Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 454 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Gyöngyi
57 éves
Szombathely

Vidám,nyugodt természetű vagyok. Szeretném megtalálni a társam.Barna szem barna haj,és dohányzom.Szeretek kirándulni.
Marcsi
48 éves
Szombathely

48 eves vagyok elvalt! Jo kedelyu vagyok szeretem az oszinte embeteket! Szeretem a termeszetet! Keresem a megfelelo tarsam.
Gabi
47 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet
Kriszti
39 éves
Szombathely

\"Az ember csak ritkán részesül abban a szerencsében, hogy olyan rendkívüli valaki kerül az útjába, aki lénye legmélyét érinti meg, s teljesen kicseréli. Életcélunk keresése valódi kaland. Megesik olykor, hogy a keresőkön útközben elhatalmasodik a félelem, a kétely és az egyedüllét. Mégis,...
Veronika
32 éves
Szombathely

Sziasztok! Szombathelyi lány vagyok,és korban hozzám illő társat keresek.Foglalkozásom ápolónő.Kevés szabadidőmben szeretek sétálni,zenét hallgatni,olvasni,rejtvényt fejteni,barátokkal lenni,könyvtárba járni,sütni,amatőr módon fodrászkodni és a kisállatommal foglalkozni,ami egy csincsilla.
Renáta
37 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek sportolni.Hobbim a kerékpározás,futás.Eladó a munkám.Magamról ennyit,a többit majd akkor,ha megszeretnél jobban ismerni
Daniella
49 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Réka
35 éves
Szombathely

35 èves egyedülálló lány vagyok aki keresi párját. Èletvidám aki nagyon szereti a kutyákat. Szeretek kirándulni sètálni utazni ès vezetni a verdámat.Igazából nem tudom hogy mit írjak ezen kívül mèg ismerj meg.
Zsóka
73 éves
Szombathely

Romantikus, a szépség minden formájáért rajongó, elegáns, optimista. Zene, utazást kedvelő, fiatalos.
Zsuzsa
56 éves
Szombathely

Nyugodt, de nem unalmas kapcsolathoz keresem a párom. Nem hiszek az ellentétek vonzásában, valaki hasonlónak örülnék, akivel kölcsönösen boldoggá tennénk egymást. Az őszinteség és a bizalom nagyon fontos nekem.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Gábor
39 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.
Lala
44 éves
Szombathely

Keresem, kutatom azt a Lányt, akivel egymás miatt törölhetjük adatlapunkat a Párom.hu oldalról :-)
Szilveszter
30 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Zsolt
43 éves
Szombathely

Keresem a társamat akiben bízhatok és hűséges típus mint én. Ha többre vagy kíváncsi akkor írjál nyugodtan és találkozhatunk ha akarod.
András
34 éves
Szombathely

Szia! Köszönöm, hogy elolvasod ezt a pár gondolatot. Azt gondolom felesleges lenne leírni mit gondolok magamról, hisz úgy is az számít, hogy a másik fél mit lát bennem/belőlem. Szívesen beszélgetek mindenkivel! András
József
42 éves
Szombathely

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Szeretek a természetben kerékpározni,mozogni. Találni egy olyan társat, párt akivel boldogok lehetünk.
Zoli
37 éves
Szombathely

Szia :) Örülök, hogy rám néztél. Szimpi voltál nekem, azért írtam rád. :) Egy barátnőt szeretnék találni. :-)
Zoli
30 éves
Szombathely

Szerintem mindenki azért regisztrál, hogy megismerjen új embereket. Szóval itt a lehetőség, ismerjük meg egymást! :) Ha valakinek szimpatikusnak tűnök nyugodtan írjon, nem harapok! :-)
Viktor
36 éves
Szombathely

Őszinte,szókimondó,egyedülálló vagyok.Szeretek bulizni,de ugyanúgy feltalálom magamat otthon is. Komoly kapcsolat reményébe társat keresek.
Péter
53 éves
Szombathely

Khhmm...khmmm(na ez volt a zavart jelző torok köszörülés) :) Kicsit úgy érzem magam mintha mosópor lennék vagy valami egyéb árucikk valami szupermarketben. Aztán érkezik a vásárló, aki kevéssé tájékozott, és levesz a polcról,megfordít és elolvassa az összetevőket és a használati utasítást. Nem a ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 13:26:07