Társkereső Abapuszta

jegyezz meg

Társkeresés Abapuszta (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Abapuszta-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 46 társkereső tag vár rád Abapuszta és környékéről!
Rövid ismertető


Abapuszta egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Abapuszta és környékéről:

Klárika
58 éves
Balkány

Drága Uraim! Asztalos Lászlóné Klára vagyok, 49 éves, Balkányban élek. Szeretnék egy lehetőséget adni magamnak, hogy én is megtaláljam azt akivel esetlegesen eltölthetem hátralévő életemet. 18 éve elváltam, egyedül neveltem 2 gyermekemet, de már kirepültek. Remélem sikerrel járok, szeretek...
Mónika
48 éves
Balkány

Párom,társam keresem!Ide írhatnék sok jót,és szépet,de mivel azt gondolom,hogy fontos a találkozás majd akkor!
Ildikó
55 éves
Nyíradony

Üdvözlet mindenkinek,nyugodt ,tisztelet tudó ,csendes őszinte vagyok ,szeretek kirándulni ,zenét halgatni imádok unokázni,főzni,virágokkal foglalkozni ,és még sorolhatnám .
Barbara
43 éves
Nyíradony

Megbízható, az élet dolgaival kapcsolatban komoly gondolkodású, ugyanakkor vicces, szorgalmas, házias, rendszerető, természetkedvelő, aki szeret sok időt tölteni a szabadban, akár egy séta vagy kerékpározás közben. Ha lehetne három kívánságom, az egyik bizonyosan az lenne, hogy legyen egy olyan...
Szilvia
45 éves
Nyíradony

Magamról írhatnék sok jó tulajdonságok, amivel fel lehetne kelleni az ide látogató figyelmét, de a legbiztosabb az, ha meg ismer valaki és majd ő eldönti milyen is vagyok a szemében.
Maria
62 éves
Balkány

Vidàm termèszetû rendezett hàttèrrel rendelkezem keresek egy ugyan ilyen pàrt akivel lehet menni kiràndulni a tôbbit szemèlyesen
Szilvia
48 éves
Balkány

Sziasztok. Koromhoz képest életvidám vagyok, szeretem a kihívásokat, szeretek zenét hallgatni. Zenei stílusom: mulatós. Segítőkész, empatikus, emberszerető, társaságkedvelő nő vagyok. Ápolónőként dolgozom egy ápolási otthonban.
Brigitta
27 éves
Balkány

Sziasztok :-) Egy 21 éves egyedülálló anyuka vagyok. Aki engem szeretne annak a fiamat is elkell fogadnia. Véleményem szerint elég alkalmazkodó vagyok.
Judit
46 éves
Szakoly

Sziasztok Judit vagyok 44 éves elvált. Van egy 10 éves fiam egyedül nevelem. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Bízom benne hogy itt megtalálom azt akit keresek.
Ildikó
57 éves
Nyírmihálydi

Szeretném, ha szeretnének és elfogadnának olyannak , amilyen vagyok. Vidám , mosolygós, bújós vagyok. Közös programokra,kikapcsolódasra nyitott vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Abapuszta és környékéről:

Ádám
35 éves
Nyíradony

Társkeresés céljából vagyok fenn, de ha nem sikerül az sem baj ,szívesen szereznék új barátokat is akár. :)
Andris
29 éves
Balkány

Szia! Els sorban is szeretem az szintesget! Így kezdenm azzal , hogy van egy kisfiam.Sajnos nem velem l de viszont rendszeresen ltom.Szeretek vicceldni , beszlgetni, edzterembe jrni. Ha fel keltettem így is az rdekldsed rszemrl indulhat az ismerkeds!
Valakicske
24 éves
Nyíradony

Igy hirtelen nem udok sok mindent irni! Beszeljunk es megtudod amit szeretnel barmi kerdesre valaszolok
Laci
37 éves
Nyíradony

Szeretnék találni egy olyan lányt akinek minden téren megfelelekk! Lehet hogy itt találom meg. Ne legyen probléma hogy sokat dolgozom
Gábor
31 éves
Balkány

Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolatot keresek. Ide nem akarok regényt írni majd menet közben minden kiderül.
Gerii
22 éves
Nyíradony

Jó fej aranyos vagyok 21 éves és Nyíradony ba lakók írj bátran vagy hívj kamu profilokat nem csípem csak is valós profilt fogadok el úgy írj hogy egy hét után talizni szeretnék 60 éves hölgyek hanygoljanak 25 30 éves hölgyeket keresek nem pot mamakat
Zsolt
28 éves
Nyíradony

Sziasztok első sorban romatokus vagyok vices vagyok szeretem a szórakozó helyeket vacsi ilysemi jöhet
Lackó
30 éves
Balkány

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem kalandozás céljából. Nem kergetek ideálokat csak összhang legyen meg.
Roland
23 éves
Nyíradony

Sziasztok 23 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek csak komoly érdeklődők jelentkezését várom légy őszinte kedves ne hazug szeretek sètálni szeretem a természetet..
László
32 éves
Balkány

Csak komoly kapcsolatot keresek!sokat dolgozom,ezért választottam ezt az oldalt az ismerkedésre! Hobbim:horgászat,kerékpározás,olvasás ,zenehallgatás!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/abapuszta
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:59:41