Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 779 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Maria
60 éves
Székesfehérvár

Találjuk meg egymás értékeit. Kedvelem a humort, a nemes egyszerüséget és az öszinteséget.Legyél a világ bármely pontján is, a távolság nem lehet akadály.
Edit
55 éves
Székesfehérvár

55éves elvált nö vagyok! Társat keresek a saját korosztályomból! Szeretek kirándulni,sétálni!üdv. Ediit
Erzsébet
61 éves
Székesfehérvár

61 éves, fiatalos, még aktív dolgozó nő vagyok. Keresem a Kedvesem, akivel szeretném, hogy rengeteg ķözös emlékünk legyen! (Imádom az állatokat, bár nekem jelenleg nincs, de szeretnék. (Kutya, macska). Hosszú szőke hajam , kék szemem van. Kedves, kitartó, építő jellegű kritikus...
Ircsi
39 éves
Székesfehérvár

komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!Van egy 6 éves kislányom akit egyedül nevelek,szeretnék hosszú távú komoly kapcsolatot olyan társat keresek aki család centrikus aki elfogad minket és akinek fontosak vagyunk!!!NEM KALANDOT KERESEK!!!
Dorka
32 éves
Székesfehérvár

Műszaki végzettségű,kertészkedni szerető, házias lány keresi hozzáillő becsületes, őszinte szeretni tudó párját.
Erzsébet
65 éves
Székesfehérvár

61 éves nyugdijas özvegy vagyok .Székesfehérváron élek.Gyermekeim külön élnek.Szeretek sétálni beszélgetni Szeretek szinházba járni,fürdőbe menni.
Ildi
48 éves
Székesfehérvár

Szeretnék megismerkedni valakivel, aki vidámmá tesz. Már akkor is mosolyogni szeretnék, ha csak rá gondolok. És remélem, ez kölcsönös lesz. Társat keresek, akivel őszintén lehet beszélgetni, aki érdeklődik, aki engem is érdekel. Partnert, akivel színházba járunk majd, együtt biciklizünk...
Eszter
45 éves
Székesfehérvár

Egyedül álló édesanya vagyok két gyermekkel. Lányom 17 éves a kisfiam 12. Szeretném megtalálni a párom akivel egy hosszútávú boldog kapcsolatot tudnék kialakitani. Szeretek olvasni, kirándulni, jó levegőn lenni a gyerekeimmel. Ezenkivül szeretek még kézimunkázni elsősorban hímezni és sok kreativ...
Gyöngyi
57 éves
Székesfehérvár

Ismerkedés,..utána ahogy alakítjuk...ami mindkettőnknek megfelel... "Két szabad ember életét érzések, gondolatok, élmények, örömök és kínlódások megosztása ötvözi össze." "Szeretni annyi, mint feltétel nélkül rábízni magunkat valakire, teljesen odaadni magunkat abban a...
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Attila
46 éves
Székesfehérvár

Szia, Attila vagyok! Azt hiszem a mai világhoz kicsit túl romantikus vagyok, de bízom benne hogy, megtalálom azt a hölgyet aki szereti az érzelmei kimutatására alkalmas férfit. Szeretek beszélgetni, sétálni, moziba, szinházba járni. Szeretnék sokmindent megélni a párommal!
Nándi
55 éves
Székesfehérvár

Mar nem a pénz a hatalom és a Rohangálok.. Élet érdekel..Ha nem a szeretet a nyugalom a kedvesség a közös os dolgok A poénok a Nagybetűs élet. Ehhez keresek egy vidám bohém,mindenre kapható i bályosan szép Nőt.. Akit nem zavar hogy Bécsben is élek.
Péter
61 éves
Székesfehérvár

Sanya
40 éves
Székesfehérvár

Szabadidőmben bármit szeretek csinálni ha van kivel. Alapjában véve vidám srác vagyok,... ... ... Ha kíváncsi vagy a pontozott részre ismerj meg és meg tudod.:)
István
71 éves
Székesfehérvár

Csendesebb életet kedvelő vagyok, utazni nem szoktam, nem szeretem a dohányzást, szobában sem az állatokat.
Dezső
33 éves
Székesfehérvár

Vidám, vicces srác vagyok de ha kell akkor komoly. Gyerekkorom óta sportolok, fociztam de most leginkább futok. Szeretek társaságban lenni, moziba, koncertekre járni és érdekes helyeket meglátogatni. A családomért és a barátaimért bármit megtennék. Nagy vonalakban ennyi :)
László
56 éves
Székesfehérvár

Építész vállalkozóként dolgozom, 1986-ban diplomáztam a Budapesti Műszaki Egyetemen. Őszinte, másokon önzetlenül segítőnek tartom magam, sajnos egyesek ezzel visszaéltek. Szeretek kertészkedni, sportolni, kerékpározni, a növényekben még nem csalódtam...
Józsi
58 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék egy kedves,aranyos hölggyel megismerkedni, aki szereti az utazást, kirándulást és az állatokat. Ha felkeltettem az érdeklődésem kérlek írj.Üdv
Laci
53 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
Zoltán
42 éves
Székesfehérvár

Vállalkozóként dolgozom az egészség és önfejlesztés területén. A munkám a hobbim. Szabadidőmben leginkább sportolok, Főleg konditerembe járok és kerékpározom. Ezenkívül szívesen járom a természetet. Fő érdeklődési területem a spiritualitás témaköre. Kitartó, romantikus típus vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 15:16:40