Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 537 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Kitti
64 éves
Eger

Korban hozzám illő, intelligens, pozitív gondolkodású, vidám társat keresek.
Julcsi
56 éves
Eger

Sajnálom nem vagyok előfizető nem látom kinél vagyok kedvenc vagy ki nézte meg adatlapomat :-) "Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van....
Ildikó
56 éves
Eger

Ide bármit írhat az ember: Kérdezzél, válaszolok és megtudod milyen ember vagyok. Az igazán jó Nő nem az, aki félpucér képeken mutogatja magát. Az igazán jó Nő az, akitől akkor is bezsong egy férfi, ha télikabátban látja. Ő a személyiségével, a stílusával, a kisugárzásával hódít, ebben...
Marcsika
66 éves
Eger

-Hiába is irnék ide bár mit is??- Vagy elhihető vagy nem.A személyes találkozás és a közös szimpátia után történhet komolyabb kapcsolat- avagy nem! De OPTIMISTA vagyok...hiszek a szebb jövőben és még olyan nagyon szeretnék PICIT boldog lenni- Ha felkeltettem érdeklődésedet..irj vagy jelezz...
Sára
70 éves
Eger

Magamról röviden: öt éve vagyok özvegy. Gyermekeim Bp-en élnek családjaikkal. Szeretek kertészkedni, kirándulni.
Anita
37 éves
Eger

Mosolygós, kedves, néha kicsit lökött csajszi vagyok. Komoly kapcsolatra keresem a párom, aki őszinte, jó humorú, megbízható és biztonságban érezhetem magam mellette! Írj, ha magadra ismertél! ;-)
Adrienn
51 éves
Eger

Egri lakosú elvált hölgy vagyok két felnőtt gyermekkel. Keresem párom barátom lelki társam,akit még eddig nem találtam meg.
Gica
63 éves
Eger

Anett
41 éves
Eger

Nem írok magamról semmit. Mert azt gondolom, az a lényeg, kiből ki mikor mit hoz ki. Továbbá nem gyakorlom az ön reklmámozást. Sehol. " Lehet, hogy ma van az a holnap, amitől tegnap annyira féltél."
Ágnes
39 éves
Eger

Megpróbálom a lehetetlent, és pár szóban próbálom jellemezni magam: tiszta szívű, életvidám, becsületes , vicces és érzékeny. És hogy kit keresek? A FÉRFIT, csupa nagy betűvel :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Norbert
37 éves
Eger

Szeretek kirándulni, túrázni, az izgalmas, mozgalmas, érdekes és vicces dolgokat, ezekhez keresek partnert.
Ernő István
64 éves
Eger

Ernő vagyok,magára és környezetére igényes, pozitív gondolkodású, sportot, természetet, utazást kedvelő férfi. Komoly kapcsolat reményében keresem korban hozzám illő hölgy társaságát.
Gergő
30 éves
Eger

Sziasztok! Tartós,komoly kapcsolatot keresek. Megszeretném találni a párom. Magamról:rendes,becsületes,szorgalmas vagyok. Mottóm: "Arra születtél,hogy ajándék legyél!"
Csaba
52 éves
Eger

Elvált, 52 éves férfi vagyok. Szeretném megtalálni párom, akivel együtt lehetnénk minden jóban. Hosszú távú kapcsolatot keresek!
Péter
24 éves
Eger

Szia! Köszi hogy benéztél hozzám :) Ha szimpatikusnak talállak úgyis írok és onnantól csak rajtad áll, hogy beszélünk e :)
Ottó
72 éves
Eger

Sportos,vidám,zenét,táncot,természetet kedvelö,nem dohányzom,ritkán iszom,ápolt,segitökész,röviden,elvált,nyugdijas,két gyerekem van,már nagyok.
Roland
44 éves
Eger

Tartós kapcsolat a célom,hátha ezen az oldalon sikerül megtalálnom.Sport,filmek,zene hallgatás,néha egy kis olvasás.
Kálmán
63 éves
Eger

Állami cégnél gépkocsivezetőként dolgozom.Csak komoly kapcsolat érdekel,ha te is ilyen kapcsolatot szeretnél, elérsz.
Jani
47 éves
Eger

Viktor
34 éves
Eger

Sziasztok ! Viktor vagyok 34 éves Egerben élek és dolgozom. A szabadidőmben sportolni ,olvasni és gitározni szoktam.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2021-01-26 15:44:40