Társkereső Ősi

jegyezz meg

Társkeresés Ősi községben (Veszprém)

ősi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 177 társkereső tag vár rád Ősi és környékéről!
Rövid ismertető


Ősi egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ősi és környékéről:

Dóra
21 éves
Ősi

19 éves, vagány, kicsit őrült, pörgős lány vagyok. :-) Szeretek a szabadban lenni, sportolni és főzni. Ha valamit szeretnél megtudni, írj.
Icus
50 éves
Nádasdladány

Özvegy 64 éves hölgy vagyok, vidéken családi házba lakom, rossz egyedül, azt a személyt keresem akivel békességben egymáshoz alkalmazkodva tudnék élni, többit majd személyesen.
Bernadett
50 éves
Pétfürdő

nem szeretnék magamról irni,aki megszeretne ismerni,az találkozzon velem.Leirás alapján ugysem lehet senkit megismerni.
Masys
57 éves
Pétfürdő

A férfi, aki vonz engem, lehet magas vagy alacsony, szőke vagy barna, jóképű vagy kevésbé jóképű. A vonzó külső egymagában nem feltétlenül van hatással rám. Ha egy férfi rendelkezik azzal a meghatározhatatlan tulajdonsággal, amelyet nem tudok másként hívni, mint "melegség" vagy...
Krisztina
39 éves
Pétfürdő

rózsa
54 éves
Pétfürdő

Sziasztok fiuk! Keresem azt a férfit aki nem csak szexet akar hanem komoly kapcsolatot!! Mert nem jó egyedül!!
Kriszti
44 éves
Pétfürdő

Optimista szemléletű, vidám nő vagyok. Családcentrikus, kirándulást,színházat, mozit,könyveket kedvelő.Emberekkel foglalkozom, magas empátiás készséggel. Keresem azt a vidám, intelligens, hasonló érdeklődésű férfit aki a szövetségesem lehetne az élet kanyargós útjain.
Mária
51 éves
Berhida

Elvált nő vagyok,öszinte kapcsolatra vágyok, szeretem a jó zenét, a jó filmeket,elsősorban a krimiket,
Margit
72 éves
Berhida

Társat szeretnék találni. Szeretek kirándulni, gyógyfürdőbe járni. Folyamatosan csinosítom lakásomat virágaimmal. Szeretem az állatokat. Egy cicám és egy kutyám van. Róluk gondoskodom szeretettel.
Gyöngyi
53 éves
Berhida

51 éves vagyok,családcentrikus.Szeretek főzni.Megértésre vágyom.Nem dohányzom.Csak ünnepeként iszom.


Párkereső urak

Társkereső urak Ősi és környékéről:

istván
66 éves
Ősi

Magányosan élek már 6 éve.szeretem atermészetet,avizes élővilágot az erdőt ahorgászatot.Az ország még ismeretlen részeit megismerni ez viszont egyedül unalmas.A lakohelyem megjelölése,nem jelenti azt hogy vidéki paraszt vagyok a kőrülmények hozták azt hogy itt kell élnem.Akit érdekel a személyem ...
Laci
57 éves
Ősi

Szia Nagyon komoly és tartós kapcsolatra vágyom. Olyan leszek és vagyok amilyennek akarssz és nevelsz! Csak a magasságom és a sulyomat nem tudom változtatni. Ha van skype programod(telefonos): ,akor megismerhetsz szoban is. MSN: CSAK KOMOLYAK!!! Lehet, hogy nem kellek senkinek, de lehet, h...
zerge
45 éves
Ősi

37 éves független 1 gyermekes apuka vagyok keresem azt a hölgyet ki miatt tőrőlhetnénk magunkat eről az oldalról.A Szándékaim komolyak tartos komoly kapcsolatot keresek hosszútávra vagyis egy életen át!1 gyermek nem akadály
Zoltán
49 éves
Nádasdladány

Sándor
30 éves
Pétfürdő

Szia, Sziasztok! Szeretek főzni, sütni, gitározni, énekelni, sportolni, ismerősökkel, barátokkal lenni, családdal lenni. Szeretem a tavaszt, de a nyarat imádom! :D Ilyet nem irok, hogy jófej vagyok meg aranyos vagyok, ismerj meg és döntsd el magad! :) Üdvözletem SaNZ!
Tamás
39 éves
Pétfürdő

Ahhoz ,hogy szivárványt lássunk tűrni kell az esőt!!! Ui:Egyszóval ha szimpatikus vagyok írjatok bátran
Marcel
44 éves
Pétfürdő

43 éves vagyok aki sok csalódást megélt de sose adja fel a lehetőságát annak hogy még lehet jó és szépp élete ha megtalálja az igazit aki csak kalandozni szeretne az ne is keressen csak is kizárólag komoly kapcsolat érdekel amit persze pár beszélgetés után ha minden szépen halad és kölcsönös a ki...
Csabi
48 éves
Pétfürdő

Szerény vagyok, de hódítani akarok. Szeretem a rock zenét. Szeretek fesztiválokra járni, koncertekre.Szeretek bringázni kirándulni kutyám sétáltatni az erdőben.Kicsit extrém a külsőm de amúgy szelíd pali vagyok. Magyarul olvasok beszélek, Kevesen értik,belül mit érzek, Hiénák közt űzött fark...
Zsolt
31 éves
Pétfürdő

Zsolti vagyok, szeretek olvasni, kerékpározni, kirándulni és zenét hallgatni. Tagja vagyok a Greenpeace-nek, ezen belül ipari alpinozok. Egy intelligens, humoros, csinos lányt keresek, akivel jól érzem magam.
Balázs
28 éves
Pétfürdő

Szeretek sportolni, kint lenni a szabadban, kocsikázni, gitározni, nagyokat enni és bulizni! A tökfőzeléket utálom...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/osi
Nyomtatás dátuma: 2020-01-18 18:25:00