Társkereső Szentkirályszabadja

jegyezz meg

Társkeresés Szentkirályszabadján (Veszprém)

Szentkirályszabadjai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 547 társkereső tag vár rád Szentkirályszabadja és környékéről!
Rövid ismertető


Szentkirályszabadja egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentkirályszabadja és környékéről:

Ibolya
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos kinézetű és gondolkodású, kedves, jó humorú nő vagyok. Igyekszem észrevenni az élet szépségeit és élvezni az apró örömöket is. Közös programok, kölcsönös figyelem és tisztelet, érzékiség, szellemi és testi harmónia - ezt tartom fontosnak egy kapcsolatban.
Éva
66 éves
Balatonalmádi

SZERETNÉLEK MEGTALÁLNI! 5 éve egyedül élek, rossz a magány. Ha Te is keresel egy olyan tátsat aki szeretet tud adni és elfogadni, keress. Bizom benne, hogy megtaláljuk egymást, hogy együtt minden szebb és jobb lesz. A többit személyesen! VÁRLAK!
Mónika
44 éves
Balatonalmádi

Mariann
35 éves
Balatonalmádi

Rövid leírás magamról???? Mivel 152cm vagyok így túl hosdzú leírást nem is tudnék adni.😀 Belsőleg pedig,majd az ismerkedés során 😉 Kérlek leendő levélíró,ne írj olyat,hogy:"Nekem csak a belső számít" Azt max Hasfelmetsző Jacknek hiszem el 😊
Katalin
41 éves
Balatonalmádi

Kétgyermekes anyuka vagyok. Vidám,sportokat,állatokat es tartalmas időtöltéseket kedvelem.Mozi,színház,fesztiválok. Rajongok gyermekeimért.
Ágnes
50 éves
Balatonalmádi

Életvidám ember vagyok. Sokra tartom a humort,a nevetést. A munkában, életvezetésben a rendszerességet, szabadidőmben a spontán dolgokat szeretem.Empatikus, segítőkész vagyok. Nyitott és szeretetre vágyó, azt adni képes nő.
Berta
62 éves
Balatonalmádi

Fiatalos igényes hölgy vagyok! Elértem azt a korosztályt, és anyagi biztonságot,hogy szabad időmet kedvem és igényem szerint töltsem. Olyan igényes,kedves, értelmes, egyedül álló, egyedül élő férfi bemutatkozását várom, aki rendelkezik hozzám hasonló tulajdonságokkal. Kölcsönös szimpátia...
Kata
40 éves
Litér

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."
Gabriella
39 éves
Felsőörs

Komoly kapcsolatot keresek!Olyan embert aki őszinte és törődik a párjával.Rossz egyedül.És párosan szép az élet!
Márti
45 éves
Veszprém

Üdvözletem :-) Márta vagyok, 43 éves. Foglalkozásom: alkalmazott. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. A kirándulás, sétálás, olvasás, tévézés, zenehallgatás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ha tetszik ez a...


Párkereső urak

Társkereső urak Szentkirályszabadja és környékéről:

Kari
49 éves
Szentkirályszabadja

Írhatnék ide bármit,dicsérhetném magam de nem fogom!Mert nem vagyok az a típus aki agyondicséri magát csak hogy jó benyomást keltsen valakiben is. Ismerj meg és döntsed el te hogy milyen vagyok!
Árpád
41 éves
Szentkirályszabadja

Szeretek olvasni,filmet nézni, kutyát sétáltatni, zené t hallgatni. Barátokkal tölteni az időt. Biciklizés is szóba jöhet, kirándulás sem megvetendő. De most már változtatnék, de ehhez kellenél Te is! ;-) Komolyan!
Kálmán
40 éves
Szentkirályszabadja

Magamról: őszinte ember vagyok, szeretem ha az emberek a személyiségemért akarnak engem, akit szeretek azt megvédem, segítem az úton előre, és biztos támaszt nyújtok. A legfontosabb, hogy megtaláljam azt az embert, aki viszonozza a szeretetem, és a hűséget.
Attila
29 éves
Szentkirályszabadja

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, nem akarom magam elhinteni olyannak amilyen nem vagyok, derítsd ki :)
Norbi
31 éves
Szentkirályszabadja

Sziasztok!! Nem tudom mit írjak magamról ezért ha valaki kíváncsi rám az írjon bátran és válaszolok.
Géza
63 éves
Balatonalmádi

Építőmérnök nyugdij elött, hobbim a vitorlázás saját hajoval, társat keresek,a maradék éveket együtt tölteni, érezzem, ha átmegy a nappalin, essek át a 100-ik pár cipőjén, amikor az 50-ik táskákát mutatja, legyen tele a fürdöszöba ezernyi nöi kenceficével,nagyokat hallgatni és nagyokat beszélni,u...
Joe
65 éves
Balatonalmádi

Általánosságban hagyománytisztelő felfogású, tartásos, makacs. Olvasott, közepesen művelt, tájékozott. Aktív és nyitott. Kifejezetten könnyed kapcsolatot keres, de bármi lehetséges.
oszi
53 éves
Balatonalmádi

Magányos macko vagyok aki szereti a természetet. Egy autobaleset miatt mozgássérült vagyok,de önálloan közlekedem és vállalkozóként dolgozom.
Tamás
28 éves
Balatonalmádi

Szeretek turazni, fotozni, sportolni, olvasni es még sok ezer mas dolgot csinálni, amit jo lenne valakivel megosztani, aki lehetőleg nem akar kihasznalni. Akivel nyugodtan jól erezhetem magam, aki hasonlo beállítodasu es akivel lehet bolondozni, kalandozni. Kicsit nehezen nyílok meg.
Timboy
47 éves
Balatonalmádi

Hello, Kedves! Csak egy rendes gyerek vagyok, aki egy kicsit különleges, egy kicsit romantikus, egy kicsit vad egy kicsit nem, egy kicsit bohém, humoros is néha, nem ronda, nem unalmas, őszinte, intelligens, jólelkű, megértő. És még sok más is egyszerre. Akit érdekelnek a továbbiak, úgyis érdekl...


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szentkiralyszabadja
Nyomtatás dátuma: 2019-07-24 04:14:04