Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 651 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Dóri
30 éves
Szombathely

Keresem páromat aki gondoskodó érzéki és mindig vidám, mosolygós! Légy fiatalos és önálló , ooo puszy
Iza
45 éves
Szombathely

"Az élet túl rövid. A harag a tökéletes boldogság elvesztegetett pillanata. Nevess mikor tudsz. Kérj bocsánatot mikor kell. Engedd el, amit nem tudsz megváltoztatni. Szeress szívből és bocsáss meg gyorsan. Élj a lehetőségekkel és semmit ne bánj meg."
Anita
33 éves
Szombathely

Sziasztok pasik! Én egy életvidám, romantikus, kedves embernek tartom magam, de olykor persze nálam is elszakad a cérna. De hát kinél nem? Komoly dolgokról is lehet beszélgetni velem, de akár egy jó kis poénkodásban is benne vagyok. Hogy mit is keresek? Lehet tartós kapcsolat is, de az...
Rózsa
37 éves
Szombathely

Egyedülálló nő vagyok anyaként és munka közben élem az életemet, azt szeretném hogy legyen egy lelki társam aki szeretni tud még így is hogy már gyerekeim vannak, a kislányos kíváncsiságból még nem vesztettem egyáltalán. És ha egy férfivel együtt meg tudnék építeni egy közös életet akkor annak...
Ági
57 éves
Szombathely

Életvidám nő keresi a másik felét. Utazást, kirándulást, konyhaművészetet kedvelő, természetbarát párom várom.
Gyöngyi
60 éves
Szombathely

Vidám,nyugodt természetű vagyok. Szeretném megtalálni a társam.Barna szem barna haj,és dohányzom.Szeretek kirándulni.
Horsa
55 éves
Szombathely

Életvidám, független Nő vagyok. Szeretek utazni, színházba, moziba járni. Minden másra is nyitott vagyok, szívesen kipróbálok, megtanulok más dolgokat is. A leendő kapcsolatomban a szeretetet, megértést, biztonságot keresem.
Anna
54 éves
Szombathely

Mindenkinek annyit érsz, amennyit tesz érted! Se többet, se kevesebbet. Nincs előfizetésem, így a rendszerből sokat nem látok... Bemutatkozást? Inkább csak neked. ;-) Kedves Férfiak!!! cigi: NEM! ( ez alap) ital: NEM...
Tîmea
48 éves
Szombathely

Szeretnék komoly kapcsolat céljából egy társra találni,akivel megoszthatók mindent,velem lenne jóban és rosszban! Tudom,hogy létezel,gyere és evezzünk együtt az élet viharos tengerén!!!
Virág
39 éves
Szombathely

Sziasztok kedveskéim. Kedves, csinos, jó alkatú, nemdohányzó hölgy keres jól szituált úriembert elsősorban komoly kapcsolat reményében, még nem ismerkedtem így és kezdőnek számítok. Kaland kizárva.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Tibi
40 éves
Szombathely

Optimista, megértő, kedves vagyok, persze kinek nincs rossz napja :) Ha érdekellek kérdezz bátran nem harapok "csak, ha szeretnéd"!
Bálint
38 éves
Szombathely

Szia Bálint vagyok! Olyan tipus vagyok aki szeret minden új dolgot kipróbálni , lehet az bármi és szeretném ezeket a dolgokat együtt átélni valakivel. Nem vagyok az a pörgs tipus de nem is vagyok unalmas. Esetleg ha úgy érzed,hogy te is ilyen tipus vagy örömmel megismernélek.
Gyuri
62 éves
Szombathely

Szombathelyen lakom, elvált vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Káros szenvedélyem nincs, többit személyesen.
Krisztián
45 éves
Szombathely

Szia!Egy fiatalos srác vagyok, és keresek tartós kapcsolatra ,egy kedves ,vidám hölgyet akivel felfedezhetjük egymást!
Adrián
40 éves
Szombathely

Szilveszter
32 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Öcsi
47 éves
Szombathely

Laci
59 éves
Szombathely

szeretni és szeretve lenni!!! Jobban szeretek adni mint kapni. őszinteség,szeretet,romantika.nem érzem magam még olyan idősnek, hogy lemondjak az élet szép oldaláról! valaki kellene akivel megoszthatom mindennapjaimat.
Mein
57 éves
Szombathely

Pali
44 éves
Szombathely

Sziasztok ! Őszinte, megbízható, racionálisan gondolkodó gyerek vagyok, aki nagyon szereti a természetet, a zenét, a bohém dolgokat, olyan kalandokat és sportokat, amik kicsit túlnyúlnak a megszokottság határain, földön, vízen és levegőben. Két pici fiam van, akik idejük felét velem, másik felét...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:55:41