Társkereső Nyíradony

jegyezz meg

Társkeresés Nyíradonyban (Hajdú-Bihar)

Nyíradonyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 43 társkereső tag vár rád Nyíradony és környékéről!
Rövid ismertető


Nyíradony egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíradony és környékéről:

Barbara
42 éves
Nyíradony

Megbízható, az élet dolgaival kapcsolatban komoly gondolkodású, ugyanakkor vicces, szorgalmas, házias, rendszerető, természetkedvelő, aki szeret sok időt tölteni a szabadban, akár egy séta vagy kerékpározás közben. Ha lehetne három kívánságom, az egyik bizonyosan az lenne, hogy legyen egy olyan...
Szilvia
44 éves
Nyíradony

Magamról írhatnék sok jó tulajdonságok, amivel fel lehetne kelleni az ide látogató figyelmét, de a legbiztosabb az, ha meg ismer valaki és majd ő eldönti milyen is vagyok a szemében.
Ildikó
54 éves
Nyíradony

Üdvözlet mindenkinek,nyugodt ,tisztelet tudó ,csendes őszinte vagyok ,szeretek kirándulni ,zenét halgatni imádok unokázni,főzni,virágokkal foglalkozni ,és még sorolhatnám .
Ildikó
56 éves
Nyírmihálydi

Szeretném, ha szeretnének és elfogadnának olyannak , amilyen vagyok. Vidám , mosolygós, bújós vagyok. Közös programokra,kikapcsolódasra nyitott vagyok.
Judit
46 éves
Szakoly

Sziasztok Judit vagyok 44 éves elvált. Van egy 10 éves fiam egyedül nevelem. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Bízom benne hogy itt megtalálom azt akit keresek.
Mónika
48 éves
Balkány

Párom,társam keresem!Ide írhatnék sok jót,és szépet,de mivel azt gondolom,hogy fontos a találkozás majd akkor!
Klárika
57 éves
Balkány

Drága Uraim! Asztalos Lászlóné Klára vagyok, 49 éves, Balkányban élek. Szeretnék egy lehetőséget adni magamnak, hogy én is megtaláljam azt akivel esetlegesen eltölthetem hátralévő életemet. 18 éve elváltam, egyedül neveltem 2 gyermekemet, de már kirepültek. Remélem sikerrel járok, szeretek...
Anita
44 éves
Nyírlugos

Barátaim szerint jólelkű, realista, melegszívű, néha naív, vidám személyiség vagyok. Gyerekeim nagy fontossággal bírnak számomra. Fontos, hogy a mindennapjaimban hasznossá tegyem magam. Másokkal szemben figyelmes, előzékeny; a családom és barátaim érdekében bármikor szívesen háttérbe szorítom...
Tímea
47 éves
Nyírlugos

Család szeretö vagyok nagyon is mindent megteszek értük.társasági ember vagyok szeretek ismerkedni beszélgetni szeretek sétálni a termèszetbe a városokba.
Tímea
33 éves
Balkány

31 éves vagyok-.elváltam. van egy 6 éves kislányom. aki természetesen velem él. kérem aki csak szex-et szeretne kíméljen meg. köszönöm


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíradony és környékéről:

Valakicske
24 éves
Nyíradony

Igy hirtelen nem udok sok mindent irni! Beszeljunk es megtudod amit szeretnel barmi kerdesre valaszolok
Gerii
22 éves
Nyíradony

Jó fej aranyos vagyok 21 éves és Nyíradony ba lakók írj bátran vagy hívj kamu profilokat nem csípem csak is valós profilt fogadok el úgy írj hogy egy hét után talizni szeretnék 60 éves hölgyek hanygoljanak 25 30 éves hölgyeket keresek nem pot mamakat
Csaba
22 éves
Nyíradony

Sziasztok egy rendes kedves mackós srác vagyok szeretem az állatokat és szeretnék végre boldog keni valaki nelet.
Roli
25 éves
Nyíradony

Sziasztok! Egy életvidam, mindig pörgős srác vagyok! Szeretnék ismerkedni akár kapcsolat vagy szimplán barátság céljábol!!
László
41 éves
Nyíradony

Szeretem a természetet,szeretek kirándulni,sétálni.Havalaki közelál a szivemhez azt védelmezem.Atöbit szeméjesen.
János
30 éves
Nyíradony

Külöldön dolgozom ezért kevés időm van ismerkedni,igényes,értelmes lányokat keresek.:) Bármixer vagyok,hobbim a foci és a tabletenis.Nagyszerű a humorom.
Lajos
60 éves
Aradványpuszta

Teljesen átlagos ember vagyok. Szeretem ajó Retró zenét,kirándulni,bulizást szórakozni,főzni. Nemzetközi kamionos vagyok.
Ferenc
58 éves
Nyírmihálydi

Nem tudom mit irhatnek magamról Ismerj meg és majd kiderül van e közös szimpátia A többi már közös döntés
Miklós
33 éves
Szakoly

Ez vagyok én: Én egy 29 éves férfi vagyok. Szeretem a vígjátékokat, főleg a paródiafilmeket, ezen belül Leslie Nielsen mozijait, de kedvelem még a sci-fi filmeket, sorozatokat is.
Ferenc
52 éves
Szakoly

48éves vagyok,elvált,aszüleimnél lakom. Három gyerekem van, ők az anyjukkal élnek. Keresem párom, 40-50éves hölgy személyében hajdú és szabolcs megyének.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nyiradony
Nyomtatás dátuma: 2021-01-21 12:58:02