Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 741 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Kata
57 éves
Kecskemét

Annak a reményébe vagyok itt,hogy hátha megtalálom akit szeretnék. Aki társ,és barát egyben,és az sem baj ha van humora.
Gyöngyi
42 éves
Kecskemét

Vidám, jó kedélyű fiatalos felfogású vagyok. Kedvelem a könnyedséget, de a határokat meg kell tartani. Szeretek kirándulni, barangolni új helyeket megismerni.
Etelka
51 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!
Anita
52 éves
Kecskemét

Kedves Uraim!Amit elmondhatnék magamról az nem férne bele a megadott karaakterbe,ezért csak annyit az életem párját keresem ha még hihetek ebben.Önnmagamra és környezetemre igényes vagyok,de ez nem azt jelenti,hogy egy plázacica.Dolgozó nő háziasszony vagyok Én is.Mindenek előtt szerethető majd...
Hugi
44 éves
Kecskemét

Keress meg...írj és beszélgessünk...Egyikünk sem veszíthet!!!
Erzsébet
51 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok. Olyan társat keresek , aki szereti a spontenaitást, játékosságot, akiben megbízhatok, aki a másik, hiányzó felem.
Ica
63 éves
Kecskemét

Vidám természetű,házias,természetszerető-különösen a hegyekért rajongó,fiatalos nyugdíjas nő vagyok. Szeretek sütni-főzni,szeretem a rendet,tisztaságot.
ilona
61 éves
Kecskemét

52 éves elvált nő vagyok.Két felnött gyermekem van.szeretek olvasni,rejtvényt fejteni, kirándulni,beszélgetni.
Mária
55 éves
Kecskemét

17 éve elvált vagyok. Azóta nem sikerült egy őszinte, rendes férfit találnom. Őszinte, érzékeny, romantikus nő vagyok. Nem dohányzom. Zavarna, ha dohányozna, aki ismerkedni szeretne velem. Ha olyan ír, akinek nincs fönt fotója, sajnos nem tudok kinek válaszolni. Kérnék fotót, ha valaki ír, hisz...
Iryn
64 éves
Kecskemét

Fiatalos megjelenésű, és mentalitású igényes nő vagyok. Szeretek utazgatni, sportolni, mozgalmas, tartalmas életet élni. Rendezetten élek. Elviselhetetlen, káros szenvedélyeim nincsenek. Keresem azt az egyetlen fiút, akivel mágnesként vonzzuk egymást, és az ő számára is fontos az...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Gyula
51 éves
Kecskemét

Szia ! Keresem Őt... ... aki milyen is ? Nem tudom, ha látom, ha beszélek Vele akkor megmondom. Bírjuk egymást, ez lenne a legfontosabb. Sok helyen látom kiírva, hogy "komoly kapcsolatot keresek"... ... én tartós, vidámat szeretnék. Alapvetően "otthonülő" vagyok. Barká...
István
62 éves
Kecskemét

Hölgyek, lányok legyetek modernek, bátran keressetek, s többet kaptok, mint ami itt látszik belőlem! Köszönöm.
Roli
37 éves
Kecskemét

Szeretek a szabadban tartózkodni.remélem megtalálom azt a személyt akivel a jövőmet fogom tölteni.puszi
István
41 éves
Kecskemét

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Gyerekszerető vagyok,így hát nem akadály.Keresem odaadó megértő páromat.Többet ismerkedésünk alatt megtudhatsz.
Péter
59 éves
Kecskemét

Mások azt mondják velem nem unalmas az élet??? Ez lehetséges,de ezt neked kell megitélned!Szerintem az élet csoda szép dolog:):) Nem vagyok félénk,csak óvatos,de szeretem a kihívásokat.Sokkal jobb a vízben úszni,mint a partról nézni,hogy folyik el!Olyat keresek, aki maga osztja be az idejét és t...
Csanád
21 éves
Kecskemét

Az igazit keresem. Még tanulok közben általában dolgozok is. Kecskeméten tanulok. Kedves személyiség vagyok, szeretek hallgatni de ha jó a téma akkor sokat is tudok beszélni.
Mihály
37 éves
Kecskemét

Sziasztok!!Én egy egyszerű és jószívű fiú vagyok,aki nagyon tud alkalmazkodni és ha valakit megszeret akkor azt igazán nagyon tudja szeretni.De különben ezt csak akkor tudja meg a másik illető ha igazán megismer engem.
István
63 éves
Kecskemét

Keresem annak a hölgy társaságát aki szereti a színházat ,kertet, kirándulást vagy hétvégi főzést és utána egy jó beszélgetést kettesben. Őszinte,komoly és tartós kapcsolatot szeretnék! .
Gábor
32 éves
Kecskemét

Lassan nyílok meg és csak azoknak akiket érdemesnek találok rá, de azoknak nagyon. Nem vagyok nagyon beszédes, inkább csendesnek mondanám magam.
jozsi
60 éves
Kecskemét

Két gyermekem van, egy él velem.Tanulás miatt sokat van távol, ezért sokszor vagyok egyedül.Társat keresek akivel a szabadidőmet megoszthatnám.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-12-05 19:24:30