Társkereső Hárskút

jegyezz meg

Társkeresés Hárskúton (Veszprém)

Hárskúti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 40 társkereső tag vár rád Hárskút és környékéről!
Rövid ismertető


Hárskút egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hárskút és környékéről:

Drea
50 éves
Herend

Olyan társat keresek akihez oda tudok költözni.Nagyon fontos ,hogy legyenek a közelben munkahelyek.A párom pedig szeressen kimozdulni,kirándulni,koncertekre rendezvényekre járni,Jó ha tudsz táncolni,mert én is szeretek.Vidám,humoros vagyok,legyél te is az.
Andi
46 éves
Herend

Szeretek kirándúlni,sportokat jedvelem,naponta sportolok is,é jógázom.Társaságot kedvelem,őszínte nyitott vidám ,és optimista vagyok.
SZILVIA
60 éves
Herend

KOMOLY GONDOLKODÁSU MÜVELT ZENÉT IRODALMAT KEDVELŐ ÖZEVGY HÖLGY VAGYOK.EZUTON KERESEM HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ INTELLIGENS ŐSZINTE TÁRSAM KOMOLY ÉLETTÁRSI KAPCSOLAT REMÉNYÉBEN.HIT SZERETET REMÉNY.ÉN 54 ÉVES NAGYON ALKALMAZKODÓ,HÁZIAS,KEDVES,SEXCENTRIKUS NŐ...
adrienn
45 éves
Zirc

Szeretném megtalálni a párom! Nem az a lényeg hogy ide mit írok hanem hogy ki vagyok valójában azt pedig csak akkor tudod meg ha megismersz!
Zsuzsi
54 éves
Zirc

Ha nem írsz nekem, nem tudhatjuk, hogy miről maradunk le mindketten...Téged kereslek, aki mellett fiatal tudok maradni, nem pedig azt, aki segít megöregedni. Nem megoldást keresek és nem félek tovább gondolni a jól működő életemet, csak kiegészíteni, hogy a jó, még jobb lehessen. A mosolyomat...
Judit
45 éves
Zirc

Üdv! Párkapcsolat reményében regisztáltam erre az oldalra! Van egy kisfiam ,Ő 15 éves,családi házban élünk a Bakony szìvében! Elválltam,szüleim segítségével nevelgetem a Szabolcsot!Nem neki keresek apukát,hanem magamnak egy megbízható,tisztelet tudó,becsületes társat! Köszi,hogy elovastátok...
erzsi
51 éves
Zirc

erzsi vagyok.egy fiam van vele élek.anyagi hejzetemrendezett.keresem a párom egyőszinte,külső és belső igényekre vágyó férfi személyében.
Erzsi
58 éves
Zirc

Keresem társam, hosszú tartalmas kapcsolatra. Kalandorok kiméljenek.A többit ismerj meg és megtudod!
Mónika
46 éves
Zirc

Anett
31 éves
Zirc

Sziasztok! Keresgélek, illetve keresgélünk. Majd meglátjuk, hogy hogy alakul. Leginkább környékbelieket :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Hárskút és környékéről:

Péter
30 éves
Lókút

Üdv Idegen! Keresem szerető megértő páromat, aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Magamról annyit, hogy nagyon önfejű, megbízható, felelősségteljes, szerethető ember vagyok. Nekem is ugyan ugy vannak hibáim amikért ha kell akkor vállalom a felelősséget. Mindig vicces, mosolygós ember vagyok, de...
Zoltán
34 éves
Márkó

Egy jó kedélyű mackós srác vagyok szeretek bulizni pörögni élvezni az életet . Célom a kapcsolat teremtés de nem zárkórom el a kalandoktól sem szívesen ismerkedek másokkal. Párkeresésben elsődlegesen nem a külső ami motivál, számomra fontos h előtérbe kerüljenek a belső értékek. Tulajdonképpen ni...
Emil
48 éves
Herend

Ha Te is úgy gondolod, hogy az élet szép és élni csodálatos, de hiányzik valaki, akivel lehetne kirándulni, sétálni, moziba, színházba menni, vagy egyszerűen csak egy társra vágysz a hosszú, unalmas, magányos estékhez, akivel össze lehet bújni, akkor lehet, hogy engem keresel!
Ferenc
63 éves
Herend

Hamarosan nyugdíjba menő vasútas vagyok.Kirándulást,zenét,jó filmeket kedvelő,szintén nyugdíjas,magányos, nővel szeretnék megismerkedni.Kedvelem az állatokat, szívesen kertészkedek,ímádok úszni,szeretkezni.
David
32 éves
Herend

Vidám, barna hajú/szemű, sportos alkatú vagyok. Szeretek kirándulni, autót vezetni, kerékpározni, utazni, imádom a nyarat :) Van egy kislányom. Komoly kapcsolatot keresek.
Zsolt
39 éves
Herend

Magamról írjak? Ismerj meg, ha kíváncsi Vagy rám.... Aztán eldöntöd, hogy érdemes volt-e időt szakítani, vagy elpocsékolt maszlag az egész. De ha nem vagy kíváncsi, soha nem tudod meg....
Richárd
24 éves
Herend

Sziasztok! Köszönöm, hogy megnézted a profilom! Fiatal pályakezdő vagyok. Hobbim minden ami egy kicsit is érdekes lehet, de legfőképp az extrém sport. Szeretem az állatokat, sőt védem is őket! Nyitott és pozitív személyiség vagyok, e mellett aranyos, mosolygós, kedves és türelmes. Szeretem a hu...
Attila
48 éves
Herend

Voltam már minden. Most egy bakonyi erdőben élek, ahol az önellátást tanulom. Szeretem a könyveket, de mindennap fizikai munkát is végzek. Nem szorulok senkire, de a barátaimra mindig számíthatok. Megkaptam mindent az élettől, de most ennél többet keresek... Lehet Téged?
László
41 éves
Olaszfalu

Sziasztok! Foglalkozásomat tekintve autószerelő vagyok. Nagyon sok autónak megjavítottam a szívét, de most másra vágyom. Úgy érzem jó doktor vagyok, hátha adsz egy esély a tiéd is jó kezekbe kerül általam! Ha úgy érzed, szeretnéd és felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan írj, de keresni is foglak!
Gergő
31 éves
Zirc

Kedves Látogató! Nem hiszek az ideírt idézetekben és életbölcsességekben. Nem hiszek a sablonos bemutatkozásokban. Nem tudom feltalálni a bemutatkozások spanyol viaszát, így nincs más hátra, mint hogy meghívjalak egy remélhetőleg érdekes beszélgetésre, amin keresztül meg tudjuk egymást ismerni!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/harskut
Nyomtatás dátuma: 2019-07-24 04:13:16