Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1027 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Éva
70 éves
Győr

Vidàm termèszetű 68 èves.5 ève özvegy.Győri nő vagyok.Szeretek kertèszkedni,utazgatni.Gyermekeim,unokàim felnőttek.Sokat vagyok egyedül.Vidàm,kedves termèszetű tàrsamat keresem.
Marta
64 éves
Győr

Nyolc éve élek egyedül, nyugdíjas vagyok de még dolgozom. Szimpatikus, kedves, szerethető társat keresek. A többit személyesen.
Tímea
50 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Katalin
58 éves
Győr

Természetkedvelő, egészséges életvitelű, optimista életszemléletű, őszinte, aktív, sportos, család-centrikus, melegszívű hölgy vagyok.
Ilona
69 éves
Győr

Szeretetre vágyom.Szeretem a családomat.Otthonülő vagyok,csak ritkán kirándulok barátokkal,vagy a gyerekeimmel.
Adrienn
36 éves
Győr

Sziasztok 36 éves vagyok, Győrben élek, szeretném megtalalni a társam. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel. Ha szeretnél megismerni, kerlek írj privát üzenetet.
Erzsébet
58 éves
Győr

Én kedves, romantikus beállítottságú vagyok.Az őszinteség, nyíltság, hűség nagyon fontos szempont. Egyszerű földön járó személy vagyok. Nem akarok másnak látszani, mint amilyen vagyok. Ha magadénak vallod ezeket a tulajdonságokat, kérlek keress! Fontos a szimpátia, kölcsönös szeretet és...
Kati
63 éves
Győr

Őszinte vagyok ami nem mindig jó és a partnerem is legyen az. Szeretem a zenét, kirándulást, olvasást,beszélgetni társaságba járni.
Petra
21 éves
Győr

Teljes mértékben csak komoly kapcsolatot szeretnék. Az internetes társkeresésről pedig annyit, hogy a remény hal meg utoljára.
Csilla
40 éves
Győr

Sziasztok!Kedves,mindig mosolygós,jókedvű lány vagyok.Szeretnék megismerkedni velem hasonló korú,intelligens férfival!


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Péter
46 éves
Győr

Mit is írhatnék? Ismej meg. A személyét találkozónak vagyok a híve. Hobim a motorozás. Szeretem a jó kajákat, szeretem a termászetet,
Laci
34 éves
Győr

Magas, sportszerető, káros szenvedélyeket nélkülöző férfi vagyok. Szeretek futni, túrázni és kerékpározni, de ha épp nem sportolok, szívesen megyek színházba, moziba, koncertekre vagy egy kiállítást megnézni. Imádom a humort, abból is az intelligensebb fajtát, játszani a szavakkal. Koromban hozzá...
Gábor
41 éves
Győr

A bika általában nem tartozik a törékeny emberek közé, mégis szelíd, jóságos. Türelme sok fölösleges feszültségtől védi magát. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Bika szerelemben: Megbízható társ és jó...
Miki
50 éves
Győr

meg bízható komoly kapcsolatot keresek ! az élet rövid ahhoz hogy egymás érzéseivel játszunk és márt nem is vagyunk gyerekek !
Ricsi
42 éves
Győr

Sziasztok! Nem vagyok a szavak embere,többre tartom a személyes találkozást.Ami úgy gondolom számomra fontos ,nem kalandot és nem alkalmi szexpartnert keresek !
Luis
63 éves
Győr

Barátaim vígkedélyű, művelt, kreatív, optimista kommunikatív és igényes férfinak tartanak. Magamat romantikusnak és segítőkésznek látom. Szeretem az Élet napos oldalát, a zenét, a táncot és az ízletes nemzeti ételeket, italokat. Élvezem a jó könyveket és filmeket, a színházat, a képzőművészeti ...
Kornél
34 éves
Győr

Sziasztok! Magamat egy őszinte, kedves, jó humorú és megbízható személyként jellemezném. Kikapcsolódásképpen szeretek táncolni, koncertekre járni és társasozni. Otthon, folyamatos zenehallgatás és olvasás mellett, szívesen töltöm az időmet tanulással, sporttal, filmek nézésével és alkotással.
József
64 éves
Győr

Szeretek túrázni, kertészkedni, úszni, kedvelem a művészeteket. Olyan hölgyet keresek, aki mellett megtalálom a nyugalmamat.
Ödön
57 éves
Győr

Lehetne ide írni sok mindent, önéletrajzot, jellemzéseket, de felesleges. Mert minden Ember másképp értelmez mindent. Félre vinné az ismerkedést. Azért pár gondolat tájékoztatás képen: Tartós kapcsolat esetén ezek a szempontok fontosak szerintem: Egymást elfogadjuk, megbecsüljük, tisztel...
Zoltán
41 éves
Győr

Keresem párom, aki párom lehetne egy életre. Ismerj meg, szívesen válaszolok kérdéseidre. Várom leveled. Gárdonyi írta: "Isten jól tett, hogy elrejtette az ember szívét - hogy figyelni kelljen rá, akkor is ha először dobban nagyot, akkor is ha merészen, hevesen vagy épp félve teszi azt......


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-01-20 06:33:42