Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1067 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!
Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Anita
41 éves
Debrecen

Azt hiszem elég jól ismerem magam. Könyvet írhatnék a személyiségemről, viselkedésemről, látásmódomról, hozzáállásomról, stb. Viszont egy könyvet elég nehéz két mondatban összefoglalni, ebből kifolyólag olyan emberekkel ismerkednék akik szeretnek olvasni...☺️
Edit
52 éves
Debrecen

"Rohanó világban megkopnak a fények halványak a hitek remények. Nem szeretnék mást csak hinni a szóban őszintén szeretni, bízni a jóban..." "Minden pillanatban újjá születhetünk Minden pillanat lehet egy új kezdet. Csak döntés kérdése. A mi döntésünké."
Irénke
63 éves
Debrecen

Ha adatlapom alapján szimpatikusnak találsz és felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj nyugodtan.:-)
Magdolna
54 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
Évi
60 éves
Debrecen

A személyes találkozás híve vagyok! Lehet, hogy engem keresel? Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, akkor írj! Nem vagyok előfizető, nem tudok írni neked, csak ha Te Vip tag vagy!
Henrietta
31 éves
Debrecen

Kedves,őszinte lány vagyok, aki szeret kirándulni, és pozitívan látja a világot :-). Komoly kapcsolatot keresek, valakit akivel jót lehet beszélgetni, vagy éppen jókat lehet hülyéskedni
Erzsébet
57 éves
Debrecen

Egyedül élek saját lakásban. Szeretek utazni,új dolgokat felfedezni. Társat keresek és nem szex partnert! Azt gondolom a szerelemhez sosincs késő és egyébként is a jó dolgok mégcsak ezután jönnek! Optimistának tartom magam,sok mindenre nyitott vagyok. Élni és élni hagyni egy jó kapcsolatban...
Erzsébet
62 éves
Debrecen

Egyedül élek, de nem magányosan. Szerető családom imádatában. Szeretni? Szeretve lenni? Talán ez a célja itt mindenkinek. Kereslek Kedves, komoly kapcsolat reményében! Korban hozzám illő, nem messze lakó intelligens Férfi ismeretségét várom! 50 alattiak kizárva! Tehát 55-62 közötti légy! NEM...
Mária
58 éves
Debrecen

Együtt jóban-rosszban.Komoly kapcsolatot szeretnék találni, akivel megoszthatnám az életet,őszintén,tartósan.
Dóra
48 éves
Debrecen

Szeretem a természetet,állatokat. Szeretek kirándulni,a humort,jókedvet. Kalandorok kiméljenek!Szép napot mindenkinek.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Zoltán
36 éves
Debrecen

Egy jóindulató, figyelmes, toleráns, megértő férfi vagyok,aki keresi hasonló társát a mindennapokhoz.
Gábor
30 éves
Debrecen

Szia! Gábor vagyok 30 éves. Most nem tudok bemutatkozást írni de ha kérdésed van írj és én válaszolok.
Roland
34 éves
Debrecen

Üde színfoltja vagyok a mai rohanó és kifordult világunknak, emberi tökéletlenséggel, de mégis igazi értékekkel. Modern szemlélettel és egyediséggel fűszerezett maximalista jellememmel hozom a formám és varázsolom rendezetté és hangulatossá a környezetemet. A munkámban precízségemmel, míg a spo...
Laci
30 éves
Debrecen

Nem spórolok az idővel, nem is pazarlok, elég lazán vagyok vele. De sajnos az idő engem már nem kezel ugyan ilyen lazán.
Dániel
25 éves
Debrecen

Keresem azt a hölgyet akivel meg tudom osztani az élet pillanatait! Szeretek másokat szórakoztatni, kedvemre való a futás, büszke vagyok a munkámra. Egyedül élek, függetlenül.
Zoltán
38 éves
Debrecen

Debreceni őszinte, kedves, srác vagyok. Társam keresem, akár egy életre. Akiben megbízom, és elfogad olyannak amilyen vagyok. Ha többet szeretnék megtudni kérlek írj.
Feri
29 éves
Debrecen

Helló/Szia! Szeretnék ismerkedni nőkkel. Szeretek futni a szabadba lenni! Szeretem a jobbnál jobb zenéket.
Ferenc
29 éves
Debrecen

Helló/Szia! Ferinek hívnak! Szabadidőm részét filmnézéssel töltöm vagy épp a szabadba vagyok! Ismerkednék debreceni és Debrecen környékén élő nőkkel 20-36 éves korig max 50 km távolságig.
Zsolt
48 éves
Debrecen

Téged kereslek te egyszerű de nagyszerű hölgyek gyöngye. Félre a tréfát. Egy szerethető nőt keresek. A személyes találkozáson dől el minden.
Tomi
36 éves
Debrecen

30 éves egyedülálló férfi vagyok, keresem azt a hölgyet akivel közös érdeklődési körünk van és hasonlóan gondolkodunk az élet dolgairól. Nekem fontos a humor, ugyanakkor érzelmes ember vagyok, hasonló társat keresek!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 01:06:40