Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 785 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Ilona
72 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, csinosnak mondott, magamra es masokra igenyes, oszinte, nyitott, kompromisszumra kesz holgy vagyok. Erdeklodesem sokoldalu, szeretem a zenet, a termeszetet, a muveszetet es a szinhazat. Szeretek utazni, a termeszetben lenni, ami egyben foglalkozasi `artalom` is... Munkambol adodoan...
Lorena
49 éves
Székesfehérvár

Keresem a mindennapok lovagját, akivel értelmesen tudom eltölteni a még előttem álló 120 évet, úgy hogy készülj fel kedves Lovag! :-) Magamról: vidám természetű vagyok, hiszem,hogy a pohár mindig félig tele van. Érdekel...
Mária
67 éves
Székesfehérvár

Szeretem magam körül a terveket szövögető, tevékeny embereket. Mindenkinek sok szerencsét - minél előbb!
Ilona
49 éves
Székesfehérvár

"Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét.A szavai csak azt,hogy milyennek akar látszani."
Dorka
33 éves
Székesfehérvár

Műszaki végzettségű,kertészkedni szerető, házias lány keresi hozzáillő becsületes, őszinte szeretni tudó párját.
Kitti
44 éves
Székesfehérvár

Szeretném hinni, hogy létezik valahol a párom🤗😁 Fiaim lassan a saját útjukat járják. Keresem én is a sajátom. Egyszerű, de intelligens, magabiztos, de nem nagyképű, jó képű, de nem szépfiú, sportos, de nem fanatikus,
Éva
58 éves
Székesfehérvár

Olyan vagyok mint bárki más és mégis olyan mint senki más. Ha szeretnél megismerni beszélgess velem, nem vagyok ám öreg csak régen születtem 😊 Nem vagyok VIP tag, így nem tudok levelet írni.
Szilvi
44 éves
Székesfehérvár

Nyitott egyéniségű, humoros, életvidám, közvetlen nő vagyok. Szeretek sportolni, programolni, utazgatni, felfedezni új dolgokat.
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Etelka
63 éves
Székesfehérvár

Rendezett körülmények között élek.Szeretek sütni,főzni, kertészkedni,olvasni.zenét hallgatni, jó nagyokat sétálni és gyönyörködni a természetben.Önmagamra és környezetemre igényes vagyok.Ezúton keresem,fiatalos, életvidám, káros szenvedélyektől mentes, megbízható,őszinte társam.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

András
34 éves
Székesfehérvár

Nem vagyok egy búskomor ember, szeretek nevetni. Bulikba ritkán járok, nem igazán az én közegem. Szeretek baráti társasággal eljárni különböző helyekre.Lányok terén kicsit visszahúzódó vagyok, de az élet egyéb területein elég magabiztos. Hobbim a zene, amit 1992 óta űzök aktívan. Sajnos a dohányz...
Laci
54 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
Attila
37 éves
Székesfehérvár

Szia :-) Beszélgessünk. Így kezdődnek általában a kapcsolatok nemigaz :-) Száz karakter Szia :-)
Gábor
32 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg és megtudod. ;) Határozott vagyok, gyorsan tudok döntést meghozni. Ha te is ilyen vagy félsiker.
Gergő
27 éves
Székesfehérvár

Sziasztok hat mint mindenki komoly párkapcsolat reményében van 1 tündéri kisfiam ami remélem nem jelent akadályt .. :)
Vilmos
66 éves
Székesfehérvár

Kiegyensúlyozott, nyugodt ember vagyok. Számomra fontos egy kapcsolatban a kölcsönös szimpátia a megbízhatóság, korrektség. Tisztelem a hagyományos értékrendet, és próbálok magam is e szerint élni. BUÉK!
József
28 éves
Székesfehérvár

Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, gúnyos kacajok tárgya lenni, elérni... Merni elérni... Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni... Mert a ki...
Zoli
48 éves
Székesfehérvár

Szeretek bicajozni , a természetben barangolni , úszni de megnézni egy jó filmet pihizni vagy csak úgy autózni stb ...
sergio
61 éves
Székesfehérvár

Az élet nem habostorta, esetleg egy darab győri keksz.Én azokat az embereket kedvelem akik nyíltak és őszinték, adnak magukra külsőleg és belsőleg is.Tudnak szerények lenni, de mindig a habostortára hajtanak.
Tamás
63 éves
Székesfehérvár

Egyedül élő, 8 éve özvegy magányos, társra vágyó férfi vagyok. Tartós kapcsolatot keresek.Szeretet, őszinteség,egymás tisztelete, tolerancia fontos számomra.Keresek valakit, egy érzést, amiből tudom, hogy Ö az akinek viszonozhatom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-10-14 09:51:11