Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 489 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Ildikó
68 éves
Kaposvár

" Bohém, romantikus lélek vagyok. A kiskutyámmal Marcival, - aki a legcsodálatosabb játszótéri keverék - élek. Szeretnék szeretni, s szeretném, ha szeretnének. " Nem csak a 20 éveseké a világ...., bár nem érzem és nem fogom fel a koromat néha. A személyes találkozást részesítem...
Zita
47 éves
Kaposvár

Sportot,utazást,kiràndulást, mozit, színházat kedvelő vagyok. Szeretem aktívan eltölteni a szabadídőmet, és lehetőleg nem egyedül.
Kinga
31 éves
Kaposvár

Nyitott vagyok az ismerkedésre, köszönöm az érdeklődést. Társat, partnert keresek, akinek adhatom a jó kedvet és fogadja. Fontos számomra az őszinteség.
Niki
45 éves
Kaposvár

Keresem páromat hosszú távra... Nem szexpartnert keresek. Egyedül élek a lámyommal. Szeretek utazni,kirándulni,túrázni.
Livi
48 éves
Kaposvár

"Bár az első benyomás nagyon fontos, azért az sem minden... Csak akkor tudhatod, összeillesz-e valakivel, ha egyre kényelmesebben érzed magad a társaságában."
Veronika
47 éves
Kaposvár

Nem mondok semmit magamról, ha akarsz valamit, akkor írsz vissza írok. Értelmes és független, saját egzisztenciával rendelkező férfiak írjanak csak, köszi.
Búzavirág
43 éves
Kaposvár

Ismerkedés, illetve tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretnék találni egy érdekes férfit.
Anita
49 éves
Kaposvár

Egy sikertelen házasság és egy tragédia után már végre vágyom nyugodt, boldog, szeretetben,megbecsülésben teljes kapcsolatra. Őszinte, megbízható társat keresek komoly kapcsolat céljából, aki hátralévő életem másik fele lenne. KALANDOROK KÍMÉLJENEK!!
Fanni
31 éves
Kaposvár

Friss özvegyként nehezen tudok még visszatérni a hétköznapi életbe, de fontos, hogy minél előbb továbblépjek. Ehhez kérem a segítséged. Ha szimpatikus vagyok neked, írj
Gita61
59 éves
Kaposvár

Kaposvári tanárnő vagyok. Keresem a párom! Az adatok alapján indul el a kapcsolat, de a találkozás után derül ki úgyis, hogy tetszünk-e egymásnak vagy sem. A találkozással egyikünk sem veszíthet semmit, csak nyerhet :-). Ha...


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Norbert
46 éves
Kaposvár

Magamról... Ez a legnehezebb. 😁 Utazást, kirándulást, természetet szerető férfi vagyok, rák jegyre jellemző tulajdonságokkal! Káros szenvedélyektől mentes életem ladikja siklik, több, kevesebb sikerrel a nagybetűs ÉLET morajló hullámain...ideje volna kikötőt találnom. "Örökké...
Csaba
31 éves
Kaposvár

vicces segitőkész könyen alkalmaszkódó becsületes gyerek vagyok várom a korom béli lányok jelnekezését komoly kapcsolatot szeretnék
Balázs
39 éves
Kaposvár

Sziasztok. Kiváncsi vagyok erre az oldalra ,hogy esetleg vkivel közelebb kerüljünk egymáshoz a net segitségével és megismerjük egymást.
Zsigmond
63 éves
Kaposvár

Fiatalos életvitelű és gondolkodású vagyok. Szeretek kirándulni, más országokat, kultúrákat megismerni. Szeretem a zenét, a táncot. Sokat biciklizek. Nem vagyok előfizető, csak 7 levelet tudok küldeni havonta.
lajos
50 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
István
35 éves
Kaposvár

A fotók frissek, csak sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok. Olyan nőt keresek, aki egy jó, kiegyensúlyozott és hosszútávú kapcsolatot szeretne, és meg is érett erre.
Béla
46 éves
Kaposvár

Öszinte,káros szenvedélyektöl mentes emberke vagyok,keresem a másik felem,akit tiszta szívvel szerethetek,komoly kapcsolatot szeretnék.
Ferenc
35 éves
Kaposvár

Magamról? Egyszerű vagyok. A legfontosabb a bizalom és az őszinteség. Hobbim utazás, séta, állatok. Ha kedves, őszinte, kreatív , életvidám vagy, írj nekem és nem fogod megbánni.
József
68 éves
Kaposvár

A közelmúltban 45 év házasság után váratlanul veszítettem el életem párját. Nagyon rossz egyedül, kertes házban lakom szeretek ott dolgozgatni, így a nappalim jól telnek, az esték és az éjszakák nagyon rosszak. Szeretnék egy egyszerű kedves hölgyet megismerni,aki hozzám költözne, akivel újból jó ...
István
51 éves
KaposvárSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-10-24 05:44:13