Társkereső Tatabánya

jegyezz meg

Társkeresés Tatabányán (Komárom-Esztergom)

Tatabányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 841 társkereső tag vár rád Tatabánya és környékéről!
Rövid ismertető


Tatabánya egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tatabánya és környékéről:

suzy
63 éves
Tatabánya

egyszerű földön járó nő vagyok.keresem a barátomat társamat.reménykedem meg is találom.
BrigiTa
42 éves
Tatabánya

Beüthet a villàm..:-) Olyan Ffi-val ismerkednék aki szintén komoly kapcsolatot keres.Tudom sablonos...de megbîzható,hűséges és csalàdcentrikus.Nem àrt,ha magasabb vagy nàlam...legalàbb egy...
Moncsi
36 éves
Tatabánya

Vidám természetü vagyok. És keresem vidám társamat:-). Van itt ilyen?:-) Reméljük. Komoly kapcsolatot keresek,más nem érdekel.
Mara
63 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Szeretek utazgatni, kirándulni, szívesen megyek színházba, koncertekre.
Gyöngyi
59 éves
Tatabánya

Komoly párkapcsolatot keresek! Család centrikus vagyok,szeretek utazni, táncolni,kirándulni, főzni! Keresem a társam!
Zsanett
34 éves
Tatabánya

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek. Akinek szimpatikus vagyok és szeretne találkozni, jelezze azonnal, köszönöm
Ibolya
64 éves
Tatabánya

Keresem a másik felem, akivel jól érezhetem magam, magunk, akinek adhatok és ad, akit szerethetek és viszont szeret.
Hajnalka
44 éves
Tatabánya

Megbizható,Hüséges ember vagyok..Nem szeretem a sunyi pasikat,Ide beszélgetni jöttem.Őszinte ember vagyok.A jövőt nem tudom.
Szabina
50 éves
Tatabánya

Feszegetem határaimat, házas vagyok, de ez szinte csak a papíron nyilvánul meg. Szeretnék magam körül egy kis kalandot, ztán majd elválik hogy mi alakul belőle?
Etelka
24 éves
Tatabánya

Kedves lány vagyok és szeretnék egy jó kis párkapcsolatra találni végre mert tudjátok ez így uncsi hogy nem fogja meg a kezem senki, nem simogat meg, nincs kedves szava hozzám. Én erre vágyom. Arra hogy egy érző lény velem megossza az életét, azt ami neki jó és ami neki fáj. Megérteném amit...


Párkereső urak

Társkereső urak Tatabánya és környékéről:

azael
54 éves
Tatabánya

Mackos ex motoros srác vagyok szeretném ha szeretnve lennék ujbÓól.Nagy kérés ez? Ha elég bátorságot érzel magadban akkor kérdezz!
Gábor
45 éves
Tatabánya

Egyenlőre csak ismerkednék,beszélgetnék,barátkoznék,de később bármi kialakulhat. Röviden magamról,szeretek kirándulni,szeretem a filmeket,a zenét,szeretek bringázni,és érdekelnek a műszaki dolgok.Szeretem a kutyákat és az autókat.Hát egyenlőre ennyi,tudom átlagosnak tűnik,de bővebben csak ha érd...
Sándor
59 éves
Tatabánya

Sándor vagyok,és éppen komoly társ keresésben vagyok.Rá kellet jönnöm nagyon rossz egyedűl.Persze vannak hibáim,de kinek nincs.Amennyiben az érd eklődésedet fekeltettem kérlek jelezd felém.Nem vagyok tag. Sándor
István
57 éves
Tatabánya

Komoly gondolkodású, de vidám sovány Ficko vagyok! Szeretni, és szeretve lenni a világ legcsodálatosabb dolga!Együtt örülni a szépnek, kitalálni egymás gondolatát, örülni egymás sikerének, hétköznapokat ünneppé varázsolni, Ha kell egymást segíteni, és folytathatnám! A világnak csak egy valaki vag...
Máté
57 éves
Tatabánya

Komoly kapcsolatot keresek. Fiatalos srác vagyok. Keresem magyar jövendőbelimet! Fontos, hogy legyél őszinte, független nő.
gyula
53 éves
Tatabánya

Meg akarom adni magamnak az internetes társkeresési lehetőséget is, hogy megtaláljam azt a nőies nőt aki elkísér életem útján!
Gábor
43 éves
Tatabánya

Szeretek főzni nem tagadom. Nem vagyok hivatásos szakács de értem és érzem hogy milyen nehéz a sima alapanyagokból valami csodálatosat összehozni. Mindig kell hozzá egy adag csoda és varázslat. EZt gondolom a párkapcsolatokról is hogy két ember együttes élete csakis a csoda és a szikra miatt tud ...
József
67 éves
Tatabánya

Egy nyílt őszinte,fiatalos romantikus lelkületű férfi vagyok,Szívesen olvasok,hallgatok zenét. Ha tehetem sportolok. Nem vagyok előfizető.
Sándor
48 éves
Tatabánya

János
53 éves
Tatabánya

Majd később írok magamról. Remélem megtalalom azt a hölgyet akinek szimpatikus vagyok. És megfelelő.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/tatabanya
Nyomtatás dátuma: 2021-04-12 03:15:12