Társkereső Téglás

jegyezz meg

Társkeresés Tégláson (Hajdú-Bihar)

Téglási párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 68 társkereső tag vár rád Téglás és környékéről!
Rövid ismertető


Téglás egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Téglás és környékéről:

Mária
70 éves
Téglás

Természetet, kirándulást, tisztaságot szerető vagyok. Keresem azt a társat, aki nem dohányzik, alkoholt nem vagy csak alkalmanként iszik.
Natasa
43 éves
Téglás

Van egy szó, mit úgy hívnak, remény, Ha vigyázol rá, ő mindig benned él. Ha szívedbe zárod, ki fontos neked, Bármerre jársz, ő is ott lesz veled.
Erzso
51 éves
Téglás

"Ha szeretnek az jó, ha szeretsz még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden!!" Amire vágyom és amit keresek sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés!!
Rozi
65 éves
Hajdúhadház

Eleget voltam már egyedül ahhoz, hogy vágyjak egy boldog kapcsolatra. Megértés, elfogadás, nyugalom, szeretet és kész a boldogság.
Anikó
47 éves
Hajdúhadház

Szia kedves idegen! Határozott, ha kell komoly, általában mosolygós, kedves természetű vagyok. Szeretem megbeszélni a problémákat és nem el menni mellettük. Szeretek utazni, moziba járni és mindent ami kizökkent a monoton hétköznapokból. Egyenes, őszinte embernek tartom magam. Van rajtam némi...
Tünde
49 éves
Hajdúhadház

Nem igazán akarok magamról irni.Ha meg akarsz tudni valamit irj nyugodtan,válaszolok minden kérdésre.
Manyika
73 éves
Hajdúhadház

Ha vékony társat szeretnél, akkor valószínű, nem én vagyok az eseted, de ha egy őszinte, becsületes, megbízható, humort szerető társra vágysz, azt bennem megtalálod. Köszönöm, hogy elolvastad!
Magdika
51 éves
Hajdúhadház

Szia! Kèrdezz, ès èn válaszolok! Nem egyèjszakás kapcsolatot keresek! Nem kezdek el regényt írni magamról, ha szeretnél megismerni èn nem akadályozlak meg benne! 😁😉
Ibolya
65 éves
Bököny

Fiatalos,igényes,őszinte,kedves, egy pozitiv hölgy vagyok!Nem dohanyzom,nem iszom Szeretek kirándulni ,utazgatni,sportolni,szabadidőmbe.,szeretném ha te is velem tartanál!Köszönöm!
Zsuzsa
40 éves
Bököny

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Szeretném meg találni a társam! Őszinte, megbízható nő vagyok! Van 2 fiam...


Párkereső urak

Társkereső urak Téglás és környékéről:

Gyula
41 éves
Téglás

Sziasztok egyedülálló srác vagyok aki szeretné megtalálni párját.Szintén egyedülálló csinos nő személyében.
Feri
58 éves
Téglás

Szia kedves látogató. Elvált viszonylag kevés szabad idővel rendelkező férfi vagyok. Korban hozzám illő társat keresek .
Krisztián
41 éves
Téglás

Sanyi
35 éves
Téglás

Sziasztok! Keresgélek..., de remélem találok is! :) Szívesen ismerkednék kedves hölgyekkel!
Gábor
57 éves
Téglás

Mint ahogy látszik kamionozok.Elváltam a nagy fiammal élünk egy lakásban.Szeretnék beszélgetni,közelembe lévő elvált özvegy asszonyokkal.
Imre
36 éves
Téglás

Jelenleg Németországban dolgozok, szeretek nevetni, kirándulni, biciklizni mondhatni sportolni amikor nem vagyok hozzá lusta Keresem velem hasonló korban lévő páromat ha lehet akkor életem végéig.
Robert
40 éves
Téglás

komoly hölgyekkel ismerkednék hölgyekkel.komoly kapcsolat céljából.sok mindent szeretek csinálni. kerékpározni barkácsolni és grafikázni amatőr szinten..szeretem a természetet és az állatokat. de ha fel keltetem az érdeklődési köröd vagy kíváncsi lenél valamire. légyszi írj..köszönöm hogy be nézt...
Norbert
35 éves
Téglás

Szia Szeretni ,szeretve lenni legnagyobb boldogság! Különc vagyok mindig én szeretek főzni,szeretek ízesen elkészíteni egy ételt a sütést, nem adom át senkinek csak én, szeretem csinálni. Céltudatos vagyok, amit kigondolok általában úgy szokott lenni. Hűséges megértő ember vagyok, könnyen k...
László
40 éves
Téglás

mit is írjak ide ismerj meg és megtudod milyen vagyok három fö szempont azért kis segítségül hűség hűség és hűség
János
26 éves
Téglás

Nem igazán vagyok híve a chat alapú ismerkedésnek, de ha kölcsönös a szimpátia kezdetnek nem is rossz. : ]


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/teglas
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 11:08:50