Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 423 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Betty
50 éves
Békéscsaba

Kizárólag környékbeli és magas férfit keresek. Normális kinézet, ápoltság, intelligencia, humor feltétel :-) Különleges elvárás nincs. Bár, úgy látszik ez is túl sok...
Emma
32 éves
Békéscsaba

Egyedül élek. Szeretem élvezni az életet. Vidám, jókedvű nő vagyok, és imádom a változatosságot, legyen az az élet bármely területén. Független, korban hozzám illő partnert keresek itt.
Hajnalka
57 éves
Békéscsaba

Valami frappáns, lendületes bemutatkozást kellene írnom, megpróbálom... Most kellene azt írnom, hogy mennyi eszméletlen jó tulajdonságom van, de ezt elolvashatod az adatlapomon, max egy kis kiegészítés: 3 nyelven beszélek, van egy fél főiskolám
Diána
33 éves
Békéscsaba

Kedves,megbízható, romantikus. ,,A boldogság csak akkor talál meg minket,ha nem szabunk neki feltételeket".
Mariann
57 éves
Békéscsaba

Testnevelő tanár vagyok. Van egy kutyám .Egyedül élek. Társat keresek. Majd többet ha úgy gondolod felveszed a kapcsolatot velem. :-)
Mariann
32 éves
Békéscsaba

Ki nőttem már a tündérmesékből.. Ugyan mit veszíthetek.. Igyekszem mindenkinek válaszolni.. Ismerj meg..
Magdi
56 éves
Békéscsaba

Életvidám, fiatalos, jókedvű nő vagyok. Keresztény értékrend szerint élem a mindennapjaimat, baptista gyülekezetbe járok. Dolgozom, jó egzisztenciával rendelkezem. Szeretek színházba, komoly zenei koncertekre, előadásokra járni, kirándulni, családommal együtt lenni! Szeretném ha a leendő...
Anikó
38 éves
Békéscsaba

Saját butikom van, így mindig sok a munkám, de esténként jó lenne valakihez odabújni. Ha nyitott vagy, és megismerkednél velem, akkor ne habozz tovább.
Márta
70 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Vivien
40 éves
Békéscsaba

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, és korban is illünk egymáshoz, akkor ne habozz, hanem ismerkedjünk meg egymással. Várom az üzeneted.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

M41v43
34 éves
Békéscsaba

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Róbert
61 éves
Békéscsaba

Az életet ajándékba kaptuk, élni kell. Olyan társat keresek, aki megengedi, hogy szeressék. "Ne álmodd az életed, éld az álmaidat". Bátorság és őszinteség...
András
62 éves
Békéscsaba

Pál
39 éves
Békéscsaba

Szeretek főzni és persze megenni azt:) szeretek kirándulni, olvasni, szeretem a Balatont. Szeretem a mozgalmas életet, vidámságot, de a nyugalmat is. Jó lenne találkozni egy kedves lánnyal, egy igazi társsal
Barnabás
28 éves
Békéscsaba

Inteligens, Humoros, Vidám vagyok, bár válaszok nélkül nehéz beszélgetni. Egy országos közlekedési cégnél dolgozom.
Ádám
32 éves
Békéscsaba

KÁLMÁN
37 éves
Békéscsaba

HELLO MAGAMRÓL ANYIT HOGY SZERETEM A NÁLAM IDÖSEBB NÖKET.ÉS SZERETNÉK EGY IGAZI NÖRE BUKANI AKINEK NEM GOND
János
42 éves
Békéscsaba

Sziasztok :) Vidám optimista embernek tartom magam. Írhatnám, hogy komoly kapcsolatot keresek meg hasonlók, de nem :) Hiszen sosem lehet tudni, mi történik két ember között. Lehet egy barátság alakul ki, vagy egyszerűen csak jókat beszélgetünk. Tehát nem zárkozom el senki elől, és nem egy nemlét...
Lajos
59 éves
Békéscsaba

Vidám természetű ember vagyok. Szeretem a természetet. Sokat sétálok. Kerteszkedessel, gyümölcs termesztessel hobbi szeruen foglalkozok. Hasonló természetű hölgyet keresek.
Lajos56
59 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2020-05-25 17:23:24