Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13243 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Beáta
62 éves
Budapest

Szervusztok! Üdvözöllek benneteket! Köszönöm,,ha megtiszteltek azzal,hogy elolvassátok megnyilatkozásomat!Későbbi társamat vagy barátomat keresem aki tudna tisztelni és szeretni egy 62 éves fiatalos bizalmon,őszinteségen alapuló kapcsolatban egy kedves és szorgalmasnak,helyesnek mondott kis...
Erzsébet
64 éves
Budapest

Egy ideje egyedül élek, romantikus,házias nem dohányzó, molett nő vagyok,akire bármikor számíthatsz ha kell,hűséges gondoskodó és figyelmes.Komoly kapcsolatot keresek, nem csak vidékiek levelét várom!Elköltöztem vidékre,Heves megyébe.
Magdaléna
67 éves
Budapest

EGY NŐT IMÁDNI KELL,VAGY ELHAGYNI! KÖZÉPÚT NINCS! Víg kedélyű, finom lelkű, segítőkész vagyok. Szeretem a rendet körülöttem az élet minden területén. Gyűlölöm a hazugságot,a problémák megbeszélésére törekszem. Rendezett körülmények között, egyedül élő férfival szeretnék megismerkedni!
Marcsi
47 éves
Budapest

Optimista, nyitott, normális értékrenddel rendelkező, nőies nő vagyok. Ami még fontos számomra: beszélgetés, mozgás, tartalmas együttlét, egészséges lelkület... :-)
Ágnes
53 éves
Budapest

Kedves Ismeretlen))) Ezúton keresem partneremet hosszútávra,,de EZ egy későbbi történet,, Vidám, céltudatos ,szeretetet adni-kapni tudó,szabadidővel megfelelően rendelkező partner vagyok,,, Akit keresek;érzelmekkel teli,nem kérgeslelkű,szeretetet befogadni vágyó partnert,,,Akivel jó együtt...
Judyt
34 éves
Budapest

Kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy elolvastad az adatlapomat, egyetemet végeztem, komoly, tartalmas kapcsolatra vágyom..Komoly gondolkodású, hasonló végzettségű és érdeklődésű embert keresek, szívesen wellnessezek, utazgatok, járok színházba, koncertre, ha te is ilyet szeretnél, írj!! A...
Kata
57 éves
Budapest

Társat keresek, rossz egyedül. Szeretem a városi sétákat, néha elmegyek moziba, színházba, olvasok,puzzlézom, számítógépezem, mert nem tv-zem.
Simike1
55 éves
Budapest

Életvidám, kedves, őszinte nő vagyok. Tartós kapcsolatot keresek őszinte, vidám, kedves, férfias-férfi személyében . Szeretném melletted nőnek érezni magam. Kalandorok kiméljenek. Szeretek bográcsolni, grillezni, kertészkedni Nyári este a hintaágyban pihenni, beszélgetni.
Kata
65 éves
Budapest

ESZTERGOM-KERTVÁROSBAN élek alig 4 éve.Nyugdíjasként rengeteg szabadidővel,biztos egzisztenciával keresem társamat,partneremet.Szeretnék utazgatni,de egyedül nem jó.Egy megbízható társra vágyok,aki az életem minden területén partnerem lenne.
Karolina
26 éves
Budapest

Sajnos nem a kommunikációs képességeimről vagyok híres, nem is szeretem ha ilyen bemutatkozós leírást kell írnom magamról. Kíváncsi vagyok, ezért most írok ide 100 karaktert, hogy megtalálhassam a párom 🙄😘


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Gáspár
49 éves
Budapest

Hibátlanok nem vagyunk, a jó kapcsolathoz elengedhetetlen a kompromisszumkészség. Társkeresésben inkább a személyes beszélgetéseknek vagyok a híve, de a levelezéstől sem zárkózóm el. Várom annak a leendő társamnak a megkeresését, aki ezekről a dolgokról hasonlóan vélekedik.
Ede
47 éves
Budapest

Kedves Lányok! Megházasodnék, mert még nem volt részem benne. Már évek óta nincs kapcsolatom, úgyhogy lelkem szépen megtisztult. Dolgozom, mint kereskedő, természetem nem pereskedő, hiszek a közösségben, ha már eléggé kiveszekedték a felek magukat, akkor meg az egyezségben. Őrizgetem az id...
Bálint
42 éves
Budapest

ki tudja... talán... de ha mégis, akkor meg remek kíváncsiság. mert ha nem lottózunk, akkor biztos, hogy nem nyerünk
József
57 éves
Budapest

„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben mebízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”
Zsolti
34 éves
Budapest

Nincs más csak, hogy életünk küzdelmeiben társakra leljünk! Akiknek segíthetünk, akiknek szeretetet adhatunk. Csak 7 levél áll rendelkezésre, de nézd: max egy barátságot nyerhetünk, bátran keress meg, h. elérjelek! Ha levelet írtam számodra tudd; valóban várom a reakciót; érdekel(!) ki re...
Attila
33 éves
Budapest

Ez az a hely ahova muszáj írni pedig az adatlap tartalmazza a szükséges infókat, amit pedig nem azt majd privátban
Gábor (sportosan 40 felett is)
45 éves
Budapest

Szeretek sportolni.Futas,uszas,kerekpar,sport-sport minden mennyisegben.A mottom.FUSS FORREST FUSS,utalva a kitartasra,es a sport szeretetre.
Botond
40 éves
Budapest

Egyszer mindenki felnő. “Mindannyian saját, eredeti gondolkodásmóddal születünk, gyakran mégis utánzóként halunk meg.” (Erich von Däniken)
"Nick"
59 éves
Budapest

Tartós távollét után ismét itt vagyok. Hiszem, a mai rohanós világban ez is egy ismerkedési forma. Szeretnék már tartósan lehorgonyozni valaki mellett, a klasszikus férfi-női szerepeket tisztelve, egymást megbecsülve. Mottómat García Marqueznek tulajdonítják és mennyire igaznak tartom: ".....
Árpi
39 éves
Budapest

Kihaló félben vagyok... Azt hiszem érdemes megismerni belőlem az utolsó példányt! Sok mindent kipróbáltam már az életben a kosárfonástól kezdve a sziklamászásig. Írtam regényt, rajzoltam mesekönyvet, kiválóan tudok kézen állni és a csigákat is arrébb teszem az útból :) Szabadúszó mérnök, masszőr...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2019-10-14 09:52:44