Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1000 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Katalin
58 éves
Győr

Természetkedvelő, egészséges életvitelű, optimista életszemléletű, őszinte, aktív, sportos, család-centrikus, melegszívű hölgy vagyok.
Lívia
60 éves
Győr

Átlagos nő vagyok aki keresi másik felét, csak győri férfi személyébe.Társam keresem egy tartós, de nem összeköltözös kapcsolatra. Az évek száma csak egy szám, abból vonjál le 5-6 évet.
Ilona
75 éves
Győr

Elvált 70es èveiben jàró kedves vidám nő vagyok, aki szeretne ismerkedni káros szenvedélyektől mentes korban hozzá illő fèrfivel. Üdvözlet: Ica
Évi
48 éves
Győr

Izgő-mozgó, energikus és nagyon önálló típus vagyok. Szeretem az életem, a kedves, jóindulatú és őszinte embereket, csak belőlük gyűjtök magam köré. Imádom az élet apró örömeit... egy csodás napfelkelte egy fincsi kávéval a kezemben, vagy éppen egy éjszakai fürdőzés a Balcsiban. (A lányaim már...
Tímea
50 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Klára
59 éves
Győr

Várom azt a férfit aki tud és akit lehet szeretni.
Mária
63 éves
Győr

Keresek szabadidő eltöltéséhez korban hozzám illő , független társat. Szeretek utazni, kirándulni, túrázni. Szívesen járok színházba. Vidám természetű nő vagyok.
Judit
26 éves
Győr

Szia! Ha egy életvidám , pozitív lányt keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :-) Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni,...
Éva
48 éves
Győr

Életvidám, sebesség- és vidámságfüggő, Őszinte, munkamániás. Hogy kit keresek? Azt a pasit, aki szerint - 40 évesen nem visszafelé számolunk, hosszú az élet a tartalom rajtunk múlik, - aki meg tudja találni a nap mosolyát, - ha valami rossz történik tud és akar emelt fővel tovább menni,...
Kori
43 éves
Győr

Sziasztok! Szeretem a tartalmas időtöltést, kirándulást, bicajozást.Győrben élek a 15 éves lányommal. Korban hozzám hasonló, önmagával rendben lévő társat keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Szm
49 éves
Győr

Nem szeretnék magamról semmit írni. Ha akarsz megismerhetsz ha írsz nekem. Vagy válaszolsz a levelemre.
Zoli
57 éves
Győr

Zoltán, így neveztek el, nem tehetek róla. Hat éve elváltam, próbálok kapcsolatot keresni, társat, mert rövid az élet és tartalmasan szeretném tölteni egy komoly társ mellett. Szeretni és szeretve lenni.
Tamás
44 éves
Győr

Ha komolyan venném a netes társkeresést, már nem itt lennék. Azt hiszem 2011-ben regiztem, de lehet, hogy 2008-ban. Azóta semmi találka, semmi konkrétum, csak pár levélváltás. Ez vagyok Én!!! De most beizzítom a hajtóműveket... Hello Hold:))))
András
55 éves
Győr

Basszus.. az erotikus tartalmakat mellőzzem? Ha az erotikát kiveszem, éppen pasit is kereshetnék. Mit ér egy nő, ha nincs benne semmi szexi?
Balazs
32 éves
Győr

Sziasztok! Ide bármit irhatnek, de nem teszem😉Beszélgetés alkalmával kell meglatni a másikat...
Csaba
53 éves
Győr

53 éves vagyok de koromhoz képest fiatalosabb. Sportos testalkatú,egyetemet végzett vidám természetű,természetet,sportokat kedvelő férfi. Jelenleg vezető beosztásban dolgozom egy magán Intézetben. Két fiú gyermekem van. 13 és 17 évesek. Jelenleg válófélben vagyok. Őszinte,kedves,szép külső megjel...
Ádám
32 éves
Győr

Zoltán
28 éves
Győr

Egy kis leírás a könnyebb elképzeléshez. Pros/Előny: -🔥 tudok csiholni 2 darab ággal.( és egy doboz gyufával) -Elég magas vagyok hogy elérjem a felső polcot. -Nem félek a pókoktól Cons/Hátrány: -Nem vagyok egy Ryan Gosling -Nem biztos hogy mindig szóhoz jutsz. -A pörköltem...
Gyula
49 éves
Győr

Nekem is kell valaki aki csak az enyém!!! A személyes találkozás varázsában hiszek!! Ide írhatnék akármit,de inkább majd személyesen!
Gábor
41 éves
Győr

Rendszeresen sportolok,igyekszem egészségesen élni. Érdekel a természet, szívesen kirándulok. Komoly puzzle gyűjteményem van :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2019-12-05 17:50:02