Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1028 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Magdolna
53 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
Nóra
34 éves
Debrecen

Komoly, őszinte lányként keresem a másik felem. Egy hűséges, értelmes-érzelmes fiút keresek, akivel hosszútávra tervezhetek.
Maya
72 éves
Debrecen

Igényes, őszinte, megbízható,toleráns, még dolgozó elvált nő vagyok. Keresem a harmóniára és az összetartozás érzésére vágyó társam.
Ani
41 éves
Debrecen

Szia! Én egy romantikus, őszinte ember vagyok és ilyen társat keresek. Ha ilyen vagy akkor várom, hogy meg ismerjelek.
Brigi
32 éves
Debrecen

Szia Kèrlek, ha egy èjszakàban gondolkodsz akkor ne is irj, Az idődet vesztegeted. Kizàrólag komoly kapcsolatot keresek.
zsuzsi
43 éves
Debrecen

Ilona
48 éves
Debrecen

"Egyszerű, nő vagyok... Valakinek szép, valakinek csúnya,valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának....
Aniko
76 éves
Debrecen

Hű társat keresek. Ha tetszik a fényképem, irj bátran. Csak korban hozzám illők irjanak. Hobbim: olvasás, TV, és számitógépezés.
Erzsébet
43 éves
Debrecen

Reálisan gondolkodó, egyszerű dolgozó nő, anya vagyok.Őszinte,közvetlen,diplomatikus társalgó. Társat és nem pedig "Valakit" szeretnék.
Böbe
44 éves
Debrecen

Szia kedves látogató! Èn a személyes találkozásban hiszek, ezért nem is írnék ide semmi jellemzőt! Legyen szép napod! :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Gábor
53 éves
Debrecen

Szeretek sportolni és szeretek utazni.Imádom a jó ételeket.Hobbim a munkám .Szeretem a jó magyar konyhát.
Dani
35 éves
Debrecen

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ezen oldalra, amiből a későbbiekben akár házasság is lehet. Én még azon kissé konzervatív gondolkodású férfiak közé tartozom, akik még hisznek a házasság szent kötelékében. :) Az életem párját szeretném megtalálni, akivel az életem legsze...
Gyula79
82 éves
Debrecen

Hello lányok! Egy koromhoz képest fiatalos 170/92/79 diplomás özvegy vagyok. Normál alkattal, egészségi állapottal, egzisztenciával, pragmatikus gondolkodással, optimista beállítottsággal keresi hasonló adottságú párját!Keress telefonon SMS-en később általam megadott skájpon , levélben.Küldj hasz...
Györk
26 éves
Debrecen

Barátságos, közvetlen, elfogadó de komoly és ambíciózus végzös egyetemista hallgató vagyok. Introvertált vagyok de családcentrikus, és szeretem a társasági életet. Érdeklödésem széleskörü, gondolkodásom érett. Hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Fél életemet Svédországban éltem le, Debrecenben mi...
András
41 éves
Debrecen

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni a barátaimmal, érdekel a keleti kultúra, és pár harcművészeti ágat is kipróbáltam.
Péter
47 éves
Debrecen

Kedves de kissé zárkózott személyiség vagyok.Szeretem a technikai sport közvetitéseket nézni a televizioban
Zoli
45 éves
Debrecen

Hello!Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek utazni,kirándulni,a természetet.Többet most nem írok magamról ha felkeltettem az érdeklődésed írj!
Joakim
27 éves
Debrecen

Üdv itt, biztos valami hiba történt a mátrixban, hogy idetévedtél, vagy csak a sors keze. Ki tudja, az is megeshet, hogy csak unatkozol, vagy végső elkeseredésed hozott ide. Bármelyik is volt, nem számít. A képeket hiába nézegeted, sose készült rólam egy normális sem. Lenne egy kérésem: Ne leg...
Zsolt
36 éves
Debrecen

Egy jókedvű,kreatív sportokat szerető srác vagyok.Szeretek utazni, bringázni, túrázni, basszusgitározni és főzni is! ;)
Gergö
36 éves
Debrecen

Sziasztok.szeretnék megismerkedni őszinte és vidám lányokkal.írjatok egy komoly kapcsolat reményében.


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 15:17:11