Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1370 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Ferenczi E.
64 éves
Debrecen

Tartós kapcsolat céljából szeretnék megismerkedni olyan férfival, aki szeretni, tisztelni és megbecsülni tud.Modern, vidám, inteligens, hisz ilyennek tartom én magam is. A munkámból adódóan életem nagy részét óvodás gyerekek között töltöm. Szeretem a divatot, a jó konyhát, a romantikát. Minden...
Kovács Gyöngyi
50 éves
Debrecen

Beáta
37 éves
Debrecen

Kitti
29 éves
Debrecen

Szia! Mindkét oldalam bemutatnám neked, de lehet több oldalam is van, ki tudja. :-D Először is, szerintem kellemes társaság vagyok, tipikus szöszis vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy buta, vagy kényes, épp...
Klára
25 éves
Debrecen

Először ismerkedem itt, és ha nyitott vagy egy kapcsolatra, akkor keress meg. Kedves, őszinte nő vagyok, aki hasonlóan gondolkodó, vidám partnert keres itt.
Mária
59 éves
Debrecen

Együtt jóban-rosszban.Komoly kapcsolatot szeretnék találni, akivel megoszthatnám az életet,őszintén,tartósan.
Éva
36 éves
Debrecen

Bulizos talpraesett lány vagyok aki szereti az életet!
Ági
36 éves
Debrecen

Debrecenben élek két gyermekemmel, és komoly kapcsolatot keresek. Kérlek csak akkor írj, ha ezt mind el tudod fogadni.
Éva
60 éves
Debrecen

Keresem akivel tudunk jókat beszélgetni, sokat nevetni. Hasonló gondolkodás, értékrend. Szeretem a jó filmeket, az utazásokat, a tengert. Családcentrikus vagyok. Anya, nagymama vagyok. De szeretnék valakinek a társa, párja, barátja lenni az elkövetkezőkben. Igazságos, őszinte, romantikus, mély...
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Zsolt
40 éves
Debrecen

Szia, Zsolt vagyok! Keresem társam egy hozzám illő hölgy személyében. Hagyományos értékeket képviselek ..Remek humorral és kreatív gondolkodással áldott meg a sors, olyan ember vagyok, aki képes a semmiből is csodát létrehozni.. 2 csodálatos gyermek édesapja vagyok (akik már nem élnek velem), ról...
Misi
32 éves
Debrecen

Szia! Röviden: Az az igazság, hogy inkább a személyes ismerkedés híve vagyok, de gondoltam kipróbálom ezt a lehetőséget is. Az első benyomás nálam nem lényeges és ideálom sincs. Elsősorban komoly céllal keresgélek! Szóval ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran vagy jelezd valahogy!
József
61 éves
Debrecen

Megbizható,becsületes,hüséges,káros szenvedélyektől mentes vagyok.Keresem hüdéges becsületes társam.
Zsolt
34 éves
Debrecen

Misi
46 éves
Debrecen

Odaadó kedves hűséges tipus vagyok.Ha kapok sokat adok csak nem szeretem hogyha palira vesznek!!!A szórakozó helyeket kerülöm.
József
34 éves
Debrecen

Bújj hozzám, mert azt szeretem! Hogyha horkolsz elviselem. :) Nem dohányzom nem szívlelem Az ölelés jó! Én azt kedvelem! :) Elsősorban olyan debreceni lánnyal ismerkednék, aki séta közben fogja a kezem, akit főzés közben megcsókolhatok, aki hozzám bújik ha filmet nézek aki a mellkasomra kuc...
Sandor
57 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
Ivan
38 éves
Debrecen

Latin guy living in Hungary, if you are interested we can get to know each other send me a message I love sports, dancing and going to mountains and waterfalls Somloi is my favorite hungarian dessert
Zoli
40 éves
Debrecen

Szia.Komoly kapcsolatot keresek.Olyat akivel vidám a kikapcsolódás,és jó élmény a közös élet építése.
Ferenc
60 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2021-04-12 01:45:22