Társkereső Bánk

jegyezz meg

Társkeresés Bánkon (Hajdú-Bihar)

Bánki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 21 társkereső tag vár rád Bánk és környékéről!
Rövid ismertető


Bánk egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bánk és környékéről:

Gyöngyi
51 éves
Mikepércs

Vidám, fiatalos nö vagyok. A számok mit számitanak :-) keresem hasonló társamat. Sétálni, beszélgetni, nevetni szeretek, de sajnos nem mindig ebből áll az élet.
Sziszi
63 éves
Mikepércs

Vidám természetű vagyok, szeretek a konyhában alkotni, zenét hallgatni minden mennyiségben, táncolni, kertészkedni, fürdőbe járni, kirándulni. Ha hasonló érdeklődésű vagy, talán ezeket jól csinálnánk együtt!
csenge
37 éves
Mikepércs

Éva
51 éves
Mikepércs

Energikus ,határozott nő vagyok, vidám ,mosolygós, szeretem az embereket, mindenkivel megtalálom a közös hangot, csoportvezetőként dolgozom. Két gyermek él még velem 18 és 14 évesek. Szeretem az állatokat, virágokat, szeretek rajzolni, verset írni.
Piroska
68 éves
Hosszúpályi

66 éves egyedülálló vagyok. 1 gyermekem van, aki már nem él velem. Szeretnék egy becsületes és hüséges jó társra találni, akivel még bármi is kialakulhat, ha ő is ugy akarja.De eddig még nem sok sikerrel jártam és nem is reménykedek hogy valaha járhatok is.
Ibolya
30 éves
Hosszúpályi

Kedves és őszinte lány vagyok aki meg szeretne ismerni az írjon! Találjuk meg a közös nevezőt és beszélgessünk egy jót!
Marianna
37 éves
Hosszúpályi

Majd ha megismerkedünk mindent megtudunk egymásról. Ha szeretnél valami infót rólam kérlek írj privátban!:-)
Párkereső urak

Társkereső urak Bánk és környékéről:

Imi
46 éves
Mikepércs

Fiatalos gondolkodású, laza "srác" vagyok. Szeretnék újra bulizni ,jókat kirándulni, sétálni és sokat beszélgetni. Nem csak a párom keresem de a barátomat is!
Tibor
54 éves
Mikepércs

Kedves érdeklődő! Csendes, nyugodt, megértő, türelmes, hűséges, szerény embernek ismernek, aki káros szenvedélyektől mentesen, a lehetőségekhez képest egészségesen próbál meg élni. Informatikusként dolgozom, szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni, túrázni (imádom a hegyeket), és eközben az él...
Imi
56 éves
Mikepércs

És hogy mit és hogyan szeretném...Tolerancia, őszinteség és intelligencia , ezt adom, és ezt is kérem , egy nőies, nyitott, kommunikatív hölgytől , aki a mindennapok élménye mellett távlatokban is gondolkodna. Ha ezt hozta az élet már, hát hadd tomboljon köztünk az új nyár...
Istvan
47 éves
Mikepércs

Kedves Társkereső ! Elvált férfi vagyok 2016-óta . Keresem hasonló korú , és gondolkodású társamat . Nem kalandot keresek hanem egy társat akit őszintén szerethetek , tisztelhetek . Akivel boldogan élhetem majd a későbbiekben az életem . Ha Te is így gondolkozol és gondolod , várom m...
Laszlo
51 éves
Monostorapáti

Üdv,kedves ltogató!Nem kalandot,inkbb ,tartós kapcsolatot szeretnk!Nyitott vagyok a szemlyes tallkozsra,hisz ott döl el minden!
János
52 éves
Hosszúpályi

Én egy őszinte, hűséges, szenvedélyes férfi vagyok.Tisztelem és becsülöm a nőket.Keresem igaz hű társamat ki elfogad olyannak amilyen vagyok.
József
51 éves
Hosszúpályi

Őszinte,nyitott az új iránt érdeklődő... Bonyolult és egyszerű... Ismerj meg! Sajnos az élet úgy hozta,hogy rossz döntést hoztam... Ezt a tévedést -azt mondják - soha nem késő helyrejozni... Olyan hölgy irjon,aki hasonlóan gondolkodik az életről,és egy vidám ,őszinte társra és barátra vágyik...
Péter
34 éves
Monostorapáti

sziasztok peti vagyok szeretnék ismerkedni s komoly kapcsolatot os jelenleg ithon dolgozom de télen szezonálisan külföldön
Jani
42 éves
Monostorapáti

Gábor
32 éves
Monostorapáti

Keresem a párom akivel boldog lehetek akit boldoggá tehetek. Hosszú távú kapcsolatot leresek. Nagyon szeretném érezni és éreztetni hogy fontos vagyok hogy nekem fontos valaki. Ha te is így gondolod a dolgokat ne habozz írj bátran.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bank
Nyomtatás dátuma: 2021-05-07 06:44:36