Társkereső Nemesvámos

jegyezz meg

Társkeresés Nemesvámoson (Veszprém)

Nemesvámosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 466 társkereső tag vár rád Nemesvámos és környékéről!
Rövid ismertető


Nemesvámos egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nemesvámos és környékéről:

Gyöngyi
57 éves
Nemesvámos

Szeretek szeretni és szeretve lenni, keresem az igazi boldogságot. Szeretek főzni, sütni, kirándulni, otthon tenni- venni, vagy pihenni. Intelligens, és hűséges nő vagyok. Keresem a párom, akivel szeretetben és boldogságban, megértésben élhetjük le életünk hátralévő részét.
Brigitta
27 éves
Nemesvámos

Tartós kapcsolatra vágyó nő vagyok. Van egy kislányom, akit egyedül nevelek. Akit ez nem zavar az keressen. Szeretek olvasni és kirándulni is.
Szkilla
59 éves
Veszprém

Testi-lelki társamat, barátomat, páromat keresem hosszú távra. Kérlek írj nekem, ha tetszem, mert ebből tudom, hogy komolyan gondolod. Olyan Férfit keresek, aki mer kezdeményezni, hasonló hozzám és tudja, hogy mit szeretne az élettől, aki nem elégszik meg azzal, hogy a technikai fejlődés...
Judy
38 éves
Veszprém

Sziasztok... 😉 Beszélgetek,ismerkedem,barátkozom... De valójában a társam,a párom keresném ha létezik itt ilyen aki hozzám hasonlóan komolyan gondolná... 😊
Monika
44 éves
Veszprém

Egyedülálló 43éves lány vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék megismerkedni és randizni, ha úgy gondolod, hogy megszeretnél velem ismerkedni, akkor jelentkezzél.
Éva
62 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Zsuzsa
67 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Ildikó
58 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.
Viki
38 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, lelkes kézilabda szurkoló és ejtőernyős ... :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Nemesvámos és környékéről:

Péter
44 éves
Nemesvámos

természet,hegyek,tenger,állatok,duma,poénkodás,komolykodás,am,csillagászat,bringa,vizipipa,búzasör,sárkány,modellek,zene,film,idöjárás,rock,80as évek,kerti sütés,természettudomány,sátor,Mozgássérült vagyok.
Gergely
37 éves
Nemesvámos

Legfőbb életcélom az, hogy szeretnék rettenetesen sok nagyon apró, kékre festett, fületlen, lesütött fejű barnamedve testű de axolotl arcú szobrocskát telepíteni a Holdnak a Földről nem látható oldalára. Mindemellett a humort megvetem, lenézem. Node, komolyra fordítva a szót, elég kemény fába vág...
Balázs
33 éves
Nemesvámos

Sziasztok! komoly kapcsolatot keresek! nemesvámoson lakok,és lakóhelyem 30 km-es távolságából keresek olyan hölgyeket akik megismerkednének velem szintén komoly kapcsolat céljából! minden levélre válaszolok!
Zoli
29 éves
Nemesvámos

Nem vagyok egy átlagos 25 éves srác. A saját vállalkozásomban dolgozom, előnye magam főnöke vagyok! Vannak rossz tulajdonságaim, rigolyáim, de a rosszak mellett vannak jók is. Jószívű ember vagyok, mindig ott segítek másoknak ahol tudok, ismerősi köröm tudja, rám mindig számíthatnak. (ezzel nem...
ZsuGabuBus
29 éves
Veszprémfajsz

Szia! Ha egy életvidám , pozitív jó kiállású fiatalembert keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretek motorozni , a sport se áll tőlem messze az extrém sportoktól se ijedek meg :) Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még mindenki túlélte a főztömet :) Komol...
Tibi
46 éves
Veszprém

Komoly kapcsolat reményében keresem a társam. Csak akkor jelölj be, válaszolj, írj rám, ha törődésre, gyengédségre, szerelemre vágysz. Ellenkező esetben ne fussunk fölösleges köröket. Elsősorban szőke, normál testalkatú hölgyet keresek, persze nem minden a hajszín. ( A belső értékek a legfontosab...
Tamás
54 éves
Veszprém

A nevem Tamás,54 éves. Veszprémben élek,van egy 23 éves lányom. Ő Budapesten tanul és dolgozik. Vidám természetű vagyok,szeretem a humort,néha fárasztó tudok lenni. Sok mindent kedvelek ,szeretek.Utazás,túrázás,színház,mozi,balett,sétálás,lazítás. Van két "hobbim". Mindkettő több mint 4...
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Csaba
36 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Krisztofer
21 éves
Veszprém

Szia én egy vidám,kicsit visszahúzódó fiú vagyok aki szeret zenét hallgatni,főleg rockot és elektro-t,szeretek fotózni és szeretek sétálni este.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nemesvamos
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:59:07