Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 545 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Irma
44 éves
Kaposvár

Sziasztok azért regisztráltam ide hogy barátot vagy társat találjak. Kérdez bátran, szívesen mesélek. Nem vágyok komoly kapcsolatra, csak ismerkedés, játék.. Vagy ami lesz.
Judit
72 éves
Kaposvár

Aki akar,megismer,és majd tudni fogja milyen vagyok,aki nem akar megismerni, annak meg minek írjak ide bármit is.
Aranka
59 éves
Kaposvár

Vidám, de komoly gondolkodású nő vagyok. Nem gondolom, hogy itt találom meg a nagy ŐT, de egy próbát megér. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, aki esetleg a munkába is mellettem áll, hogy együtt építsük a céljainkat. Ennyire véresen komoly azért nem vagyok, meg néha a gyermek is előjön...
Ildikó
44 éves
Kaposvár

Alapvetően egy szerény nő vagyok, és nincs szükségem a külcsínyre, csakis az őszinteség az ami nekem fontos az életben. Régóta megtanultam, hogy csak úgy lehet valódi értéket teremteni, ha az ember nyilt kártyával játszik. EZért a párkapcsolatomban is azt szeretném hogy ne legyen köntörfalazás,...
Magdi
64 éves
Kaposvár

Szia Magdi vagyok 64 éves nyugdíjas ,de még dolgozom.Elváltam ,de reménykedem ,hogy még vár rám egy kis boldogság.Határozott de egyszerű nő vagyok.Szeretnék egy olyan társat aki szeret és becsüli ha szeretik.
Adri
51 éves
Kaposvár

Keresek baráti illetve komolyabb kapcsolat céljából is egy józan gondolkodású férfit! Szeretem a természetet állatbarát vagyok!
Adrienn
59 éves
Kaposvár

Szeretem a természetet,sokat túrázom, gombázom, horgászom. Olyan partnert keresek, aki társam lesz ezekben a szép pillanatokban. Másik hobbim a konyhaművészet. A finom ételek alkotása örömet okoz, jó lesz megosztani valakivel.
Angyalka
75 éves
Kaposvár

Kaposváron lakom ,szeretek kertészkedni, kirándulni, táncolni,6 éve vagyok özvegy, szeretnék megismerkedni, komoly férfival.
Éva
53 éves
Kaposvár

Tartós kapcsolatot keresek. Őszinteseg es bizalom amit elvárok.Szeretek kirándulni, futni, olvasni. Imádom a természet szépségét.
Kinga
32 éves
Kaposvár

Nyitott vagyok az ismerkedésre, köszönöm az érdeklődést. Társat, partnert keresek, akinek adhatom a jó kedvet és fogadja. Fontos számomra az őszinteség.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Gábor
28 éves
Kaposvár

Szia! Villanyszerelőként dolgozok Kaposvár és környékén. Filmek és zenék terén nem vagyok válogatós, de meg vannak a kedvencek. Csak Terry Pratchett könyveit olvasom. Szabadidőmben dolgozok, barkácsolok vagy a barátaimmal vagyok és társasozok.
Zsigmond
58 éves
Kaposvár

Jó lenne valakivel még az idén nyaralni egy mediterrán tengerparton! Fiatalos életvitelű és gondolkodású vagyok. Szeretek kirándulni, más országokat, kultúrákat megismerni. Szeretem a zenét, a táncot. Sokat biciklizek. Nem vagyok előfizető, csak 7 levelet tudok küldeni havonta.
József
70 éves
Kaposvár

Alapvetően optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt ismerkedni ,és ha úgy alakul semminek sem vagyok az elrontója
Csaba
54 éves
Kaposvár

Na igen,pár karakterből....Sok mindent megtapasztaltam az életben,a mélységektől a fellegekig...Nem felszállni volt nehéz,hanem újra felszállni...és újra.... Bizalom,(ami lassan már sértés,a mai világban)Türelem,(idő)Segítőkészség (még többet kell adni),...Szóval lehetne rajzolgatni,de kifogynak...
Ernő
32 éves
Kaposvár

Szerető,gondoskodó,hűséges társamat keresem. Szeretek a természetben kirándulni. Mezőgazdaságban dolgozom.
Dávid
30 éves
Kaposvár

Szia.Dávid vagyok kaposváron élek szabadidőmben szeretek kerékpározni,vagy nagyokat sétálni.Ha volna kedved ismerkedni vagy esetleg beszélgetni írj bátran :) Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásom
János
49 éves
Kaposvár

Sziasztok hát ide minden szépet és jót lehet írni de igazából meg kell egymást ismerni szerintem . Én egy vidám fickó vagyok .... ismerj meg ha úgy érzed !!
Klaudiusz
40 éves
Kaposvár

Sziasztok jó lenne itthon maradni és megtalálni a feleségemet végre, nem futó kapcsolatokra hajtok hanem családra . Fontos a hűség ,bizalom és , h a társam ne valami mnecénást vagy valami hasonlót lásson bennem , mindenképpen két gyereket is szeretnék tőle. ) Klaudiusz
Viktor
21 éves
Kaposvár

Csak komoly kapcsolat érdekel, semmi más. Őszinteség, bizalom!!! Ezek nélkül nem tudom elképzelni. Ha te sem, akkor már jó úton vagyunk az egy húron pendülés felé. :)
József
46 éves
KaposvárSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:32:59