Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 790 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Edit
55 éves
Székesfehérvár

55éves elvált nö vagyok! Társat keresek a saját korosztályomból! Szeretek kirándulni,sétálni!üdv. Ediit
Ági
70 éves
Székesfehérvár

Társam keresem, akivel mindent meg tudok beszélni. Olyan embert keresek, aki még tud szeretni, aki értékeli a NŐI nemet. A többit egy személyes találkozás alkalmával, amit én nagyon fontosnak tartok.
Galina
66 éves
Székesfehérvár

Egy fiatalos nyugdijas vagyok, aki keres egy társat, akivel időskoromat, szabadidőmet megoszthatom. 6 éve vagyok özvegy, de még tele vagyok élettel. Gyermekeim felnőttek, és van egy gyönyörü unokám, akit a legjobban szeretek a világon. Szeretek kirándulni, szeretem a társaságot. Keresem azt a...
Anna
50 éves
Székesfehérvár

"Jól csak a szívével lát az ember! " Tiszteljük egymás értékeit, szabadságát , szeretetet adunk.A múlt elmúlt, tovább lépünk! Szeretettel és őszintén kommunikálunk.Barátságos, intelligens,vonzó, karakán nő vagyok. 50-55 éves,intelligens,művelt,fiatalos,erős egyéniségű,jó humorú férfi...
Annamari
73 éves
Székesfehérvár

Barátkozás.Elsősorban bármiről lehet beszélgetni, kellemesen időt tölteni az interneten. Fontos az inteligencia, és a tolerancia. Tolakodók és durva beszédüek kíméljenek.
Ness
50 éves
Székesfehérvár

Még hiszek abban ami nincs, még hiszek abban ami jó Hogy betéved és elvarázsol, váratlan a nem -várható
Erzsébet
59 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Erzsébet
62 éves
Székesfehérvár

62 éves, fiatalos elvált nő vagyok, 2 nagyfiú édesanyja, akik már nincsenek velem. Nagyon szeretem az állatokat. Egy kiscica háziállatom van. Keresem a Kedvesem, aki intelligens, okos, számomra jól néz ki, aki nevettet, vigasztal, akivel a szex nem csak jó, akire büszke lehetek, akivel jól...
Judit
51 éves
Székesfehérvár

Kedves Társkereső! :-) Párom keresem szabadidő kellemes eltöltéséhez (pl. színház, koncert, kirándulás)
Ildi
49 éves
Székesfehérvár

Őszinte, nyílt ember vagyok, hosszú házassággal a hátam mögött. Egyedül maradtam, pedig társra lenne szükségem, aki örömmel megosztaná velem a hétköznapokat, aki eljönne velem színházba vagy bicajozni vagy wellnessbe lazulni. Szeretem a zenét, a természetet, a jó könyveket, az utazgatást. Jó...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

István
37 éves
Székesfehérvár

Zoli
48 éves
Székesfehérvár

Szeretek bicajozni , a természetben barangolni , úszni de megnézni egy jó filmet pihizni vagy csak úgy autózni stb ...
Nagymancs
50 éves
Székesfehérvár

Őszinte, becsületes, sportos testalkatú, normális értékrendekkel rendelkező vállalkozó vagyok. Rendezett egzisztenciával rendelkezem. Keresem a hasonló gondolkodású társamat aki jóban és rosszban is mellettem áll.
Sanya
40 éves
Székesfehérvár

Szabadidőmben bármit szeretek csinálni ha van kivel. Alapjában véve vidám srác vagyok,... ... ... Ha kíváncsi vagy a pontozott részre ismerj meg és meg tudod.:)
Benjamin
26 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat megismerni. Szabadidőmben szeretek sok időt eltölteni a természetben, kirándulni, sportolni. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt
30 éves
Székesfehérvár

Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én ú...
Krisztián
43 éves
Székesfehérvár

Tartós kapcsolat céljából regisztráltam,Munkámból kifolyólag nagyon sokat megyek, ha tehetem inkább pihenek, tehát otthon ülő típus vagyok,szeretem a gyerekeket,persze ha van jó program akkor szívesen kimozdulok otthonról. személyes találkában hiszek, utána úgyis kiderül, lesz e belőle valami!Ké...
NMiki
57 éves
Székesfehérvár

András
78 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.
Laci
54 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-12-05 17:45:09