Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 599 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Irma
38 éves
Szombathely

Sziasztok egy kedves jószívű nő vagyok szeretnék ismerkedni velem egy korú férfiakkal. Ha tetszem, ne habozz, ismerj meg
ÉVA
56 éves
Szombathely

Meg kell találni minden nap egy apró örömöt ami a miénk , es azé akivel megosztjuk! Rengeteg örömöt osztanék meg leendő társammal, aki ezt értékelni tudná.
Horsa
54 éves
Szombathely

Életvidám, független Nő vagyok. Szeretek utazni, színházba, moziba járni. Minden másra is nyitott vagyok, szívesen kipróbálok, megtanulok más dolgokat is. A leendő kapcsolatomban a szeretetet, megértést, biztonságot keresem.
Móni
46 éves
Szombathely

Szeretem a zenét,utazást élet adta kisebb-nagyobb csodákat. S ezek felfedezéséhez keresem a párom. Soha nem késő,,
Tímea
54 éves
Szombathely

Kedves Érdeklődő! Barátságos, nyitott érdeklődésű nő vagyok. Sokunknak fontos az őszinte beszélgetés. Egy kapcsolat fűtőanyaga a törődés, amiben a gyengédség, a csábítás, odaadás fontos szerepet töltenek be. Enélkül minden kapcsolat kihül, elsötétedik. Az ember is, ahogy a növény is, arra...
Éva
45 éves
Szombathely

Külsőleg erős, belül érzéki nő vagyok, aki keresi párját. Nem érdekelnek a futó kalandok! Háztartást vezeték... Szeretek kirándulni, érdekelnek a szép dolgok....
Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Katalin
42 éves
Szombathely

Őszinte, pozitív gondolkodású, életvidám embernek tartom magam. Igyekszem mindenben és mindenkiben meglátni a jót. A környezetem barátságos, megbízható, segítőkész emberként ismer. Szeretem a jó filmeket, a jó zenét, a természetet. Szabadidőmben szívesen olvasok.
Beáta
51 éves
Szombathely

Első alkalommal vagyok itt, nem is tudom, hogy miért.. talán mert társra vágyom, mint mindenki más itt. Ha szimpatikusnak találsz, akkor keress meg.
Nikoletta
22 éves
Szombathely

Külföldön dolgozom, olyan társat keresek, aki ezt tolerálni tudja. Esetleg idővel ő is kijönne. Ha magadra ismersz, és van kedved ismerkedni velem, akkor írj.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Zsolt
36 éves
Szombathely

Fotóriporterként és programozóként dolgozom. Velem él és elvisel Thor, macskabőrbe bújva Társat keresek és nincs BMW-m.
Lakcó
46 éves
Szombathely

László
52 éves
Szombathely

Keresem azt a csinos, okos nőt aki szereti a vidámságot, akinek nem jelent problémát egy kis csavargás, egy kis kaland. Szeretem a beszélgetéseket és a hallgatásokat, a jövés-menést és a semmittevést. Lényeg, hogy érezzük együtt jól magunkat. Csókolj lassan, szeress gyorsan és éld velem az élet...
László
51 éves
Szombathely

Cirka 25 év házasélet után 4 éve elvált, háromgyerekes apuka vagyok. A fiaim már nem élnek velem. Az életem további részéhez keresem azt a hozzám illő társat, párt, barátot, akivel nyugodt, boldog életet élhetnék...
Attila
38 éves
Szombathely

Téged kereslek! Ha szimpatikus vagyok, írj nyugodtan. Nem vagyok fent mindig.
József
46 éves
Szombathely

Helló. En egy vidám természetű utazást természetet kedvelő ember vagyok. Vannak gyerekeim, nem velem élnek. Helyileg Szombathelyen élek. Tartós kapcsolat céljából vagyok az oldalon.
Ádám
28 éves
Szombathely

Ha egy értelmes, kedves, megértő srácra vágysz, megtaláltad személyemben . Tartós, komoly kapcsolat céljából keresem jövendő párom.
Tibor
61 éves
Szombathely

Kreatív, Romantikus,Holisztikus,Bohém,Ösztönös és Improvizatív, semmiben sem átlagos egyéniség vagyok ! Keresem a kispárnámat a Tiéd mellett;!? ..de megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nemcsak látlak és tudok rólad, de érezlek is - ha "én" m...
István
44 éves
Szombathely

Életvidám férfi vagyok.Ímádok utazni,kirándulni,kerékpározni,futni.Zene és film függő vagyok.Balaton egész évben jöhet.Elváltam,van két fiam akik nem velem élnek.Felsőfokú végzettséggel rendelkezem.Szombathelyen élek,de Balatonmárifüdőn is sokat tartózkodom. Komoly kapcsolatot keresek.
Viktor
41 éves
Szombathely

A valóságban élek, de szeretek ábrándozni és ennek megfelelően is képzelem el az életem. Valahogy úgy, mint egy romkom :) szeretem a képregény világot, főleg a marvelt! Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben, vagy barátokkal.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-05-26 23:20:42