Társkereső Tatabánya

jegyezz meg

Társkeresés Tatabányán (Komárom-Esztergom)

Tatabányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 788 társkereső tag vár rád Tatabánya és környékéről!
Rövid ismertető


Tatabánya egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tatabánya és környékéről:

Mara
62 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású, magára és környezetére igényes, empatikus nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Egy Társat, egy Kedvest akivel tudunk beszélgetni, nevetni, akivel jól érezzük...
Erzsébet
48 éves
Tatabánya

Elsősorban a szemek és a mosoly vonzanak. Az arc, a hangszín. Azután megnézi az ember az alakot, megnézi, mi van még ott, de utána visszatérek a belső tulajdonságokra: az észre, a humorérzékre, az adni és kapni tudásra. Azután a csengő vagy megszólal, vagy nem.
Ildikó
53 éves
Tatabánya

Nem igazán akarok írni semmit.Ha akarsz ismerj meg.Alkoss Te véleményt.Őszinte vagyok,annyit elárulok.:-)
Évi
64 éves
Tatabánya

Vidám jókedvű romantikus hölgy vagyok! szeretem a zenét Kirándulok utazok. Barátot keresek! Aztán kialakul!
Erika
51 éves
Tatabánya

Ismerj meg,úgy izgalmasabb!! Itt bárki bármit írhat magáról ,hogy felkeltse a figyelmet! Én nem teszem!!
Marianna
53 éves
Tatabánya

Vidám természetű, romantikus vagyok. Remélem létezik még érző és figyelmes férfi akivel számíthatunk egymásra. Fontos hogy keresztény férfi légy!
Ica
66 éves
Tatabánya

Sziasztok!Ica vagyok rólam röviden.Szeretek utazni, sokat sétálni és jó meleg fürdőket látogatni.Na persze sütni, főzni is szeretek.Keresem a párom, hogy még sok mindent együtt csináljunk.
Évi
64 éves
Tatabánya

Fiatalos, romantikus, pozitív gondolkodású nő vagyok. Szeretem a természetet, utazást, kirándulást. Komoly kapcsolatot keresek. Magamról nem írnék többet, inkább ismerj meg, a személyes találkozás úgyis a döntő.
XX
51 éves
Tatabánya

:-)
Szilvi
50 éves
Tatabánya

Szia! A személyes találkozásban hiszek. Magamról csak annyit, hogy szeretek utazni, színházba, mozi, koncertekre járni. Családcentrikus vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Tatabánya és környékéről:

János
49 éves
Tatabánya

Szeretetben, bizalomban gazdag kapcsolatot keresek! Jókedélyű, optimista ember lévén keresem hasonló jellembéli társamat, akivel megoszthatom mindennapjaim örömeit, gondjait!
János
52 éves
Tatabánya

Majd később írok magamról. Remélem megtalalom azt a hölgyet akinek szimpatikus vagyok. És megfelelő.
Jóska
68 éves
Tatabánya

empatikus hölgyet keresek, akinél az adok-kapok egyensúlyban van, békés természetű, csatangolós kedvű öreg majom vagyok, a koromnak megfelelő rigolyákkal együtt.
István
60 éves
Tatabánya

Én ősszinte, megbizhato,hüsééges, embernek tartom magam,állatbarát, otthon úllő, káros szenvedélyem nincs.
Sándor
47 éves
Tatabánya

Dávid
33 éves
Tatabánya

Dávid vagyok 33 éves, Tatabányán élek, nem konkrét céllal vagyok itt, igazából ami alakul, a lényeg, hogy írjatok bátran
András
35 éves
Tatabánya

Szia! Tatabányán lakok, Pesten dolgozom. (Elérhető vagyok ezeken a helyeken, nekem nem gond.) Többnyire átlagos srác vagyok, átlagos elvárásokkal. Néhanapján még humoros is. ;) Hogy mit is keresek itt? Az csak tőlünk függ. Leginkább attól, hogy milyennek találjuk egymást, hogy mit hozun...
János
42 éves
Tatabánya

Imádok élni. Szeretek utazni, a finom ételeket és italokat. Színházba, koncertre járni vagy otthon egy kicsit bekuckózva mozizni.
Zoltán
41 éves
Tatabánya

Szia Kedves Ismeretlen! Komoly, tartós kapcsolatot keresek. Nem hiszek a hosszú hetekig tartó levelezésben, személyes találkozó híve vagyok. Kommunikatív, érdeklődő embernek tartom magam, ugyanakkor komolyság is jellemez humorral fűszerezve. Normál értékrendem van. Kimozdulok, kirándulok...
István
52 éves
Tatabánya

Komoly kapcsolat reményében regisztem magam az oldalon! Szabadidőmet szeretem tartalmas programokkal eltölteni! Üdv!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/tatabanya
Nyomtatás dátuma: 2020-10-24 05:50:53