Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 717 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Judita
51 éves
Kecskemét

Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít...
Mónika
46 éves
Kecskemét

"Ha egy szép élet vágyát őrzöd A múlttal nem szabad törődnöd. S mindig úgy tégy, ha veszteség ér, Mintha újjászülten élnél. Mit akar? - kérd meg minden naptól, és minden nap felel majd akkor. tetteidnek tudjál örülni, más tetteit tudd megbecsülni. Főként ne gyűlölj egy embert se,...
Ilonka
66 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Mária
62 éves
Kecskemét

Vidám alaptermészetű,sok minden iránt érdeklődő optimista nő vagyok. Szeretek főzni,kerékpározni,kertészkedni,kirándulni,jó hangulatú társaságban lenni. Fontos számomra az őszinteség. Egy olyan kapcsolatra vágyom, ahol őszintén, egymást elfogadva,tisztelve szeretetben élhetnénk. De nem...
Noémi
39 éves
Kecskemét

Becsületes, őszinte, hűséges társamat keresem, akivel jól érzem magam, akivel kölcsönösen szerethetjük, tisztelhetjük, nagyrabecsülhetjük egymást, aki kiegészít, s akit kiegészíthetek. Aki elfogad a gyerekeimmel együtt.
Liza
68 éves
Kecskemét

Megbízható, vidám, társaságbeli, természetszerető nő vagyok. Társam keresem, korrekt úr személyében.
Éva
61 éves
Kecskemét

" Ha barát kell ,a legjobb leszek . Ha magányra vágysz, én csendben leszek . És ember leszek, mert emberre vágysz : ki szeret, ki elfogad, s kit igaznak látsz " Köszönöm !
Ildikó
42 éves
Kecskemét

Párt keresek családcentrikus, komoly, megbízható férfi személyében. Fontos a hűség és a szeretet. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel.
Miri
65 éves
Kecskemét

Kecskemét kertvárosában élek rendezett körülmények között.Felnőtt,önálló gyerekeim vannak.Velük való kapcsolat fontos számomra.Közös érdeklődésen alapuló érzelmi,értelmi kapcsolatot keresek. Melegszívű,humanista gondolkodású,humort értékelő ember vagyok. Nem feltétlenül összeköltözős...
Kata
57 éves
Kecskemét

Annak a reményébe vagyok itt,hogy hátha megtalálom akit szeretnék. Aki társ,és barát egyben,és az sem baj ha van humora.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Péter
37 éves
Kecskemét

Alapjában véve természetkedvelő vagyok, szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni. Őszinte, hűséges társam keresem Kecskemét környékéről.
Attila
34 éves
Kecskemét

Szia! Történjen akárhogy is, minden lehetőségnek van eredménye. Szeretem a természetet járni, kirándulni, szórakozni, elmélkedni, szeretni, megbecsülni, tisztelni, minden nap valami újat tanulni...
kisherceg2
50 éves
Kecskemét

Burdus
62 éves
Kecskemét

Már, Ausztriában dolgozó,kecskeméti, táncoslábú, vidám, humor, magyrnota,és táncdalokat kedvelö,családcentrikus férfinak tartom magam.Szeretném megismerni, párkapcsolat céljául azt a hölgyet akivel kölcsönös szimpátia esetén,velem tartana, eljönne hozzám Ausztriába. "Gyöngéden ölej át és ri...
Gergő
28 éves
Kecskemét

Aki idetévedtél. Szeretem a társaságot nem vagyok otthon ülős tipus persze ha társaság is van hozzá. Egy ideje már nem volt párkapcsolatom keresem partnerem akivel a megoszthatom mindennapjaimat.
szerényke
48 éves
Kecskemét

Richard
32 éves
Kecskemét

Jöhetnek a közhelyek,vagy megspórolunk egy kört vele? Sörre,fröccsre,egyéb úri mulatságokra keresek ködvös oldalbordát akitől a 'hülyeség' sem áll távol.
Zsolt
48 éves
Kecskemét

Kilógok a sorból, nem a megszokott "átlagpasi" vagyok.... Határozott elképzeléseim vannak a dolgokról, nem hiszek az ellentétek vonzásában. Hagyományos értékrendben nevelkedtem, tudom, mi a szeretet, őszinteség, hűség, odaadás. Fiatalos, nyílt karakterű, családcentrikus , természet és...
Ádám
29 éves
Kecskemét

Szia! Társkeresés miatt regisztráltam az oldalra ! Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozok. Keresem azt a személyt akivel együtt lehetek és boldogan tölthetjük az együtt töltött időt. Írjatok bátran ,minden levélre válaszolok!
István
62 éves
Kecskemét

Hölgyek, lányok legyetek modernek, bátran keressetek, s többet kaptok, mint ami itt látszik belőlem! Köszönöm.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 03:56:22