Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 610 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Beáta
51 éves
Szombathely

Első alkalommal vagyok itt, nem is tudom, hogy miért.. talán mert társra vágyom, mint mindenki más itt. Ha szimpatikusnak találsz, akkor keress meg.
Eliz
33 éves
Szombathely

"Olyan vagyok mint bárki más.. Én is értek valamihez, van hobbim, vannak kedvenceim, céljaim,álmaim,hibáim  amikről nem, vagy keveset beszélek,  értek már csalódások, kaptam pofonokat, szerettem, elveszítettem, sírtam és nevettem,  reméltem, bíztam, hittem,...
Veronika
33 éves
Szombathely

Sziasztok! Szombathelyi lány vagyok,és korban hozzám illő társat keresek.Foglalkozásom ápolónő.Kevés szabadidőmben szeretek sétálni,zenét hallgatni,olvasni,rejtvényt fejteni,barátokkal lenni,könyvtárba járni,sütni,amatőr módon fodrászkodni és a kisállatommal foglalkozni,ami egy csincsilla.
Katalin
72 éves
Szombathely

Nyugdíjas,érettségizett porcelánfestő vagyok.Barátot, társat keresek józan életű, nemdohányzó,ápolt,normál testalkatú, művelt jóindulatú Úr személyében . Lehetőleg nyugdíjast, aki velem töltheti az idejét, ami még az életből hátravan .Nem szeretem a magányt ,de a nagy nyüzsgést sem. Kedvenc...
Judit
54 éves
Szombathely

Mit írjak ide? Sok mindent lehetne ,de nem teszem. Ha megismersz úgyis megtudod milyen ember vagyok. Kalandra vágyók legyenek szívesek kerülni.
Virág
38 éves
Szombathely

Sziasztok kedveskéim. Kedves, csinos, jó alkatú, nemdohányzó hölgy keres jól szituált úriembert elsősorban komoly kapcsolat reményében, még nem ismerkedtem így és kezdőnek számítok. Kaland kizárva.
Piroska
65 éves
Szombathely

Keresem a beszélgetni szerető társamat. aki szeret kirándulni kalandorok kíméljenek. csak az írjon aki komolyan gondolja.
Andi327
48 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Erzsi
61 éves
Szombathely

Szeretnélek végre megtalálni! Fontos számomra, hogy hasonló legyen az értékrendünk, érdeklődési körünk, hasonló dolgokat szeressünk. Hiszem, hogy létezel!
Gyöngyvér
67 éves
Szombathely

Röviden annyi hogy a személyes találkozásban hiszek.A fénykép nem biztos hogy visszaadja a valóságot.A kisugárzás,szimpátia tudunk e beszélgetni,van e közös érdeklődési körünk,számomra nagyon fontos. Mert lehet hogy valaki szépeket tud írni de ha találkozunk megváltozik a vélemény.Én várom a...


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Ferenc
26 éves
Szombathely

Szia. Első sorban barátkozni vagyok itt és/vagy ismerkedni. De bármi megtörténhet. Szeretem a zenét a nyugalmat, mozizást stb. Igazából szerintem teljesen mindegy hogy mit írok ide. Meg ismerni úgyis csak akkor fogsz igazán ha beszélünk.
Zoltán
55 éves
Szombathely

Szombathelyi, egyedül élő(remélem Veled ez hamarosan megváltozik!), kedves, optimista, igényes férfi.
István
39 éves
Szombathely

Néhány megjegyzést írok csak ide, a többit majd levélben: Komoly kapcsolatot keresek, és kölcsönös szimpátia esetén a mihamarabbi találkozás híve vagyok.
Szilveszter
31 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Krisztián
44 éves
Szombathely

Szia!Egy fiatalos srác vagyok, és keresek tartós kapcsolatra ,egy kedves ,vidám hölgyet akivel felfedezhetjük egymást!
Viti
38 éves
Szombathely

A mosoly nem kerül semmibe. Gazdaggá teszi azokat, akik kapják, s nem lesznek szegények azok, akik adják. Tartama mindössze néhány pillanat, de szinte egy örökkévalóságon át kell készülni rá. Senki sem olyan gazdag, hogy megvehetné, senki sem oly szegény, hogy ne érdemelné meg. A mosoly pihenteti...
Csaba
56 éves
Szombathely

Szeretni és szeretve lenni. Nálam ez a legfontosabb. Egyedül élek és egy társra vágyok. Sportos életet élek, futok, kerékpározok. Átlagos testalkatú, "pocakmentes", egészséges életmódot folytató férfi vagyok. Olyan nőt keresek aki kedveli a romantikát, a természetet és a vizet. Ha ilyen...
Ricsi
30 éves
Szombathely

Hát nem is tudom mit írjak ide, talán hogy szeretek kirándulni új helyeket felfedezni, sokat utazom de mindig szakítok időt a tartalmas pihenésre.
Tibi
60 éves
Szombathely

Keresem a párom,egy kedves,mosolygós hölgyet!! Nagyon magányos vagyok! Komoly kapcsolat érdekl! Ennyi!!
Gábor
41 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-10-24 06:03:50