Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 547 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Julianna
68 éves
Nyíregyháza

Szép napot kedves társkereső barátaim! Társamat keresem , a siker reményében regisztráltam az oldalon. Keresem párom, akivel nyugodt, kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban élhetnénk. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Őszinte és hűséges partner...
Éva
55 éves
Nyíregyháza

Kár bármit is írni,a valóság beszél , többet meg felesleges!A születési hónapom július , így nem kalandot keresek , hanem társat. Ha lehet 1.-et,és nem pedig 100.- at !
Ágota / n.t.k./
48 éves
Nyíregyháza

Ez jó! Ha pozitívumokat írok,akkor beképzelt vagyok! Ha negatívumokat,akkor nincs önbecsülésem! A külső adottságaim leírtam a regisztrációkor.A belsőm hmm....,kinek ilyen, kinek olyan. Olvasgattam mielőtt regisztráltam. Naná, hogy az ellenkező neműeket! Nem szeretik a kép nélkülieket és az...
Kati
59 éves
Nyíregyháza

SZeretem a szabadságot, de 1 biztos pont kell az életemben. A FÉRFI legyen társaságszerető, okos, természetes, kalandvágyó, szeresse a függetlenséget.
Rita
49 éves
Nyíregyháza

Vidám természetű, kicsit gömbölyded alkatú vagyok. Szeretem a zenét, finom ételeket,állatkat, vidámságot.
Erzsébet
66 éves
Nyíregyháza

Vidám, optimista természetű vagyok, hasonló beállítottságú társat keresek.Remélem megtaláljuk egymást.
Anita
32 éves
Nyíregyháza

Sziasztok! Egyszerű, vidám természetű, család centrikus, vidéki nő, egyszerű, őszinte, hűséges párját keresi.
Éva
56 éves
Nyíregyháza

Keresem korban hozzám illő, magára és környezetére igényes Társat. Fiatalos, mások által csinosnak mondott Nő vagyok. Úgy gondolom, hogy még nem lehetetlen megtalálni az igazit.
Mária
66 éves
Nyíregyháza

Ha Te is szereted a kirándulást, utazást, csak egy kedves, figyelmes társ hiányzik hozzá, akkor engem keresel. Én pedig Téged kereslek, ha korban hozzám illő, független, magas, intelligens, nemdohányzó férfi vagy, aki már túl van a kalandozásokon és komolyan gondolja a társkeresést. Nálad és...
Ildikó
55 éves
Nyíregyháza

Szeretetteli, őszinte, kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló kapcsolat reményében regisztráltam. A személyes találkozás híve vagyok. Jelenleg lejárt az előfizetésem ezért levelet írj, ha kapcsolatba szeretnél lépni velem.


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Istvan
54 éves
Nyíregyháza

Fuggetlen vallalkozo vagyok.szabadido.olvasas.kerteszkedes.uszas.szinhaz.vacsora.pihenes amennyit lehet tv vel vagy dvd vel.eleg sokat dolgozok.
Ádám
27 éves
Nyíregyháza

Üdvözlet Kedves Látogató Pár mondat magamról. Szeretek szabad időmben zenélgetni és zenét hallgatni, sportolni és fényképezni. Emellett sokat rajzolok manga stílisban. Valamint videókat készítek. Szívesen ismerkedek, de főként komoly kapcsolatot szeretnék. Ha felkeltettem érdeklődésed nyugod...
Gyula
57 éves
Nyíregyháza

Hagyományos értékrendű nyílt, megbízható és rendezett körülmények között élő egyszerű férfi hasonló, "földön járó" 45-60 éves nyíregyházi hölggyel szeretne ismerkedni tartós kapcsolat reményében. Szeretem az állatokat és a természetet. Elsősorban a szabadidőértelmes eltöltéséhez keres...
Jenci
36 éves
Nyíregyháza

Két lábon járó, az emberekhez nagyon hasonlító lény vagyok. Rossz szokásaimat igyekszem magam mögött hagyni, vidáman megélni a mindennapokat.
Attila
54 éves
Nyíregyháza

Igényes, absztrakt humorú, utazást, sportot kedvelő férfi keresi csinos, érzéki, temperamentumos hölgy ismeretségét.
István
31 éves
Nyíregyháza

Az ember akkor a legmagányosabb, amikor sokan vannak körülötte, de nincs ott az az egy, aki benne van minden csöndben.
Ricsi
24 éves
Nyíregyháza

Sziasztok. Egy kedves, vidám, jó humorú srác vagyok. Szeretek focizni, meccsre járni,kirándulni, jókat beszélgetni, sétálni,moziba menni.
Istvan
48 éves
Nyíregyháza

Átlagos vagyok kopasz hosszú hajú, hátrafésült fehér fogaim vannak, a lábam a földig ér, mindkettő egyforma, de különösen a bal.Vállig érő barna szemem van, a hátam nincs elöl és csak egy anyám van.A jobb fülemre alig látok.A bunkóságnak is van határa, csak én nem ismerem.Mostanság mindig a...
György
41 éves
Nyíregyháza

Igazából azért vagyok itt hogy párt találják magamnak egy életre:)Akivel minden téren kiegészítjük egymást:)
István
39 éves
Nyíregyháza

Keresem az ideális társat. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 16:10:17