Társkereső Veszprémfajsz

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémfajszon (Veszprém)

Veszprémfajszi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 571 társkereső tag vár rád Veszprémfajsz és környékéről!
Rövid ismertető


Veszprémfajsz egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprémfajsz és környékéről:

Brigitta
27 éves
Nemesvámos

Tartós kapcsolatra vágyó nő vagyok. Van egy kislányom, akit egyedül nevelek. Akit ez nem zavar az keressen. Szeretek olvasni és kirándulni is.
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!
Ildikó
49 éves
Veszprém

Válás után építgetem az új életem, de nem jó mindig egyedül, ezért keresek egy értelmes férfit, szabadidő értelmes eltöltésére.
Brigi
42 éves
Veszprém

Őszinte, sokat nevetős, kicsit hangulat ember...optimista, jelen, jövő. Szimpátia esetén beszéljünk, a személyes találkozáskor minden kiderül.
Viki
38 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, lelkes kézilabda szurkoló és ejtőernyős ... :-)
Zsuzsanna
45 éves
Veszprém

Veszprémben élek és dolgozom, két fiúgyermekem velem él. Normális értékrend szerinti,őszinte, elfogadó kapcsolatot keresek. Ha nem dohányzol és hasonlót szeretnél, mint én, kérlek írj...
Ildikó
58 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Éva
62 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Ilona
57 éves
Veszprém

Őszinte, néha kicsit szókimondó,határozott, kicsit romantikus, érzékeny embernek tartom magam. Szeretek kirándulni, utazni, moziba, színházba járni, szeretem a jó társaságot. Fontos számomra a családom. 56-61 évig keresem társamat barátság céljából, aztán, majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jóval...


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprémfajsz és környékéről:

ZsuGabuBus
29 éves
Veszprémfajsz

Szia! Ha egy életvidám , pozitív jó kiállású fiatalembert keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretek motorozni , a sport se áll tőlem messze az extrém sportoktól se ijedek meg :) Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még mindenki túlélte a főztömet :) Komol...
Péter
44 éves
Nemesvámos

természet,hegyek,tenger,állatok,duma,poénkodás,komolykodás,am,csillagászat,bringa,vizipipa,búzasör,sárkány,modellek,zene,film,idöjárás,rock,80as évek,kerti sütés,természettudomány,sátor,
Balázs
33 éves
Nemesvámos

Sziasztok! komoly kapcsolatot keresek! nemesvámoson lakok,és lakóhelyem 30 km-es távolságából keresek olyan hölgyeket akik megismerkednének velem szintén komoly kapcsolat céljából! minden levélre válaszolok!
Dániel
33 éves
Nemesvámos

Ha a lány bámulatos nem.lessz egyszerű. Ha egyszerű akkor ne.lessz bámulatos. Ha megéri nem adom majd fel. Ha feladom nem érdemlem.meg. az igazság az hogy mindeggyik bántani fog,de meg kell találnom az az 1 et akitől érdemes elszenvedni.
Zoli
29 éves
Nemesvámos

Nem vagyok egy átlagos 25 éves srác. A saját vállalkozásomban dolgozom, előnye magam főnöke vagyok! Vannak rossz tulajdonságaim, rigolyáim, de a rosszak mellett vannak jók is. Jószívű ember vagyok, mindig ott segítek másoknak ahol tudok, ismerősi köröm tudja, rám mindig számíthatnak. (ezzel nem...
Gergely
37 éves
Nemesvámos

Legfőbb életcélom az, hogy szeretnék rettenetesen sok nagyon apró, kékre festett, fületlen, lesütött fejű barnamedve testű de axolotl arcú szobrocskát telepíteni a Holdnak a Földről nem látható oldalára. Mindemellett a humort megvetem, lenézem. Node, komolyra fordítva a szót, elég kemény fába vág...
Tom
35 éves
Nemesvámos

Kedves,becsületes,embernek tartom magam és hasonló tulajdonságú útitársat keresek az élet nagy játékához
Janos59
59 éves
Felsőörs

Kari
49 éves
Szentkirályszabadja

Írhatnék ide bármit,dicsérhetném magam de nem fogom!Mert nem vagyok az a típus aki agyondicséri magát csak hogy jó benyomást keltsen valakiben is. Ismerj meg és döntsed el te hogy milyen vagyok!
Árpád
42 éves
Szentkirályszabadja

Szeretek olvasni,filmet nézni, kutyát sétáltatni, zené t hallgatni. Barátokkal tölteni az időt. Biciklizés is szóba jöhet, kirándulás sem megvetendő. De most már változtatnék, de ehhez kellenél Te is! ;-) Komolyan!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/veszpremfajsz
Nyomtatás dátuma: 2019-09-22 20:17:02