Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1246 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!
Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Sztészi
33 éves
Érd

szeretem a meg bízható komoly célú embereket akik tudnak őszinték lenni.legyen élet vidám amikor kel legyen komoly legyen de tudjon hülyéskedni is. :-)
Zsuzsi
45 éves
Érd

Azt mondják, hogy a 21. században az internetes társkereső az "egyetlen" hely, ahol ismerkedni lehet. Nem értek ezzel feltétlenül egyet, de ez a hely is egy lehetőség. Szóval itt lehet bemutatkozni. Hát jó ... a teljesség igénye nélkül, csak úgy nagyvonalakban... Évekkel ezelőtt...
Zsuzsi
39 éves
Érd

Ne csak a mának élj! Szerelemre vágyó, nagyon szeretni tudó nő vagyok, aki megbízható, hűséges és komoly gondolkodású. Hűséges társam keresem egy életre, no kaland. Az értékrendje hagyományos legyen,a felmerülő problémákat lehessen vele megbeszélni. Nagyon fontos, hogy a jövőt közösen...
Andi
30 éves
Érd

29 éves lány vagyok. Szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, angolul beszélgetek, nyelvet tanulok. Komoly kapcsolatot keresek, nagyon fontos számomra a bizalom az őszinteség és a romantika.
Adrienn
46 éves
Érd

Szeretek kommunikálni a cicáimmal,de jó lenne "néha" emberrel beszélgetni.+ Utálok egyedül enni.
Ági
55 éves
Érd

Vidám természetü, kedves, nyugodt, hűséges vagyok. Szeretek úszni, bicajozni táncolni. Keresem hasonló természetű páromat.
Margó
60 éves
Érd

Víg kedélyű,özvegy, nyugdíjas...de még dolgozó....természetet, kirándulást, színházat kedvelő nő vagyok. A többit majd személyesen.
Edit
54 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Kata
53 éves
Érd

Eletvidam, kedves, filmeket, szinhazat, zenet kedvelo optimista énem, kivancsi egy nem atlagos, karakan emberre, akivel optimalis esetben kozos erdeklodesre, hasonlo gondolatokra talal.
Anna
56 éves
Érd

Az élet túl rövid azt kell tenni, ami fontos, csak azt kell szeretni, akit szeretni akar az ember, nem szabad jelentéktelen dolgokra fecsérelni az időt.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Barnabás
37 éves
Érd

Szeretek bolondozni, de ha kell komoly vagyok! Szeretek másokon segíteni! Szeretek sokáig aludni és későn feküdni! Nem vagyok tökéletes, de jól alkalmazkodom és igyekszem méltó lenni a társamhoz. Keresem a párom, aki kiegészít engem, akivel megoszthatom az életem! Fontos az egymás iránti bizalom ...
József
48 éves
Érd

Szeretném megtaláni az igazi páromat ! Szeretni és szeretve lenni ! Mindig őszinte vagyok és ezt el is várom a páromtól !Szeretek viccelődni és sokat nevetni .
Feri
56 éves
Érd

Életvidám ember vagyok, szeretem a társaságot, szeretek jókat nevetni, finomakat enni, kirándulni, sétálni. Sokat dolgozom, de szabad időmben azzal lenni akit szeretek.
István
64 éves
Érd

Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező független férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs de szeretem a finom ételeket, italokat,sütiket. Keresem kedves, őszinte füstmentes Társam, komoly, végleges kapcsolat céljából.
Attila
48 éves
Érd

Sport, természetet szerető vidám ember vagyok, aki keresi társát a mindennapokra. Remélem hamarosan rád találok.
Richárd
41 éves
Érd

Jó humorú, kitartó és néha irónikus ember vagyok. Szeretek színházba, koncertekre járni, kirándulni, olvasni. A hobbijaim örömet okoznak, de sajnos viszik a pénzt! :) Hosszútávú kapcsolatot keresek!
Bence
22 éves
Érd

Beszélgessünk, hátha kialakul valami. Ha csak barátkozni szeretnél, az se nagy baj, de elsősorban párkapcsolatot keresek! Szabadidőmben kondizok.💪 (otthon) Szeretem a focit ⚽ (igaz már 5 éve nem rúgtam labdába 😂) Filmek bármi (kivéve horror, romantikus f...
András
45 éves
Érd

Szia,keresem társamat akivel tudok: beszélgetni,túrázni,utazgatni,aki szereti ha szeretik...nem akarom hogy valaki csak kiszolgáljon-Társat keresek,aki önálló,tudatos és add valamit magára.A kor nem akadály..
Zoltán
44 éves
Érd

Rendszerető,figyelmes,udvarias.Szeretnék egy nőt akit szerethetnék de majd ugy is a kémia dönt. Szeretem az állatokat és szeretek nagyokat kirándulni.A személyes találkozás hive vagyok élöben minden más.
Zsolt
47 éves
Érd

43 éves férfi vagyok,aki az "igazit" keresi:) Sofőrként dolgozom. Hobbi szinten zenélgetek.Szeretek kirándulni,biciklizni...stb. Talán a foci és a horgászat ami nem igazán az én világom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2021-04-12 02:17:56