Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1010 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

ILDIKÓ-13
52 éves
Debrecen

vidám természetü,társaság szerető ,hölgy vagyok! Szeretek beszélgetni,nagyokat sétálni,keresek olyan férfit, akivel mindentéren jólérzem magam! Ha szimpatikusnak találsz irj! Köszi!
zsuzsi
42 éves
Debrecen

Magdolna
53 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
Magányos szív
50 éves
Debrecen

Kedves, barátságos, érzelmekben gazdag,egyszerű, szolid nő vagyok. Egyik kedvenc idézetem: "Kezet csak megfogni szabad..Elveszíteni vétek...Ellökni átok...Egymásba simuló kezek tartják össze Az Eget s aVilágot." Várom bemutatkozásod.
Zsuzsa
54 éves
Debrecen

Optimista, elégedett, az életeet élni szerető Nő vagyok. Mottóm "la vie est belle". Szeretem a zenét, táncot. A sport, mozgás nagyon fontos számomra.
Ili
66 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 63 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!
Ilona
49 éves
Debrecen

...Nem igazán szeretnék írni ide semmit, aki szeretne majd velem ismerkedni, annak majd többet is elárulok magamról! Ha szimpatikus vagyok számodra kérlek írj!
Emese
25 éves
Debrecen

“Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, bújós, házias, nő vagyok.Komoly kapcsolatot keresek,olyan férfi személyében aki nem fél elkötelezni magát a későbbiekben és nem vágyik arra,hogy egyszerre több...
Zsuzsa
43 éves
Debrecen

Debrecenben élek, kislányommal Egy alapítványnál dolgozom, adminisztratív munkakörben. Elváltam. Komoly kapcsolatot keresek.
Andi008
35 éves
Debrecen

Szeretnék megismerkedni egy kedves,szimpatikus férfival. Remélem megtalálom a párom. Nothing is impossible.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Attila
48 éves
Debrecen

Keresem a párom, aki társam lenne, megértő, toleráns, és szerető partnerem lenne az elkövetkező években.
Istvan
54 éves
Debrecen

Ismerkedem, baratkozom, egy lehetoseg, amivel elnek, ki tudja kivel talakozik itt a szerencses keresgelo?
Péter
38 éves
Debrecen

Sziasztok! Érzelmes, az élet kihívásaira nyitott férfi vagyok. Szeretek utazni, új tájakat, embereket, kultúrákat megismerni. Hobbim a természetjárás, úszás, főzés és olvasás. Érzelmes alkat vagyok és érzéseim tesznek céltudatossá, és ez hiteti el velem, hogy gyengéink ellenére a sasok mer...
Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Dezső
27 éves
Debrecen

Sziasztok! A nevem Dezső,27 éves vagyok. Azért regisztráltam,hogy megtaláljam azt a lányt/nőt akinek olyan fontos lennék,mint amiyen ő nekem. Komoly,tartós kapcsolatot szeretnék mindenképp. Néhány apróság rólam: Szeretek a szabadban időt tölteni mint például kerózni vagy kirándulni. A főzés...
János
51 éves
Debrecen

Nyugodt, türelmes ember vagyok és egy hasonló lányt keresek. Nem biztos hogy itt megtalálom, de sosem lehet tudni. Mint sokan én is az igazit keresem...
Lajos
59 éves
Debrecen

Keresek de eddig nem találtam? Igényeim! Legyen szerethető és tudjon szeretni! Nem bejárónőt,pótanyát,házicselédet,eltartót keresek. Önellátó vagyok, megfelelő egzisztenciával rendelkezem. Szeretek főzni,imádom a zenét táncot,utazást,kirándulást! Szeretnék imádni egy NŐT aki elfogad és hasonlóan ...
Adrián
31 éves
Debrecen

Milyen is vagyok valójában? Nehéz lenne itt leírni pár sorban. Ismerj meg és megtudod! Nem fogod megbánni. ;)
Pityu
35 éves
Debrecen

Barni
43 éves
Debrecen

...Debrecen. komoly kapcsolat remenyeben regisztraltam az oldalra. Azert vagyok itt hogy ne kelljen itt lennem... :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-04-21 12:11:14