Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1140 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Klára
51 éves
Győr

Az a virág,amely szívből nyílik nem hervad el soha! Ahogy a szeretet sem pusztul el, ha lélek az otthona!
Zsóka
52 éves
Győr

Keresem Győrben a páromat ..komoly kapcsolat reményében vagyok itt,nem futó kalandokat keresek! Az élet szép ,legyünk boldogok együtt..puszi 🙂😗i 😉
Renáta
44 éves
Győr

Nem egyszerűen partnerre, társra vágyom. Nyílt szívű, érzelmes, romantikus lélek vagyok. Az angyalok velem vannak! ;-)
Tímea
50 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Andrea
51 éves
Győr

Komoly tartos kapcsolat céljábol regisztráltam. Vidám természetü nö vagyol . Szeretek utazni kirándulni.
Lívia
60 éves
Győr

Átlagos nő vagyok aki szeretne megismerkedni egy Győri férfival. Társam keresem egy tartós, de nem össze költözős kapcsolatra.Még aktívan dolgozom. Az évek száma csak egy szám, abból vonjál le 4-5 évet.
Mária
63 éves
Győr

Szeretnék megismerkedni korban hozzám illő független férfival .Kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolat céljából .Szeretet,megértés fontos .
Julika
58 éves
Győr

Magamról . Őszinte vagyok én az őszinte híve vagyok . Szerek a természetben tölteni az időt 4 családos anyuka vagyok de már felnőttek . Keresem a párom egy őszinte embert irj bátran ha tetszem.
Virág
62 éves
Győr

Amikor az idő engedi eljárok sétálni a természetbe, magamba szívni a friss levegőt. Szeretek utazni, új világot és embereket megismerni. Ha társat keresel, velem nem fogsz unatkozni.
Viktória
35 éves
Győr

Mindig keresek valamit, hogy szebbé és jobbá tegyem a környezetem, hogy megtudjak valamit igazságot az életről, magamról. Ezen kívül keresem a nagy Őt, akit nekem szánt az Ég.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Ferencz
40 éves
Győr

Nem tudom mit lehetne ide írni Ismerj meg Kölcsönös bizalom tisztelt szimpátia ezek nagyon fontos dologok Szeretnék egy hosszú távú kapcsolatot Sok nevétés kirándulás stb minden ami egy jó kapcsolatothoz kell Röviden ennyi Nem vagyok vip tag így a levél írás korlátozott igyekszem válaszolni
Péter
44 éves
Győr

Sziasztok társat keresek komoly kapcsolat céljából. Tiszteletben szoktam tartani a másik egyénét, személyét. Ha egy az utunk egy ha nem, nem. Nem vagyok féltékeny, semmi értelme :-) Szabadidőmben a természetjárás ami leginkább az életem. Hegyek, erdők. Szeretem a kultúrát a várjátékokat a...
csodagyerek25
36 éves
Győr

Péter
33 éves
Győr

Szabadidőmben fotózok és kirándulgatok. Ezt leszámítva inkább vagyok otthonülős típus, mint eljárogatós. Őszinte, tartalmas kapcsolatot keresek egy olyan hölggyel, akinek nincs ellenére a lassú, hosszan ismerkedős tempó. Szerintem ez szavatolja a felületességtől mentes, komoly kapcsolat kialakul...
László
47 éves
Győr

Sziasztok hölgyek,komoly és tartós kapcsolatot keresek hosszútávra. Egyenlőre nem szeretnék ide regényt írni magamról,aki érdemes lesz rá annak majd mesélek magamról. Légy csinos és vonzó és nőies nő és szexi. Várom jelentkezéseiteket.
Zoltán
58 éves
Győr

Pár szóban nehéz, vagy nem is lehetséges a leírás. Társas kapcsolatban is igénylem a privát szférát, ezt tudom biztosítani a benne résztvevő másik személynek is. Szeretem a kutyákat, jelenleg is három, mentett ebállat lakik nálam.
Zsolt
47 éves
Győr

Egyedül álló vagyok nem iszom nem dohányzom szeretek kirándulni kimozdulni szeretem a kreatív hobbikat
Ferenc
36 éves
Győr

Tartós kapcsolatot szeretnék, boldog családot, szeretni valakit aki ugyanúgy szeret.remélem rám talál a szerelem...
Laszló
45 éves
Győr

Megértésre,kedvességre,szeretetre vágyom.Keresem a társam akinek lehet adni és tőle kapni.Hiszem,hogy létezik az a nő akivel kölcsönösen tisztelve,szeretve sok vidámságot,élhetünk át változatosan és tartalmasan.
Tibor
52 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-07-07 10:27:16