Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 366 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!
Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Kata
64 éves
Kaposvár

Kedvesnek, csinosnak mondott.mosolygós, már nyugdijas.de még dolgozó nő vagyok. A többit majd személyesen.
Gyöngyvirág
55 éves
Kaposvár

Kérésem a PÁROM! Vidám, természetet, kirándulást kedvelő vagyok. Szeretem az életet, a családomat, munkámat. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, sütni-főzni, kertészkedni ... Hiszek az ötvenen túli szerelemben.
Anita
34 éves
Kaposvár

Vidám, mosolygós lány vagyok. Imádom a napsütést, a havat, a tavaszt, őszt, egyszóval mindent :-) És hiszek az unikornisokban :-)
Maryana
55 éves
Kaposvár

Margit
47 éves
Kaposvár

Az élet egy nagy utazás, rajtunk múlik hová utazunk és melyik buszra szállunk fel! Ami elmult azon már nem tudunk változtatni, de ami előttünk áll azon még változtathatunk :-)
agn
49 éves
Kaposvár

Rózsa
64 éves
Kaposvár

Megvagyok egyedül is de igazán jól társaságban érzem magam. Emiatt is fontos számomra, hogy mindig aktív és elfoglalt legyek. Lényeges a pozitív gondolkodás, mert hiszem, ha valamit igazán el akarunk érni, akkor csak úgy sikerülhet, ha hiszünk is annak megvalósulásában. Határozott, céltudatos...
Amanda
61 éves
Kaposvár

Egyszerű ember vagyok aki szeretné végre meg találni az igazit. Minden két emberen múlik, én sem vagyok tökéletes és nem is azt szeretném, hisz olyan ember nincs. A megértés tolerancia fontos. Őszinte, szókimondó, megbízható, barátságos vagyok.Szeretem az állatokat.
Luszi
22 éves
Kaposvár

Sziasztok, szoke hajam van barna szemem, Egyedulallo vagyok baratot keresek... akinektetszek irjon komoly kapcsolatot keresek akinek tetszek hivjonfel
Adrienn
34 éves
KaposvárPárkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

András
60 éves
Kaposvár

"Szerénység, Virág elvtárs, szerénység. Amit a legjobban szeretek magamban, az a szerénység" - mondá vala Bástya elvtárs. És hát nincs igaza a drága léleknek ? Viszont nekem önreklámot kell írni. Nem egyszerű, ugyanis hosszú a bűnlajstrom: szeretek túrázni, kirándulni, zenét hallgatni, ...
Csaba
27 éves
Kaposvár

szeretem a rock és metál zenét,főleg japánul,a mangakat,animeket,csendes termeszetu vagyok. komoly kapcsolatot keresek
Balázs
35 éves
Kaposvár

Sziasztok! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást... :)
Potrien
33 éves
Kaposvár

Nagyon szeretem a művészeteket, a zenét. Kelta és középkori zenész vagyok. Imádom a könyveket szeretem a klasszikus irodalmat. Sportban pedig a karatét kedvelem.
Tamás
34 éves
Kaposvár

Sziasztok! Én egy jó lelkű, nagy szívű, szorgalmas és őszinte ember vagyok,aki szeretne újra boldog lenni!
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Sanyi
64 éves
Kaposvár

Keresek egy öszinte,kedves társat.Határozott,korekt ember vagyok.Komoly kapcsolatot keresek,futo kaland kizárva. Társat Somogy megyéböl keresek,föleg Kaposvár,20km-es körzete.
Gergő
37 éves
Kaposvár

Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb. Olyas valakit keresek aki nem elhallgatja, hanem elmondja és vállalja a véleményét.
Attila
49 éves
Kaposvár

Független férfiként komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! A többi meg majd alakul! :)
István
50 éves
KaposvárSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2019 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2019-12-12 02:38:21