Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1335 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

eva
69 éves
Debrecen

Jelenleg ingazok Magyarorszag es az Usa kozott. Szeretnek megismerkedni valakivel akivel szabadidomet eltolthetem.Teljesen mindegy hogy az USA-ban /Virginiaban eltem/ vagy Magyarorszagon elsz. Utzni ,olvasni szeretek.Jarok tornazni hetente 3 alkalommal.
Kati
56 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, őszinteség, szeretet, tartalmas időtöltés egy igazi férfival, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt...
Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.
Kovács Gyöngyi
50 éves
Debrecen

Judit
55 éves
Debrecen

55 èves özvegy vagyok. Szeretnêk egy olyan fèrfit aki nem fèl kimutatni az èrzèseit ès akit viszont szerethetek. Komolytalanok kìmêljenek!
edina
44 éves
Debrecen

edina vagyok keresem hűséges páromat komoly kapcsolat céljából kedves szolid lány vagyok az élet megtanított szenvedni is
Erzsébet
68 éves
Debrecen

Én úgy gondolom,ide felesleges bármit is írni.Ha fotó alapján szimpatizálunk egymással,mindent megtudunk amit szeretnénk.
Ilona
50 éves
Debrecen

Őszinte, barátságos, vidám természetű elvált nő vagyok kevés szabadidővel. Barátkozni, ismerkedni szeretnék.
macika
64 éves
Debrecen

Keresek valakit a szabadidőm tartalmas eltöltéséhez, de nem minden áron.
Ili
68 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 68 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Imi
60 éves
Debrecen

Szia... Egy megértő,sportos,elegáns,művészetet kedvelő...,ismerkedne....((Lehet hogy veled..!!! )) Mindent személyesen mert az sokkal de sokkal többet elárul a személyiségünkről.... Fontos !! 1 lépés :Én jelzek te jelzel..""vagy nem "" 2.lépés:: Én írok és te válaszolsz.....
Csabi
46 éves
Debrecen

Találnom kell valamit Benned Találnom, hogy tovább menjek Mert nehezek a napok, Én is csak úgy vagyok Nem sokat adok és nem is sokat kapok.
Laci
60 éves
Debrecen

Szeretem az életet, a tartalmas időtöltéstől a természetben való szemlélődésig. Szeretem a sportot (inkább csinálni, mint nézni), szeretek barkácsolni, kertészkedni, szeretem a zenét, a könyveket. De leginkább a leendő társamat keresem, mint tűt a szénakazalban. Szeretném szeretni őt. A külső és...
ferenc
63 éves
Debrecen

53éves elvált független férfi vagyok,debrecenben élek és dolgozom.Szeretek olvasni,zenét kirándulást,és minden olyan tevékenységet ami emberi és legfőképp az őszinteséget,Tartós kapcsolat reményében keresm a párom,akihasonló beálitottságu és megosztáná velem hátralévő életét.talán megtalálom az ...
Norbert
33 éves
Debrecen

Sziasztok. Norbi vagyok 33 éves szeretnék megismerkedni egy bájos hölggyel aki mozgalmasabba tenné a minden napjaim :)
Zoltán
66 éves
Debrecen

Nyugdíjas vagyok. Társat keresek lehetőleg Debrecenből. szeretem a természetet, szeretek kirándulni, utazni!
Fecó
45 éves
Debrecen

"Beírtak engem mindenféle Könyvbe és minden módon számon tartanak. Porzó-szagú, sötét hivatalokban énrólam is szól egy agg-szürke lap. Ó, fogcsikorgatás. Ó, megalázás, hogy rab vagyok és nem vagyok szabad. Nem az enyém már a kezem, a lábam, és a fejem, az is csak egy adat. Jobb volna...
Zoltán
39 éves
Debrecen

Debreceni őszinte, kedves, srác vagyok. Társam keresem, akár egy életre. Akiben megbízom, és elfogad olyannak amilyen vagyok. Ha többet szeretnék megtudni kérlek írj.
Csaba
66 éves
Debrecen

A siker titka: eggyel többször kell felállni, mint ahányszor elesel. - A sikernek nincs könnyebbik útja. Vagy ldozatot hozol, melózol, és elviseled a lemondás fájdalmát, vagy ott maradsz, ahol most vagy! - Sohasem fogsz eljutni a célodig, ha útközben folyton megllsz, hogy megdobálj minden e...
Attila
48 éves
Debrecen

SZIA! Vidám, mosolygós srác vagyok.Hobbim a sport,kirándulás,motorozás.Sokat olvasok,főleg a hadtörténelmi témájúakat.Műszaki beálitottságú vagyok ezért az autók-motorok a gyengéim.Házias vagyok de főzni nem tudok!Debrecenben dolgozok állami cégnél, mint alkalmazott.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2021-01-26 15:03:39