Társkereső Bocskaikert

jegyezz meg

Társkeresés Bocskaikertben (Hajdú-Bihar)

Bocskaikerti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1400 társkereső tag vár rád Bocskaikert és környékéről!
Rövid ismertető


Bocskaikert egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bocskaikert és környékéről:

Etelka
48 éves
Bocskaikert

Hallasserult vagyok! Szeretnem megtalalni a tarsamat! Aki joban rosszban kitart mellettem! Szeresse a tortenelmet, irodalmat, es szeresse a szepet!
Mária
70 éves
Bocskaikert

Életvidám, pozitív gondolkozású vagyok. Kirándulni szeretek. Szeretem a rendet tisztaságot. Van két fiam, ők már családos emberek.
Anikó
47 éves
Hajdúhadház

Szia kedves idegen! Határozott, ha kell komoly, általában mosolygós, kedves természetű vagyok. Szeretem megbeszélni a problémákat és nem el menni mellettük. Szeretek utazni, moziba járni és mindent ami kizökkent a monoton hétköznapokból. Egyenes, őszinte embernek tartom magam. Van rajtam némi...
Rozi
64 éves
Hajdúhadház

Eleget voltam már egyedül ahhoz, hogy vágyjak egy boldog kapcsolatra. Megértés, elfogadás, nyugalom, szeretet és kész a boldogság.
Tünde
48 éves
Hajdúhadház

Nem igazán akarok magamról irni.Ha meg akarsz tudni valamit irj nyugodtan,válaszolok minden kérdésre.
Manyika
72 éves
Hajdúhadház

Ha vékony társat szeretnél, akkor valószínű, nem én vagyok az eseted, de ha egy őszinte, becsületes, megbízható, humort szerető társra vágysz, azt bennem megtalálod. Köszönöm, hogy elolvastad!
Magdika
50 éves
Hajdúhadház

Szia! Kèrdezz, ès èn válaszolok! Nem egyèjszakás kapcsolatot keresek! Nem kezdek el regényt írni magamról, ha szeretnél megismerni èn nem akadályozlak meg benne! 😁😉
Natasa
42 éves
Téglás

Van egy szó, mit úgy hívnak, remény, Ha vigyázol rá, ő mindig benned él. Ha szívedbe zárod, ki fontos neked, Bármerre jársz, ő is ott lesz veled.
Erzso
50 éves
Téglás

"Ha szeretnek az jó, ha szeretsz még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden!!" Amire vágyom és amit keresek sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés!!
Mária
70 éves
Téglás

Természetet, kirándulást, tisztaságot szerető vagyok. Keresem azt a társat, aki nem dohányzik, alkoholt nem vagy csak alkalmanként iszik.


Párkereső urak

Társkereső urak Bocskaikert és környékéről:

József
48 éves
Bocskaikert

Intelligens,őszinte,családcentrikus,igaz ember vagyok.Ha szeretnél közelebbről megismerni,kérlek írj!
Feri
36 éves
Bocskaikert

"Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden." Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés, egy igazi Nőt, aki önzetlenül szeretetet, megbecsülést, gondoskodást, meleg otthont tud és akar nyújtani, aki szintén azt a tá...
Károly
51 éves
Bocskaikert

Sziasztok Egyedűl álló független pasi vagyok! Elg humoros nak tartanak! Majd akit érdekel eldönnti! Dohányzom és iszok is persze csak módjával! A tö bi meg majd kiderűl.
Lajos
27 éves
Bocskaikert

Jelenleg egyedül aló vagyok ,keresem életem párját. Hosszú távú kapcsolatra vágyok. Romantikus alkat vagyok szeretek szeretetet adni, de persze kapni is ezért csak komoly hölgyek keressenek, akik hasonlóan vágynak egy biztos társra az életében. Nemrég tetem le egy festő szakmát, amiben sze...
Péter
44 éves
Bocskaikert

Főképp csak kíváncsiságból regisztráltam, és hogy kipróbaljam a szerencsém. Alig várom már hogy kiderüljön.
Laci
52 éves
Bocskaikert

Szeretni és szeretve lenni mint minden ember vágya, kissé félénk, de vidám ember vagyok, szeretem a természetet,a többit megkérdezheted ha érdeklődésedet felkeltettem.
Laci
38 éves
Hajdúhadház

Általában vidàm természetű vagyok.szeretek sétálni.Öszinte,lelkiismeretes vagyok.Nem iszom csak ritkán.Komoly kapcsolat céljából vagyok itt,hátha összejön.Öszintesség,megbecsülés és a szeretet a legfontosabb számomra.
Gyuri
43 éves
Hajdúhadház

Szeretnék párt találni. Komoly kapcsolatot keresek ezért vagyok itt. Szivesen találkozok személyes kapcsolat híve vagyok.Hajdúhadházon élek egyedül saját házban.Nem igazán járok sehová inkább ithon vagyok. Egyedül nem sok kedvem van. Itt nem tudok válaszolni sajnos havonta csak 7levelet enged a r...
Tamás
26 éves
Hajdúhadház

Hogy is kezdjem, szeretek motorozni, pingpongozni, haverokkal lógni, utazgatni!!! Őszinte,szeretetteljes,odaadó fiúnak tartom magam.Szeretnék nőkkel ismerkedni,beszélgetni! Komoly kapcsolatot keresek ha van itt egyáltalán olyan! Ne csak a borítóképet nézd meg,hanem azt is ami mögötte van!! A...
Sándor
46 éves
Hajdúhadház

Sándornak hívnak.Hajdúhadházon lakom.Komoly kapcsolatot keresek.Szeretem az állatokat,zenét hallgatni,kirándulni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bocskaikert
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:57:16