Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 341 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Brigi
39 éves
Kaposvár

Sziasztok Brigi vagyok, szeretném megtalálni a párom. Kalandorok kíméljetek. :-) A többi majd jön. :-)
Kata
43 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot keresek. Nyugodt természetű, önzetlen ember vagyok. Szeretek sütni, főzni. Szeretem a természetet, vízpartot.
Hanna
47 éves
Kaposvár

Azt keresem, akire azt mondhatom, megtalaltam. Aki azt adja, amit kérnem sem kell és azt kér, amit anélkül is adnék.
Veronika
31 éves
Kaposvár

“...Nem létezik tökéletes nő, ahogy tökéletes férfi sem... van viszont nő és férfi akik, ha kellőképpen ki tudják egészíteni egymást, lehet belőlük tökéletes pár...”
Margit
67 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Marika
58 éves
Kaposvár

Egyszerű nő vagyok. Van akinek szép, van akinek csúnya, van akinek kedves. Láthatsz okosnak, néha naívnak, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok, egy Nő aki Él, még mindig hisz és álmodik. Káros szenvedélyektől mentes független, őszinte,...
Márta
47 éves
Kaposvár

Vidám, mosolygós, káros szenvedélyektől mentes hölgy vagyok. Két felnőtt gyerekem van akik velem élnek még. Keresem a párom akivel mindennapjaimat megoszthatom.
Katinka
37 éves
Kaposvár

Kedves Sorstársak! Az élet nem habostorta. Egy bizonyos életkor és tapasztalat elérése után elmondhatjuk, hogy a torta, meg a hab is elfogy. Én azt hiszem, már nem is arra vágyom. Négysajtos pizzát szeretnék! ☺💜 Ezt mindenki értelmezze, ahogy akarja ☺ Olyan férfiemberrel...
Gizi
76 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám...
Mária
65 éves
Kaposvár

Még mindig hiszek az újrakezdés lehetőségében. Szeretném megtalálni testi-lelki társam,de nem mindenáron.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Szabolcs
45 éves
Kaposvár

Vidám természetű és kellő humor érzékkel rendelkező pasi vagyok,szeretek kirándulni,Biciklizni, Meginni 1 finom kávét ,közben tartalmas beszélgetést folytatni.
Levente
45 éves
Kaposvár

kedves vidám őszinte bujós szak képzett vagyon őr vagyok van egy 14éves lányom,bérlakásban élek van egy kis autóm
Csabi
41 éves
Kaposvár

Keresem az igazit. Hol vagy? Lehet hogy te vagy az? Egyedülálló, humoros, kedves,normális értékekrendel rendelkező férfi társat keres.
Elgy40
46 éves
Kaposvár

Szia! Most nem volt időm kitölteni ezt a mások számára igen fontos leírást magamról, de ígérem pótolni fogom, azoknak, akik felveszik velem a kapcsolatot.
László
51 éves
Kaposvár

ismerj meg és meg tudod,szeretek kerékpározni,sétálni ,kirándulni,szeretem az álatokat,természetet ,szeretek zenét hallgatni ,ide sok mindent írhatnék ,inkább személyesen szeretném meg találni a páromat
Zoli
32 éves
Kaposvár

Mit is írhatnék ide... Én vagyok az álompasi... Hahaha... Nem vagyok az... Egy egyszerű szerény srác vagyok, megvannak a hibáim mint mindenkinek. Kinőttem már a gyerekes dolgokból, nem ágybetétet keresek hanem Társat... Igen, nagy "T" -vel. 32 vagyok, ideje megtalálnom a másik felem. N...
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
András
63 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
József
78 éves
Kaposvár

74 éves, 175/78, özvegy, kívül fiatalos, belül fiatal, érzelemgazdag, mindenben aktív, szesz- és füstmentes, igényes, ápolt, rendszerető somogyi úr vagyok. Intelligens, korrekt, értékes embernek tartom magam. Testi, lelki szeretet adni és kapni vágyó, átlagos testalkatú hölgy levelét várom. Kösz...
Sanyi
64 éves
Kaposvár

Keresek egy öszinte,kedves társat.Határozott,korekt ember vagyok.Komoly kapcsolatot keresek,futo kaland kizárva. Társat Somogy megyéböl keresek,föleg Kaposvár,20km-es körzete.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-06-24 15:57:22