Társkereső Várpalota

jegyezz meg

Társkeresés Várpalotán (Veszprém)

Várpalotai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 158 társkereső tag vár rád Várpalota és környékéről!
Rövid ismertető


Várpalota egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Várpalota és környékéről:

Zsuzsi
58 éves
Várpalota

Társat szeretnék találni , egy mindenben aktív , őszinte ember személyében.Lehetőleg olvasd el az én adataimat és az elvárásaimat ! Kössz
Edit
60 éves
Várpalota

Őszinte,határozott,de ugyanakkor érzékeny nő vagyok ! Magamra ,és környezetemre igényes ,amit elvárok mástól is ! Szeretek kirándulni,sétálni,utazgatni .Tartós kapcsolat reményében keresem társam !
Márta
62 éves
Várpalota

...egy jó toll kérdése az egész.... szeretek olvasni, zenét hallgatni, ebben gyakorlatilag mindenevő vagyok, színházba, hangversenyre járni, és folytathatnám a sort... de inkább személyesen... És még valami: ha savanyújóska vagyok, attól a bajok nem tűnnek el, akkor legalább nevessünk rajtuk!
Vica
58 éves
Várpalota

Krisztina
47 éves
Várpalota

Keresem a ffi-t. aki boldoggá tud tud tenni és akit boldoggá tehetek! Nem diszkrét kapcsolatot szeretnék...egy normális.hétköznapi.párkapcsolatra vágyom...a .közös jövő reményében!
Duduska
59 éves
Várpalota

Szeretem a szépet a jót, a tiszta környezetet! Szeretem a barátaimat akik segítenek a hétköznapi gondokat elviselni,van 1.Nagyfiam aki nem velem él. Most egyedül élek....! Mert jobb ma egy jóbarát, mint holnap egy rossz kapcsolat!
Aniko
73 éves
Várpalota

Agilis ember vagyok. Minden érdekel ami új, és színesebbé teszi a mindennapokat. A személyes találkozásnak vagyok a híve, de nem árt, ha előtte néhány sorban ismerkedünk. A személyes találkozáskor úgyis eldől minden. Veszítenivalónk nincs, csak nyerhetünk. Mottóm: HIT REMÉNY SZERETET
vicuka
60 éves
Várpalota

Soha nem késő :Nem szeretek levelezni !!! Találkozás híve vagyok ! Nem VIRTUÁLIS kapcsolatot keresek !!
Kriszti
31 éves
Várpalota

29 éves vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, kalandok nem érdekelnek. Otthonülő típus vagyok, de ha van kivel, akkor bárhová elmegyek. Félénk vagyok, de ha feloldódom vicces és kicsit bolond vagyok. Fontos számomra a család ás a barátaim. Értük tűzbe mennék. Egy kapcsolattól a hűséget, bizalmat...
Henriett
53 éves
Várpalota

Keresem a társam. Őszinte, vidám, határozott férfit keresek. Aki elfogad így, nem akar átformálni, megváltoztatni, akivel össze lehet bújni, akivel lehet nevetni, aki nyitott a világra. Nős, pesszimista és életunt pasik kíméljenek!


Párkereső urak

Társkereső urak Várpalota és környékéről:

Gergely
24 éves
Várpalota

ez alapján élek : NEKEM TÖK MINDEGY , HOGY MIT MONDASZ A HÁTAM MÖGÖTT. MERT AMI MÖGÖTTEM VAN , AZ NINCS IS . AMI PEDIG ELŐTTEM VAN ÉS AKADÁLY , AZT LEROMBOLOM ÉS MEGYEK TOVÁBB... beszélgetésből ismerjük meg egymást :) jobb szeretem a személyes találkozást :)
Szabi
24 éves
Várpalota

Jellemzően pozitív mentalitással látom a világot. Ritkán szoktam bulizni, akkor is az élőzenét részesítem előnyben. olykor szeretek egyedül lenni és elmélkedni, azonban társaságban is megpróbálom jól érezni magam. Nem igazán befolyásolnak a trendek.
Viktor
41 éves
Várpalota

Pozitív gondolkodású, több minden felé érdeklődő, őszinte férfi vagyok, aki komoly kapcsolatot keres.
Jani75
43 éves
Várpalota

Komoly és őszinte kapcsolatot keresek,nem futo kalandot,ha szimpatikus vagyok és felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj.
Velorex
47 éves
Várpalota

Keresem a megfelelő társat. Mindig a nő választ! Jobban szeretem a személyes találkozást.De ha csak barátot keresel akkor is szívesen látlak.Egy barát néha többet ér mint egy rossz kapcsolat.
Zoltán
52 éves
Várpalota

Komoly kapcsolatot keresek 😊Várpalota és környékén szeretek kirándulni csavarogni szórakozni.
Szilárd
49 éves
Várpalota

“Nem szerethetsz jobban, és nem szerethetsz kevésbé, mert a szeretet nem mennyiségi dolog, hanem minőségi, és ennél fogva mérhetetlen.”
Gábor
33 éves
Várpalota

Dióhéjban akkor csak annyit, kit is keresek: akit szerethetek, akit megnevettethetek, akiért izgulhatok, akit taníthatok/vagy akitől tanulhatok, akit ölelhetek, akit simogathatok, szóval keresem hasonló gondolkodású barátnőmet tartósabb vágányra terelt párkapcsolatra, és megnyugtatok mindenkit n...
krisztian81
38 éves
Várpalota

Sziasztok! Krisztián vagyok 31éves. Komoly kapcsolatra várom 25-45év közötti hölgyek jelentkezését. Kalandorok kíméljenek! Hobbim:motorozás, ezen kivúl szivesen járok kirándulni. Magamról:átlagos fiatalember vagyok
András
36 éves
Várpalota

Nyitott gondolkodású, de konzervatív értékrendű férfi vagyok. Szeretek kimozdulni, aktív programokon részt venni, élményeket szerezni. Fontos számomra a közösen eltöltött értékes idő azzal, akit szeretek. Hasonló beállítottságú és komoly kapcsolatot kereső hölggyel ismerkednék.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/varpalota
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:18:47