Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 455 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Reni
50 éves
Kaposvár

Szia. Humoros , empatikus tarsam keresem magss mackos kinezetu ferfi szemelyeben.Kaposvaron lakom felnott fiammal. Kerekesszékes vagypk , elsősorban Mozgàskorlátozottak jelentkezését várom.
Gita61
58 éves
Kaposvár

Kaposvári tanárnő vagyok. Keresem a párom! Az adatok alapján indul el a kapcsolat, de a találkozás után derül ki úgyis, hogy tetszünk-e egymásnak vagy sem. A találkozással egyikünk sem veszíthet semmit, csak nyerhet :-). Ha...
Eva
45 éves
Kaposvár

Beszélgessünk, barátkozzunk előbb, aztán meglátjuk, hogy egyfelé haladnak-e az útjaink. Ha van dolgunk egymással, derítsük ki, hogy mi az. ... És bármennyire szeretnék, egyszer csak nem tudok válaszolni az üzenetekre, mert nem vagyok előfizető, így korlátozottak a levélküldési lehetőségeim...
Lona
62 éves
Kaposvár

Nagyon elfoglalt vagyok, de szeretnék egy párkapcsolatot,akivel jól el lehet beszélgetni , társaságba menni. Szeretek szinte mindenről beszélgetni, kirándulni, színházba járni.Szeretek dolgozni, és új ismeretségeket kötni.
Szilvia
27 éves
Kaposvár

Csinálj kis dolgokat, nagyszerűen :-) Igyekszem optimistának lenni, s ha olykor nem is sikerül, azért a szorgalom mindig adott :-) Szeretem a...
Gyöngyvirág
56 éves
Kaposvár

Kérésem a PÁROM! Vidám, természetet, kirándulást kedvelő vagyok. Szeretem az életet, a családomat, munkámat. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, sütni-főzni, kertészkedni ... Hiszek az ötvenen túli szerelemben. Nem vagyok előfizető,így nem tudok válaszolni. Ha meg szeretnél ismerni,...
Fanni
30 éves
Kaposvár

Friss özvegyként nehezen tudok még visszatérni a hétköznapi életbe, de fontos, hogy minél előbb továbblépjek. Ehhez kérem a segítséged. Ha szimpatikus vagyok neked, írj
Mónika
39 éves
Kaposvár

Kalandorok kerüljenek. Vidám vagyok,szeretek sétálni bővebben személyesen.Nem vagyok előfizető,kérlek írj,ha szimpatikusnak találsz.
Búzavirág
42 éves
Kaposvár

Ismerkedés, illetve tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretnék találni egy érdekes férfit.
Anita
49 éves
Kaposvár

Egy sikertelen házasság és egy tragédia után már végre vágyom nyugodt, boldog, szeretetben,megbecsülésben teljes kapcsolatra. Őszinte, megbízható társat keresek komoly kapcsolat céljából, aki hátralévő életem másik fele lenne. KALANDOROK KÍMÉLJENEK!!


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

János
43 éves
Kaposvár

A frappáns szövegíró órákat mindíg elblicceltem, így ide csak annyit írok, hogy 3 gyerkőccel rendelkezem, 165 cm alacsony vagyok, a többit meg majd menet közben. Egyébként meg utálom a focit és mindíg használok irányjelzőt.
lajos
50 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
István
51 éves
Kaposvár

Csaba
27 éves
Kaposvár

Ha már a padlón vagy törekedj arra, hogy felvegyél onnan valamit . Mert a szerelem nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, hanem hogy úgy döntötök, együtt legyőzhetetlenek vagytok.
Barnabás
29 éves
Kaposvár

Szeretek kirándulni, filmezni, olvasni stb. Könnyen barátkozom. Szeretnék egy igazán hozzám illő párt találni, aki odafigyel rám és finomakat tud főzni :)
Bazsi42
43 éves
Kaposvár

Sziasztok. Balázs vagyok Kaposvárról. :) Az ég kék,a fű zöld, a többi jön magától! ;) Szép napot mindenkinek :)
Attila
50 éves
Kaposvár

Független férfiként komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! A többi meg majd alakul! :)
Péter
37 éves
Kaposvár

Sziasztok ! Péter vagyok komoly kapcsolat keresésének céljából regisztráltam az oldalra. Nyitott ,őszinte humoros vagyok. Szeretek beszélgetni, szeretem a zenét , filmeket és a finom ételeket.
Zoltán
33 éves
Kaposvár

Normális értékrendű férfiként keresem párom, aki remélhetőleg idővel lelki társammá válik majd. Természetszerető (ez az életem része), utazós, túrázós, és kertészkedős vagyok. A többit majd az ismerkedés alatt elmondom 😊.
Gábor
41 éves
Kaposvár

Szeretem a szabadidőm tartalmasan tölteni, biciklizni, moziba, színházba és koncertekre járni, utazni, vagy éppen kirándulni, de ha eltalál a témája egy jó könyvnek, azt sem dobom félre. A lényeg, hogy történjen valami, érezzem, hogy élek. A nevetés, a jókedv a lételemem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-05-26 22:55:28