Társkereső Veszprémfajsz

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémfajszon (Veszprém)

Veszprémfajszi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 685 társkereső tag vár rád Veszprémfajsz és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprémfajsz egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprémfajsz és környékéről:

Brigitta
27 éves
Nemesvámos

Tartós kapcsolatra vágyó nő vagyok. Van egy kislányom, akit egyedül nevelek. Akit ez nem zavar az keressen. Szeretek olvasni és kirándulni is.
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!
Ani
58 éves
Veszprém

"Nem a szavaink vagy a gondolataink tesznek azzá,akik vagyunk,hanem a tetteink...vagy azok hiánya." (Jane Austen)
Csilla
36 éves
Veszprém

Zsóka
70 éves
Veszprém

Természetet, zenét, utazást kedvelő, vidám nyugdíjas vagyok. Nem dohányzó, fiatalos társamat, barátomat keresem. Keresem azt a férfit aki a lemenő napfényében mosolyt vesz mielőtt a bolt bezár !
Éva
46 éves
Veszprém

Szia.Szívesen megismernélek.Ha te is úgy gondolod írj.Aztán meglátjuk,hogy lesz-e folytatás.Szívesen válaszolok a kérdésekre...
Gyongyi0819
58 éves
Veszprém

Szeretnék egy normális ,szép kapcsolatot kialakítani lehetőleg a lakhelyem közelében lakó férfival.Minden nap találkozni szeretnék vele,nem érdekel a távkapcsolat.
Kata
38 éves
Veszprém

Sok mindent írhatnék ide, hogy milyen legyél, vagy milyen ne legyél, de nem szeretnék senkit teljesíthetetlen elvárások elé állítani. Nem várok el tőled többet, csak, amit magamtól is elvárnék. Írni bármit lehet, de úgyis a tettek számítanak. Lépj hát a tettek mezejére és írj, ha: - úgy érzed,...
Terka
69 éves
Veszprém

Vidám alaptermészetű vagyok, minek bosszankodni, amikor ugyanannyi energiával örömködni is lehet. Van kis házam, kis kertem, kis kutyám. Gyermekeim külföldön élnek. Közelben lakó szabadidőpartnert keresek.
Noémi
39 éves
Veszprém

Kétbéve vesztettem el a párom, és úgy látom eljött az ideje továbblépni. Csendes nyugodt helyen lakom. Van néhány hobbi állatom, így azért nem vagyok teljesen magányos. Keresem azt a férfit, aki hozzám való lenne. Köszönöm.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprémfajsz és környékéről:

ZsuGabuBus
30 éves
Veszprémfajsz

Szia! Ha egy életvidám , pozitív jó kiállású fiatalembert keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretek motorozni , a sport se áll tőlem messze az extrém sportoktól se ijedek meg :) Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még mindenki túlélte a főztömet :) Komol...
Zoli
30 éves
Nemesvámos

Nem vagyok egy átlagos 25 éves srác. A saját vállalkozásomban dolgozom, előnye magam főnöke vagyok! Vannak rossz tulajdonságaim, rigolyáim, de a rosszak mellett vannak jók is. Jószívű ember vagyok, mindig ott segítek másoknak ahol tudok, ismerősi köröm tudja, rám mindig számíthatnak. (ezzel nem...
Péter
45 éves
Nemesvámos

természet,hegyek,tenger,állatok,duma,poénkodás,komolykodás,am,csillagászat,bringa,vizipipa,búzasör,sárkány,modellek,zene,film,idöjárás,rock,80as évek,kerti sütés,természettudomány,sátor,Mozgássérült vagyok.
Gergely
38 éves
Nemesvámos

Legfőbb életcélom az, hogy szeretnék rettenetesen sok nagyon apró, kékre festett, fületlen, lesütött fejű barnamedve testű de axolotl arcú szobrocskát telepíteni a Holdnak a Földről nem látható oldalára. Mindemellett a humort megvetem, lenézem. Node, komolyra fordítva a szót, elég kemény fába vág...
Balázs
34 éves
Nemesvámos

Sziasztok! komoly kapcsolatot keresek! nemesvámoson lakok,és lakóhelyem 30 km-es távolságából keresek olyan hölgyeket akik megismerkednének velem szintén komoly kapcsolat céljából! minden levélre válaszolok!
Janos59
60 éves
Felsőörs

Kari
50 éves
Szentkirályszabadja

Ismerj meg és megtudod hogy milyen is vagyok valójában! Komoly kapcsolat érdekelne de ha csak ismerkedi beszélgetni szeretne valaki én abban is benne lennék.
Zoli
29 éves
Szentkirályszabadja

Sziasztok 29 éves vagyok és szeretek bulizni és szeretek kirándulni meg ithol takarítani meg mamámnak segítek
Árpád
42 éves
Szentkirályszabadja

Szeretek olvasni,filmet nézni, kutyát sétáltatni, zené t hallgatni. Barátokkal tölteni az időt. Biciklizés is szóba jöhet, kirándulás sem megvetendő. De most már változtatnék, de ehhez kellenél Te is! ;-) Komolyan!
Norbi
32 éves
Szentkirályszabadja

Sziasztok!! Nem tudom mit írjak magamról ezért ha valaki kíváncsi rám az írjon bátran és válaszolok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszpremfajsz
Nyomtatás dátuma: 2020-07-11 22:08:10