Társkereső Szepes

jegyezz meg

Társkeresés Szepes (Hajdú-Bihar)

Szepes-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1278 társkereső tag vár rád Szepes és környékéről!
Rövid ismertető


Szepes egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szepes és környékéről:

Gyöngyi
50 éves
Mikepércs

Vidám, fiatalos nö vagyok. A számok mit számitanak :-) keresem hasonló társamat. Sétálni, beszélgetni, nevetni szeretek, de sajnos nem mindig ebből áll az élet.
Sziszi
63 éves
Mikepércs

Vidám természetű vagyok, szeretek a konyhában alkotni, zenét hallgatni minden mennyiségben, táncolni, kertészkedni, fürdőbe járni, kirándulni. Ha hasonló érdeklődésű vagy, talán ezeket jól csinálnánk együtt!
csenge
37 éves
Mikepércs

Éva
50 éves
Mikepércs

Energikus ,határozott nő vagyok, vidám ,mosolygós, szeretem az embereket, mindenkivel megtalálom a közös hangot, csoportvezetőként dolgozom. Két gyermek él még velem 18 és 14 évesek. Szeretem az állatokat, virágokat, szeretek rajzolni, verset írni.
Marika
58 éves
Sáránd

Egy átlagos ember,aki a hivatali munka után szeret sütni,főzni,társaságban lenni.Szeretem a háziállatokat,kertészkedést.
Alexa
24 éves
Ebes

Kedves, jó lelkű lány vagyok. Tartós kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, rendszeresen sportolok.
Ildikó
39 éves
Debrecen

Tisztességes, saját lakással és munkahellyel rendelkező nő vagyok. Nős férfiak ne jelentkezzenek! Nem kalandot keresek itt, hanem megértő társat
Anikó Szilvia
39 éves
Debrecen

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek Családcentrikus vagyok. Szeretek főzni és sütni. Kirándulni vagy a szabadban bográcsozni. Sokat beszélgetni és jókat nevetni. Ha szívesen megismernél bátran írj.
Krisztina
31 éves
Debrecen

Szeretnek hosszu tavu, idosebb ferfiakkal ismerkedni illetve megtalani paromat. Ha felkeltettem az erdeklodesed irj :-)
Ili
68 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 68 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!


Párkereső urak

Társkereső urak Szepes és környékéről:

Tibor
53 éves
Mikepércs

Kedves érdeklődő! Csendes, nyugodt, megértő, türelmes, hűséges, szerény embernek ismernek, aki káros szenvedélyektől mentesen, a lehetőségekhez képest egészségesen próbál meg élni. Informatikusként dolgozom, szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni, túrázni (imádom a hegyeket), és eközben az él...
Gyula
48 éves
Mikepércs

Egy kicsit humoros és talán túl romantikus is vagyok. Remélem hogy találok itt egy hozzám illő hölgyet aki a jót is látja bennem!
Imi
56 éves
Mikepércs

És hogy mit és hogyan szeretném...Tolerancia, őszinteség és intelligencia , ezt adom, és ezt is kérem , egy nőies, nyitott, kommunikatív hölgytől , aki a mindennapok élménye mellett távlatokban is gondolkodna. Ha ezt hozta az élet már, hát hadd tomboljon köztünk az új nyár...
Istvan
47 éves
Mikepércs

Kedves Társkereső ! Elvált férfi vagyok 2016-óta . Keresem hasonló korú , és gondolkodású társamat . Nem kalandot keresek hanem egy társat akit őszintén szerethetek , tisztelhetek . Akivel boldogan élhetem majd a későbbiekben az életem . Ha Te is így gondolkozol és gondolod , várom m...
László
40 éves
Sáránd

Keresem társam, aki szeretett adni és kapni vágyó!Szeretem a paromat elkényeztetni ,ölelni ,hozzá bújni ,csókjaimmal elhalmozni ,ha te erre a tipusu férfira vágysz ,kérlek ne habozz írj !Hogy milyen vagyok ? Szeretek pozitív értelemben meglepetéseket okozni a páromnak,minden káros szenvedélyektő...
András
40 éves
Sáránd

Írhatok én ide bármilyen szöveget de inkább nem írok írjál nekem és ismerjük meg egymást közelebbről.
László
45 éves
Sáránd

Szerintem senki sem tökéletes,én sem,de ide bármit lehet írni ezért ismerj meg és minden kiderül.Hajrá lányok!
Jocó
33 éves
Sáránd

vicces, szeretek sok mindent, kérdezz ,ismerj meg és meg tudod milyen vagyok valójában . .
ERNŐ
62 éves
Sáránd

CSENDES CSALÁD SZERETŐ FÉRFI,SZERETEM AZ ÁLLATOKAT,A TERMÉSZETET A KIRÁNDULÁST,VIDÉKEN ÉLŐ LAKÁSSAL RENDELKEZŐ VAGYOK.
János
27 éves
Sáránd

Sziasztok lányok. Szabad időmben Szeretek biciklizni haverhozz menni Stb. Otthon segíteni Van egy kutyám és két macsek Szeretek ismerkedni inkább otthon ülö/vissza huzodo vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/szepes
Nyomtatás dátuma: 2020-11-26 19:42:37