Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 721 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Éva
62 éves
Nyíregyháza

Fiatalos, diplomás, alapvetően vidám, komoly gondolkodású nő vagyok. Gyöngyösön dolgozom, ezért ideiglenesen ott lakom. Hosszú távú, komoly kapcsolat reményében keresem a párom.
Kati
61 éves
Nyíregyháza

SZeretem a szabadságot, de 1 biztos pont kell az életemben. A FÉRFI legyen társaságszerető, okos, természetes, kalandvágyó, szeresse a függetlenséget.
Judit
56 éves
Nyíregyháza

Keresem azt, aki mellett igazi nő lehetek. Egy társat, aki biztonságot ad, akivel jó beszélgetni, sportolni, művelődni, és szexelni.
zsuzsika
61 éves
Nyíregyháza

Két nagyon különböző ember is megtanulhat harmóniában élni egymással, ha felismerik, hogyan hozzák ki a legjobbat a másikból. Ez a szeretet jutalma. Életvidám, barátságos, társaságkedvelő, fiatalos hölgy vagyok. Szeretem az őszinteséget, ismerkedni, beszélgetni. Már nyugdíjas, de fiatal...
Ilona
71 éves
Nyíregyháza

“Mindenki úgy születik, hogy a lelke egyik fele nem sima, hanem töredezett, és vannak, akik arra vágynak, hogy megtalálják azt a darabkát, amelyik éppen odaillik. Ha kell, egy életen át keresik.“ (Jodi Lynn Picoult) Én lelkemnek azt a darabkajat keresem, ami odaillik. Szeretek...
Ilka
45 éves
Nyíregyháza

"Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról: Rajtam látsz törvényt sajátmagadról. Okosnak nézel? Hát bízd magad rám. Bolondnak nézel? Csörög a sapkám."
Ágota / n.t.k./
50 éves
Nyíregyháza

Ez jó! Ha pozitívumokat írok,akkor beképzelt vagyok! Ha negatívumokat,akkor nincs önbecsülésem! A külső adottságaim leírtam a regisztrációkor.A belsőm hmm....,kinek ilyen, kinek olyan. Olvasgattam mielőtt regisztráltam. Naná, hogy az ellenkező neműeket! Nem szeretik a kép nélkülieket és az...
Magdolna
53 éves
Nyíregyháza

Szimpatikusnak mondott,egyszerü,de igényes vagyok.Szeretetre,megértésre,harmóniára vágyom egy hozzám hasonló testalkatú(magasság,súly),lehetőleg lakóhelyem,és vonzáskörzetében élő úriember személyében.
Éva
34 éves
Nyíregyháza

Röviden... Igen: megbízhatóság, energia, empátia, kreativitás, őszinteség... kávé, futás, utazás Nem: egocentrizmus, emberi butaság, arrogancia...
Valéria
42 éves
Nyíregyháza

Mindenem a 7 éves, első osztályos kisfiam, szabadidőmben kirándulunk, próbálom tartalmasan eltölteni vele az időt. Ehhez keresem a partnerem. Kötöttségektől mentes, de tartós kapcsolatra keresem párom.


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Zoltán
57 éves
Nyíregyháza

Kedves Hölgy, aki olvasod ezeket a sorokat! Az ember élete során sok különböző élethelyzetet él meg, ilyenkor más és más igényei és lehetőségei jelennek meg. Egy 20 éves házasság és egy 12 éves élettársi kapcsolat után vagyok. Tudom, mi a hűség, tudom, mit jelent alkalmazkodni. Azt is tudom, hogy...
Peti
28 éves
Nyíregyháza

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy állatorvos a végzettségem, Nyíregyházán élek és szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbál...
József
40 éves
Nyíregyháza

Sziasztok ! Független pasiként keresem igazi párom tartós kapcsolatra ! Légy tisztában önmagaddal , és a hűség szó fogalmával. Szép napot kívánok mindenkinek !
István
32 éves
Nyíregyháza

Sziasztok! Először is pár szó magamról. Pozitív gondolkodású spontán ember vagyok :), mindezek mellett humoros, barátságos és még sorolhatnám, de inkább derítsd ki! Szeretek olvasni,zenét hallgatni, filmeket és sorozatot nézni, szinte minden műfaj érdekel, hiszen mindegyiknek meg van a maga g...
Jani
26 éves
Nyíregyháza

Szeretném megtalálni azt a csodálatos lányt, nőt, aki hasonló érdeklődésű, gondolkodású mint én:) tudom, nem egyszerű de szeretem a kihívásokat! :D Jó humorú, laza és energikus srác volnék (mások szerint), ha érdekel beszéljünk és győződj meg te is!
László
65 éves
Nyíregyháza

Helló keresem társam rossz egyedűl. A panel lakásban nem szeretklenni, ezért inkább a kertbekapirgálok szabadidőmbeh. Horgászatot iskedvelem ha vanidőm akkor megyek.
Istvan
56 éves
Nyíregyháza

26 eve a kereskedelemben dolgozo vallalkozo vagyok.edesanyammal elek a lakasomban.tartos kapcsolatot szeretnek
Levente
53 éves
Nyíregyháza

Magamról annyit, vidám pozitív gondolkodású emberke vagyok! ;-) Az őszinteséget tolerálom, a hazugságokat nem viselem el!!! Szeretem a természetben való csatangolást a párommal
László
56 éves
Nyíregyháza

Szeretem a természetet, a társoságot. Magamat egy vidám, pozitív gondolkodású embernek tartom. Jelenleg a munkám miatt Nyíregyháza és Budapest között ingázok. Nyíregyházáról és környékéről komoly kapcsolatot céljával szeretném megtalálni a másik felem. Írj bátran, lehet épp egymásra várunk!
Tibor
55 éves
Nyíregyháza

Dolgozok,becsületes vagyok,szeretem az állatokat,komoly kapcsolatot akarok. komolytalanok kíméljenek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 09:03:10