Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 770 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Edit
53 éves
Nyíregyháza

Szeretni és szeretve lenni. Ez az amire vágyom. Az egyszerű dolgokat szeretem. Várom és keresem azt az egy férfit, akivel életünk hátra lévő részében kölcsönösen segítjük, támogatjuk egymást. Akivel megoszthatom az élet örömeit, és akivel közösen megbirkózunk a kihívásokkal. Hiszem, hogy...
Olga
66 éves
Nyíregyháza

Barátságos,empatikus egyedülálló nő vagyok. Kedves,természetes Páromat keresem őszinte, harmónikus kapcsolathoz.
Irénke
69 éves
Nyíregyháza

Fiatalos, igényes külsővel,nagy empátiával, érzelmi gazdagsággal keresem hasonló társamat. Özvegy vagyok 2 gyermekem van , de már saját életüket élik .Remélem megtalállak! Én hiszek a csodákban, mivel két ember egymásra találása mi más is lenne.
Márta
43 éves
Nyíregyháza

Vidám természetű, de komoly gondolkodású, értelmiségi nő vagyok. Komoly kapcsolatot, egyenrangú társat keresek.
Csilla
51 éves
Nyíregyháza

Nagyon szeretek nevetni kirándulni úszni és minden mást ami boldoggá tesz!Minden napnak megvan a csodálatos ajándéka!
Annamária
46 éves
Nyíregyháza

Barátságos és nyitott ember vagyok. Könyvelőként dolgozom. Hétvégente kirándulok. Ha meg akarsz ismerni csak írj és kérdezz bátran. Puszi.
Anikó
43 éves
Nyíregyháza

Szerettem ha egy férfi tudja hogy mit akar csak akkor írj nekem ha tényleg engem keresel és eleged van az egyedül létből szívesen leszek a társad . Előljáróban ennyit a többit személyesen.
Zsuzsa
49 éves
Nyíregyháza

Érzékeny, őszinte nő vagyok. Határozott, intelligens férfit keresek! Komoly kapcsolatot keresek! Kalandorok kíméljenek!
Adél
49 éves
Nyíregyháza

A személyes találkozóban hiszek. Egy tartalmas, minőségi kapcsolatot, vidám, pozitív szemléletű, aktív társat szeretnék, nem levelezőpartnert.
Erzsike
58 éves
Nyíregyháza

Szia Erzsike vagyok fodrász .Keresem a társamat, barátot és később még közelebbi kapcsolat is alakulhat..😊😉Szabad idömben szeretek kertészkedni, ha tehetem kerekpározom.Nem vagyok előfizető..


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Krisztián
28 éves
Nyíregyháza

Hosszútávú kapcsolatot keresek , szívesen vissza írok mindenkinek . Számomra a belső fontosabb mint a külső.
Gábor
48 éves
Nyíregyháza

Keresek egy komoly lányt, akinek még nincs, de már nagyon szeretne közös gyermeket, szeret csak úgy spontán utazni. Jó lenne, ha nem dohányozna.
PÉTER
41 éves
Nyíregyháza

Szeretem a természetett,az állatokat, bringázni a Zemplénben (mtb)kirándulni. Szabadtéri rendezvényekre járni.Öszinte férfi vagyok,utálom a hazugságot. Rendezett anyagiakall,dolgozó, egyszerü férfi vagyok.Szeretnék komoly kapcsolatott, szeretek szeretni,és ha viszont szeretnek,de a hazugságott ké...
Attila
56 éves
Nyíregyháza

Attila vagyok , szeretek motorozni, kirándulni, komoly kapcsolatos keresek, egy korban hozzám illő hölgy személyében aki hosszú távban gondolkodik
Józsi
56 éves
Nyíregyháza

Fiatalos,igényes,modern gondolkodású vagyok.Tartós,korrekt,kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló kapcsolatot keresek!
Elek
20 éves
Nyíregyháza

Nem jó egyedül. Keresem azt a hölgyet, akivel megértésben, megbecsülésben, szeretetben élhetnénk. Talán sikerül egymásra találnunk. Tudom, hogy vagy csak egymásra kell találnunk.
Imre
37 éves
Nyíregyháza

Voltam már alkalmazott is és vállalkozó is. De most hogy végre azzal foglalkozhatok amit igazán szeretek, meg fogok állapodni végre a kis tanyámon. Ha velem tartanál egy életen át tartó tanulásban és szeretettellyes szerelmet igérő közös életben akkor várom hogy megtedd az első lépést. AZ igényei...
Zsolt
31 éves
Nyíregyháza

Zsolt vagyok 31 éves Nyíregyházán lakok. Komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretek sétálni, internetezni, olvasni, rejtvényt fejteni, kirándulni. Szeretem az autókat, motorokat, buszokat, kamionokat, régiségeket, várakat, kastélyokat, múzeumokat,nemes épületeket, szép tájakat, természetet,állatokat,...
Feri
53 éves
Nyíregyháza

Tartós kapcsolatot keresek. Egy szociális központban dolgozok. Bővebbet, majd személyesen. Tudom nem sok de nem tudom mit írhatnék, majd útközben minden kiderül.
Petya
33 éves
Nyíregyháza

Normális értékrendet követő hölgyet keresek, beszélni mindenről, egymás gondolatait megosztani, sokat nevetni, sétálni, kirándulni, hosszasan sorolhatnám, de amolyan igazi nőt keresek. :) Jómagam kreatív, segítőkész, humoros, komoly, családcentrikus, természetet kedvelő, mindent megszerelő, m...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2021-02-27 23:32:23