Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 957 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Anna
68 éves
Kecskemét

Önmagamra, környezetemre igényes, utazást, természetet szerető, pozitív gondolkodású, toleráns személyiség vagyok.
Gyöngyi
55 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék már magam mellett tudni valakit. Kézenfogva sétálni, kirándulni, utazni, zenét hallgatni, stb.
Franciska
58 éves
Kecskemét

Sportos életvitelt folytató magára és környezetére (társára is) igényes Nő vagyok. Szeretek utazni, napozni, túrázni, kerékpározni, edzeni és még sorolhatnám...
Ylli
43 éves
Kecskemét

Vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású, kitartó, türelmes, küzdő, empatikus, keresztény, konzervatív értékrendű, családcentrikus, kalandvágyó, túrázó, természetes - ezek jellemeznek és ezt tartom fontosnak is.
Ilonka
68 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Gyöngyi
44 éves
Kecskemét

Vidám, jó kedélyű fiatalos felfogású vagyok. Kedvelem a könnyedséget, de a határokat meg kell tartani. Szeretek kirándulni, barangolni új helyeket megismerni.
Irén
40 éves
Kecskemét

babo
70 éves
Kecskemét

Páromat keresem, őszinte szeretet-kapcsoltra, az élt hátralevő részére... szeretetben-boldogságban..
Klaudia
34 éves
Kecskemét

Hiszem, hogy az életben várnak még csodák.. Szeretni és szeretve lenni a legfontosabb, a tisztelet, a bizalom és az elfogadás mellett.
Etelka
52 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Tamas
69 éves
Kecskemét

Külön élek a 19 éves fiammal a belvárosban. Válalkozó vagyok. Szeretek autót vezetni,kirándulni,jó ételeket enni.
Zoltán
53 éves
Kecskemét

Köszöntelek Téged! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 40 -50-es nő személyében. Van 2 gyermekem, akik nem velem élnek. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádom a tö...
Misi
62 éves
Kecskemét

Szeretettel köszöntelek! Tisztelt társkereső! Amennyiben adatlapom alapján érdemesnek tartasz az ismerkedésre, fiatalos, csinos, nem kövér, természetet, utazást kedvelő vagy, kérlek jelezd! Kecskemét és 30 km. körzetében keresem 50-60 éves társam. Fontos tudnod! Nem kopasz, kövér, lusta vénem...
Zsombor
44 éves
Kecskemét

Nem a herceg vagyok fehér lovon, sem BMW-n, sem Audin. De egy pohár jó bor melletti esti beszélgetés után még lehetek koldus királyfi. Többre értékelem felkelni a magam építette kis lakban a fél hektáromon, madárcsicsergés közepedte inni a reggeli kávémat, mint a zajos városban kerülgetni a r...
István
35 éves
Kecskemét

Rendes kedves srác vagyok! Ismerj meg!Ha meg ismersz rájösz, hogy tényleg öszinte kedves szeretetben gazdag fiú vagyok. Ha ilyen srácra vágysz írj.!
András
38 éves
Kecskemét

Életvidám, jó humorú, szerethető embernek tartom magam. A gyermekeim minden második hetet töltik velem.
András
33 éves
Kecskemét

Könnyedén,lazán és viccesen élem mindennapjaimat ám amikor kell komoly is tudok lenni. Szabadidőmben rajzolok, olvasás,sorozatokkal,filmekkel múlatom a szabad órákat. Egy olyan társat keresek aki szintén könnyedén és lazán veszi az életet a szürke hétköznapok közepette. Nem vagyok a szavak em...
Ferenc
35 éves
Kecskemét

Hello Feri vagyok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.. ha esetleg van kedved beszélgetni , vagy ismerkedni ...írj bátran 😉
Gábor
44 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
István
43 éves
Kecskemét

Előre leszögezem, nincs autóm,vagyonom, mert tudom hogy a mai anyagias világban sokaknak csak ezek az értékek.Szóval ha bejövök valakinek jó,de ha nem az se baj.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2021-05-07 07:06:54