Társkereső Herend

jegyezz meg

Társkeresés Herenden (Veszprém)

Herendi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 18 társkereső tag vár rád Herend és környékéről!
Rövid ismertető


Herend egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Herend és környékéről:

Drea
50 éves
Herend

Olyan társat keresek akihez oda tudok költözni.Nagyon fontos ,hogy legyenek a közelben munkahelyek.A párom pedig szeressen kimozdulni,kirándulni,koncertekre rendezvényekre járni,Jó ha tudsz táncolni,mert én is szeretek.Vidám,humoros vagyok,legyél te is az.
Andi
46 éves
Herend

Szeretek kirándúlni,sportokat jedvelem,naponta sportolok is,é jógázom.Társaságot kedvelem,őszínte nyitott vidám ,és optimista vagyok.
SZILVIA
60 éves
Herend

KOMOLY GONDOLKODÁSU MÜVELT ZENÉT IRODALMAT KEDVELŐ ÖZEVGY HÖLGY VAGYOK.EZUTON KERESEM HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ INTELLIGENS ŐSZINTE TÁRSAM KOMOLY ÉLETTÁRSI KAPCSOLAT REMÉNYÉBEN.HIT SZERETET REMÉNY.ÉN 54 ÉVES NAGYON ALKALMAZKODÓ,HÁZIAS,KEDVES,SEXCENTRIKUS NŐ...
Katalin
57 éves
Úrkút

EGYEDÜL ÁLLÓ VAGYOK SZERETEK UTAZNI SÉTÁLNI ÉS SZERETEK AZ IKER UNOKA KISLÁNY UNOKÁIMMAL SOK IDŐT TÖLTENI. KERESEK EGY HOZZÁM ILLŐ TÁRSAT KINEK MEG TETSZETT A BE MUTATKOZÁSOM.
Párkereső urak

Társkereső urak Herend és környékéről:

Emil
48 éves
Herend

Ha Te is úgy gondolod, hogy az élet szép és élni csodálatos, de hiányzik valaki, akivel lehetne kirándulni, sétálni, moziba, színházba menni, vagy egyszerűen csak egy társra vágysz a hosszú, unalmas, magányos estékhez, akivel össze lehet bújni, akkor lehet, hogy engem keresel!
Ferenc
63 éves
Herend

Hamarosan nyugdíjba menő vasútas vagyok.Kirándulást,zenét,jó filmeket kedvelő,szintén nyugdíjas,magányos, nővel szeretnék megismerkedni.Kedvelem az állatokat, szívesen kertészkedek,ímádok úszni,szeretkezni.
David
32 éves
Herend

Vidám, barna hajú/szemű, sportos alkatú vagyok. Szeretek kirándulni, autót vezetni, kerékpározni, utazni, imádom a nyarat :) Van egy kislányom. Komoly kapcsolatot keresek.
Zsolt
39 éves
Herend

Magamról írjak? Ismerj meg, ha kíváncsi Vagy rám.... Aztán eldöntöd, hogy érdemes volt-e időt szakítani, vagy elpocsékolt maszlag az egész. De ha nem vagy kíváncsi, soha nem tudod meg....
Richárd
24 éves
Herend

Sziasztok! Köszönöm, hogy megnézted a profilom! Fiatal pályakezdő vagyok. Hobbim minden ami egy kicsit is érdekes lehet, de legfőképp az extrém sport. Szeretem az állatokat, sőt védem is őket! Nyitott és pozitív személyiség vagyok, e mellett aranyos, mosolygós, kedves és türelmes. Szeretem a hu...
Attila
48 éves
Herend

Voltam már minden. Most egy bakonyi erdőben élek, ahol az önellátást tanulom. Szeretem a könyveket, de mindennap fizikai munkát is végzek. Nem szorulok senkire, de a barátaimra mindig számíthatok. Megkaptam mindent az élettől, de most ennél többet keresek... Lehet Téged?
Péter
46 éves
Szentgál

Egyedül állo vagyok,szülömmel lakom egy családi házban.Szeretem a kutyákat a macskákat meg minden 4 lábú állatot.Szeretem a munkám,szeretem a csínálni a másodállásomat,ugy mondanám szeretek vezetni.
Zoltán
34 éves
Márkó

Egy jó kedélyű mackós srác vagyok szeretek bulizni pörögni élvezni az életet . Célom a kapcsolat teremtés de nem zárkórom el a kalandoktól sem szívesen ismerkedek másokkal. Párkeresésben elsődlegesen nem a külső ami motivál, számomra fontos h előtérbe kerüljenek a belső értékek. Tulajdonképpen ni...
Roland
41 éves
Városlőd

Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon! Várj reám, ha sárga köd őszi búja nyom! Várj, ha havat hord a szél, várj, ha tűz a nap! Várj, ha nem is jön levél innen néhanap! Várj, ha nem vár senkit ott haza senki már, És ha unszol bárki is, hogy nem kell várni már! Várj reám, s én megjö...
Péter
37 éves
Úrkút

Komoly kapcsolat céljábol regisztráltam. Hátha itt megtalálom. Ha nem gond nem írok regényeket magamról. Egy találka vagy egy beszélgetés ugyis eldönt mindent.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/herend
Nyomtatás dátuma: 2019-07-24 04:14:16