Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 782 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Márta
44 éves
Nyíregyháza

Vidám természetű, de komoly gondolkodású, értelmiségi nő vagyok. Komoly kapcsolatot, egyenrangú társat keresek.
Judit
29 éves
Nyíregyháza

Olyan sok és csodás dolgot tudnék mesélni nem is tudom hol kezdjem ezeket,mert én hosszú és tartalmas dolgokat szeretnék, akárkivel is lennék, az a célom hogy ne csak felszínesek legyünk hanem a mély dolgok is számitssanak. Különélek már egy ideje,mert egyszerűen nem találtuk meg az öszhangot...
Hajnalka
46 éves
Nyíregyháza

Megbízható, kedves, házias 46 éves nő vagyok. Szeretem a gyerekeket, állatokat és a természetet. Hosszú távú kapcsolatot keresek egy intelligens férfi személyében, aki házasságot kötne velem. Szeretek sétálni, kirándulni, olvasni, beszélgetni, filmeket nézni, zenét hallgatni, sportolni.
Mónika
50 éves
Nyíregyháza

Komoly kapcsolatot keresek! Őszinte vagyok, ezt elvárom a társamtól is. Legyen humorérzéked, ez számomra fontos. Ha szimpatikus vagyok és beszélgetünk, akkor jobban megismerjük egymást.
Ildikó
58 éves
Nyíregyháza

Ha többet szeretnél tudni rólam írj. Keresem a másik felem, egy egyszerű, dolgos férfi formájában. Ha magasra ismertél, akkor írj és ismerkedjünk meg egymással.
Erzsébet
61 éves
Nyíregyháza

Fiatalos,ambiciózus,még aktívan dolgozó diplomás nő vagyok.Keresem társam a szabadidő kellemes eltöltéséhez,egymás életének tartalmasabbá tételéhez.
Enikő
42 éves
Nyíregyháza

Egy vidám fiatalos nő vagyok. Nagyon szeretem a zenét, imádok kirándulni, sétálni, mivel nagyon szeretem a természetet. Káros szenvedélyem a dohányzás, de talán ez meg nem befolyásol semmit. Kitartó és nagyon hűséges vagyok
Ibolya
69 éves
Nyíregyháza

Ibolya vagyok magamról csak annyit hogy keresem a párom mert nagyon magányos vagyok szeretem a rendet szeretek főzni sütni és szeretek kényeztetni de ha megtalálsz látni fogod mi mindet szeretek. Ibolya.
Marika
63 éves
Nyíregyháza

Keresem 64-70 év közötti,átlagos testalkatú,nemdohányzó,őszinte,nyíregyházi,nem összeköltözős társam.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy lesz e ilyen férfi?
Julianna
66 éves
Nyíregyháza

Sziasztok.Jó humorú,őszinte,kedves,mindenben aktív,rendezett életvitel,mottóm; szeretni és szeretvelenni


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

Andris
46 éves
Nyíregyháza

Egyszerű, csendesebb, olvasást, zenét, filmeket szerető fiatalember keresi párját, komoly, tartós kapcsolatra.
Istvan
68 éves
Nyíregyháza

Hibáit ellenére remelem szerethető is vagyok.Jo lenne valakit találni akivel jól éreznénk magunkat.Imadnam....
Istvan
56 éves
Nyíregyháza

29 eve dolgozom a kereskedelemben mint vallalkozo.edesanyammal elek a lakasomban.a vegzettsegem kozgazdasz.rendszeresen uszom es eszem a konyveket.imadom a szinhazat es vacsizni jarni ha van kivel
GERÁK CSABA
43 éves
Nyíregyháza

KERESGETEM AZ IGAZIT AKIT NEM TALÁLOK DE MAJD RÁM TALÁL. NEM TUDOM MIT ÍRJAK MAJD INKÁBB SZEMÉLYESEN .
Csaba
37 éves
Nyíregyháza

Sziasztok! Komoly felfogású, de a humort sem nélkülöző férfiként keresem társam. Szeretek olvasni (főleg krimi, thriller), kirándulni, zenét hallgatni, szeretem a nyelveket, és mindent, ami orosz. Hobbiból elkezdtem gitáron is tanulni. Kedves, őszinte lányt keresek.
Béla
47 éves
Nyíregyháza

Nyiregyhàzán élek egyedul, van egy lânyom, êpitöiparban dolgozom. Szeretem a futbalt ês a szép autokat. Szabadidômben futni ês kirândulni szoktam.
Laci
40 éves
Nyíregyháza

Szeretek kirándulni, kocsikázni. Imádom a kutyákat. Szeretek filmet nézni. Elvárásom igazából nincs, legyél eredeti ne tarts álarcot, később úgyis leesik magától és akkor annyi..
András
48 éves
Nyíregyháza

Egyszerű, vidám, humoros lányt keresek tartós kapcsolat reményében. A személyes találkozást részesítem előnyben.
Csaba
46 éves
Nyíregyháza

Szia ismeretlen! Csalódtam már eleget, de reménykedem, mivel állítólag a remény hal meg utoljára ;) Keresem a párom, aki végre meg tudja mutatni nekem mi az igazi boldogság.
zoli
59 éves
NyíregyházaSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:49:48