Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 512 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Edit
51 éves
Békéscsaba

Diplomás, vékony, sportos, kreatív, fiatalos. ..KOMOLY kapcsolatot keresek, hosszútávra! Esztétikus, intelligens, sportos , kedves , figyelmes társamat keresem. Szeretek sportolni,túrázni, akár motorozni, vagy kajakozni, kenuzni is. Aktív életet élek, nem fáj semmim. Nem szeretek lustálkodni....
Tündi
44 éves
Békéscsaba

2 gyermekes csakádszeretö anyuka vagyok.Megértö kompetens.Ha tisztességes a társam és,megbizhatok benne apszolut bizalmsm van benne...
ILDI
52 éves
Békéscsaba

Minden napot fejezz be úgy, hogy te mindent megtettél. Tanulj belőle, de zárd is le. Holnap új nap kezdődik.
Márta
71 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen. Írj ha gondolod.
Kati
71 éves
Békéscsaba

Dinamizmust viszek az életedbe. Az vagyok akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról. Az vagyok aki mindíg figyel Rád. Az vagyok aki mélyen tiszta szivvel önzetlenül Önmagadért fog szeretni.
Etelka
43 éves
Békéscsaba

Keresem társam, aki humoros, intelligens, szeret kirándulni, nem dohányzik, megfelelő anyagi hátterrel rendelkezik, elfogad engem és 3 gyermekemet.
Ibolya
65 éves
Békéscsaba

Keresem párom: 56-62 éves kedves, megbízható, értelmes Férfi személyében. Várom a bemutatkozó leveleket.
Böbe
61 éves
Békéscsaba

Temperamentumos, vidám, két lábbal a földön járó, egészséges, fiatalos nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentesen élem az életem. Mindennapjaim velejárója a sport. Imádom a zenét, "mindenevő" vagyok. Még aktívan dolgozom.
Erzsébet
51 éves
Békéscsaba

Kedves, intelligens, őszinte, szeretni tudó, nőies nő vagyok. Szeretem a humort, kedvelem a vidám, kedves, nyitott emberek társaságát. Szeretek túrázni, kirándulni, bicajozni, új helyeket, tájakat felfedezni, megismerni. Szeretem ha rendezettek a dolgaim. Törekszem a harmónia megteremtésére az...
Maria
66 éves
Békéscsaba

Romantikus vidám természetü pozitiv gondolkodásu.Fuüggetlen egyedül állo hölgy.Hozáhasonlo férfit keres.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Tibor
38 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Tibor vagyok 37 éves Békéscsabán lakóm , ismerkedni jöttem, remélem megtalálom a megfelelő partneremet.
Csaba
60 éves
Békéscsaba

Keresem a társam. Romantikusnak tartom magam. Szeretem a vízpartot, a magyar értékeket.Szeretetnyelvem az érintés. Fontos számomra a szexualitás. Érdeklődöm, az emberiség múltjának megismerése iránt. Nyitott vagyok más kultúrák megismerésére. Azt jónak tartom, ha valakiben van igény az önismeret...
Pali
46 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Szeretnék megismerni egy lányt/hölgyet. Akivel kellemesen eltölthetném szabadidőmet. Séta, beszélgetés, stb. Magamról 182/83 sportos testalkatú vagyok. Szeretek szabadidőmben sportolni. Ha működik a dolog akkor több is lehet.... Ismerj meg! Ha szimpatikus vagyok, akkor valamif...
Anti
35 éves
Békéscsaba

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Zoltán
45 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek. Békéscsabán élek. Van egy lányom aki nem velem él. Fénykép nélkül ne is keress
Lali
64 éves
Békéscsaba

Vidám,humort és intelligenciát sokra tartó,természet(főleg hegyeket!)kedvelő,..leginkább "mackós" fazon vagyok! :)
András
46 éves
Békéscsaba

Sziasztok! Életvidám,pozitív beállítottságú,vidám embernek tartom magam.Megbízhatóság,tisztelet,őszinteség ami a lényeg,meg persze egy fotó az adatlapodon.
István
60 éves
Békéscsaba

Társamat keresem egy belevaló, vidám, kedves hölgy személyében. Nem baj ha kicsit duci vagy, nem csak ez a lényeg nálam.
Imre
71 éves
Békéscsaba

Rövid haj,kissé felcsuszott homlok. Sport már csak napi séta. TV-ben foci, angol,német,spanyol, kézilabda,sznúker stb.olvasás, könyvtár. rejtvény.
Attila
35 éves
Békéscsaba

Sziasztok. Ismerkedni, barátkozni, szeretnék kedves, megbízható hölgyekkel. Én is kedves, megértő, türelmes vagyok, bárki bármikor írhat nekem. Szeretek úszni,sétálni vagy csak ücsörögni... puszi


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 13:03:52