Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 903 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!
Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Lenke
55 éves
Székesfehérvár

Normális... Mosolygós... Ha igény van rá házias... Nem dohányzom... Szeretek beszélgetni, bulizni, táncolni... Szeretek kirándulni, utazni...
Erzsébet
59 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Moncsi
42 éves
Székesfehérvár

Ismerkedem, nézelődöm, beszélgetek. Székesfehérváron lakom. Normális pasit keresek, hosszútávú kapcsolatra.
Kata
43 éves
Székesfehérvár

Szeretek mosolyt csalni mások arcára, szeretek gyönyörködni a természetben. Szeretek sportolni, fontosnak tartom a megjelenést. Empátiát, bizalmat és intimitást szeretnék megélni az új kapcsolatban.
Éva
62 éves
Székesfehérvár

Nagyon szeretek kirándulni,és érdekel az ezotéria,ezért olyan férfit keresek,aki szintén szeret kirándulni és ha nem is érdekli az ezotéria,de elfogadja és nem gátol benne.Vidám természetű vagyok,és szeretem a jó kedélyű embereket.Vannak gyerekeim, unokáim,ők külön élnek tőlem.Komoly kapcsolatot...
Edina
43 éves
Székesfehérvár

Megbízható, vidám és megértő embernek tartom magam. A munkámból merítem a mindennapi erőt a nehezebb feladatokhoz.
Erzsébet
63 éves
Székesfehérvár

Modern gondolkodású, intelligens, sokat adó önmagára, fiatalos kinézetű, elvált nő vagyok. Ha a fotó alapján valakit szimpatikusnak találok, a leveleire válaszolok. Nagyon válogatós vagyok! Nem vagyok előfizető!
piroska
61 éves
Székesfehérvár

vidám sportos,romantikus nőies nő vagyok
Katalin
65 éves
Székesfehérvár

Alapjában véve jó kedélyű, kiegyensúlyozott, családközpontú emberként élem az életem. Romantikus, érzelmes, odafigyelő, gondoskodó emberként ismer környezetem. Új dolgok iránt nyitott, befogadó vagyok. A belső emberi értékek fontosak, hiszen a külső mulandó. Pozitiv beállítottságú vagyok. Adjunk...
Zsuzsa
53 éves
Székesfehérvár

Élénk, sportos nő vagyok, a túrázásban kapcsolódom ki. Szeretem a beszélgetéseket, a zenét, a könyveket. Gyakran járok színházba, moziba.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Gábor
33 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg és megtudod. ;) Határozott vagyok, gyorsan tudok döntést meghozni. Ha te is ilyen vagy félsiker.
Tamás
57 éves
Székesfehérvár

Ha a fénykép alapján szimpatikusnak tűnök,akkor jó,akkor talán van esélyem.Bármit írhatok,lehet a fele sem igaz.Megvan a 100 karakter.
András
79 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.Olyan társat keresek aki a leirtakal részben tud azonosulni.
laci
54 éves
Székesfehérvár

szeretek kirändulni , kedvelem a termeszetet a hegyeket folyokat , szeretek olvasni , mindent ami csoda szep
Attila
37 éves
Székesfehérvár

Imádom a zenét. Szeretek nagyokat sétálni, beszélgetni. Jó lenne olyan lányt találni, akivel kiegeszitjuk egymást.
Milán
34 éves
Székesfehérvár

Szia! Köszönöm hogy megnézted az adatlapom. Hosszú távon gondolkodom az élet minden területén, így a párkeresésben is. :)
Ferenc
78 éves
Székesfehérvár

Szeretek táncolni, kirándulni, kertészkedni, horgászni. Vidám beállítottságú vagyok. Szeretek enni és főzni.
Tamás
64 éves
Székesfehérvár

Egyedül élő, 8 éve özvegy magányos, társra vágyó férfi vagyok. Tartós kapcsolatot keresek.Szeretet, őszinteség,egymás tisztelete, tolerancia fontos számomra.Keresek valakit, egy érzést, amiből tudom, hogy Ö az akinek viszonozhatom.
János
59 éves
Székesfehérvár

Tartalmas és tartós kapcsolatra vágyom életem hátralévő részében. Hiszek az egymásért élés boldogságában. Szeretem a zenét, a természetet, a tartalmas szórakozást. Viszont nem szeretem a világ tolakodó harsogását, a másokat eltaposó önző és egoista korszellemet. Igyekszem teljes emberként élni...
Vilmos
67 éves
Székesfehérvár

Kiegyensúlyozott, nyugodt ember vagyok. Számomra fontos egy kapcsolatban a kölcsönös szimpátia a megbízhatóság, korrektség. Tisztelem a hagyományos értékrendet, és próbálok magam is e szerint élni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-07-07 10:10:01