Társkereső Geszteréd

jegyezz meg

Társkeresés Geszteréden (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Geszterédi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 79 társkereső tag vár rád Geszteréd és környékéről!
Rövid ismertető


Geszteréd egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Geszteréd és környékéről:

Mária
53 éves
Geszteréd

Szeretnék egy jó társat,Egy éve elváltam nem jó egyedül.Van lakásom ,rendezett körülmények közt élek nagyon szeretem a rózsákat,más virágokat is.Olyan társat keresek,aki szeret,megbecsül,értékel.Ezeket az érzéseket keresem ,amit nem lehet megvenni.Hűséges tipus vagyok,szeretnék a társamhoz...
Ibolya
65 éves
Bököny

Fiatalos,igényes,őszinte,kedves, egy pozitiv hölgy vagyok!Nem dohanyzom,nem iszom Szeretek kirándulni ,utazgatni,sportolni,szabadidőmbe.,szeretném ha te is velem tartanál!Köszönöm!
Zsuzsa
40 éves
Bököny

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Szeretném meg találni a társam! Őszinte, megbízható nő vagyok! Van 2 fiam...
Klárika
58 éves
Balkány

Drága Uraim! Asztalos Lászlóné Klára vagyok, 49 éves, Balkányban élek. Szeretnék egy lehetőséget adni magamnak, hogy én is megtaláljam azt akivel esetlegesen eltölthetem hátralévő életemet. 18 éve elváltam, egyedül neveltem 2 gyermekemet, de már kirepültek. Remélem sikerrel járok, szeretek...
Mónika
48 éves
Balkány

Párom,társam keresem!Ide írhatnék sok jót,és szépet,de mivel azt gondolom,hogy fontos a találkozás majd akkor!
Maria
62 éves
Balkány

Vidàm termèszetû rendezett hàttèrrel rendelkezem keresek egy ugyan ilyen pàrt akivel lehet menni kiràndulni a tôbbit szemèlyesen
Szilvia
48 éves
Balkány

Sziasztok. Koromhoz képest életvidám vagyok, szeretem a kihívásokat, szeretek zenét hallgatni. Zenei stílusom: mulatós. Segítőkész, empatikus, emberszerető, társaságkedvelő nő vagyok. Ápolónőként dolgozom egy ápolási otthonban.
Brigitta
27 éves
Balkány

Sziasztok :-) Egy 21 éves egyedülálló anyuka vagyok. Aki engem szeretne annak a fiamat is elkell fogadnia. Véleményem szerint elég alkalmazkodó vagyok.
Katalin
44 éves
Érpatak

Megbízható, őszinte, figyelmes, kedves...és tudod mit?! A többi, egy levélváltás alkalmával kiderül, hogy valójában milyen is vagyok! Ízelítőként azért írok egy keveset magamról: Én egy érzelmes Nő vagyok! Számomra nagyon fontos az ölelés a csók a simogatás...egyszóval a törődés. Értem ezalatt,...
Eszter
49 éves
Érpatak

Eszter vagyok, 48 éves , elvált. Egy lányom van, aki már külön él. Őszinte, hűséges társam keresem, tartós kapcsolat reményében!


Párkereső urak

Társkereső urak Geszteréd és környékéről:

Géza
50 éves
Geszteréd

Vidám társaság kedvelő ember vagyok . Mindent elkövetek hogy a társam is boldog legyen meletem hasonló tipusú hölgyet keresnék !
János
35 éves
Bököny

Mert te ilyen vagy és ők olyanok, s neki az érdeke más és az igazság idegállapot vagy megfogalmazás.
Miklós
39 éves
Bököny

Dávid
27 éves
Bököny

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt !! Vicces vidám srácnak tartom magam Keresem a másik felem Majd meglasuk mi lesz
Viktor
27 éves
Bököny

Majd később.. Attól függ te ki vagy velem, olyan leszek én is.. Semmi értelme regényeket írnom.. Ha van kedved ismerj meg
Mihály
63 éves
Bököny

Jelenleg buszsofőrként dolgozom. Egyedül élek,saját családi házamban,anyagilag nem szorulok segítségre :) Vidám jó kedélyű ember hírében álok! Tartós,(de nem feltétlenű) kapcsolatot keresek :)
Andris
29 éves
Balkány

Szia! Els sorban is szeretem az szintesget! Így kezdenm azzal , hogy van egy kisfiam.Sajnos nem velem l de viszont rendszeresen ltom.Szeretek vicceldni , beszlgetni, edzterembe jrni. Ha fel keltettem így is az rdekldsed rszemrl indulhat az ismerkeds!
Gábor
31 éves
Balkány

Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolatot keresek. Ide nem akarok regényt írni majd menet közben minden kiderül.
Lackó
30 éves
Balkány

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem kalandozás céljából. Nem kergetek ideálokat csak összhang legyen meg.
László
32 éves
Balkány

Csak komoly kapcsolatot keresek!sokat dolgozom,ezért választottam ezt az oldalt az ismerkedésre! Hobbim:horgászat,kerékpározás,olvasás ,zenehallgatás!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/gesztered
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:54:00