Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 382 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Anita
34 éves
Kaposvár

Vidám, mosolygós lány vagyok. Imádom a napsütést, a havat, a tavaszt, őszt, egyszóval mindent :-) És hiszek az unikornisokban :-)
Kata
43 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot keresek. Nyugodt természetű, önzetlen ember vagyok. Szeretek sütni, főzni. Szeretem a természetet, vízpartot.
ELLA
40 éves
Kaposvár

Vágyom... egy jó kis nyaralásra, akivel ez kivitelezhető...közös élményekre, apró csodákra...megszeretni valakit. Amit egy nyár adhat és azon is túl. Keresem a férfiben az erőt, a lelki szépséget, a vágyat, amit egy szép nő válthat ki, az igényességet, a vonzalmat a tekintetben, az örömöt, az...
Mariann
72 éves
Kaposvár

3 gyermekem felnőtt, külön élnek tőlem, sőt egyikük sem él abban a városban, ahol én. Kapcsolatom jó velük, napi szinten beszélünk, a találkozások sem ritkák! Ettől én még magányos vagyok, és egy kedves, megértő társra vágyom! Nagyon szeretem a zenét, -hobbi szinten játszom is hangszeren-,...
Sixy
36 éves
Kaposvár

Mindig mindenből kihozni a legjobbat:-) "Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban..
Réka
24 éves
Kaposvár

Fiatal, dolgozó nő vagyok, aki főállás mellett egyetemre jár. Bár a szabadidőm kevés, szeretek a hobbijaimnak élni. Szívesen sportolok, futok, kutyát sétáltatok, nyáron pedig biciklizem. Az olvasás és a sorozatok szerelmese vagyok.
Kata
64 éves
Kaposvár

Kedvesnek, csinosnak mondott.mosolygós, már nyugdijas.de még dolgozó nő vagyok. A többit majd személyesen.
mariann
72 éves
Kaposvár

3 felnőtt gyermekem van, 2 éve mentem nyugdijba. Becsületes, empatikus, zömmel jókedvű, de ha kell,komoly ember vagyok, hasonló társat keresek. Szeretem a zenét, az olvasást, a kirándulást, strandolást, úszást. Keress, minden levélre válaszolok!! Várom jelentkezésed!!! Email-cimre irok választ!!!
Magdolna
66 éves
Kaposvár

Szabadidő partnert keresek A személyes találkozás fontos. Állat barát vagyok , a többit személyesen.
Renáta
40 éves
Kaposvár

Határozott, vidám személyiség vagyok. Ha van probléma akkor a megoldást keresem és nem a problémát nagyitom. Az olvasás az legyen szórakozás. A zene lehet sokféle. A barátok és a csaladom kiemelt szerepet játszik.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Gábor
26 éves
Kaposvár

Szia! Villanyszerelőként dolgozok Kaposvár és környékén. Filmek és zenék terén nem vagyok válogatós, de meg vannak a kedvencek. Csak Terry Pratchett könyveit olvasom. Szabadidőmben dolgozok, barkácsolok vagy a barátaimmal vagyok és társasozok.
józsef
54 éves
Kaposvár

Még mindíg keresem az igazit .Talán itt sikerül .Kaposváron élek saját lakásban .Néha kerékpározom , futok ,hobbim a játékvezetés .
Bazsi
37 éves
Kaposvár

Sziasztok! Kaposvári 37 éves srác vagyok és keresem korban hozzám illő társamat. Komoly kapcsolat reményében!!!! Eléggé szeretem a hasamat ezért sajnos nem vagyok egy vékony alkat. Szabadidőmben szeretek:főzni családom és barátok szerint elég jól.:):)
Csaba
27 éves
Kaposvár

szeretem a rock és metál zenét,főleg japánul,a mangakat,animeket,csendes termeszetu vagyok. komoly kapcsolatot keresek
István
50 éves
Kaposvár

Laci
43 éves
Kaposvár

Az év nagy részében több területen dolgozom, kötetlen munkaidőben. Viszont fontos hogy ügyfeleim elégedettek legyenek, ami idő ráfordítással és maximális helytálással tud csak megvalósulni. Szabadidőmet, ami azért rendelkezésre áll szeretném tartalmasan, jó társaságban eltölteni. Imádok utazni, ...
Márk
28 éves
Kaposvár

Magamról... Egy örök elmélkedő... Alapvetően egy egyszerű, átlagos hétköznapi ember, de egyben egy érdekes egyéniség is ( egyéni/sajátos szokások, elvek... , eléggé körülményes... ). Összetett, részletező gondolkodású. Távolságtartó, de ugyanakkor közvetlen, barátságos. Jómodorral, emberi ...
Zsolt
64 éves
Kaposvár

Szia ismeretlen ismerős. Én egy komoly kapcsolatra vágyom és ezért szeretnék megismerkedni egy őszinte szeretni való hölggyel, aki viszonozná érzéseimet. A személyes találkozásnak vagyok a híve.
Bazsi42
43 éves
Kaposvár

Sziasztok. Balázs vagyok Kaposvárról. :) Az ég kék,a fű zöld, a többi jön magától! ;) Szép napot mindenkinek :)
Tibor
57 éves
Kaposvár

Találkozzunk,s éljük át együtt mit szeretnénk... Mindenkinek ajánlom hallgassa meg-Magna Cum Laude-Színezd újra című dalát....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-01-24 15:43:03