, és kölcsönös elfogadáson alapuló kapcsolatot tudunk kialakítani.
Tibi
46 éves
Miskolc

Tartós kapcsolatra keresem a páromat!Meg bizható! őszinte ! független vagyok! ha felkeltetem az érdeklődésedet ismerjél meg ! Miért a külső kinézetet nézitek lányok!Nem vagyok vip tag akinek tetszem írjon!Mindenki csak nézelődik itt?
Endre
61 éves
Miskolc

Keresem női társam független, vidám nő személyében, Miskolc vagy környékéről.Korábbi család hiányában,hasonló helyzetben levő, egyedül álló szingli hölgy is szóba jöhet.
Szigyu
51 éves
Miskolc

Bizalom, őszinteség, megértés, gyengédség, vágy, mosoly, kedvesség, szelídség, kitartás, szeretet, humor, tapintat, együttérzés, nevetés, pihenés, nagylelkűség, segítőkészség, türelem, derű, társaság, harmónia, béke, nyugalom, testi érintés, könyv, mozi, wellness, bicikli, kirándulás, hegyek...
Mihály
64 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot keresek, egy olyan hölggyel, aki megbízható, kedves és kölcsönös szeretetre vágyik. Jelenleg egyedül élek, elvált vagyok. Van 2 leányom és egy Fiú unokám. Hobbim a horgászat, szeretek természetközelben lenni. ezenkívül zenehallgatás, filmnézés, kulturális rendezvények...
Péter
39 éves
Miskolc

Szeretem sportot természetet sokat jàtszom lànyomal tvt zenét főleg mesét sokat jàrunk Tapolca ,Lillafüred


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2019-12-05 18:32:39