Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1093 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Marcsi
52 éves
Győr

Nem kósza numerákat kergetek,szívesen ismerkedek, beszélgetek. Uraim: nem harap a néni, bátran írjatok.
Ibolya
55 éves
Győr

Úgy gondolom, hogy itt meg tudom találni magamnak azt a férfit, akivel kellemes estéket tölthetnék el. Saját vállalkozásom vezetem, sokat vagyok külföldön. Szeretek utazni, nagyokat enni. Komolyban gondolkodom, így kalandorok kerüljenek.
Gabriella
65 éves
Győr

65 éves régen egyedül élő nyugdíjas vagyok. Keresem korban hozzámillő, józan életű úr ismeretségét tartós barátság céljából, nem összeköltözős kapcsolatra.
Tímea
50 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Edit
47 éves
Győr

Vidám, kedves, őszinte, segítőkész, optimista vagyok. Lassan az 50 felé keresem a párom. A fényképemet látod, a többit személyesen. "Az élet olyan,mint a tánc. Nem az a lényeg, mit táncolsz, hanem, hogy kivel. Táncolj, mielőtt véget ér a zene! Élj, mielőtt elmúlik az életed!"
Nkditti
47 éves
Győr

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a...
Julika
57 éves
Győr

Magamról . Őszinte vagyok én az őszinte híve vagyok . Szerek a természetben tölteni az időt 4 családos anyuka vagyok de már felnőttek . Keresem a párom egy őszinte embert irj bátran ha tetszem.
Ágnes
52 éves
Győr

Mondd, simogatnál engem mint a szél, Fázós reggelen, néma alkonyon, Öleléseddel melegítenél, Ha a bánat szívemen átoson? Állnál mellettem, esőben, viharban, Ha nem kérném, adnád a véredet, Takarnál, ha magam kitakartam, Újra játszanád velem az életet? Hogyha teherként csüngnék...
Marta
64 éves
Győr

Nyolc éve élek egyedül, nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Szimpatikus, kedves, szerethető társat keresek. A többit személyesen.
Erika
56 éves
Győr

Erika vagyok. Három gyermekem van., egy él velem. Magamat vidám , fiatalos, pőrgős nőnek tartom. Szeretek beszélgetni , poénkodni, de ha kell tudok komoly is lenni. Őszinte, hűséges típus vagyok. Hobbijaim: kerámia, horgászat, kertészkedés.Nagyon szeretek kerékpározni, a természetet és az állatokat.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Erno
49 éves
Győr

Az ember önmagában arra hagy maradandóvá tegye az élet szépségeit...legalább két ember együttes érzése kell ahhoz,hogy a szép szép legyen,s az öröm öröm...
Gábor
66 éves
Győr

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell.Ha Társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted.
Ricsi
42 éves
Győr

Sziasztok! Nem vagyok a szavak embere,többre tartom a személyes találkozást.Ami úgy gondolom számomra fontos ,nem kalandot és nem alkalmi szexpartnert keresek !
Bertalan
47 éves
Győr

András
55 éves
Győr

Basszus.. az erotikus tartalmakat mellőzzem? Ha az erotikát kiveszem, éppen pasit is kereshetnék. Mit ér egy nő, ha nincs benne semmi szexi?
Norbert
43 éves
Győr

Általában vidám, pozítiv gondolkodású egyedűlálló srác vagyok. Káros szenvedélyektöl mentesen élek. Szabadidömben szeretek szabadban kirándulni, mozogni, fözni, barkácsolni.Párosan szép az élet ! :)
Gábor
43 éves
Győr

Üdv! Sport kedvelő, egészség centrikus ember vagyok. Keresek egy hasonló érték rendel rendelkező társat.
Szasza1977
42 éves
Győr

Ádám
47 éves
Győr

"Carte diem" Tartós, komoly párkapcsolat céljából keresem páromat. Kettesben lenni, együtt tölteni a szabad időt. Ez a világ gyűlöli a szeretetet, mert az gyengéd, alázatos, megbocsátó és bölcs. A világ pedig erőszakos, öntelt, a másikon átgázoló, képtelen megbocsátani és ostoba.Győzni...
Gábor
41 éves
Győr

A bika általában nem tartozik a törékeny emberek közé, mégis szelíd, jóságos. Türelme sok fölösleges feszültségtől védi magát. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Bika szerelemben: Megbízható társ és jó...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-04-05 07:53:00