Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 330 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Ildikó
50 éves
Békéscsaba

Sziasztok.Szerethető vagyok s èn is szeretni szeretnèk.Ha komolyan gondolod a pàrkapcsolatot kèrlek keress.Bèkèscsaba ,Bèkèscsaba környèki kapcsolatot keresek.Szeretem a harmóniàt,a bèkessèget.Hiszem hogy egy komoly kapcsolatnak komoly...
Ildikó
51 éves
Békéscsaba

Mindenki azt ír magàról amit akar.Vagy igaz,vagy nem.Ne hazudj mert kiderül!Komoly kapcsolatot keresek.Kalandorok kíméljenek!
Szilvi
46 éves
Békéscsaba

Vidám,pörgős életet élő nő vagyok,aki nyitott a világ dolgaira. Kevés szabadidőmet a barátaimmal szeretem tölteni.Hobbim a lakberendezés és a virágkötészet,utóbbi a munkám is egyben. Szeretnék egy őszinte,megértő társra lelni,komoly kapcsolat reményében.(Kalandorok lehetőleg kíméljenek).
Éva
55 éves
Békéscsaba

Hagyományos, komoly kapcsolatot keresek, életem még hátralévő részét nem szeretném magányban eltölteni.
Icu
61 éves
Békéscsaba

61 éves, független hölgy vagyok. Nyugdíjasként részmunkaidőben dolgozok. Egy felnőtt gyermekem van, aki más városban önálló életet él. Lelkes amatőrként szeretek túrázni,kerékpározni és kirándulni.
Mária
64 éves
Békéscsaba

Ismerkedni szeretnék. Egyenlőre nem párkapcsolatot keresek, /de bármi kialakulhat/.Levelezőtársat, barátot, akivel megoszthatom magányomat. Kertes házamban egyedül élek. Már nem hobbi szinten írással foglalkozom, kortárs költő - író vagyok, de minden téma érdekel, bármiről szívesen levelezek. Ha...
Mária
42 éves
Békéscsaba

Nem szeretnék Magamról írni, inkább azt próbálom megfogalmazni, hogy mit nyújthatok Neked... Ha kölcsönös a szimpátia, Melletted jó Királynő leszek, aki nem csupán minden szeretetnyelvével odaadóan szeret, de minden támogatást is megad, hogy megéld férfiasságod.
Mária
72 éves
Békéscsaba

10 éve egyedül élek szeretnék egy társat vagy legalább egy barátot,akivel örömömet,bánatomat megoszthatnám!Szeretek főzni,sütni,kirándulni,kertészkedni.Nagyon fiatalos beálítottságú vagyok!
margit
62 éves
Békéscsaba

Talpraesett,nyitott kedves optimista. Személyiségemet jellemzi a spontanuitás,határozottság. Szeretem ha párom udvarol és kifejezi ézzéseit. Szivesen barátkozom,komoly gondolkozásu emberekkel.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Richárd
33 éves
Békéscsaba

Ha felkeltettem érdeklődésed írj bátran. Megpróbálok minél hamarabb válaszolni. Szeretem a pörgős,de biztonságos életet. Szeretek a szabadban lenni,mert az megnyugtat. Egyenlőre csak ismerkednék aztán meglátjuk mi sül ki belőle persze az érzésekkel nem szeretek játszani. ☺&#650...
István
52 éves
Békéscsaba

Sokat nem tudok irni! Szeretek mindent ami jobb kedvre derit még akkor is ha szomorúnak kellene lenni! Szeretek főzni de sajnos az időm nem mindig engedi! Ha valaki megakar ismerni a többit akkor mondom el! Remélem csak találok valakit akinek felkeltem az érdeklődését! Nem vagyok vip tag tehát ...
Tamás
31 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Zoltán
29 éves
Békéscsaba

30éves külföldön elő srác vagyok,ismerkedés céljából regisztráltam.ha szimpatikusnak találsz privátba folytassuk.
János
42 éves
Békéscsaba

Sziasztok :) Vidám optimista embernek tartom magam. Írhatnám, hogy komoly kapcsolatot keresek meg hasonlók, de nem :) Hiszen sosem lehet tudni, mi történik két ember között. Lehet egy barátság alakul ki, vagy egyszerűen csak jókat beszélgetünk. Tehát nem zárkozom el senki elől, és nem egy nemlét...
Peti
27 éves
Békéscsaba

Szeretek beszélgetni és új embereket megismerni. Gépészmérnökként végeztem Gödöllőn. Leginkább Békéscsaba és Szeged környéken járok sokat.
Roland
37 éves
Békéscsaba

Jókedvű,vidám,társasági embernek tartanak,Szeretnék egy tartós kapcsolatot,elég sokat csalódtam már...
István
54 éves
Békéscsaba

hobbi : motor,számítógép ,történelem , szépirodalom párosan szebb az élet nyugodt ,derüs ,laza életet szeretnék u.i nincs "vip"-em ,nem láthatom ki kedvencnek jelölt és aki megtekintett csak irásra tudok válaszolni
Lajos56
58 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
Pál
56 éves
Békéscsaba

Keresem a párom remélem mihamarabb megtalálom. Békéscsabán élek s dolgozom, feltétlenűl békés megyei nők írjanak.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 03:19:23