Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 893 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!
Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Vali
50 éves
Kecskemét

Életvidám, eleven, az életet élvezni tudó, társaságkedvelő nő vagyok. Szeretek túrázni, olvasni, moziba, színházba járni, rendszeresen jógázok. Komoly, őszinte kapcsolatot keresek. Kizárólag független férfiak jelentkezését várom.
Liza
69 éves
Kecskemét

Magamat jellemezni nem szeretem. Nekem is vannak jó, és rossz tulajdonságaim, de megbízható embernek tartom magam. Ismerj meg, és Te döntsd el, hogy milyen vagyok.
Erika
49 éves
Kecskemét

Keresem a FÉRFI-t, aki intelligens, kedves, romantikus, szeret utazni, kirándulni, színházba, múzeumba, kiállításra járni, akinek humora van, hajlandó őrültségnek tűnő dolgokba belemenni, tudja, hogy kell bánni a NŐ-vel. S igényes önmagára és környezetére. Néhány érdekesség rólam, hogy...
Erika
50 éves
Kecskemét

Ági
54 éves
Kecskemét

Független 54 /160/78 rendezett körülmények között élö nő vagyok!! Korban hozzámillö társam keresem !!
Gyöngyi
43 éves
Kecskemét

Vidám, jó kedélyű fiatalos felfogású vagyok. Kedvelem a könnyedséget, de a határokat meg kell tartani. Szeretek kirándulni, barangolni új helyeket megismerni.
Lídia
41 éves
Kecskemét

Nem szeretem a hazug embereket és ha kérhetném akkor a házas emberek kiméljenek nem vagyok viptag . Ha fel keltetem azérdeklödésedet írj bátran válaszolok .
Éva
60 éves
Kecskemét

Vidám természetű,pozitív gondolkodású tisztaságot és rendet szerető elvált nő vagyok,korban hozzám illő úrral ismerkednék,aki környezetére és magára igényes,és káros szenvedélytől mentes.
Ibi
65 éves
Kecskemét

Egyszerü nyugodt természetü vagyok.Hangoskodást veszekedést kerülöm.Dohányzom,nyugdijas vagyok.Szépség ideál nem vagyok,ráncaim is vannak.
Zsuzsi
46 éves
Kecskemét

Kedves,őszinte,vidám természetű nő vagyok. Komoly őszinte férfit keresek. Nem csak a külső, hanem a kölcsönös szimpátia ami igazán fontos!


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

István
63 éves
Kecskemét

Hölgyek, lányok legyetek modernek, bátran keressetek, s többet kaptok, mint ami itt látszik belőlem! Köszönöm.
Józsi
49 éves
Kecskemét

"Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat." "A boldogság olyan pillangó,amelyet ha kergetünk, soha nem érjük el, de ha leülünk csendben, leereszkedik ránk!"
ZOLTÁN
49 éves
Kecskemét

Zoli vagyok Kecskemétről.42 éves vagyok és autófényezéssel foglalkozom.Imádom az autókat és a motorokat. Hasonló beállítottságú lehetőleg gyermektelen kedves,ápolt,igényes lánnyal szeretnék megismerkedni. 38 éves korig.
Gábor
35 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Alapvetően a nyugalmat keresem, a szabadidőmet jobban szeretem kettesben tölteni, mint társaságban. Érdeklődő, figyelmes és lelkiismeretes vagyok, ha ezeket viszonozva érzem, hamar tudok ragaszkodni. Kedvelem magam körül a rendezettséget, ez minden téren...
Ördög
40 éves
Kecskemét

Néha nyers mogorva de őszinte..Van egy gyerekem akik mindig a legfontosabb lesz.Ha ezt nem tudod elfogadni,lépj tovább.
Lajos
44 éves
Kecskemét

Egy szakács akinek cukrászdája van. Szeretek útazni,sportólni,mindent ami mosolyt csal a partneremre
Sándor
38 éves
Kecskemét

Keresem párom, persze azt sem bánom, ha Ő talál meg! :) Türelmes, hagyományos értékrendeket előnyben részesítő, szinte teljesen "normális" férfival ismerkedhetsz meg, amennyibe szóba állsz velem! :)
Zsombor
43 éves
Kecskemét

Nem a herceg vagyok fehér lovon, sem BMW-n, sem Audin. Nem kedvelem a mai fogyasztói társadalmat, valamint annak értékek és intelligencia nélküli létformáit. A hangos és hülye emberek, helyek irritálnak. A csendet és harmóniát részesítem előnyben. Ezért szeretek túrázni, barkácsolni, autókat fe...
Georges
44 éves
Kecskemét

Keresem a párom! Vidám, sportos igaz kevés szabadidővel rendelkező férfi keresi élete párját . Talán!?!
Bálint
30 éves
Kecskemét

Magamról csak annyit hogy minden nézőpont kérdése. Mindenki más és mindenkinek más jön be. Mindegy mit írok magamról. Ha érdekel úgy is meg fogsz tudni mindent.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 21:43:56