Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 932 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Etelka
52 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!
Mária
71 éves
Kecskemét

Társat, barátot keresek, egyedül élek. Szeretek, kirándulni, zenét hallgatni, színházat, beszélgetni, táncolni. Vidám természetű, de komoly, megbízható hölgy vagyok.
Ditta
57 éves
Kecskemét

Egyedül álló ,szó kimondó,vidám természetű,mosolygós hölgy vagyok.Amit keresek barátot ,szerelmet,és társat egy személyben.
Marina
61 éves
Kecskemét

Nem jó egyedül.Orosz vagyok is oroszlán.Vidám,energikus,őszinte vagyok.Barátot,társat keresem,nem kalandot.Színház,horgászat,kirándulás,kutyák-nagyon szeretem.
Bettina
42 éves
Kecskemét

43 éves elvált Nő vagyok. Életvidám, aktív életet élő anya. Nem rehabilitációs központ, pszichológiai szakrendelő. Elvem: Légy őszinte, mosolygós és optimista.
Gyöngyi
55 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék már magam mellett tudni valakit. Kézenfogva sétálni, kirándulni, utazni, zenét hallgatni, stb.
Erzsébet
52 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok.
Erika
50 éves
Kecskemét

Vali
50 éves
Kecskemét

Alapvetően életvidám, nyitott, barátságos ember vagyok, aki szereti jól érezni magát a világban (nem mindig sikerül, de próbálkozom :-). Normális értékrenddel rendelkezem, fontosnak tartom az egymás iránti tiszteletet,...
Katalin
31 éves
Kecskemét

Szia!Ismerkedni szeretnék komoly kapcsolatot keresek és egyben megbizható tàrsat aki tudd gondoskodni egy nőről minden formájában!Puszi


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Sándor
70 éves
Kecskemét

Ide most rövid leírás kellene magamról. Szóval, én egy szimpatikus, jóképű, elegáns megjelenésű, divatosan öltözködő, ápoltságára odafigyelő, a papírforma szerinti korától legalább (?) évvel fiatalabbnak kinéző (és így is érző) társkereső vagyok. Nem vagyok otthonülő, tv néző, vagy kertészk...
Józsi
31 éves
Kecskemét

30 éves vagyok, Kecskeméten albérletben lakom. Jelenleg sokat dolgozok (amikor csak tehetem.) Szívesen beszélgetnék, ismerkednék első sorban. Hogy mi lesz utána majd kiderül.
Gábor
59 éves
Kecskemét

Nem szükséges ide írni valamit is. Enélkül is működhet. Szerintem. Szerinted? Nem itt dőlnek el a dolgok.
Józsi
43 éves
Kecskemét

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében keresek valakit, aki nem riad vissza a vidéki élettől. Köszönöm.
Ákos
33 éves
Kecskemét

Ferenc
35 éves
Kecskemét

Hello Feri vagyok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.. ha esetleg van kedved beszélgetni , vagy ismerkedni ...írj bátran 😉
Ferenc
59 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra. Teljesen független, egyedül élő, magára és környezetére igényes, elvált férfi vagyok. Számomra nemcsak az IQ , az EQ fontos, hanem az empátia is. " Tehát egy tartós kapcsolatban... A boldog párok a partner pozitív oldalára koncentrálnak. Nemcsak szavakkal,...
Ferenc
51 éves
Kecskemét

Tartós, komoly kapcsolatot keresek. Tíz éve elvált, most ismét független ember vagyok. Káros szenvedélyeim nincsenek, nem vet fel a pénz, de mindenem megvan, ami az élethez szükséges, önmagamra (is) igényes vagyok, rendszeresen sportolok, immár negyven éve. Előre tisztáznom kell, hogy a "...
Attila
44 éves
Kecskemét

Szia!Örülök hogy meglátogattál! Társam keresem hozzám hasonlòan egyszerű, őszinte nő személyében .Káros szenvedélyem nincs,imádom a természetet,állatokat,a jo zenét,tartós kapcsolatot keresek,egyszerű,kedves,hűséges nő személyében,aki szereti a mackos pasit..Beszélgessünk,ismerjük meg e...
Gyula
52 éves
Kecskemét

Szia ! Keresem párom, talán megtalálom... Van 1 majdnem felnőtt lányom, akit én nevelek, bocsánat próbálok... :) :) :) Hétköznapi ember vagyok. Nem vagyok gazdag... de adósságom sincs. Alkalmazottként dolgozom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2021-02-27 23:37:52