Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 299 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!
Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Mariann
39 éves
Békéscsaba

Optimista Nő keres humoros Férfit! Kedves, de néha cinikus.... Empatikus, bár időnként szemtelen... Szeretem érezni, hogy élek! Az ételek ízét, és a szerelem édes kínjait.... Társasági ember vagyok! Ebben a mai, bizonytalan világban az egyértelműt keresem! ....és egy nagybeteg...
Aniko
55 éves
Békéscsaba

Egyedűl élek gyerekem nincs szabadidőmben természetben vagyok kint kertészkedek olvasok kerékpározok
Izabella
30 éves
Békéscsaba

Sziasztok:-) Én egy 26 éves koromhoz képest komoly gondolkodásu nő vagyok.Egy komoly kapcsolatot szertnék egy komoly emberrel aki élettapasztalt és nálam idősebb.Aki szertne megismerni de nem csak azért mert...azokbol van...
Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Anna
48 éves
Békéscsaba

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt...
Erzsébet
71 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,rendes inteligens, káros szenvedélyektöl mentes úr személyében.Kalandorok kiméljenek .Házias,barátságos nyitott ,természetet, állotokat szeretö,inteligens hölgy vagyok .
Judit
53 éves
Békéscsaba

Ápolt igényes fiatalos nő vagyok!Olyan férfit keresek, aki mellett nőnek érezhetem magam! Fiatalok, kapcsolatban élők, édesanyjukkal élő férfiak kíméljenek!!Magas vékony férfik az ideáljaim.
Icu
61 éves
Békéscsaba

60 éves, független hölgy vagyok. Nyugdíjasként részmunkaidőben dolgozok. Egy felnőtt gyermekem van, aki más városban önálló életet él. Lelkes amatőrként szeretek túrázni,kerékpározni és kirándulni.
Liza27
37 éves
Békéscsaba

Mónika
46 éves
Békéscsaba

Párom keresem szabadidő hasznos eltöltésére. Alkalmi ügyekbe nem szeretnék bonyolódni azonban. Egy olyan állandó partnert szeretnék, akivel szombatonként kikapcsolódhatnék (fürdő, szauna, sakk, filmek, kirándulás, masszázs). Esélyes vagy, ha értelmes, pozitív személyiségű, jó humorú,...


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Lajos
58 éves
Békéscsaba

Vidám természetű ember vagyok. Szeretem a természetet. Sokat sétálok. Kerteszkedessel, gyümölcs termesztessel hobbi szeruen foglalkozok. Hasonló természetű hölgyet keresek.
Lajos56
58 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
laller
39 éves
Békéscsaba

"természetesen rengeteg hibám van ha benned kevés a szeretet"
Zoltán
26 éves
Békéscsaba

Aranyos, kedves, humoros, empatikus srác vagyok. Olyan lányt keresek aki még hisz a régi értékekben.
György
22 éves
Békéscsaba

Nem nagyon tudom, mit is írhatnék. Egy elég bőbeszédű srác vagyok, de mégsem olyan egyszerű magamról írnom. Ettől független egy nyugodt, türelmes, megértő, tisztelet tudó, nem munka kerül, és minden újdonságra nyitott személyiség vagyok aki képes törődni, és szeretni. Elég széles körben informált...
János
65 éves
Békéscsaba

Vidám természetű, utazást és természetet kedvelő hölgytársam keresem.(Mottóm) (Aki nem táncol velem az esőben az nem lesz mellettem a viharban sem.Aki pedig a viharban nincs mellettem, arra nekem nincs szükségem a napsütésben)
M41v43
33 éves
Békéscsaba

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
njohn
66 éves
Békéscsaba

Egészséges életmód szerint rendezett körülmények között élem életem- reform táplálkozás, rendszeres nem versenyszerű sportolással.
Takker3
35 éves
Békéscsaba

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan" Lehetőségeink korlátlanok!
Palika
31 éves
Békéscsaba

Szia! Páromat keresem hölgy személyében eddig még nem találtam rá, de hátha itt sikerülni fog. 😉


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 16:19:55