Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 353 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Mónika
44 éves
Kaposvár

Keresem a másik felem, a boldogságot. Igényes romantikus kedves hölgy vagyok. Remélem meg találom...
Renáta
40 éves
Kaposvár

Határozott, vidám személyiség vagyok. Ha van probléma akkor a megoldást keresem és nem a problémát nagyitom. Az olvasás az legyen szórakozás. A zene lehet sokféle. A barátok és a csaladom kiemelt szerepet játszik.
Kati
55 éves
Kaposvár

Egy életem van... csak egy. "Egyetlen esély, hogy boldog legyek, hogy az álmomat elérjem, hogy megéljem a világ minden csodáját. Hogy szerethessek, hogy szeressenek, hogy szerethesselek, hogy szeress. Hogy szemeidbe nézzek, hogy halljam a hangodat, hogy megöleljelek. Hogy részem légy,...
Margit
67 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Rózsa
63 éves
Kaposvár

Megvagyok egyedül is de igazán jól társaságban érzem magam. Emiatt is fontos számomra, hogy mindig aktív és elfoglalt legyek. Lényeges a pozitív gondolkodás, mert hiszem, ha valamit igazán el akarunk érni, akkor csak úgy sikerülhet, ha hiszünk is annak megvalósulásában. Határozott, céltudatos...
Margó
46 éves
Kaposvár

Kedves Őszinte csaj vagyok!Szeretnék megismerkedni egy kedves helyes pasival ,akivel jól érzem magam
Gabi
45 éves
Kaposvár

Egyedülálló, káros szenvedélyektől mentes, független nő vagyok, 12 éves gyermeket nevelem egyedül. Őszinte, megbízható, intelligens, gyerekszerető társam keresem és az sem baj, ha egy kis humorral is rendelkezik. Nem felszínes, hanem egymás szeretetén alapuló, tartós kapcsolatot keresek egy...
M.Zs
56 éves
Kaposvár

Ha valakit igazán szeretsz, mindig mosolyát látod... akkor is, ha éppen rossz kedve van, akkor is, ha mérges, ha aggódik, ha szomorú. Te mégis a mosolyát látod. Azt a mosolyát, amit majd te varázsolsz arcára, szívébe, amikor fáradt, mérges, vagy bánatos. Mert szereted. Ilyenkor is. Sőt. Ilyenkor...
Amanda
61 éves
Kaposvár

Egyszerű ember vagyok aki szeretné végre meg találni az igazit. Minden két emberen múlik, én sem vagyok tökéletes és nem is azt szeretném, hisz olyan ember nincs. A megértés tolerancia fontos. Őszinte, szókimondó, megbízható, barátságos vagyok.Szeretem az állatokat.
Réka
24 éves
Kaposvár

Fiatal, dolgozó nő vagyok, aki főállás mellett egyetemre jár. Bár a szabadidőm kevés, szeretek a hobbijaimnak élni. Szívesen sportolok, futok, kutyát sétáltatok, nyáron pedig biciklizem. Az olvasás és a sorozatok szerelmese vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Levente
45 éves
Kaposvár

kedves vidám őszinte bujós szak képzett vagyon őr vagyok van egy 14éves lányom,bérlakásban élek van egy kis autóm
János
43 éves
Kaposvár

15 év hibernáció után, egy új naprendszerben ébredvén keresem társamat. Néha három, rendszeresen pedig egy kisbolygó kering körülöttem. Nem...nem dolgozom a NASA-nal, bár ideális alany lennék, hiszen a kisebb űrkabinokban is tökéletesen elférek. (168cm) :-)
Attila
49 éves
Kaposvár

Független férfiként komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! A többi meg majd alakul! :)
Vilmos
53 éves
Kaposvár

Nyugodt, sportot szerető , rengeteget újdonságra vágyó emberke vagyok. Kíváncsiság hajt minden irányban.
Gergő
36 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.
László
51 éves
Kaposvár

szeretek kerékpározni,szeretem az álatokat ,azért regisztráltam ,hátha kapok egy esélyt egy hölgynél aki elfogad úgy ahogy vagyok,szeretem a rock zenét
Zoltán
49 éves
Kaposvár

Nem tudom, hogy kit keresek, de talán nem is kell tudnom, csak hagyni, hogy egymásra találhassunk. Talán ezen az oldalon...
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Zoli
33 éves
Kaposvár

Sziasztok :) Átlagos srác vagyok,aki egy átlagos csajt keres. Az a mottóm h amit kapok azt adom...szóval így álljatok hozzám :)
Bazsi
37 éves
Kaposvár

Sziasztok! Kaposvári 37 éves srác vagyok és keresem korban hozzám illő társamat. Komoly kapcsolat reményében!!!! Eléggé szeretem a hasamat ezért sajnos nem vagyok egy vékony alkat. Szabadidőmben szeretek:főzni családom és barátok szerint elég jól.:):)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-08-24 03:03:23