Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 977 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Bogi
54 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek. Független, önálló nő vagyok, nem szorulok gyámolításra vagy irányításra, de hiányzik az életemből egy TÁRS.
Judit
46 éves
Győr

Vendéglàtàsban dolgozom. Jelenleg egy kicsi faluban lakom a Ràbaközben. Szeretem a hegyeket. Van egy magyar vizslàm. A többit majd később.
Éva
72 éves
Győr

Társat keresek egy vidám, optimista, családszerető, szeretetet adni és elfogadni tudó, korban hozzám illő, független férfi személyében!
Évi
32 éves
Győr

Sziasztok! Kedves, őszinte, mosolygós lány vagyok, komoly kapcsolatot keresek, de ha úgy alakul, annak is örülök, ha barátság alakul ki. Amiket szeretek: a természetet, az állatokat, zenét hallgatni, koncertekre járni. Érdekelnek a művészetek és a természettudományos dolgok is. Ha...
Zsóka
64 éves
Győr

Azt gondolom, igazi "halak" vagyok, ahol az egyik hal úszik az árral, a másik viszont szembe megy azzal. Az első a szépségre, szabadságra, boldogságra, biztonságra vágyó, ám ha ezt nem kapja meg, tovább siklik csendesen, nem generálva nagy hullámokat. A második a lázadó, az...
Ildikó
52 éves
Győr

Életvidám, tele energiával rendelkező személyiség vagyok.Társasági embernek gondolom magam, sok barátom van , akikre mindig számíthatok .Minden érdekel ami a világban történik. Színház, koncert, kirándulás, bicaj, ezek a szabadidős elfoglaltságok számomra fontosak. Személyes találkozás híve...
Krisztina
43 éves
Győr

Nem tartom magam olyan tipikusan csajosnak. Szerintem inkább komoly, elsőre kissé zárkózott vagyok. Távol áll tőlem az üres locsogás, viszont annál inkább szeretek mindenféle - mások számára talán - meghökkentő, szokatlan, extrém dolgot csinálni. De ugyanannyira szeretek csendesen elvonulni...
Sziszi
52 éves
Győr

Sziasztok! Keresem a pàrom, őszinte, megbízható embert keresek, mert én is az vagyok! Szélhàmosok kerüljetek!
Ilona
75 éves
Győr

Elvált 70es èveiben jàró kedves vidám nő vagyok, aki szeretne ismerkedni káros szenvedélyektől mentes korban hozzá illő fèrfivel. Üdvözlet: Ica
Andrea
50 éves
Győr

Komoly tartos kapcsolat céljábol regisztráltam. Vidám természetü nö vagyol . Szeretek utazni kirándulni.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Szabolcs
48 éves
Győr

Párt keresek,ha lehet hosszú távra.Mit is írhatnék ide,tán azt,hogy nézz be hozzám,s ha szimpinek találsz,írj kérlek.Szia.
Bence
31 éves
Győr

Nem látom értelmét sem bemutatkozó szövegnek, sem mottónak; ezer karakterrel nem lehet bemutatni senkit.
Ádám
31 éves
Győr

Halihó... jó kedvű srác vagyok, alapjáraton jól érzem magam. Sportom, hobbim, szórakozásom az eszeveszett biciklitúrázás, kirándulásos utazás, spontán jövő élmények és vadregényes kalandok no meg a vizes és ízes dolgok minden mennyiségben... szerintem s mások szerint is megértő és jó szívű vagyok...
Ricsi
42 éves
Győr

Sziasztok! Nem vagyok a szavak embere,többre tartom a személyes találkozást.Ami úgy gondolom számomra fontos ,nem kalandot és nem alkalmi szexpartnert keresek !
Ádám
40 éves
Győr

Győri vagy környékbeli, 29-38 év közötti lánnyal szeretnék ismerkedni. Távlati célom természetesen egy tartós és tartalmas kapcsolat kialakítása.
Gábor
40 éves
Győr

Rendszeresen sportolok,igyekszem egészségesen élni. Érdekel a természet, szívesen kirándulok. Komoly puzzle gyűjteményem van :)
Tamás
44 éves
Győr

Belföldön kamionozok, van két gyermekem, 13 éves fiú ès 9 èves kislány. Hobbym nincs, de mindenre nyitott vagyok.
Tibor
51 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Tibor
67 éves
Győr

67-eves Győri elvalt oszhaju nyugdíjas vagyok. Barátnőt keresek husszutavra aztan majd meglatjuk!? Szeretnék a Balatonon, nyaralót, vagy hazat venni. Ezért itt keresgelek!
Tamás
45 éves
Győr

Keresem társam hosszú távra, lehetőleg egy életre egy kedves, szeretetreméltó lányt, akivel jóban-rosszban mindíg együtt lehetnék.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 15:18:11