Társkereső Szentkirályszabadja

jegyezz meg

Társkeresés Szentkirályszabadján (Veszprém)

Szentkirályszabadjai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 550 társkereső tag vár rád Szentkirályszabadja és környékéről!
Rövid ismertető


Szentkirályszabadja egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentkirályszabadja és környékéről:

Ibolya
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos kinézetű és gondolkodású, kedves, jó humorú nő vagyok. Igyekszem észrevenni az élet szépségeit és élvezni az apró örömöket is. Közös programok, kölcsönös figyelem és tisztelet, érzékiség, szellemi és testi harmónia - ezt tartom fontosnak egy kapcsolatban.
Kriszti
47 éves
Balatonalmádi

Kedves Érdeklődő! Magamról nem sokat írnék, mert tudjuk írni bármit lehet. A személyes találkozás híve vagyok. Annyit azért elárulok, hogy szeretem a szabadidős tevékenységeket - kirándulás, séta, kerékpár, de ha az idő szomorkásra fordul az esti bekuckózós, összebújós filmnézésre is vevő...
Erzsébet
27 éves
Balatonalmádi

Szeretek horgászni és a természetben csavarogni. Imádom az állatokat. Szeretek vezetni csak úgy beűlni a kocsiba és menni és menni...
Berta
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos igényes hölgy vagyok! Elértem azt a korosztályt, és anyagi biztonságot,hogy szabad időmet kedvem és igényem szerint töltsem. Olyan igényes,kedves, értelmes, egyedül álló, egyedül élő férfi bemutatkozását várom, aki rendelkezik hozzám hasonló tulajdonságokkal. Kölcsönös szimpátia...
Mónika
45 éves
Balatonalmádi

Mariann
35 éves
Balatonalmádi

Rövid leírás magamról???? Mivel 152cm vagyok így túl hosdzú leírást nem is tudnék adni.😀 Belsőleg pedig,majd az ismerkedés során 😉 Kérlek leendő levélíró,ne írj olyat,hogy:"Nekem csak a belső számít" Azt max Hasfelmetsző Jacknek hiszem el 😊
Katalin
41 éves
Balatonalmádi

Kétgyermekes anyuka vagyok. Vidám,sportokat,állatokat es tartalmas időtöltéseket kedvelem.Mozi,színház,fesztiválok. Rajongok gyermekeimért.
Ágnes
50 éves
Balatonalmádi

Életvidám ember vagyok. Sokra tartom a humort,a nevetést. A munkában, életvezetésben a rendszerességet, szabadidőmben a spontán dolgokat szeretem.Empatikus, segítőkész vagyok. Nyitott és szeretetre vágyó, azt adni képes nő.
Marianna
41 éves
Litér

Komoly kapcsolatot szeretnék, igazi társat. Rokkant, mozgáskorlátozott vagyok, nem jó a kommunikáció, betegségem volt.
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!


Párkereső urak

Társkereső urak Szentkirályszabadja és környékéről:

Kari
49 éves
Szentkirályszabadja

Írhatnék ide bármit,dicsérhetném magam de nem fogom!Mert nem vagyok az a típus aki agyondicséri magát csak hogy jó benyomást keltsen valakiben is. Ismerj meg és döntsed el te hogy milyen vagyok!
Árpád
42 éves
Szentkirályszabadja

Szeretek olvasni,filmet nézni, kutyát sétáltatni, zené t hallgatni. Barátokkal tölteni az időt. Biciklizés is szóba jöhet, kirándulás sem megvetendő. De most már változtatnék, de ehhez kellenél Te is! ;-) Komolyan!
Kálmán
40 éves
Szentkirályszabadja

Magamról: őszinte ember vagyok, szeretem ha az emberek a személyiségemért akarnak engem, akit szeretek azt megvédem, segítem az úton előre, és biztos támaszt nyújtok. A legfontosabb, hogy megtaláljam azt az embert, aki viszonozza a szeretetem, és a hűséget.
Attila
29 éves
Szentkirályszabadja

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, nem akarom magam elhinteni olyannak amilyen nem vagyok, derítsd ki :)
Norbi
31 éves
Szentkirályszabadja

Sziasztok!! Nem tudom mit írjak magamról ezért ha valaki kíváncsi rám az írjon bátran és válaszolok.
oszi
53 éves
Balatonalmádi

Magányos macko vagyok aki szereti a természetet. Egy autobaleset miatt mozgássérült vagyok,de önálloan közlekedem és vállalkozóként dolgozom.
Tamás
68 éves
Balatonalmádi

Sportot, zenét és természetet kedvelő egyéniség vagyok. A többi úgyis a személyes találkozón derül ki. Ha egy-két napig nem válaszolok megkeresésedre, megértésedet kérem.
Joe
65 éves
Balatonalmádi

Általánosságban hagyománytisztelő felfogású, tartásos, makacs. Olvasott, közepesen művelt, tájékozott. Aktív és nyitott. Nem feltétlenül összeköltözős kapcsolatot keres, de bármi lehetséges.
Imre
69 éves
Balatonalmádi

Keresem az utolso szerelmem,hosszu tavra.Mar nagyon regen egyedul elek ezen szeretnek valtoztatni,mert nem jo egyedul.
Tamás
29 éves
Balatonalmádi

Szeretek turazni, fotozni, sportolni, olvasni es még sok ezer mas dolgot csinálni, amit jo lenne valakivel megosztani, aki lehetőleg nem akar kihasznalni. Akivel nyugodtan jól erezhetem magam, aki hasonlo beállítodasu es akivel lehet bolondozni, kalandozni. Kicsit nehezen nyílok meg.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szentkiralyszabadja
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:10:13