Társkereső Bánk

jegyezz meg

Társkeresés Bánkon (Hajdú-Bihar)

Bánki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 21 társkereső tag vár rád Bánk és környékéről!
Rövid ismertető


Bánk egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bánk és környékéről:

Gyöngyi
50 éves
Mikepércs

Vidám, fiatalos nö vagyok. A számok mit számitanak :-) keresem hasonló társamat. Sétálni, beszélgetni, nevetni szeretek, de sajnos nem mindig ebből áll az élet.
Sziszi
63 éves
Mikepércs

Vidám természetű vagyok, szeretek a konyhában alkotni, zenét hallgatni minden mennyiségben, táncolni, kertészkedni, fürdőbe járni, kirándulni. Ha hasonló érdeklődésű vagy, talán ezeket jól csinálnánk együtt!
csenge
37 éves
Mikepércs

Éva
50 éves
Mikepércs

Energikus ,határozott nő vagyok, vidám ,mosolygós, szeretem az embereket, mindenkivel megtalálom a közös hangot, csoportvezetőként dolgozom. Két gyermek él még velem 18 és 14 évesek. Szeretem az állatokat, virágokat, szeretek rajzolni, verset írni.
Piroska
67 éves
Hosszúpályi

66 éves egyedülálló vagyok. 1 gyermekem van, aki már nem él velem. Szeretnék egy becsületes és hüséges jó társra találni, akivel még bármi is kialakulhat, ha ő is ugy akarja.De eddig még nem sok sikerrel jártam és nem is reménykedek hogy valaha járhatok is.
Marianna
37 éves
Hosszúpályi

Majd ha megismerkedünk mindent megtudunk egymásról. Ha szeretnél valami infót rólam kérlek írj privátban!:-)
Ibolya
30 éves
Hosszúpályi

Kedves és őszinte lány vagyok aki meg szeretne ismerni az írjon! Találjuk meg a közös nevezőt és beszélgessünk egy jót!
Párkereső urak

Társkereső urak Bánk és környékéről:

Tibor
53 éves
Mikepércs

Kedves érdeklődő! Csendes, nyugodt, megértő, türelmes, hűséges, szerény embernek ismernek, aki káros szenvedélyektől mentesen, a lehetőségekhez képest egészségesen próbál meg élni. Informatikusként dolgozom, szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni, túrázni (imádom a hegyeket), és eközben az él...
Gyula
48 éves
Mikepércs

Egy kicsit humoros és talán túl romantikus is vagyok. Remélem hogy találok itt egy hozzám illő hölgyet aki a jót is látja bennem!
Imi
56 éves
Mikepércs

És hogy mit és hogyan szeretném...Tolerancia, őszinteség és intelligencia , ezt adom, és ezt is kérem , egy nőies, nyitott, kommunikatív hölgytől , aki a mindennapok élménye mellett távlatokban is gondolkodna. Ha ezt hozta az élet már, hát hadd tomboljon köztünk az új nyár...
Istvan
47 éves
Mikepércs

Kedves Társkereső ! Elvált férfi vagyok 2016-óta . Keresem hasonló korú , és gondolkodású társamat . Nem kalandot keresek hanem egy társat akit őszintén szerethetek , tisztelhetek . Akivel boldogan élhetem majd a későbbiekben az életem . Ha Te is így gondolkozol és gondolod , várom m...
Péter
34 éves
Monostorapáti

sziasztok peti vagyok szeretnék ismerkedni s komoly kapcsolatot os jelenleg ithon dolgozom de télen szezonálisan külföldön
János
52 éves
Hosszúpályi

Én egy őszinte, hűséges, szenvedélyes férfi vagyok.Tisztelem és becsülöm a nőket.Keresem igaz hű társamat ki elfogad olyannak amilyen vagyok.
Jani
42 éves
Monostorapáti

József
51 éves
Hosszúpályi

Őszinte,nyitott az új iránt érdeklődő... Bonyolult és egyszerű... Ismerj meg! Sajnos az élet úgy hozta,hogy rossz döntést hoztam... Ezt a tévedést -azt mondják - soha nem késő helyrejozni... Olyan hölgy irjon,aki hasonlóan gondolkodik az életről,és egy vidám ,őszinte társra és barátra vágyik...
Gábor
32 éves
Monostorapáti

Keresem a párom akivel igazán boldog lehetek és akit boldoggá tehetek egy életre. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Gábor
32 éves
Monostorapáti

Keresem a párom akivel boldog lehetek akit boldoggá tehetek. Hosszú távú kapcsolatot leresek. Nagyon szeretném érezni és éreztetni hogy fontos vagyok hogy nekem fontos valaki. Ha te is így gondolod a dolgokat ne habozz írj bátran.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bank
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:34:29