Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 608 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Mária
36 éves
Szombathely

Szeretném megtalálni a Társam. Akivel jókat tudunk kirándulni, finomakat enni, beszélgetni bármiről... Beszélgessünk! :-)
Linda
56 éves
Szombathely

Mottóm: Szeretni és szeretve lenni. Rendezett körülmények között élő független nő vagyok. Önmagára és környezetére igényes FÉRFI párom keresem, mert én magam is ilyen vagyok :-) Kérdezz bátran, szívesen válaszolok....
Julianna
64 éves
Szombathely

Alapjában véve vidám,fiatalos nő vagyok.Életkorban,magasságban,végzettségben hozzám illő,vidám,fiatalos,sportot szerető társam keresem.
Andrea
60 éves
Szombathely

Tobb eve valtam el. Egyedulelek. Lakasonat megosztom egy cicacal es egy kutyaval.Ebbol kovetkezik allatbarat vagyok. Gyermekeim nagyok. van egy kicsi unokam.szeretnek egy megbizhato tarsat talalni. Nem szeretnek itt tobbet irni. mert barki barmit is irhat. Nem akarok sokat. csak boldogsagot....
Andi327
48 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Judit
54 éves
Szombathely

Mit írjak ide? Sok mindent lehetne ,de nem teszem. Ha megismersz úgyis megtudod milyen ember vagyok. Kalandra vágyók legyenek szívesek kerülni.
Zsóka
24 éves
Szombathely

Elég beszédes, társaságkedvelő vagyok, nem szeretem, ha csend van körülöttem. Nagyon szeretek utazni és kirándulni.
Horsa
55 éves
Szombathely

Életvidám, független Nő vagyok. Szeretek utazni, színházba, moziba járni. Minden másra is nyitott vagyok, szívesen kipróbálok, megtanulok más dolgokat is. A leendő kapcsolatomban a szeretetet, megértést, biztonságot keresem.
Zsuzsanna
56 éves
Szombathely

Ami nem öl meg az megerősít. Keresem a párom aki egyszerű nagyszerű. Akik nem tudják kit mit keresnek kíméljenek meg a személyüktől...
Gabi
49 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet és szeret barkácsolgatni is


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Adrián
37 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek. Vidám, humoros, házias hölggyel ismerkednék, nem bulikirálynőt, hanem családcentrikust. A többit megbeszéljük :)
Karesz
45 éves
Szombathely

Egyszerűen csak a nagybetűs NŐt,hölgyet keresek. Tartós,hosszútávú kapcsolatban gondolkom,pasi vagyok tudom,de más opció számomra nem létezik. Alapvető emberi tulajdonságokkal rendelkezzen,elvárásaim nincsenek. Szépre,jóra viszont van igényem,köszönöm.
Krisztián
27 éves
Szombathely

Ha ismerni szeretnél írj rám.Ha én akkor pedig rád. Normális átlagos embernek tartom magam.majd kiderül hogy mi lesz.
Patrik
25 éves
Szombathely

Sziasztok!25 éves srác randizna!Szeretnél beszélgetni , megismerni jobban nyugodtan írj!Szivesen csevegek bárkivel!
Péter
28 éves
Szombathely

Péter vagyok Szombathelyről! Érett gondolkodású női lelkitársam keresem hosszútávú kapcsolatra, remélem itt megtalálom:D Ha ÉRdekellek, írj rám és beszélgessünk.
Ervin
26 éves
Szombathely

Szeretek beszélgetni, barátságos vagyok.Utálom a hazug embereket, de alapjába véve bízok az emberekbe! Kíváncsi vagyok, milyen emberekkel vannak itt, és arra is, hogy vajon te milyen vagy...
Krisztián
44 éves
Szombathely

Szia!Egy fiatalos srác vagyok, és keresek tartós kapcsolatra ,egy kedves ,vidám hölgyet akivel felfedezhetjük egymást!
Tibor
48 éves
Szombathely

Talán,itt megtalálom a párom.Úgy érzem,hogy nem szabad feladni.Mindenki megérdemel egy esélyt...Kissé köpcös,borotvált kopasz,zsigerből vidám,de néha letargikus.Zenét kedvelő,de nem fanatikus.Kissé bohókás,de néha unalmas.Hangulat ember!Ez vagyok én...Van esély?
Ádám
31 éves
Szombathely

Szia! Egy őszinte, valódi érzéseken alapuló szerelmet keresek. Szívesen ismerkednék egy kedves, intelligens, csinos lánnyal. 😉
Ati
38 éves
Szombathely

Ausztriában dolgozom, élek. Vidám, természetkedvelő, szorgalmas ember vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2020-08-09 23:07:22