Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 434 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Teri
49 éves
Békéscsaba

Szia! Alacsony termetű, nem elhízott, egyedülálló nőként regisztráltam az oldalra. Nem vagyok társaságszerető, szívesebben töltöm az időmet néhány ember között, vagy kettesben. Halk szavú, kedves, megbízható embernek tartom magam, szeretem a szép ruhákat és az ápolt megjelenést. Van tető a...
Maria
65 éves
Békéscsaba

Romantikus vidám természetü pozitiv gondolkodásu.Fuüggetlen egyedül állo hölgy.Hozáhasonlo férfit keres.
Orsi
49 éves
Békéscsaba

A külső megfog, a belső megtart. Kedvesség, szeretet, türelem, ez az erősségem és ha neked is szükséged van rá, írj nekem!
Diana
33 éves
Békéscsaba

Kedves,megbízható, romantikus. ,,A boldogság csak akkor talál meg minket,ha nem szabunk neki feltételeket".
Icu
53 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Icu vagyok, egy Önmagamra igényes, ápolt, önálló egzisztenciával rendelkező nő. Ha megtalálnám a párom, sok szeretetet, törődést, kedvességet és gondoskodást tudnék neki nyújtani. Szeretek nevetni, táncolni, élvezni az élet minden örömét. Az aktív és passzív kikapcsolódást egyaránt...
Ágnes
56 éves
Békéscsaba

Egyszerű nő vagyok ,normális kapcsolatra vágyom.Család centrikus.Szeretek sütni-főzni.Barátaimmal programokat csinálni.
Eszter
22 éves
Békéscsaba

Sokan képtelenek kimondani azt, hogy "szeretlek". És tényleg, van valami misztikus, varázsos ereje ennek a szónak. Elég hallani ezt az egyetlen, őszintén kimondott szót, máris biztonság, melegség és jóindulat tölt el, valami olyan, amit soha máskor nem érzel... szeretnéd érezni?
Zsuzsa
58 éves
Békéscsaba

Keresek valakit aki hasonló mint én.Ez mit jelent? Vidám vagyok de ugyan akkor az életet komolyan veszem.Szeretem a természetet a romantikát és mindent ami az életbe boldoggá tesz.Az a baj,hogy a férfiak nem mernek ismerkedni!!
Mara
45 éves
Békéscsaba

Évtizedek óta tanulom magam, de még keresem, hogy melyik az az 1000 karakter, ami frankón leírja, ki vagyok én. Reménytelen, hogy beleférjek ebbe a szövegdobozba.😉 Nem keresek. Inkább remélem, hogy találok. Vagy rám talál.
Viktória
51 éves
Békéscsaba

Egyedül nevelem a két gyermekem, évek óta egyedül töltöm mindennapjaim. Ehhez keresek magamnak olyan társat, aki a segítségem lenne, és közben együtt tudnánk örülni az élet apró dolgainak.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

László
33 éves
Békéscsaba

Általában sokat dolgozom, kevés a szabadidőm, ezért úgy gondoltam, kipróbálom a társkeresés online formáját is.
Miklós
41 éves
Békéscsaba

Én egy mindig vidám, optimista srác vagyok, akit szinte minden érdekel. Szeretek új dolgokat kipróbálni! Lételemem az állandó vidámság, nevetés, a sok mozgás! Szeretek sportolni, utazni, túrázni, rengeteg hobbim van és nem félek újakat kipróbálni! :D Nagyon romantikus és hűséges alkat vagyok, ugy...
András
62 éves
Békéscsaba

János
67 éves
Békéscsaba

Vidám természetű, utazást és természetet kedvelő hölgytársam keresem.(Mottóm) (Aki nem táncol velem az esőben az nem lesz mellettem a viharban sem.Aki pedig a viharban nincs mellettem, arra nekem nincs szükségem a napsütésben)
Tibike
31 éves
Békéscsaba

31-éves vagyok, kissé félénk szingli fiú! Anyukámmal élek, de ez ne zavarjon meg senkit sem! Imádok számitógépezni, és a felnőttfilmeket sem vetem meg! Életemben egyszer volt csak barátnőm, öt én dobtam el magamtól mert azt gondoltam alkalmatlan vagyok rá! Ha szeretnél megismerni egy kissé félénk...
Pál
53 éves
Békéscsaba

Őszinte önmagát adó.érzelmes férfi vagyok,sajnos szókimonó is.Bizom benne, hogy az ember mindig társra tud találni.
János
54 éves
Békéscsaba

Kedves párjelölt! Köszönöm, hogy megtekinted az oldalam, ám azt gondolom, hogy igazából ismerkedni élőben sokkal szerencsésebb, mint sokáig elbújni az on-line világban. Amennyiben felkeltem az érdeklődésed, kérlek írj bátran, nem fogok visszaélni vele. Tibeti szerzetesek szerint: Nincs jó, ninc...
Imre
41 éves
Békéscsaba

Életvidám ember vagyok. Egy kis szeretre és törődésre vágyom. Olyan embertársam keresem aki öszintén tud szeretni.
Tamás
32 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Ricsi
29 éves
Békéscsaba

Hello kíváncsi nőstény teremtés! Ricsi vagyok 28 éves. Egyszerű átlagos srác aki kíváncsiságból regisztrált ide. Ha szeretnéd tudni milyen vagyok írj nyugodtan. Kedvencnek jelölés esetén írok szóval ha lehet tisztelj meg a válasszal 😉


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2020-08-09 23:14:23