Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 174 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!
Rövid ismertető


Hódmezővásárhely egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Hajnalka
36 éves
Hódmezővásárhely

Nem szoktam magamról írni. Majd talán ha...lesz olyan akivel szivesen megosztom ezt! Csak akkor...
Mária
71 éves
Hódmezővásárhely

Eddigi életem során többször voltam már mélyponton, de mindig sikerült kimászni a "gödörből". Szeretnék találni egy őszinte,becsületes embert, akivel kellemesen tölthetnénk el a szabadidőnket.
Csilla
70 éves
Hódmezővásárhely

Őszinte, megbízható , temperamentumos, vidám , magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Zene, tánc, kirándulás,mozi kertészet stb.
Kata
42 éves
Hódmezővásárhely

Gyermekét egyedül nevelő hölgy vagyok, sokat dolgozom és próbálom minden szabad időmet gyermekemmel tölteni. Hosszú távra keresek párt.
Hajni
41 éves
Hódmezővásárhely

Öszinte érzelmekre vágyom,egy társra mindenben.Nem szeretném magamhoz láncolni csak független legyen.Mindenki önmaga legyen és az is maradjon ,egy kapcsolatban csak úgy lehet jó .
Ancsúrka
71 éves
Hódmezővásárhely

Szeretnék egy tarsat Akiben megbízhatok akit szerethetek aAkivel az élet szép lehet meg ! Szöke kékszemü nagyon vidám mosolygos őszinte vagyok szeretek utazni világot latni mindent ami szép és jó ! A közelemben keresek mert nekem fontos hogy elerhető legyen nemakarom atalakítani odaköltőzni...
Ildikó
53 éves
Hódmezővásárhely

Régóta egyedül élek! Hiszem hogy lehetek még boldog! Szeretnék szeretni és szeretve lenni! Talán még nem késő!
Ágnes
60 éves
Hódmezővásárhely

Ismerkedni szeretnék, egy hosszú távú kapcsolat reményében lakóhelyemhez közeli férfivel. Őszinteség, bizalom, hasonló értékrend és célok. "Similis simili gaudet"
Tünde
58 éves
Hódmezővásárhely

Keresem azt a férfit, akivel nem összeköltözve ugyan, de jól érezném magam. Nemcsak testi, lelki társ is lenne.
Andrea
45 éves
Hódmezővásárhely

Nevem Andrea komoly kapcsolatot keresek szertő Férfi személyébe Kalandorok kiméljenek.Vicces Lánynak tartom magam


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

István
44 éves
Hódmezővásárhely

Nem jó egyedül... vágyom valakire, akinek csak én kellek... egy csinos, vékony, kedves, odaadó, ragaszkodó, családcentrikus, szenvedélyes nőre... 44 éves vagyok, életerős, sokoldalú férfi. Nehogy már egyedül bohóckodjam a konyhában, maszturbáljak, feküdjek le este... amikor annyi magányos nő örül...
László
42 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok! 2 hónapja külön élő, válófélbe vagyok. 24 évig voltam a feleségemmel, komoly kapcsolatot keresek. Szeretek vezetni, utazni.
Endre
30 éves
Hódmezővásárhely

Megbízhatónak, empatikusnak tartom magam. Szeretek biciklizni, edzeni, néha-néha rajzolni, amennyire időm engedi nyelvet tanulni. Nincs semmilyen káros szenvedélyem (legalábbis nem tudok róla :D). Programozóként dolgozom, szeretem a gondolkodtató feladatokat.
Oláh Pál
57 éves
Hódmezővásárhely

üDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!EGY ŐSZINTE TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK OLYAN HÖLGY SZEMÉLYÉBEN AKI TUDJA MIT AKAR EZÉRT HAJLANDÓ LEGALÁBB VÁLASZOLNI NETÁN KEZDEMÉNYEZNI ENÉLKÜL NEHEZEN SIKERÜL TÁRSAT TALÁLNI!
Tamás
31 éves
Hódmezővásárhely

Szia! Magamról annyit írnék, hogy szeretek kimozdulni viszont otthon is jól tudom érezni magam, nem vagyok szakács, viszont a konyhában is helyt tudok állni :) Szeretem a humort, a jó ételeket, sorozatokat, filmeket.
Zóltán
29 éves
Hódmezővásárhely

Helló igazából csak próba ként regisztrálok. Nem keresek semi komolyat csak ismertetnek aztán majd lesz valahogy. Ami rövid leírást illeti hát úgy vagyok velemi amit el akarok mondani azt majd elmondom személyesen,és amit te akarsz tudni majd még kérdezed. "Az élet egy olyan film aminek vala...
Saikiat
33 éves
Hódmezővásárhely

"Minden féltett dolognál jobban őrizd meg a szíved, mert abból indul ki minden élet" Szeretném megtalálni azt a partnert akivel megoszthatóm minden napokat!
Norbert
32 éves
Hódmezővásárhely

Ádám
32 éves
Hódmezővásárhely

Ádámnak hívnak, 29 éves vagyok, Hódmezővásárhelyen élek. Kedvenc hobbim a foci, 13 éven keresztül játszottam egyesületben.Nagyon megszerettem , sajnos aktívan már nem űzöm , mert megsérült a térdem! De ha tehetem a barátokkal heti egyszer elmegyünk játszani... Nyáron kiutaztunk a családdal a f...
Laja
45 éves
Hódmezővásárhely

Kozos jovore keresem parom. Egyszeru egyedulelo melos ferfi vagyok. Csak boldog szeretnek lenni mar...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2020-07-07 11:50:50