Társkereső Kádárta

jegyezz meg

Társkeresés Kádárta (Veszprém)

Kádárta-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 596 társkereső tag vár rád Kádárta és környékéről!
Rövid ismertető


Kádárta egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kádárta és környékéről:

Zsuzsa
68 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Kamilla
41 éves
Veszprém

Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél! 48 éves, vidám, pozitív gondolkodású Nő vagyok, hosszútávú kapcsolatra keresem párom.
Andrea
58 éves
Veszprém

Sajna én sem vagyok tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba. Azért egy pár dolgot felsorolnék az erényeimből.: házias,rendszerető,könyv, mozi, színház, túrázás, szeretek motorozni. Igénylem az ölelést, az érintést, az odabújást. Ahogy elnézem,már túlléptem a minimum karakterszámot.
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Ancsa
49 éves
Veszprém

Nem annyira régen lettem egyedülálló...pont a legjobbkor, miii?!?:-) Tudom, hogy mit nem keresek: alkalmi, egyéjszakás kalandot, 2 hét múlva esküvőt, bonyolult kapcsolatot, aranyásókat, olyan férfit nem keresek, aki nem...
Ildikó
59 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.
Kati
54 éves
Veszprém

Egy jó humorú, vidám alaptermészetű, független nő vagyok.Szeretem a természetet, a jó kiadós kirándulásokat, no és a nosztalgiát (pl. járművek).Ha Neked is hasonló a kedvtelésed, nyugodtan írj. Kedvenc mottóm:Ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét!
Kitti
22 éves
Veszprém

Hát nem is tudom hol kezdjem. Egy nyugodt, természetet kedvelő nő vagyok. A vitákat kerülöm. A többit személyesen, vagy írásban.
Betty
46 éves
Veszprém

Megtudod ha megismersz:-) Fogadj el olyanak amilyen vagyok!Vannak hibàim mint mindenkinek :-)Rigolyàim is vannak
Andi
51 éves
Veszprém

Nem vagyok előfizető. Ha kalandot keresel nem a Te embered vagyok. Talán tévedek, vagy régimódi vagyok, de jó dolog, ha van egy ember, aki nem akar tőled semmi mást, csak szeret, és úgy gondolja, te vagy a legcsodálatosabb, leggyönyörűbb lány az egész világon. Vámpírnaplók c. film


Párkereső urak

Társkereső urak Kádárta és környékéről:

Szabolcs
34 éves
Gyulafirátót

Szeretem a zenét és a természetet,szeretem a hosszú sétákat.Vidám természetű vagyok és hozzám hasonló,pozitív gondolkodású hölgyet keresek.
Szabolcs
36 éves
Hajmáskér

Szia! Azért regisztráltam, amiért a legtöbben: szeretném megtalálni a páromat. Nem én leszek az, aki elkísér rendszeresen a hétvégi buliba és nem én leszek a társaság középpontja sem. Azonban ha olyasvalakit keresel, aki őszintén tud szeretni, akkor jó helyen jársz. :) Szeretek sétálni, ...
Károly
62 éves
Veszprém

Egy vidám, optimista, kitartó, és szenvedélyes pasi vagyok, aki szereti a természetet és a természetességet. Legkedvesebb elfoglaltságom -ha tehetem- a kirándulás. Nagyon szeretném megtalálni a Nagy Őt remélem itt sikerül. A hölgyek közül a teltkarcsú "nőies nő" tud "lázba hozni&qu...
Péter
36 éves
Veszprém

Fölösleges ide bármit is írni,beszélgessünk és majd megismersz.Nem futókalandot keresek,komoly kapcsolatot szeretnék.
Zsolt
53 éves
Veszprém

Mit keresek? Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életedet is rábíznád. Szeretet az, amikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... És ...
Ervin
31 éves
Veszprém

Sziasztok lányok! Zenészként élem a mindennapjaim, sokat éjszakázom, de szeretem a munkám. Ha nem áll távol tőled ez a világ, és szívesen utazgatnál velem, akkor keress fel.
Pál
45 éves
Veszprém

Társaságkedvelő és öszinte ember vagyok. Szeretem a természetet, a nagy sétákat, szabadidőmben barkácsolok, főzöcskézek, moziba járok.
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Laci
32 éves
Hajmáskér

32 éves vagyok, komoly kapcsolatot keresek, nem próbáltam még neten ismerkedni. Gondoltam hátha...
Szabolcs
44 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens elvált férfi vagyok,normális ,korrekt kapcsolatot keresek,szabadidőmben szeretek sétálni,kirándulni...,de többet akivel közelebbi kapcsolatba kerülök,mivel én is vállalom az arcom így elvárom akivel beszélgetnék,hogy fotón legalább lássuk egymást,előbb utóbb:).


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kadarta
Nyomtatás dátuma: 2020-04-06 00:23:56