Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 509 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Kriszti
49 éves
Szombathely

A Férfit keresem, így nagy betűvel, akire felnézhetek, aki mellett biztonságban érzem magam, aki elbűvöl az intelligenciájával, a kedvességével, akinek így vagyok jó, ahogy vagyok, akit a lelkem is érdekel. Akivel lehet beszélgetni... a lényegről, életről, halálról, csodákról, az élet...
Judit
53 éves
Szombathely

Keresem azt a férfit, akivel komoly kapcsolat jöhet létre köztünk. Szeretem, ha van humorérzéke valakinek, de a komoly dolgokat is meg lehet vele beszélni s egyenlő társként kezeljük egymást. Amit nem bírok elviselni, az a hazugság. Ui: Valóban nagyon rég regisztráltam, de nagyon sokáig...
Kinga
45 éves
Szombathely

Lendületes, spontán, élet szerető, romantikus, érzéki, színes egyéniségű leány keresi humoros, sportos, intelligens, vagány, stílusos élete párját.
Eszter
46 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek nagyokat beszélgetni, nevetni, színházba járni, kirándulni, túrázni, síelni, de passzívan pihenni, tévézni is, vagy akár plafont bámulni. VALAKIVEL.
Éva
83 éves
Szombathely

Életvidám, megértő, nyugodt, önmagára és környezetére igényes nagyon fiatalos özvegy vagyok. Hasonló társat keresek. Sportolok, úszom napi rendszerességgel, Az uszodába kocsival járok, még van, és remélem, még sokáig lesz jogsim. Fiam hobbi- pilóta, vele időnként repülhetek a környékünkön a kis,...
Nóra
49 éves
Szombathely

Sziasztok. 49 éves elvált nőként keresem társam. Hiszem hogy egyszer sikerül. Olyan társat keresek, aki szereti ha szeretik, aki szeret összebujva aludni, aki szeret kirándulni, táncolni, és élvezni az életet. Bizalom, őszinteség, szeretet. Nem kellenek nagy szavak. Érezni és éreztetni kell, nem...
Andi327
47 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Klára
38 éves
Szombathely

Hajni
46 éves
Szombathely

Nem szeretek jellemzest irni , sem magamról , sem masokrol. Nem hiszek a virtuális eseményekben. Kézzel fogható es szemmel látható dolgokban hiszek . Mottom: Elni es élni hagyni!


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Imre
25 éves
Szombathely

Én egy őszinte tiszta szívű ember vagyok. Jelenleg egyedül élek. Szeretem az állatokat. Amennyiben többet szeretnél tudni rólam írj nyugodtan. Üdv Imi :)
István
43 éves
Szombathely

Tartós, őszinte kapcsolatot keresek egy megbízható, hűséges, érzéki hölgy személyében. Szeretem a természetet, kirándulni szoktam, futni szabadidős programok érdekelnek.
János
46 éves
Szombathely

Merre jársz!? Ó mond most merre jársz, Hol talállak meg téged, Melyik irányba vigyen léptem, Hogy láthassam már léted. Kereslek szüntelen az erdők mélyén, Kémlelem a kék eget a felhők szélén. Előttem az óceán végtelen határa, Nem rémiszt a mindenség nagysága.
Roland
43 éves
Szombathely

Fényezhetném magam a végletekig...ebből megismersz? Nem hiszem :) Hűséges Társam, legjobb Barátom, szenvedélyes Szeretőm keresem egy személyben...
Frenky
39 éves
Szombathely

Nem is tudom mit írjak pedig valami frappánsat kellene!Hát próba szerencse meglátjuk, hogy mi sül ki belőle!
Tibor
48 éves
Szombathely

Szeretnek igaz barátra lelni ki megert és kedves, és akkor is ott van ha a szakadék szélén állsz és kezet nyújt feld
Csaba
54 éves
Szombathely

10 éve elválam kétgyerekem vam egy kislányés egy fiu a kislány velem eröstestalkatu vagyok nagyon szeretem a sportot
István
45 éves
Szombathely

44-éves. :) Öszinte,gyerekszerető ,hüséges , jószivü,rendes. :) Autobuszvezető vagyok Szombathelyen a helyi járaton. :)
Szilveszter
30 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Zoli
61 éves
Szombathely

Pozitív és fiatalos gondolkozású, az élet örömeit megbecsülni tudó férfiként keresek egy szeretetet elfogadni és viszonozni tudó, független hölgyet. Nincsenek álmaim, a valóságot szeretném a legszebben megélni! Utazás, főzés , kerékpározás és még néhány ehhez hasonló kellemes időtöltést szeret...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-01-24 16:12:55