Társkereső Paloznak

jegyezz meg

Társkeresés Paloznakon (Veszprém)

Paloznaki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 135 társkereső tag vár rád Paloznak és környékéről!
Rövid ismertető


Paloznak egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Paloznak és környékéről:

Éva
53 éves
Alsóörs

Kedves, mosolygós, őszinte, szorgalmas nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, túrázni, utazni. Megbízható társnak és barátnak tartom magam, aki képes kreatívan boldogságot hozni a hétköznapokba. Tartós kapcsolatra vágyom. Ha érdekel derítsd ki milyen vagyok valójában!
Piros
64 éves
Alsóörs

Mindannyian keresünk valakit, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt. Ismerj meg és lehet, hogy Én leszek az a valaki.
éva
57 éves
Balatonfüred

:-)....................................................................................................:-)
Judit
54 éves
Balatonfüred

Kénytelen voltam regisztrálni mert hiába vártam, hogy a bevásárlókocsit véletlenül nekem told, rám mosolyogj, megszólíts...viccet félre téve nehéz az ismerkedés. Vidám, mosolygós pozitív gondolkodású Nő vagyok. Jól működő egyedüllétemet elcserélném valami még jobban működő kapcsolatra.
Edit
62 éves
Balatonfüred

Nagyon Sok változáson mentem keresztül az elmúlt évben. Vidám alaptermészetű , házias nő vagyok. A zene nagyon sok műfaját szeretem . Rendezetten élek. Keresem hasonló adottságokkal, barátom , társam. Ápolt , füstmentes korrekt férfi személyében.
Niko
66 éves
Balatonfüred

Szőke hajú kék szemű,ápolt , intelligens önmagára , és környezetére igényes hölgy vagyok!Keresem a párom , aki nélkül lehet,de nem érdemes élni!
Melinda
56 éves
Balatonfüred

Érdeklődő, természetet és természetességet kedvelő, független, szeretetorientált NŐ vagyok. Sport,kultúrális programok, utazás.
Irmici
60 éves
Balatonfüred

Szeretem a csendet,nyugalmat,ám nem vetem meg a jó zenét,jó társaságot,a táncot,és az olvasást sem.Nyugodt természetű,vidám,barátságos Nő vagyok.
Andrea
48 éves
Balatonfüred

Üdvözöllek az oldalamon!! 45 éves Nő vagyok. 19 éves fiam van.Vendéglátásban dolgozom.Szeretek kirándulni, utazni. Sok mindent le lehetne írni,de szerintem a személyes találkozás a legfontosabb.. Keresem azt a férfit aki hosszú távon az életem része lenne. Akinek fontosak az emberi...
Kriszta
44 éves
Balatonfüred

Tartós kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, utazni, vidáman eltölteni a napokat. Ehhez keresem az "igazit".


Párkereső urak

Társkereső urak Paloznak és környékéről:

Peter
50 éves
Csopak

Szeretem a sportot, sokszínű zenét, bizonyos művészeti ágakat, és a romantikát... természetesen a megfelelő partnerrel. Hiszek az első találkozásban, a kémiában férfi és nő között.
György
26 éves
Csopak

Sziasztok lányok <3 Szeretnék meg ismerkedni a nagy Ő-vel , nem tudhatjuk hol van &#232;s m&#232;g hol lehet az igazi , ez&#232;rt minden lehetőséget meg kell ragadni . &#200;n sok gyereket akarok szóval.. Egy jó párkapcsolatban a f&#232;rfi az erőt &#232;s a biztonságo...
András
28 éves
Csopak

Szia András vagyok! 25 éves vagyok, jármű fényezőkén dolgozok Balatonfüreden. Szeretem az állatokat, van egy macskám és egy kutyám. Hosszú távon gondolkodom. Rövid románc nem érdekel.
Tibor
71 éves
Alsóörs

Vén dög vagyok, de hódítani akarok :) Jó megjelenésű, ápolt férfi vagyok. Szeretek utazni, horgászni, kertészkedni, társasági életet élni, szeretem az állatokat
Tamás
34 éves
Alsóörs

Szia kedves látogató! 33 éves fiatalember vagyok. Azért regisztráltam, hátha itt megtalálom a társam. Pár levélváltás utáni személyes találkozó híve vagyok, így a kölcsönös szimpátia megléte is hamar kiderül. Tartós kapcsolatot keresek. Szia!
Sándor
40 éves
Alsóörs

Nincs olyan rossz helyzet, amiben ne lenne valami jó! Keresem korban hozzám illő páromat komoly kapcsolat céljából! Szeretek utazni, kirándulni, biciklizni. Imádom a Balatont!!!! Nagyon fontos számomra a bizalom, őszinteség, hűség. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Szeretnék valakit nag...
János
34 éves
Lovas

Komoly, őszinte kapcsolatot keresek. Vidám, sokat mosolygó pasi vagyok. Szeretek jókat kirándulni, moziba járni.
Norbert
22 éves
Alsóörs

Sziasztok! Keresem a páromat aki elfogad olyannak amilyen vagyok és úgy ahogy vagyok. Ha gondolod irj rám ha szeretnél. Kedves aranyos srác vagyok és szívből tudok szeretni.
Imre
70 éves
Balatonfüred

51 éve Balatonfüreden élek,ebben a Balaton partján fekvő kisvárosban.Nyugdíjas vagyok,három éve lettem özvegy.Egyedül élek,minden káros szenvedélytől mentesen.Hobbim a horgászat.De már hiányzik nagyon egy szerető megértő társ,akivel vidáman telhetnének a hétköznapok....
Alex
30 éves
Balatonfüred

Kedves Megtekintő, Páromat keresem, akivel kölcsönösen tudunk egymásra számítani, egymással gondolkodni, párkapcsolatban élni annak minden savával, borsával, örömével, bánatával, azt a személyt, aki értékeli azt, ha érte tesznek valamit, közelednek felé, érdeklődnek iránta, és tud/akar időt &q...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/paloznak
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 20:26:58