Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1020 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

ildo
43 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.
Rita
46 éves
Székesfehérvár

Mindig megmondom az igazat és ezt várom mástól is. Nálam egy kapcsolat alapja a szeretet tisztelet megbecsülés kölcsönösen.
Anna
29 éves
Székesfehérvár

Ria
67 éves
Székesfehérvár

Semmi sem rendezettebb, mint az ,amit a szeretet rendez el és semmi sem szabadabb ,mint amit a szeretet köt össze... ( Chiara Lubich )
Beáta
41 éves
Székesfehérvár

Bea 41 , 170cm. Két gyermek édesanyja vagyok. Érettségivel és felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Káros szenvedélyektől mentesen élek. Hasonló életvitelű társam keresem komoly kapcsolat reményében.
Kati
71 éves
Székesfehérvár

Megbizható fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem minden áron! Szeretem, a tartalmas beszélgetéseket, jó könyveket, filmeket.Szívesen kirándulok, kocsit vezetek, zenét hallgatok. Fontos számomra az egészséges életmód! Ha vonzóak leszünk egymásnak, mindent elmondok magamról, az első...
GYÖNGY
52 éves
Székesfehérvár

Egy magányos szív eladó, Elköltözött a régi lakó. Egy új lakót keresek, Egy édeset, egy kedveset. Ki a szívet nem zavarja, Nyugton dobogni hagyja! Cím: Lélek utca 6 Közvetlenül a szív alatt. Érdeklődni minden nap, A fent említett cím alatt.
Margit
59 éves
Székesfehérvár

Margó vagyok 59 éves ismerkednek egyelőre aztán majd alakul .Szeretem a humort a kirándulást biciklizést. Káros szenvedélyektől mentes társat keresek. Ha esetleg fel keltettem érdeklődésed írj
Klári
67 éves
Székesfehérvár

Szeretném a párom megtalálni egy független, rendezetten élő, még aktív, kertészkedni, barkácsolni, olvasni, internetezni szerető, mozi és szinház rajongó úr személyében, aki szintén egy nyugodt, boldog, békés párkapcsolatra vágyik, és még esetleg utazni is szeret. Tud szeretni és akar is, tud...
Edina
45 éves
Székesfehérvár

Az Élet összehozza azokat, akiket akar. "Annyi mindent irányíthatunk az életünk során, de a szerelmet nem.:-) Nem vagyok VIP-tag, így levelezésen korlátozott.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Bertalan
29 éves
Székesfehérvár

Szíasztok lányok. Szeretnék komoly társat, akivel megtudnék igazán ismerkedni és további életet folytatni. Mindig vidám mosolygós vagyok. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt.
András
80 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.Olyan társat keresek aki a leirtakal részben tud azonosulni.
Endru
48 éves
Székesfehérvár

Kezüket Csókolom ! Egyenlőre nem volt időm többet írni magamról , de hamarosan pótolom. Megtisztelt ha megnézte az adatlapom. Kezüket Csókolom !
Tibor
67 éves
Székesfehérvár

Azt gondolom, alapvetően egy normális, egyszerű, de teljes életet élő férfi vagyok. Szeretem az életet, szívesen időzök hozzám közelállók, barátok körében. Szeretem a napfényt, a természetet.
Gyuri
51 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
Szabolcs
41 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Amit tudni kell rólam: 41 éves vagyok, tűzoltó, elváltam, nincs gyerkőcöm, 1 éve költöztem ide, imádom az életet és a Balaton látványát, motorozom, sportolok, szeretem a családom.
Péter
62 éves
Székesfehérvár

János
77 éves
Székesfehérvár

Barátot-Társat keresek,de első a személyes találkozón való elbeszélgetés és utána minden kiderülhet.Csak komoly szándékkal vagyok itt!Nem levelező partnert!Elnézést kérek de még nincs kreditem,így válaszolni nem tudok!
Attila
39 éves
Székesfehérvár

Külföldön dolgoztam és tervezek is visszamenni majd még de egyelőre itthon vagyok és keresek egy magyar lányt. Őzintén szólva a külföldiekkel is próbálkoztam de valahogy nem volt meg az ami nagyon kell. valami hiányzott. és ha nem talál a szó akkor az baj. Szeretem az életem és sokat is dolgozo...
Tamás
41 éves
Székesfehérvár

Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván, háborut emleget és lélekölő viadalt. S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák szép adományairól zengve szeretni tanít.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2021-02-27 21:54:18