Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 310 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Rózsafűzér
52 éves
Békéscsaba

Ne a külső szépséget keresd bennem, csak belső értékeim vannak! Mégis keresem a párom... "Ha szeretsz az semmi, Ha szeretnek az már valami Ha szeretsz és szeretnek, az a minden!"
Éva
55 éves
Békéscsaba

Hagyományos, komoly kapcsolatot keresek, életem még hátralévő részét nem szeretném magányban eltölteni.
Anna
52 éves
Békéscsaba

Egyszerű nő vagyok. Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves , valakinek mogorva. Olykor csendes, máskor mindenkit túlkiabálok. Általában nyitott vagyok, de néha bezárkózom. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit neked, mégis ugyanaz...
Icu
52 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Icu vagyok, egy Önmagamra igényes, ápolt, önálló egzisztenciával rendelkező nő. Ha megtalálnám a párom, sok szeretetet, törődést, kedvességet és gondoskodást tudnék neki nyújtani. Szeretek nevetni, táncolni, élvezni az élet minden örömét. Az aktív és passzív kikapcsolódást egyaránt...
Gizella
67 éves
Békéscsaba

Nem jó egyedül! Keresem azt az egyedülálló férfit,akivel kölcsönösen jól érezhetjük magunkat.Szeretem a családomat,unokáimat,szívesen főzők változatos, finom ételeket.Szeretem a szabadidőmet aktívan eltölteni,pl. kirándulás,egy-egy színházlátogatás, valamint fürdőzés.Ha hasonlóan...
Ildikó
51 éves
Békéscsaba

Mindenki azt ír magàról amit akar.Vagy igaz,vagy nem.Ne hazudj mert kiderül!Komoly kapcsolatot keresek.Kalandorok kíméljenek!
Erzsébet
71 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,rendes inteligens, káros szenvedélyektöl mentes úr személyében.Kalandorok kiméljenek .Házias,barátságos nyitott ,természetet, állotokat szeretö,inteligens hölgy vagyok .
Erzsébet
51 éves
Békéscsaba

A sport napi szinten jelen van az életemben. A szabadidőm túlnyomó részét is ez teszi ki. A természet szeretete lételemem. Sportos /futás, bringa, hegymászás, túrázás, kajak-kenu/ társat keresek közös programokhoz. Őszinte, megbízható, rugalmas gondolkodású kedves férfi személyében.
Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Judit
54 éves
Békéscsaba

Ápolt igényes fiatalos nő vagyok!Olyan férfit keresek, aki mellett nőnek érezhetem magam! Fiatalok, kapcsolatban élők, édesanyjukkal élő férfiak kíméljenek!!Magas vékony férfik az ideáljaim.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

János
49 éves
Békéscsaba

Szeretnék egy olyan nőt találni aki hisz még abban hogy boldog lesz és hogy megtalálja a párját ,az élet tul rövid ahhoz hogy egyedül eltöljük az időt mert igazán csak együtt lehetünk boldogok.
Norbert
43 éves
Békéscsaba

Szia :-) Nyitott és kíváncsi ember vagyok aki szereti a vidámságot és a blues zenét (is), bírom a szinházat a jó ételeket, sétával eltöltött kirándulásokat, a ház körüli teendőket, keriparty-t és még sok mindent. Tartós kapcsolat céljából keresem életem párját akivel közösen alakíthatom a jövőt...
Zoli
32 éves
Békéscsaba

32 éves srác vagyok szeretnék ismeretségeket kötni és akár egy tartós kapcsolat is kialakulhat , én őszinte embernek mondom magam. Olyan társat keresek aki eltudja fogadni hogy nem lehet családom
Ferko26
33 éves
Békéscsaba

tartos kapcsolatot keresek,ha meg akarsz ismerni írj!én egy átlagos férfi vagyok,szeretek horgászni meg a haverokkal lenni!
Patrik
25 éves
Békéscsaba

Kedves ember vagyok aki akar írni nyugodtan írjon rám,szeretnék megismerni embereket.Röviden ennyit magamról.
Péter
36 éves
Békéscsaba

Jókedvű, humort kedvelő ember vagyok. Imádok a természetben túrázni, sétálni. A kislányom nevelése a szenvedéjem. Szeretem a munkám néha túlzottan is, mellette sportolok heti rendszerességgel. Hosszú ideje nincs párkapcsolatom. Azért jelentkeztem ide hátha itt rátalálok a nagy Ő-re.
Tamás
31 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Tamás
27 éves
Békéscsaba

Nem hiszem hogy egy rövidke bemutatkozáson múlik a dolog, inkább a kölcsönös kommunikációra voksolok! 😉
Gylfi
40 éves
Békéscsaba

Keresem azt az okos, kedves, helyes lányt, akivel ha az ismerkedésünk hónapjai úgy alakulnak, akár életre szóló szövetséget is köthetünk.
Lajos56
58 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 04:05:44