Társkereső Csehbánya

jegyezz meg

Társkeresés Csehbányán (Veszprém)

Csehbányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 19 társkereső tag vár rád Csehbánya és környékéről!
Rövid ismertető


Csehbánya egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Csehbánya és környékéről:

Drea
50 éves
Herend

Olyan társat keresek akihez oda tudok költözni.Nagyon fontos ,hogy legyenek a közelben munkahelyek.A párom pedig szeressen kimozdulni,kirándulni,koncertekre rendezvényekre járni,Jó ha tudsz táncolni,mert én is szeretek.Vidám,humoros vagyok,legyél te is az.
Andi
46 éves
Herend

Szeretek kirándúlni,sportokat jedvelem,naponta sportolok is,é jógázom.Társaságot kedvelem,őszínte nyitott vidám ,és optimista vagyok.
SZILVIA
60 éves
Herend

KOMOLY GONDOLKODÁSU MÜVELT ZENÉT IRODALMAT KEDVELŐ ÖZEVGY HÖLGY VAGYOK.EZUTON KERESEM HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ INTELLIGENS ŐSZINTE TÁRSAM KOMOLY ÉLETTÁRSI KAPCSOLAT REMÉNYÉBEN.HIT SZERETET REMÉNY.ÉN 54 ÉVES NAGYON ALKALMAZKODÓ,HÁZIAS,KEDVES,SEXCENTRIKUS NŐ...
Rita
60 éves
Bakonyjákó

Özvegy egyedülálló nő vagyok 2 felnőtt lányommal. Nagyobb lányom külföldön él 7 éve, kisebb egyetemista. Mindketten sikeresek a saját területükön. Mindhármónknak fontos az együtt töltött tartalmas idő, a napi kapcsolattartás. 1992 óta vagyok vállalkozó. Ügyvezetője vagyok családi...
Renáta
40 éves
Magyarpolány

Keresem megbízható szerető megbecsülő páromat!Akivel le tudnám élni az életemet szeretetben boldogságban!
Nikolett
23 éves
Magyarpolány

Ott kezdődik az "Én", amikor a tetteimet az határozza meg, hogy mit szeretnék, hogy mi az, ami boldoggá tesz, és nem az, hogy másoknak megfeleljek.
Párkereső urak

Társkereső urak Csehbánya és környékéről:

Roland
41 éves
Városlőd

Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon! Várj reám, ha sárga köd őszi búja nyom! Várj, ha havat hord a szél, várj, ha tűz a nap! Várj, ha nem is jön levél innen néhanap! Várj, ha nem vár senkit ott haza senki már, És ha unszol bárki is, hogy nem kell várni már! Várj reám, s én megjö...
Zoli
43 éves
Farkasgyepű

38éves vagyok. 1éve váltam el. 3gyerekem van. Szeretnék egy őszinte kapcsolatot akár hosszú távra. :)
Vendel
49 éves
Kislőd

Megbizható, hűséges vagyok. Szeretem az állatokat. Kedvelem a sétákat kirándulásokat. Elszánt, végletekig kitartó.
Gergely
39 éves
Kislőd

Nem akarok csupa jót írni magamrol. Azt írhatnék amit csak akarok. Ismerj meg... A személyes találkozás úgy is az a döntő...
János
43 éves
Kislőd

Szeretek a természetben lenni, kirándulni. Szeretem az állatokat, van egy kutyám, Kormos. Keresem társamat, ragaszkodó típus vagyok.
Emil
48 éves
Herend

Ha Te is úgy gondolod, hogy az élet szép és élni csodálatos, de hiányzik valaki, akivel lehetne kirándulni, sétálni, moziba, színházba menni, vagy egyszerűen csak egy társra vágysz a hosszú, unalmas, magányos estékhez, akivel össze lehet bújni, akkor lehet, hogy engem keresel!
Ferenc
63 éves
Herend

Hamarosan nyugdíjba menő vasútas vagyok.Kirándulást,zenét,jó filmeket kedvelő,szintén nyugdíjas,magányos, nővel szeretnék megismerkedni.Kedvelem az állatokat, szívesen kertészkedek,ímádok úszni,szeretkezni.
David
32 éves
Herend

Vidám, barna hajú/szemű, sportos alkatú vagyok. Szeretek kirándulni, autót vezetni, kerékpározni, utazni, imádom a nyarat :) Van egy kislányom. Komoly kapcsolatot keresek.
Zsolt
39 éves
Herend

Magamról írjak? Ismerj meg, ha kíváncsi Vagy rám.... Aztán eldöntöd, hogy érdemes volt-e időt szakítani, vagy elpocsékolt maszlag az egész. De ha nem vagy kíváncsi, soha nem tudod meg....
Richárd
24 éves
Herend

Sziasztok! Köszönöm, hogy megnézted a profilom! Fiatal pályakezdő vagyok. Hobbim minden ami egy kicsit is érdekes lehet, de legfőképp az extrém sport. Szeretem az állatokat, sőt védem is őket! Nyitott és pozitív személyiség vagyok, e mellett aranyos, mosolygós, kedves és türelmes. Szeretem a hu...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/csehbanya
Nyomtatás dátuma: 2019-07-24 04:16:02