Társkereső Paloznak

jegyezz meg

Társkeresés Paloznakon (Veszprém)

Paloznaki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 129 társkereső tag vár rád Paloznak és környékéről!
Rövid ismertető


Paloznak egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Paloznak és környékéről:

Éva
52 éves
Alsóörs

Kedves, mosolygós, őszinte, szorgalmas nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, túrázni, utazni. Megbízható társnak és barátnak tartom magam, aki képes kreatívan boldogságot hozni a hétköznapokba. Tartós kapcsolatra vágyom. Ha érdekel derítsd ki milyen vagyok valójában!
Piros
64 éves
Alsóörs

Mindannyian keresünk valakit, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt. Ismerj meg és lehet, hogy Én leszek az a valaki.
Zsuzsa
70 éves
Balatonfüred

életet igenlő , jó kedélyű , modern , fiatalos egyedülálló nő vagyok ,pörgős temperamentummal.Kitartóan keresem a párom ( mint zsák a foltját ) és bízom benne , hogy meg is találom . Nem akarok férjhez menni !
Rozi
62 éves
Balatonfüred

Vidám, mindíg jókedvü,kellemes, romantikus, nőies nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni... Szeretek szeretni és szeretve élni.
Judit
54 éves
Balatonfüred

Mosolygós, optimista az életet pozitívan élő Nő vagyok. Sok minden érdekel:-olvasás, színház, természet, bicajozás...de otthon is jól elvagyok valami klassz zene hallgatása közben. Jól működő egyedüllétemet elcserélném egy még...
Niko
65 éves
Balatonfüred

Szőke hajú kék szemű,ápolt , intelligens önmagára , és környezetére igényes hölgy vagyok!Keresem a párom , aki nélkül lehet,de nem érdemes élni!
Monika
72 éves
Balatonfüred

Magamra, környezetemre igényes, fiatalos, vidám, kulturált, egészséges életmódot élő,a jobb értékeket képviselő ember vagyok. Hasonló társamat keresem...A személyes találkozás dönti el a továbbiakat...Bátraké a szerencse (is)...Döntő lehet a stílus, mert az maga az EMBER!
éva
57 éves
Balatonfüred

:-)....................................................................................................:-)
Eva
61 éves
Balatonfüred

Igazából majd annak írok, akit szeretnék én is megismerni. Talán annyit, hogy kutyám van, volt és lesz. Nem szeretem a szakállt és a bajuszt. Valamint az öntelt, egoista embereket, ahogy a hazugokat sem.
Andrea
48 éves
Balatonfüred

Üdvözöllek az oldalamon!! 45 éves Nő vagyok. 19 éves fiam van.Vendéglátásban dolgozom.Szeretek kirándulni, utazni. Sok mindent le lehetne írni,de szerintem a személyes találkozás a legfontosabb.. Keresem azt a férfit aki hosszú távon az életem része lenne. Akinek fontosak az emberi...


Párkereső urak

Társkereső urak Paloznak és környékéről:

György
26 éves
Csopak

Sziasztok lányok <3 Szeretnék meg ismerkedni a nagy Ő-vel , nem tudhatjuk hol van &#232;s m&#232;g hol lehet az igazi , ez&#232;rt minden lehetőséget meg kell ragadni . &#200;n sok gyereket akarok szóval.. Egy jó párkapcsolatban a f&#232;rfi az erőt &#232;s a biztonságo...
András
28 éves
Csopak

Szia András vagyok! 25 éves vagyok, jármű fényezőkén dolgozok Balatonfüreden. Szeretem az állatokat, van egy macskám és egy kutyám. Hosszú távon gondolkodom. Rövid románc nem érdekel.
Tibor
71 éves
Alsóörs

Vén dög vagyok, de hódítani akarok :) Jó megjelenésű, ápolt férfi vagyok. Szeretek utazni, horgászni, kertészkedni, társasági életet élni, szeretem az állatokat
Tamás
34 éves
Alsóörs

Szia kedves látogató! 33 éves fiatalember vagyok. Azért regisztráltam, hátha itt megtalálom a társam. Pár levélváltás utáni személyes találkozó híve vagyok, így a kölcsönös szimpátia megléte is hamar kiderül. Tartós kapcsolatot keresek. Szia!
Sándor
40 éves
Alsóörs

Nincs olyan rossz helyzet, amiben ne lenne valami jó! Keresem korban hozzám illő páromat komoly kapcsolat céljából! Szeretek utazni, kirándulni, biciklizni. Imádom a Balatont!!!! Nagyon fontos számomra a bizalom, őszinteség, hűség. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Szeretnék valakit nag...
János
34 éves
Lovas

Komoly, őszinte kapcsolatot keresek. Vidám, sokat mosolygó pasi vagyok. Szeretek jókat kirándulni, moziba járni.
Norbert
22 éves
Alsóörs

Sziasztok! Keresem a páromat aki elfogad olyannak amilyen vagyok és úgy ahogy vagyok. Ha gondolod irj rám ha szeretnél. Kedves aranyos srác vagyok és szívből tudok szeretni.
István
52 éves
Balatonfüred

Még mindig a nagy ŐT keresem és kitartó vagyok. Ha megéri akkor küzdök is érte mert szeretném ha Ő lehetne a ...
Adrián
30 éves
Balatonfüred

Szia! Ha kép alapján szimpatikus vagyok, olvass is rólam egy keveset, hátha pont engem keresel. ;) Én egy kedves, figyelmes, őszinte, nyugodt természetű és romantikus típusnak mondható fiatalember vagyok. Szeretem az állatokat. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik: a zenehallgatás, ha kelleme...
László
67 éves
Balatonfüred

Cogito, ergo sum. és csak pozitívan . Nem biztos, hogy párkapcsolatot keresek, hanem inkább szerelmet, szenvedélyt, minőségi szórakozás. Ha valami csoda folytán mégis az sül ki belőle, majd átgondolom . átgondoljuk . Szeretem a mostani magányos életformámat , a hétköznapokban . Bemutatkozni szemé...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/paloznak
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:06:46