Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 875 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Mária
55 éves
Kecskemét

17 éve elvált vagyok. Azóta nem sikerült egy őszinte, rendes férfit találnom. Őszinte, érzékeny, romantikus nő vagyok. Nem dohányzom. Zavarna, ha dohányozna, aki ismerkedni szeretne velem. Ha olyan ír, akinek nincs fönt fotója, sajnos nem tudok kinek válaszolni. Kérnék fotót, ha valaki ír, hisz...
Beáta
46 éves
Kecskemét

Arra gondoltam, hogy megismerkedünk egymással, érezni szeretném, hogy itt vagy velem, évek óta keresem a megfelelő párt magamnak... remélem, hogy itt megtalálom.
ibolya
65 éves
Kecskemét

Párosan szép az élet ,kalandorok kíméljetek. romantikus, vidám természetű vagyok,kirándulást, sportot, munkát, szeretem.
Viki
30 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Vidám őszinte ember vagyok..Hogy mi lesz belőle az csak rajtunk múlik.
Betti
43 éves
Kecskemét

A legtöbb ember tulajdont akar.Földet, bőröndöket, kinek mi kell.Az ad nekik biztonságot.Pedig azt könnyű elveszíteni.És a végén úgysem marad más az embernek csak egy törtnet.Az legyen minél jobb!
Magdolna
27 éves
Kecskemét

Szeretném megtalálni azt a férfit, akit szerethetek szívem szerint. Szeretem az állatokat, nekem is van egy kutyusom. Vannak rossz és jó napjaim, mint mindenkinek, ismerj meg és a többi elválik.
Zsuzsa
52 éves
Kecskemét

Ilona
75 éves
Kecskemét

Humánszakos tanár vagyok, nem kalandot keresek. Szeretem a könnyű túrákat, a háziállatot, szeretek tévézni, olvasni. Bízom, hogy egy hozzám illő férfi társa lehetek.
Ilonka
67 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Etelka
51 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

stefy
59 éves
Kecskemét

sport, zene ,derü,a többit majd később!! Imádom a természetet, zenét, sportokat, mozgást. Folytatom majd később!!
Gábor
47 éves
Kecskemét

Hiszek a kölcsönös tiszteleten és kölcsönös szereteten alapuló kapcsolatban! Nyugodt, odaadó ember vagyok!
János
60 éves
Kecskemét

Vidám család centrikus férfi vagyok. Nem jövök zavarba a konyhában sem. Szeretek utazni, sportolni vagy csak tévézgetni.
Ákos
29 éves
Kecskemét

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK OLYAN HÖLGYEKKEL SZERETNÉK MEGISMERKEDNI, AKIK SZERETIK A PÖRGÖS ÉLETET, HŰSÉGES, CSALÁDCENTRIKUS, MEGBÍZHATÓ LEGYEN!!!
jozsi
61 éves
Kecskemét

Két gyermekem van, egy él velem.Tanulás miatt sokat van távol, ezért sokszor vagyok egyedül.Társat keresek akivel a szabadidőmet megoszthatnám.
Ábel
62 éves
Kecskemét

Szia Kedves Látogató! Az életben mindig minden okkal történik. Véletlenek nincsenek! Én is ezért vagyok itt, hogy Rád találjak. Ha úgy gondolod, hogy bejövünk egymásnak, akkor keress meg. Sikeres társkeresést kívánok Mindenkinek!
Laci
39 éves
Kecskemét

András
32 éves
Kecskemét

Könnyedén,lazán és viccesen élem mindennapjaimat ám amikor kell komoly is tudok lenni. Szabadidőmben rajzolok, sci-fi irodalommal múlatom a szabad órákat. Egy olyan társat keresek aki szintén könnyedén és lazán veszi az életet a szürke hétköznapok közepette. Nem vagyok a szavak embere,így ezá...
István
61 éves
Kecskemét

Rossz egyedül! Az életet jó, az élet szép. ! De mit ér az egész? Ha nem fogják az ember kezétv? Valahova,l Valakihez sietni haza hiszem várnak! Ennyit szeretnék élérni CSAK!
Józsi
36 éves
Kecskemét

36eves vagyok. Kecskeméten élek. Nem volt időm többet írni de hamarosan potolom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj rám.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2020-07-07 12:25:04