Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1200 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!
Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Anna
56 éves
Győr

Egyedülálló,becsületes, szorgalmas, intelligens, kedves társamat keresem. Otthonom tiszta, rendben tartom, főzök.
Tímea
51 éves
Győr

Sziasztok! Keresem társam,egy kedves,őszinte férfi személyében. Kölcsönös szimpátia és a személyes találkozó fontos.
Ibolya
54 éves
Győr

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba./Gabriel García Márque
Zsuzsanna
45 éves
Győr

Mosolygós,jó humorú vagyok.Szeretem a vidàm,tartalmas dolgokat.Komoly,őszinte kapcsolatot keresek,bízom benne,hogy még lehet valahol,valaki akivel ezt megélhetem és ezért teszek is ha làtom értelmét.Köszönöm,hogy szàntàl ràm időt és "elolvastál"!
Katalin
59 éves
Győr

Természetkedvelő, egészséges életvitelű, optimista életszemléletű, őszinte, aktív, sportos, család-centrikus, melegszívű hölgy vagyok.
Zsuzsa
47 éves
Győr

Olyan párt keresek,aki tényleg a társam lesz: akkor is,ha jó kedvem van és akkor is,ha fáradt és álmos vagyok:-) Csupán mert olyannak szeretne elfogadni,amilyen vagyok
Ágica
61 éves
Győr

Páromat, társamat keresem. Szeretnék egy őszinte, tartós, hosszú távú kapcsolatot. NEM KALANDOT KERESEK!!!! Hogy milyen vagyok? Őszinte, hűséges, vidám természetű. Szeretek sütni, főzni, kirándulni, színházba járni, zenét hallgatni, táncolni, és természetesen a párommal otthon kettesbe lenni....
Liza
55 éves
Győr

"Valahol, az alkonyon túl, hova annyi fénylő csillag hullt Valahol, az álmon is túl, már a harag is a múltba simult, És távol, a vonzástól még nyílik másik távlat."
Mária
64 éves
Győr

Szeretnék megismerkedni korban hozzám illő független férfival .Kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolat céljából .Szeretet,megértés fontos .
Edit
30 éves
GyőrPárkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Attila
43 éves
Győr

Normális érték rendel bíró gépészmérnök vagyok, sportolok, nem dohányzom,Győri vagy környéki lányt keresek komolya kapcsolat céljából.
Gábor
59 éves
Győr

Gábor vagyok s Győrben élek saját kis kuckómban egyedül! Annak a hölgynek az ismeretségét keresem kivel a szabadidőnket kellemesen eltudjuk tölteni, jókedvű, humoros! Olyan kapcsolatot szeretnék miből bármi kialakulhat!
Pityú
62 éves
Győr

Vidám, minden újra nyitott egyéniség vagyok! Szabadidőmben ,olvasok ,utazok,kirándulok ,horgászok ,harangozok !
Petrusz
46 éves
Győr

Szia, 45 éves 170 cm magas sportos önmagára és környezetére igényes ember vagyok. Szeretek kirándulni utazni földön vízen levegőben.
Joci
43 éves
Győr

Szinte minden érdekel a világon, imádom a történelmet és a természettudományokat (félve írom le, még a politikát is szeretem:)). Rajongok a vízért, az életem része a sport. Ja, és az állatokat-szinte mindet, azok előnyben amik nem akarnak megenni:)) De ha mégis, az sem nagy baj, majd megoldom. ...
Csabi
43 éves
Győr

Sziasztok! Arra gondoltam, hogy megragadom ezt a lehetőséget is. Minden lehetőségben ott a remény....
Eduard
48 éves
Győr

Kedves ,onallo ,szeretnivalo pasi vagyok,aki sokat csalodott az eletben de szeretnem megtalalni a parom !!
Everest
51 éves
Győr

"Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, je...
Peti
34 éves
Győr

Sziasztok első sorban ismerkedni szeretnék. Nincs kimondott ideálom bárki szóba jöhet. Sok sikert mindenkinek :)
Ádám
47 éves
Győr

"Carpe diem" - Ragadd meg a napot, Élj a mának, hisz csak a mában lehetünk biztosak. Aki mindig meg akar felelni mások elvárásainak,az lemondott arról a lehetőségről,hogy önmagáért szeressék.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 07:53:29