Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 15286 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

balogh0922
60 éves
Budapest

Természetkedvelő, vízimádó, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot szerető nő vagyok. Szívesen megosztanám szabadidőmet hasonló beállítottságú, zenét és utazást kedvelő, az élet egyszerű szépségeit értékelni tudó férfival. Próbáljuk meg!
Briana
52 éves
Budapest

Elváltam, két felnőtt fiam van, és egy "igazi" férfit keresek:-) "Csak a szerelem, Eleven elemem Valahol elveszett, veszettül keresem." (Quimby)
Eszter
81 éves
Budapest

Csinos, igényes, romantikus, sportos nő vagyok. Szeretek sportolni, színházba - kiállításokra járni. Osztályvezetőként mentem nyugdíjba. Az általános műveltségen felül érdekel az asztrológia.
Ibolya
67 éves
Budapest

Pozitív gondolkodású, érdeklődő, ember vagyok. Szeretem a zenét, művelem is. Szeretem a kertemet, a virágokat, fákat, szeretek kirándulni. Csak korban hozzám illő levélre válaszolok!!!
Ada
39 éves
Budapest

Aktív, életvidám, pozitív szemléletű, az élet apró örömeit is értékelni tudó, reális énképpel rendelkező, alapvetően nyitott és kompromisszumkész nőként szeretnék egy kiegyensúlyozott kapcsolatot.
Tünde
51 éves
Budapest

Tudom,hogy most valamiféle frappáns mondatot kellene írnom. De! Csak így egyszerűen: keresem a Társam
Judit
51 éves
Budapest

Bensőséges, komoly, harmonikus és dinamikus kapcsolatra vágyom! Ha TE is ezt keresed: a levélváltás és a találkozások úgyis döntenek! Kedvelem: felelős és igényes hozzáállást, a belvárosi nyüzsgést, a városi zöldövezetet, vizpartot. Távol állnak tölem: inkorrektség, dúrvaság, szélsőséges...
Kata
67 éves
Budapest

Fiatalos, sportos, utazást, szórakozást kedvelő ember vagyok! Nem szeretek egyedül lenni. Keresek egy őszinte, megbízható, kedves férfit, aki nem csak azért van velem, mert unatkozik, hanem azért, mert velem szeretne lenni! Olyan partnert keresek, aki nem otthon ülő, szeret kirándulni, sétálni,...
Vicus
64 éves
Budapest

Mások szerint vidám,jó kedélyű,társasági emberke vagyok.Szeretem az állatokat,a természetet.Vonzódom az ezotériához.Szívesen járok színházba,operába.Hasonló beállítottságú Urak levelét várom!
Mara
66 éves
Budapest

Fiatalos, sportos, vidám, határozott, életszerető NŐ(felsővezetés után heti 2x levezetés) Társa/párja/barátja jó megjelenésű,okos, derűs Férfi lehet(/ne), aki vele ÉLNI akar!😊


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Karesz
50 éves
Budapest

sziasztok kedves megértö hüséges hölgyet keresek,akivel minden téren társak tudnánk lenni.Nö ideálom nincs nem árt ha csinos vagy de a belsö és a lélek számomra fontosabb mint a külsö
György
61 éves
Budapest

Igazából nincs mit írni mert szerintem a személyes szimpátia dönt, a találkozás és beszélgetés után ezek tudtában várom a kedves hölgyek érdeklődését.
János
74 éves
Budapest

Szeretem a rendet a szépet sok mindent csinálok aktívan tevékenykedem szeretek kirándulni fürdőkbe járni és erdőbe gombázni bulizni énekelni táncolni. Keresem hozzám hasonló csinos szép békességben élő szeretetre vágyó társamat.
Gábor
34 éves
Budapest

Komoly kapcsolat reményében kerestem fel az oldalt. A szabad információáramlás híve vagyok, örülök, ha partnereimmel minél többet társalgunk, hiszen csak így tudunk megfontolt döntéseket hozni. Nem árulok zsákba macskát, ha kérdezel, mindig szűretlen gondolataimat fogod hallani, akár tetszik, a...
artur 007
69 éves
Budapest

Kiegyensúlyozott, nyugodt ember vagyok, és szeretem, ha körülöttem is ilyen a légkör. Fontosnak tartom a megbízhatóságot, korrektséget. Tisztelem a hagyományos értékrendet, és próbálok magam is a szerint élni. Fényképes leveledet várom. Kérlek írd meg email címedet, hogy válaszolni tudjak!
Jano
71 éves
Budapest

Keresem a Párom,és nagyon remélem,hogy meg is találom. Fiatalos,életvidám Hölggyel szívesen ismerkednék abban a reményben,hogy még most sem késő megtalálni a TÁRSAT. Jobboldali,konzervatív nézeteket vallok,s ezen értékrend mentén élem az életem.
László
73 éves
Budapest

A korosztályomból keresek alkatilag is hozzám illő , nem összeköltözős,de mégis meghitt kapcsolatra vágyó hölgyet. Azt szeretném, ha kapcsolatunk jó barátságon alapulna, és kizárólag a mi életünkről szólna , függetlenül a baráti és rokonsági viszonyoktól. A telefonomat ritkán kapcsolom be, á...
László
50 éves
Budapest

Budapesten élek.Érden dolgozom. Szívesen sétálok illetve túrázom természetben, nagyon szeretek vízparton lenni is.Rendszeresen sportolok úszom. De szeretek még kerékpározni és síelni. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. Az élet minden területén rendezett az életem. A házban/lakásban és a...
Zozo
51 éves
Budapest

A társam keresem, aki vidám, céltudatos, szeret sportolni és utazni Olyan társat keresek, aki elfogadja, hogy van két lányom
László
76 éves
Budapest

Fiatalos spotos nyugdijas vagyok de most is aktivan dolgozom családi válalkozásban szeretnék egy csinos kezdeményező nyitott partnert akivel kellemesen együtt lehet lenni minden szinten.....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2021-01-26 15:21:19