Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 488 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!
Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Andi327
47 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Kati
39 éves
Szombathely

sport:télen sí, nyáron kajak, és vizes sportok, utazás, bringázás, Balaton, rose, őszinteség, humor,
Marianna
37 éves
Szombathely

Egy átlagos, hétköznapi nő vagyok, aki szeretne egy rendes pasit maga mellé. :-) Hasonló korú pasikkal szeretnék ismerkedni.
hennácska
60 éves
Szombathely

Andrea
46 éves
Szombathely

Természetes fiatalos közvetlen nő vagyok tele energiàval. Tàrsam keresem komoly kapcsolat reményében.
Marcsu
42 éves
Szombathely

Imádom a természetet... Szívesen kirándulok. Szeretek gombázni,barangolni az etdőben. Kertészkedés a hobbim.
Krisztina
46 éves
Szombathely

Egy egyedüláló anyuka vagyok. Keresem azt az embert akivel meg tudom osztani az életem,akit nem zavar,hogy van egy fiam. Akiben megbízhatók és ő is megbizik bennem. Fontos számomra a kölcsönös bizalom és szeretett. Szeretek kirándulni de kell néha egy kis pihenés is.
Kata
50 éves
Szombathely

Üdvözöllek kedves érdeklődő! Az ember társas lény, hát ezért keresem azt az őszinte, szeretetet adni és kapni tudó férfit akivel hosszútávon jól működő párkapcsolatot lehetne kialakitani. Társat, barátot, szerelmet keresek. Hazugság, másik kihasználása, átvágása mentesen. Szabadidő kellemes...
Kriszti
46 éves
Szombathely

Vidám, őszinte, kedves nő vagyok. Szeretek kirándulni, sétálni, koncertre, moziba járni. Olyan párt keresek, aki társam lenne ezekben.
Nono
49 éves
Szombathely

Szeretném megtalálni újra a boldogságot, vagy egy új szerelmet.Két felnőtt gyermekem van, és 3 gyönyörű unokám. Mégis úgy érzem egyedül vagyok. Jó lenne oda bujni valakihez aki meghallgat, aki átölel és szeret. Társat keresek és nem kalandot.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Péter
42 éves
Szombathely

Magamról pár szót.Romantikus.kedves,őszinte,barátságos,megbízható.Szeretek kerékpározni,főzni,beszélgetni.Komoly kapcsolatot keresek.Sokat csalódtam az életben.De nem adom fel. :)
Zoli
34 éves
Szombathely

Egyedül élek. Alapvetően megfontolt, de bármikor bármilyen viccre vevő. Vidámság és nyugodtság jellemez. Megoldásokat keresem mindig mindenben.
Szilveszter
30 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
István
42 éves
Szombathely

TÁRS-at keresek, nem feltétlen itt, nem minden áron, de az esélyét meg lehet adni mindennek. Azt gondolom, hogy egy remek szűrő az ha tudunk beszélgetni. Két ember közötti kommunikáció azonban a valóságban teljes. Sok minden jellemez, vannak pozitív, vannak negatív tulajdonságaim, de fele...
Sándor
50 éves
Szombathely

Vagyok amilyen vagyok, senkinek nem akarok megfelelni és senki számára nem akarok megváltozni. Keresek valakit aki ugyanilyen...
István
45 éves
Szombathely

44-éves. :) Öszinte,gyerekszerető ,hüséges , jószivü,rendes. :) Autobuszvezető vagyok Szombathelyen a helyi járaton. :)
István
43 éves
Szombathely

Életvidám férfi vagyok.Ímádok utazni,kirándulni,kerékpározni,futni.Zene és film függő vagyok.Balaton egész évben jöhet.Elváltam,van két fiam akik nem velem élnek.Felsőfokú végzettséggel rendelkezem.Szombathelyen élek,de Balatonmárifüdőn is sokat tartózkodom. Komoly kapcsolatot keresek.
Zoltan
44 éves
Szombathely

Életvidám sportos negyvenes hapsi vagyok.szeretem a sportot a jó filmeket,szeretek főzni bulizni.szeretek élni.
Zoli
31 éves
Szombathely

Szerintem mindenki azért regisztrál, hogy megismerjen új embereket. Szóval itt a lehetőség, ismerjük meg egymást! :) Ha valakinek szimpatikusnak tűnök nyugodtan írjon, nem harapok! :-)
Zsolt
38 éves
Szombathely

Milyen is vagyok? Szeretek olvasni, utazni; új tájakat megismerni; szeretek nagyokat sétálni, lovagolni sportolni; színházba járni; szeretem az állatokat, kutyákat... Kit is keresek? Tetszik, ha egy lány tud szívből mosolyogni és az élet apró dolgainak örülni. Legyen határozott, őszinte. szer...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 03:09:19