Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 908 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Mimi
52 éves
Kecskemét

Családszerető, kulturált megjelenésű, természetkedvelő férfival ismerkednék, korban hozzám illő társat keresek.
nagyerika
51 éves
Kecskemét

Ili
61 éves
Kecskemét

Vidám, pozitív beállítottságú hölgy vagyok. Szeretem a baráti társaságot, a természetet, a sportok közül az úszást.
Etelka
52 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!
Anita
39 éves
Kecskemét

Elsősorban komoly kapcsolat érdekel,kalandorok kíméljenek.Felelősségteljes személyt keresek. Magadon uralkodj, ne rajtam. Kreatív ember vagyok, aki művészi ambíciókkal van megáldva. Sok minden érdekel és még érdekelhet.Fontos, hogy kommunikatív legyél.Ugyanakkor mindenki szíves elnézését kérem,...
Andi
41 éves
Kecskemét

Keresem társam, akivel megoszthatom a hétköznapokat, mert szeretném, ha újra kisütne a nap...! komoly kapcsolatra vágyom!
Ilona
54 éves
Kecskemét

175cm magas, 95kg-os egyedül lő nő vagyok! Párom keresem Kecskemt s környkéről! Komoly gondolkodás, de vidm termszetű trsam keresem!
Ylli
43 éves
Kecskemét

Vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású, kitartó, türelmes, küzdő, empatikus, keresztény, konzervatív értékrendű, családcentrikus, kalandvágyó, túrázó, természetes - ezek jellemeznek és ezt tartom fontosnak is.
Ildikó
57 éves
Kecskemét

Tudj szeretni....hogy szerethessenek! Hogyan éled meg azt...hogy... képes legyél szembenézni azzal az élettel, ami rád vár (bele tudj látni) és elbírd. Azonosulnod kell vele, akár mennyire fáj, mert ha nem fogadod el, az egész életed egy örök harc és küzdés, elégedetlenség lesz, és a halálod...
Treszi50
70 éves
Kecskemét

Jó kedélyű, vidám, sportos, társaságot, bulizást kedvelő vagyok. Szeretek utazni, síelni, naponta biciklivel intézem az ügyeimet. Szeretek színházba, moziba, koncertekre járni. Szeretek és tudok főzni, családcentrikus vagyok. Sz ívesen vagyok a 4 éves unokámmal. Sportosan élek, naponta futok,...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Mihály
40 éves
Kecskemét

Néha nyers ,mogorva, de őszinte..Van egy lányom akik mindig a legfontosabb lesz.Ha ezt nem tudod elfogadni,lépj tovább. Úgy veszem észre,kihaltak azok a nők, akik szeretik ha egy férfi romantikus,gyengédség,odafigyelő,megértő,aki tudd főzni,meglepi kedvesét virággal ,spontán .p Problémák ,megb...
Zoltán
52 éves
Kecskemét

Köszöntelek Téged! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 40 -50-es nő személyében. Van 2 gyermekem, akik nem velem élnek. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádom a tö...
Ákos
33 éves
Kecskemét

István
42 éves
Kecskemét

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Gyerekszerető vagyok,így hát nem akadály.Keresem odaadó megértő páromat.Többet ismerkedésünk alatt megtudhatsz.
András
33 éves
Kecskemét

Könnyedén,lazán és viccesen élem mindennapjaimat ám amikor kell komoly is tudok lenni. Szabadidőmben rajzolok, olvasás,sorozatokkal,filmekkel múlatom a szabad órákat. Egy olyan társat keresek aki szintén könnyedén és lazán veszi az életet a szürke hétköznapok közepette. Nem vagyok a szavak em...
Attila
46 éves
Kecskemét

Éltem az Egyesült Királyságban, jelenleg Bécsben dolgozom a Wiener Linien-nél, szabadidőmet viszont otthon töltöm Kecskeméten... Szeretem a természetet, növényeket és az állatokat, szeretek utazni, érdekelnek az idegen nyelvek és kultúrák, sportlövészet... Társam keresem egy természetszerető, l...
Misi
62 éves
Kecskemét

Egyszerű, rendezett életet élek. Feleségem 3. éve eltávozott, hosszú házasság után. Gyermekünk nem született. Szeretek; utazni, kirándulni, horgászni. Erős testalkatú, nem kövér ember vagyok. Méhészkedem; méhek, a természet adja életem értelmét.
Tibor
58 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. A személyes találkozásban bizok, ide bárki bármit irhat. Nézzünk egymás szemébe!
Gábor
44 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
István
65 éves
Kecskemét

Özvegy ember lévén, felismerem felmosót, a fakanalat, a porszívót! Nem Izaurát keresem! Szerető és szerethető páromat! Hölgyek, aki 10, vagy 15 éve regisztrált, cseréljen már fotót! Gondolom, azóta rajtuk is múlt az idő.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 09:07:48