Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 472 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Mónika
45 éves
Szombathely

Családcentrikus;szeretek kirándulni,kerékpározni, őszes halántékú, nem dohányzó ,nem alkoholista társat keresek
Zsuzsanna
54 éves
Szombathely

Nem hiszem, hogy egy leírás alapján el lehetne dönteni, hogy ki milyen ember. Azonban egy találkozás már sokkal beszédesebb. Mit szeretnék? Boldog lenni! Veled!
Rita
54 éves
Szombathely

Nincs idő megváltozni és mást megváltoztatni, nincs idő bájcsevegni és 1000 kört futni, kerülő úton járni....De van idő a szerelemre!
Renáta
37 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek sportolni.Hobbim a kerékpározás,futás.Eladó a munkám.Magamról ennyit,a többit majd akkor,ha megszeretnél jobban ismerni
Andrea
52 éves
Szombathely

Szia Kedves látogató! Szombathelyen élek. Családi áll:házas-különélő. Ezt későbbiekben szeretném letisztázn! Rajtam kívülló okok miatt még nemtudom! Két gyermekem van. Felnőttek. Saját életüket élik. Hobbim:Sport, fittnesz kerékpár, zene minden mennyiségben, tánc, könyvek. Vigyázat:nagyon...
Tímea
44 éves
Szombathely

Őszinteség és bizalom. Jó szeretni és szeretettve lenni. Az igazi egymásra találás az élet csodája. Egy kapcsolathoz mindkét fél kell.
Marianna
46 éves
Szombathely

Komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam,akinek még a szerelem ,hűség ,bizalom számít.Talán itt?
Rita
47 éves
Szombathely

Kedves másik felem! :-) Van egy jó hírem. Ha magadra ismersz levelembe kérlek jelentkezz. Nagyon szeretem az új kihívásokat. Legyen az munka vagy utazás, akár motorozás vagy romantika. NŐI minőség megélése, egy igazi...
hennácska
60 éves
Szombathely

Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Pali
43 éves
Szombathely

Sziasztok ! Őszinte, megbízható, racionálisan gondolkodó gyerek vagyok, aki nagyon szereti a természetet, a zenét, a bohém dolgokat, olyan kalandokat és sportokat, amik kicsit túlnyúlnak a megszokottság határain, földön, vízen és levegőben. Két pici fiam van, akik idejük felét velem, másik felét...
István
43 éves
Szombathely

Tartós, őszinte kapcsolatot keresek egy megbízható, hűséges, érzéki hölgy személyében. Szeretem a természetet, kirándulni szoktam, futni szabadidős programok érdekelnek.
Gábor
40 éves
Szombathely

Kedves, helyes, intelligens, szombathelyi vagy Szombathely környéki lánnyal szeretnék megismerkedni.
Norbi
29 éves
Szombathely

Norbinak hívnak, a hozzám közel álló emberek megbízhatónak, kedvesnek és lelkiismeretesnek látnak. Káros szenvedélyeim tudomásom szerint nincsenek, se alkohol, se cigi, se semmi! :) Gimnázium, szakma és egyetem után már 3 éve Családi vállalkozásunkban dolgozom sikerekkel, reális, komoly célokkal ...
Tibor
47 éves
Szombathely

Dolce vita,édes élet!Keresem páromat akivel megtudjuk édesíteni egymás életét mindenkor és mindenben...
András
29 éves
Szombathely

Szia :) Én egy 29 éves, független, jó kedélyű, jó humorú, diplomás srác vagyok. Ha szeretnél jobban megismerni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot :)
Imre
46 éves
Szombathely

Itt valószínűleg a legjobb lenne rengeteg jó tulajdonságot felsorolni,és azt állítani,hogy mind jellemző rám.Megpróbálni eladni magam.Nem vagyok jó kereskedő.
Ferenc
52 éves
Szombathely

Sziasztok. Nemrég költöztem Szombathelyre a munkám miatt. Építész technikus a végzettségem, antikbutor felújítással foglalkozom. Sport és zene fan vagyok. Ha tehetem járok koncertekre, lemez börzékre.
Zoli
30 éves
Szombathely

Szerintem mindenki azért regisztrál, hogy megismerjen új embereket. Szóval itt a lehetőség, ismerjük meg egymást! :) Ha valakinek szimpatikusnak tűnök nyugodtan írjon, nem harapok! :-)
Imre
64 éves
Szombathely

Magamról úgyis csak a jót írnám le, ezért jobb ha Te ismersz meg. Hosszú távú, teljes, nem csak találkozós kapcsolatot keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2019-08-24 03:28:09