Társkereső Budapest

jegyezz meg

Társkeresés Budapesten (Budapest)

Budapesti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 14094 társkereső tag vár rád Budapest és környékéről!
Rövid ismertető


Budapest egy Budapest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budapest és környékéről:

Ildikó
53 éves
Budapest

...keresem a párom "AZ" élethez,kiránduláshoz,beszélgetéshez,örömünnephez, kicsit szomorkás napokhoz...
Zsuzsanna
61 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, akivel mindent közösen tudunk csinálni. Remélem van itt ilyen!
Judit
36 éves
Budapest

Egészséges párkapcsolatra vágyó, humoros, család centrikus társat kereső, modern nő vagyok. A hasonló jellemű és komoly társra vágyók jelentkezését várom :-)
Mária
70 éves
Budapest

Várom a párom, egy őszinte, szeretetre vágyó, nem dohányzó úr személyében.
Zsuzsa
41 éves
Budapest

Vagyok aki vagyok ismerj még aztán meglátjuk. Olyan valakit keresek aki figyelmes kedves és boldoggá tudd tenni.
Gabi
50 éves
Budapest

Vidám, pozitív, életszerető vagyok. Egy 13 éves kislány boldog anyukája. Egy kedves férfit keresek, aki jól érzi magát velem és, akivel én is jól érzem magam. Aki nyugodt, kiegyensúlyozott és stabil ember. Akivel lehet nevetni, beszélgetni és olyan stílusban szereti élni az életét mint én....
Pancsilla
57 éves
Budapest

A vidámság és a humor, na meg a finom ételek és jóízű beszélgetések lelket megnyugtató helyen, ez számomra nagyon fontos. Szeretem a társaságot, de kettesben is jó. Szeretem a hegyeket, erdőket, de a vízpartot. Szeretem a színházat, a koncertet, de egy hangulatos kiskocsmában is jól érzem magamat.
Zsanna
65 éves
Budapest

Rendezetten élek,nem szeretem a tömeget. A zenét igen,sokat olvasok. Független korban hozzám illő társat szeretnék.
Réka
51 éves
Budapest

Csakis olyat kívánok, amit én is nyújtani szeretnék Neked. Tudom, hogy kit keresek: Független, megbízható, monogám, intelligens, udvarias, magára és környezetére igényes, szeretni és megbecsüli tudó FÉRFIT a B oldalhoz, akivel élvezzük az együtt töltött időt, és igazi társ a mindennapokban....
Imola
76 éves
Budapest

Nyugdíjas tanárnő vagyok. Vígkedélyű, az élet napos oldalát kedvelő-kereső NŐ vagyok, anyagilag rendezett körülmények között élek, szeretetre vágyom, amit szívesen viszonozok és még bízom a csodában!A mosoly mindent meggyógyít,ebben hiszek és ösztönösen így cselekszem, mosolyogva élni jó!Nem...


Párkereső urak

Társkereső urak Budapest és környékéről:

Zdenek
59 éves
Budapest

Keresek egy jó sympatic barátnőm, aki tanítani magyarul. Imádom a tengert, relax, napfény, jó bor, nem dohányzó ...... Szeretem főzés! Zdenek
Zoltán
59 éves
Budapest

Sziasztok! Zoltán vagyok elvált és egyedül élek!Tartós komoly kapcsolatra keresem a párom! Kereskedelemben dolgozom. Vidám természetű vagyok,szeretek utazni kirándulni színházba járni. Szeretem a zenét és a jó filmeket.Nem vagyok előfizető!
Péter
28 éves
Budapest

Szia 27 éves vagyok vendéglátásban dolgozom felszolgálóként . Szeretek moziba járni , zenét halgatni sportolni, ha akad időm, új helyeket látni és új emberekkel találkozni.
Attila
32 éves
Budapest

Nos, nem is gondolnátok, hogy szeretek olvasni, kirándulni, filmet nézni, szabadidőmet pedig a családdal és barátokkal tölteni :D Magamról csak annyit... hogy csukott szemmel mosok fogat, szeretem a naspolyát, a finom falatokat mindig utoljára eszem meg, ha pedig nem tudok valamit akkor elősző...
Attila
41 éves
Budapest

Elsősorban csak ismerkedni szeretnék. Majd kölcsönös szimpátia esetén egy komoly kapcsolatot kialakítani. Ami fontos a kapcsolatban: őszinteség, kompromisszum-készség, kommunikáció, szeretet-nyelv. Amivel foglalkozom: harcművészet (Kali, Panantukan), meditáció és tudatosság (mindfulness), pszi...
Ákos
43 éves
Budapest

Kedves társkereső! Komoly kapcsolat reményében ismerkednek! Köszönöm szépen! Tisztelettel Ákos! Várom leveleiteket! Szívesen válaszolok!
László
55 éves
Budapest

A tökéletes Nő keresésével vesztegetjük az időnket, ahelyett, hogy létrehoznánk a tökéletes szerelmet. :-)
Nándor
55 éves
Budapest

A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van! Azt keresem, akivel az első találkozás, az első összenézés, és az első csók után mindketten tudjuk, hogy hazaértünk.
Andris
27 éves
Budapest

Sziasztok!Gondoltam "próbacseresznye" alapon próbálkozom és keresem azt a lányt,akivel meg lehet a szikra egy komolyabb kapcsolatra is. :)
Attila
38 éves
Budapest

Egy nem mindennapi lányt keresek a mindennapokra. :) Kiegyensúlyozott, komoly párkapcsolathoz keresem az igazit. Remélem nem vágtam túl nagy fába a fejszét... :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/budapest
Nyomtatás dátuma: 2020-05-26 21:53:50