Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 551 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Éva
55 éves
Nyíregyháza

Kár bármit is írni,a valóság beszél , többet meg felesleges!A születési hónapom július , így nem kalandot keresek , hanem társat. Ha lehet 1.-et,és nem pedig 100.- at !
Ági
29 éves
Nyíregyháza

Nehezen megnyíló, kissé félénk,őszinte,lelkiismeretes lány vagyok,aki szeret utazni és olvasni. Kizárólag komoly,őszinte kapcsolatot szeretnék.
Ágota / n.t.k./
48 éves
Nyíregyháza

Ez jó! Ha pozitívumokat írok,akkor beképzelt vagyok! Ha negatívumokat,akkor nincs önbecsülésem! A külső adottságaim leírtam a regisztrációkor.A belsőm hmm....,kinek ilyen, kinek olyan. Olvasgattam mielőtt regisztráltam. Naná, hogy az ellenkező neműeket! Nem szeretik a kép nélkülieket és az...
Zsuzsa
37 éves
Nyíregyháza

Sziasztok. Szeretnék meg ismerkedni egy olyan fiúval aki tud majd szeretni. Hűséges legyen és nem vágna át. Nyíregyházi legyen. 37 éves
Erzsébet
66 éves
Nyíregyháza

Vidám, optimista természetű vagyok, hasonló beállítottságú társat keresek.Remélem megtaláljuk egymást.
Sarolta
31 éves
Nyíregyháza

Keresem azt aki elfogad olyannak amilyen valójában vagyok, és vágyik még az igazi szerelemre! Ismerj meg ha szeretnél!
Judit
35 éves
Nyíregyháza

Mariann
42 éves
Nyíregyháza

Sziasztok !Mariann vagyok korban hozzám illő társat keresek.Szeretek sètálni, olvasni, biciklizni.
Edit
62 éves
Nyíregyháza

Nyított, vidám természetű dinamikus vagyok. Hazugság mentes igaz, őszinte embereket tudom elfogadni. A sorsfordító nehéz dolgokért is hálás vagyok. Aszépség mulandósága elé helyezem a jóság maradandóságát.
Petra
44 éves
Nyíregyháza

Kedves Látogató! Egy mondat, ami a lényeg:A gyengeségem az erőm! De ebben a versben minden benne van: Jobbágy Károly Tanítás (Magyar) Aki szeret, annak varrd fel a szakadt gombját, mert könnyen meglehet, hogy felvarrja más. Aki szeret, annak hallgasd meg baját, gondját, mert...


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

István
35 éves
Nyíregyháza

Csabi
34 éves
Nyíregyháza

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt! Hátha sikerül találni valakit aki szintén azt keres! Vagy nem!
Tibor
36 éves
Nyíregyháza

Minden találkozás alkalom. Lehetőség. Adomány. Üres blanketta, amit kitölthet bárki, ízlése, kedve, rokonszenve, bátorsága és vágyai szerint.
Attila
45 éves
Nyíregyháza

szeretnék ismerkedni barátkozni hölgyekel átlagos életet élek ha felkeltem érdeklödésed jelezd és válaszolok
Takyyy
44 éves
Nyíregyháza

Csak szenvedélyesen érdemes élni. Az életben mindennek a szenvedélyről kellene szólnia. Nem én írtam, mások, de követendő:)
József
70 éves
Nyíregyháza

Egyedül élek, kertes családi házban. Szeretek a kertben dolgozni tavasztól őszig. Egy fiam és egy lányom van akik már nem élnek velem,és van két unokám. Két éve özvegyültem meg, keresem a hozzám illő társat tartós kapcsolat céljából.
Peti
27 éves
Nyíregyháza

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy Pesten járok az Állatorvostudományi Egyetemre. Szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbálo...
Istvan
54 éves
Nyíregyháza

Fuggetlen vallalkozo vagyok.szabadido.olvasas.kerteszkedes.uszas.szinhaz.vacsora.pihenes amennyit lehet tv vel vagy dvd vel.eleg sokat dolgozok.
Hercules
40 éves
Nyíregyháza

Én egy sportos mejelenésü fiatal ember vagyok ! Szeretek kirándulni sportolni nagyokat bulizni szeretek maszirizni
Csaba
42 éves
Nyíregyháza

Kisztihand! Aktívan sportoló,ital és füstmentes krapek vagyok. Lételemem a Természet, akár télen, akár nyáron. Gyalogtúrák, snow és wakeboard, hegyi-lebiciklizés, etc,etc. Kikapcsolódásként szívesen el-eljárok színházba, zenei fesztiválokra. Van egy komoly hibám; Motorozok... Hobb...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 13:21:03