Társkereső Nagysándortelep

jegyezz meg

Társkeresés Nagysándortelep (Hajdú-Bihar)

Nagysándortelep-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1254 társkereső tag vár rád Nagysándortelep és környékéről!
Rövid ismertető


Nagysándortelep egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagysándortelep és környékéről:

Anita
40 éves
Debrecen

40éves egyedülálló nőként keresem korban hozám illő kedves, intelligens nőtlen férfitársam.Gyermek nem akadály,sőt!
Erika
49 éves
Debrecen

Életvidam, humoros, őszinte, kedves nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentes. Keresem megbízható társam. Állatszerető, sportszerető vagyok.
Icus
46 éves
Debrecen

Spirituális, transzcendentális, életigenlő, pozitív, kimagasló igazságtudatú, érzéki, szexuális energiákkal maximálisan jól bánok, értelmes és érzelemdús, lelkes, odaadó, vigyázó, érdeklődő vagyok. Tartsd be a 4 alapszabály ami egy kiegyensúlyozott hosszú parkapcsolathoz,kb ennyi. Karakternek...
Györgyi
54 éves
Debrecen

Öt éve váltam el. Van két szép fiam, 20-26 évesek. Vállalkozó vagyok. Szeretni szeretnék és szeretve lenni.
Kati
56 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, őszinteség, szeretet, tartalmas időtöltés egy igazi férfival, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt...
Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.
Alma
36 éves
Debrecen

Magamról... Elcsépelten hangozhat, de az Igazit keresem... Egy hagyományos értékrend szerint élő, kedves, intelligens, érzelemgazdag fiúra/férfira vágyom, a 30 fölötti, de a 45 alatti korosztályból... Olyan Társra vágyom, aki elfogadja azt, hogy nálam testiségre a házasság után kerülhet...
Erika
55 éves
Debrecen

Olyan társat keresek aki rendezett anyagiakkal rendelkezik,ápolt külsejü, jó humoru, életvidám, debreceni, van saját lakása, nem igényli hogy állandóan egymás nyakán csüngjünk. Esténként, illetve hétvégén tudok a párommal találkozni, de nem minden nap. Közepes testalkatu legyen, a kövéreket nem...
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.
Elvira
46 éves
Debrecen

Szeretek többek között a természetben sétálni, túrázni, valamint napi szinten kerékpározom, ami részben hobbi részben pedig közlekedési forma. Hobbijaim egyike pedig a puzzle képek kirakása.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagysándortelep és környékéről:

János
46 éves
Debrecen

Sziasztok!Jani vagyok.Tartós kapcsolatot keresek,egy egyszerű értékrendeket előtérbe helyező hölgy személyében.Káros szenvedélyektől mentes vagyok,de a dohányzás nem zavar.Szeretem a zenét,filmeket,kirándulást,sétákat,beszél--getéseket a párommal.
Péter
49 éves
Debrecen

Kedves de kissé zárkózott személyiség vagyok.Szeretem a technikai sport közvetitéseket nézni a televizioban
Imre
62 éves
Debrecen

Imre
42 éves
Debrecen

Szia kedves idegen. Ismerkedés céljából regisztráltam, párom keresem. Ha színpatikusnak találsz írj nyugodtan.
Imre
49 éves
Debrecen

Tartós kapcsolat ami a számomra a legfontosabb és egy olyan nő társasága mellyel ezt megvalósíthatom.Mindig vannak terveim álmaim amit szeretek megvalósítani.
Zoltán
42 éves
Debrecen

Debreceni, rendezett körülmények közt egyedül élő, független férfiként keresem társam komoly kapcsolat reményében.
Zoli
36 éves
Debrecen

34 éves vagyok, semmi különösebb elvárásáom nincs, szereseen aki velem lesz, fogadjon el , ahogy vagyok kívül-belül. Sportolok(focizom) amatőr szinten, futni járok, imádom a természetet. Szabadidőmben még szereteke filmeket nézni, természetben járni. Röviden ennyi, aki akar úgy is kérdez.
László
46 éves
Debrecen

Egész litániát lehetne írni, mindennél többet ér a személyes találkozás, beszélgetés. Nyugodtan írj rám, kezdeményezz, a hölgyeké az elsőbbség! :)
Imre
63 éves
Debrecen

Korkedvezményes nyugdíjas vagyok 60éves. Rendezett körülmények között, kertes házban élek. Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, házias, nőiesen vonzó hölgy személyében.50-58 év közti elsösorban Hajdu-biharból.Találjuk meg egymást hisz az élet párosan,szeretetben megértésben teljes.Csak BÁTRAN!!!
fire
44 éves
Debrecen

Őszinte komoly és család centrikus vagyok jó kedvű vidám vagyok!olyan hölgyet keresek aki értékeli a szeretetet és megbecsülést és a törődést!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nagysandortelep
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 12:27:17