Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1042 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Emma
65 éves
Debrecen

Egyedül élő özvegy vagyok.Van egy kutyosom,őróla gondoskodom.Otthonűló tipus vagyok ,de szeretek sétálni. Komoly társat keresek elsősorban Debrecen környékéről közös programokhoz,bezsélgetésekhez.Akinek tetszem írjon alakuljon ki egy szimpátia utánna majd meglátjuk mi lesz belőle. Laza...
Erika
39 éves
Debrecen

szia erika vagyok most nem tudtam bemutatkozot irni késöbb potolni fogom amit tudnod kell csak komoly kapcsolat érdekel
Ildikó
55 éves
Debrecen

Vidám természetű kirándulást kertészkedést kedvelő no vagyok aki őszinte társat keres. Nem hiszek a szerelem első látásra dumaban. Ebből már kinottem.
Gyöngyi
62 éves
Debrecen

Mutatós külsővel rendelkező, diplomás, magára és környezetére igényes, rendezett anyagiakkal rendelkező egyedülálló nő vagyok aki csak komoly kapcsolatot keres hosszútávra, hasonló adottságokkal rendelkező sármos férfi személyében.
Brigi
33 éves
Debrecen

Szia Kèrlek, ha egy èjszakàban gondolkodsz akkor ne is irj, Az idődet vesztegeted. Kizàrólag komoly kapcsolatot keresek.
Magdolna
54 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
Zsuzsa
52 éves
Debrecen

Komoly,őszinte kapcsolatot keresek! Egyenlőre ennyit szeretnék ide írni.. ha van kérdés szívesen válaszolok!
Marcsi
49 éves
Debrecen

Egyszer majd eljön az az ember az életedbe, aki mindent felülír majd. Ő lesz az, akitől és akiért megáll majd a szíved. Lehet, hogy nem fog életed végéig tartani, sőt az is könnyen megeshet, hogy csak egy átutazó lesz. De egy valami maradandó lesz. Az a bizonyos felejthetetlen szerelem.
Edina
45 éves
Debrecen

Optimista vagyok, szeretem a munkámat de hiányzik egy Társ akivel lehet közös programokat tervezni, nagyokat beszélgetni és érezni, hogy vagyunk Egymásnak.
Erzsébet
62 éves
Debrecen

Egyedül élek, de nem magányosan. Szerető családom imádatában. Szeretni? Szeretve lenni? Talán ez a célja itt mindenkinek. Kereslek Kedves, komoly kapcsolat reményében! Korban hozzám illő, nem messze lakó intelligens Férfi ismeretségét várom! 50 alattiak kizárva! Tehát 50-62 közötti légy! NEM...


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Sandor
56 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
Ferenc
59 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Antal
52 éves
Debrecen

Szeretnék még boldog lenni !Most tanulom még ezt az ismerkedési formát.Magamról annyit külföldön dolgozom.Egyedül élek már több mint két éve.igazából nem is tudom mit kellene vagy mit szoktak írni ide.Most csak ennyit tudtam.Remélem lessz valaki akinek ez is elég elsőre!!!!
László
63 éves
Debrecen

Vidám termêszet, kedvelő barátságos vagyok.Szeretek szabadban lenni,kertészkedni és egyébmást is/pd kerékpározni futni sétálni szabad programokat.és szeretném az érzéseidet megismerni,és a gyönyörű,szemeidbe nézni!!!
Karcsi
40 éves
Debrecen

Keresem azt aki hozzam illik és én Ő hozzá. A személyes találkozóban hiszek. Pár levél váltás utan kiderül, hogy van e közös hangnem.
Misi
30 éves
Debrecen

Szia! Röviden: Az az igazság, hogy inkább a személyes ismerkedés híve vagyok, de gondoltam kipróbálom ezt a lehetőséget is. Az első benyomás nálam nem lényeges és ideálom sincs. Elsősorban komoly céllal keresgélek! Szóval ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran vagy jelezd valahogy!
Zoli
39 éves
Debrecen

Szia.Komoly kapcsolatot keresek.Olyat akivel vidám a kikapcsolódás,és jó élmény a közös élet építése.
Mihály
44 éves
Debrecen

Kedves társkereső ! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide , hogy esetleg ezen az oldalon megtaláljam páromat . Én egy átlagos , megbízható , kedves , normális fiú vagyok ( persze , kinek mi a normális ) . Szeretek biciklizni , szeretem a természetet . Ha úgy gondolod , hogy tö...
András
57 éves
Debrecen

Szia: András vagyok. Szeretnék ismerkedni életvidám, csinos nővel akivel hosszú távú kapcsolatot is el tudok képzelni
Tibi
49 éves
Debrecen

Hello,ismerkedem :) Gyakorlatilag komoly kapcsolatot szeretnék. Eléggé vidám,mosolygós és őszinte férfi vagyok. Létezik olyan kapcsolat nő és férfi közt ami tartalmazza a pár,haver,barát,szeretői kapcsolatot egyben? :) Elég jó lehet és ezt szeretném elérni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-08-25 02:13:47