Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 962 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Irén
71 éves
Érd

A személyes találkozásban és beszélgetésben hiszek.Tisztelem és szeretem a becsületes embereket.Hozzám hasonló korú és lehetőleg közel lakó férfit keresek.
Zita
54 éves
Érd

Vidám, kiegyensúlyozott hölgy keresi társát.Szeretem a természetet.,utazást, szinházat.Ha neked hasonló az érdeklődésed.írj
Edit
52 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Andrea
49 éves
Érd

Szerelem nélkül nem megy ez, tehát… csak egyetlent keresek, kinek karjaiban újraélednek a pillangók.
Veronika
57 éves
Érd

Szia! Vidám természet kedvelő vagyok! Fontos számomra a bizalom,őszinteség kölcsönös megbecsülés, tisztelet! No és persze az ápoltság! Hát remélem nem túl magas az elvárásom!
Erika
36 éves
Érd

35 éves 3gyerek édesanyja vagyok!Egyedülálló! Komoly tartós kapcsolatot keresek aki elfogad úgy ahogy vagyok!Legyen őszinte,megbízható,legyen humora,lehessen vele bármiről beszélgetni!
Éva
62 éves
Érd

Testi-lelki egyensúlyra odafigyelő, egyszerű, nőies nő vagyok. Szeretem a harmóniát, rendet, nyugalmat a mindennapi környezetemben, de annak is örülök, ha kizökkenhetek ebből akár pl. egy vidám délután, vagy egy romantikus este kedvéért. Társra vágyom. Pozitív gondolkodású, életvidám férfit...
Eva
54 éves
Érd

Parkapcsolatot keresek amelyben mindketten megtalaljuk a helyunket,es eggyutt fedezzuk fel az elet adta szepsegeket. Ahol az egymasrafigyeles,a bizalom,a meghittseg,a humor fontos tenyezo! Orok optimista gondolkodasommal mindig a harmoniara torekszem!
Katalin
68 éves
Érd

Nem vagyok előfizető, ezért korlátozottak a lehetőségeim. Ha írok , akkor kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz. Az elutasítás is jobb, mint a némaság. Derűs, harmonikus, de kissé zárkózott ember vagyok. Aktív életet élek, nem feltétlenül vágyom együttélésre, de egy társra igen, akivel...
Judit
50 éves
Érd

A személyes találkozóban hiszek. Komoly párkapcsolatot keresek. Szabadidőmben természetgyógyászattal foglalkozom. Kevenc városom Miami. Spirituális beállítottságú vagyok. Fontos egy párkapcsolatban a megbìzhatóság és a bizalom, egy test-lélek szinten lenni.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Laci
31 éves
Érd

28 éves vagyok. Júniusban szeretem meg az okj-s szakmámat amiben szeretnék majd elhelyezkedni. Alapvetően egy nyugis srác vagyok, a nagy tömeget meg a bulikat nem szeretem. Sokkal inkább szeretek filmezni, mozogni, túrázni, beszélgetni. :)
István
55 éves
Érd

55 éves elvált rendezett jó körülmények között élő férfi. Keresi társát másik felét a boldogsághoz. Talán te vagy az? Szeretni szeretve lenni...
Csaba
29 éves
Érd

Sok idő kell ahhoz, hogy megismerj. Légy türelmes . Amúgy jófej vagyok. Legalábbis ezt szokták mondani akik ismernek. Valódi párkapcsolatot szeretnék.
Imre
59 éves
Érd

Szeretet tisztelet megértés.Önmagára igényes,szorgalmas,becsületes nőt keresek.Én is ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezem.
Gábor
30 éves
Érd

Sziasztok. Elvált 30 éves Érdi srác keresi, hüséges, szerető,megbizható társát. Ha szeretnél megismerni irj ;)
István
26 éves
Érd

Sziasztok! Beszélgetek, ismerkedem szívesen és hátha valami jó sül ki ebből az oldalból. Egy kedves, udvarias, megbízható férfi vagyok. :) Ha megszeretnétek ismerni, kérlek írjatok.
Csaba
44 éves
Érd

Sziasztok!Ha egy mód van rá nem fényezném itt magam,mert úgy gondolom ha valaki megakar ismerni úgy is megismer és eldönti hogy milyen ember vagyok!!
Zoli
27 éves
Érd

Komoly kapcsolatot szeretnék. Keresem korban hozzám illő, komoly párkapcsolatra vágyó nők társaságát.
István
38 éves
Érd

Kedves, türelmes, őszinte embernek tartom magamat. Ha tehetem rendszeresen fallabdázom, ping pongozom és kipróbáltam a teniszt is :) Szeretem a jó sorozatokat, a tengert, a gyerekeket.
László
50 éves
Érd

Jó érzés, amikor az ember harmóniában él saját magával. De még jobb, ha ezt megfelelő Társsal teszi. Lehet, hogy pont Te lennél az?


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 12:23:32