Társkereső Kismacs

jegyezz meg

Társkeresés Kismacs (Hajdú-Bihar)

Kismacs-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1262 társkereső tag vár rád Kismacs és környékéről!
Rövid ismertető


Kismacs egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kismacs és környékéről:

Alma
54 éves
Józsa

Itt vagyok, újra itt vagyok... Véget ért szívem ámokfutása. Itt vagyok, újra itt vagyok. Átölelsz magyarázatra várva. Emlékkel telt bőröndjeim elrakom. De titkukat megfejteni nem hagyom.
Anita
40 éves
Debrecen

40éves egyedülálló nőként keresem korban hozám illő kedves, intelligens nőtlen férfitársam.Gyermek nem akadály,sőt!
Erika
49 éves
Debrecen

Életvidam, humoros, őszinte, kedves nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentes. Keresem megbízható társam. Állatszerető, sportszerető vagyok.
Icus
46 éves
Debrecen

Spirituális, transzcendentális, életigenlő, pozitív, kimagasló igazságtudatú, érzéki, szexuális energiákkal maximálisan jól bánok, értelmes és érzelemdús, lelkes, odaadó, vigyázó, érdeklődő vagyok. Tartsd be a 4 alapszabály ami egy kiegyensúlyozott hosszú parkapcsolathoz,kb ennyi. Karakternek...
Györgyi
54 éves
Debrecen

Öt éve váltam el. Van két szép fiam, 20-26 évesek. Vállalkozó vagyok. Szeretni szeretnék és szeretve lenni.
Kati
56 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, őszinteség, szeretet, tartalmas időtöltés egy igazi férfival, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt...
Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.
Alma
36 éves
Debrecen

Magamról... Elcsépelten hangozhat, de az Igazit keresem... Egy hagyományos értékrend szerint élő, kedves, intelligens, érzelemgazdag fiúra/férfira vágyom, a 30 fölötti, de a 45 alatti korosztályból... Olyan Társra vágyom, aki elfogadja azt, hogy nálam testiségre a házasság után kerülhet...
Erika
55 éves
Debrecen

Olyan társat keresek aki rendezett anyagiakkal rendelkezik,ápolt külsejü, jó humoru, életvidám, debreceni, van saját lakása, nem igényli hogy állandóan egymás nyakán csüngjünk. Esténként, illetve hétvégén tudok a párommal találkozni, de nem minden nap. Közepes testalkatu legyen, a kövéreket nem...
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.


Párkereső urak

Társkereső urak Kismacs és környékéről:

János
41 éves
Nagymacs

Visszahúzódó, csendes,szeretetre vágyó,és sok szeretetet adó férfi vagyok. Keresem a párom komoly kapcsolat reményében.
Ferenc
44 éves
Debrecen

Tartós kapcsolatra keresem nyitott gondolkodású páromat . Szeretek főzni, utazni, túrázni a hegyekben! Ha felkeltettem érdeklődésed írj bátran!
Sandor
57 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
József 51
60 éves
Debrecen

Szabadidőpartnert, barátnőt keresek az élet napos oldalán való programokhoz, hosszú távra. Azután majd meglátjuk, hogyan tovább. Mindig minden két emberen múlik.
József12
62 éves
Debrecen

Keresek egy társat, aki hisz még az érzésekben, és nem hever romokban sem az élete, sem a lelke, képes szeretni és szeretetet kapni elfogytak a megírható leveleim!
Béla
62 éves
Debrecen

Szia Mindenkinek! Örülök, hogy benéztetek hozzám. Egy tartós kapcsolatot keresek. Ha valaki hasonlóan gondolja, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Ha elfogynak a megirható leveleim, sajnos nem tudok válaszolni!
László
51 éves
Debrecen

hiába írok ide valamit magamró.aki megakar ismerni az majd megtudja.hajdú bihari hölgyet keresek tartós kapcsolatra.
Imi
60 éves
Debrecen

Szia... Egy megértő,sportos,elegáns,...,ismerkedne....((Lehet hogy veled..!!! )) Mindent személyesen mert az sokkal de sokkal többet elárul a személyiségünkről.... Fontos !! 1 lépés :Én jelzek te jelzel..""vagy nem "" 2.lépés:: Én írok és te válaszolsz... 3.lépés:: A tová...
Ferenc
60 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Csabi
41 éves
Debrecen

Sziasztok. Komoly kapcsolat megtalálása reményében regisztráltam be erre az oldalra. Őszinte, megbízható partneremet keresem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/kismacs
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:10:33