Társkereső Újhelyitanya

jegyezz meg

Társkeresés Újhelyitanya (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Újhelyitanya-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 35 társkereső tag vár rád Újhelyitanya és környékéről!
Rövid ismertető


Újhelyitanya egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Újhelyitanya és környékéről:

Klárika
58 éves
Balkány

Drága Uraim! Asztalos Lászlóné Klára vagyok, 49 éves, Balkányban élek. Szeretnék egy lehetőséget adni magamnak, hogy én is megtaláljam azt akivel esetlegesen eltölthetem hátralévő életemet. 18 éve elváltam, egyedül neveltem 2 gyermekemet, de már kirepültek. Remélem sikerrel járok, szeretek...
Mónika
48 éves
Balkány

Párom,társam keresem!Ide írhatnék sok jót,és szépet,de mivel azt gondolom,hogy fontos a találkozás majd akkor!
Mária
53 éves
Geszteréd

Szeretnék egy jó társat,Egy éve elváltam nem jó egyedül.Van lakásom ,rendezett körülmények közt élek nagyon szeretem a rózsákat,más virágokat is.Olyan társat keresek,aki szeret,megbecsül,értékel.Ezeket az érzéseket keresem ,amit nem lehet megvenni.Hűséges tipus vagyok,szeretnék a társamhoz...
Maria
62 éves
Balkány

Vidàm termèszetû rendezett hàttèrrel rendelkezem keresek egy ugyan ilyen pàrt akivel lehet menni kiràndulni a tôbbit szemèlyesen
Szilvia
48 éves
Balkány

Sziasztok. Koromhoz képest életvidám vagyok, szeretem a kihívásokat, szeretek zenét hallgatni. Zenei stílusom: mulatós. Segítőkész, empatikus, emberszerető, társaságkedvelő nő vagyok. Ápolónőként dolgozom egy ápolási otthonban.
Brigitta
27 éves
Balkány

Sziasztok :-) Egy 21 éves egyedülálló anyuka vagyok. Aki engem szeretne annak a fiamat is elkell fogadnia. Véleményem szerint elég alkalmazkodó vagyok.
Katalin
44 éves
Érpatak

Megbízható, őszinte, figyelmes, kedves...és tudod mit?! A többi, egy levélváltás alkalmával kiderül, hogy valójában milyen is vagyok! Ízelítőként azért írok egy keveset magamról: Én egy érzelmes Nő vagyok! Számomra nagyon fontos az ölelés a csók a simogatás...egyszóval a törődés. Értem ezalatt,...
Eszter
49 éves
Érpatak

Eszter vagyok, 48 éves , elvált. Egy lányom van, aki már külön él. Őszinte, hűséges társam keresem, tartós kapcsolat reményében!
Ibolya
65 éves
Bököny

Fiatalos,igényes,őszinte,kedves, egy pozitiv hölgy vagyok!Nem dohanyzom,nem iszom Szeretek kirándulni ,utazgatni,sportolni,szabadidőmbe.,szeretném ha te is velem tartanál!Köszönöm!
Zsuzsa
40 éves
Bököny

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Szeretném meg találni a társam! Őszinte, megbízható nő vagyok! Van 2 fiam...


Párkereső urak

Társkereső urak Újhelyitanya és környékéről:

Andris
29 éves
Balkány

Szia! Els sorban is szeretem az szintesget! Így kezdenm azzal , hogy van egy kisfiam.Sajnos nem velem l de viszont rendszeresen ltom.Szeretek vicceldni , beszlgetni, edzterembe jrni. Ha fel keltettem így is az rdekldsed rszemrl indulhat az ismerkeds!
Gábor
31 éves
Balkány

Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolatot keresek. Ide nem akarok regényt írni majd menet közben minden kiderül.
Géza
50 éves
Geszteréd

Vidám társaság kedvelő ember vagyok . Mindent elkövetek hogy a társam is boldog legyen meletem hasonló tipusú hölgyet keresnék !
Lackó
30 éves
Balkány

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem kalandozás céljából. Nem kergetek ideálokat csak összhang legyen meg.
László
32 éves
Balkány

Csak komoly kapcsolatot keresek!sokat dolgozom,ezért választottam ezt az oldalt az ismerkedésre! Hobbim:horgászat,kerékpározás,olvasás ,zenehallgatás!
Attila
30 éves
Balkány

Szeretek ismerkedni, nem zárkozok el semmi újjtól. Normális kapcsolatot keresek és hosszútávon gondolkozok! Irj bizalommal hidd el nem fogod megbánni!! :) :)
György
38 éves
Balkány

Szia Gyuri vagyok komoly kapcsolatot szeretnek lehetoleg hozzam illo parterrel ha szimpatikusnak talalsz irj!!
Attila
37 éves
Balkány

Peti
36 éves
Balkány

A Lajos barátom azt mondta :"hát fiam, ezzel a külsővel nem lesz könnyű dolgod a többi figurával szemben, de ha valaki veszi a fáradságot hogy megismerjen az nem fogja megbánni. ":) köszi Lali
Andris
30 éves
Érpatak

Szeretem a szórakozást 2 év alatt nagyon ki éltem magam a party és a sex minden fajtályát tapasztaltam ,,Lányokkal " imádom kényeztetni a partnerem és nem csak az ágyban . Idejét éreztem annak hogy végre kicsit komolyabb nőkkel foglalkozzak aki szeretnek élni szeretnek partizni és nem vetik ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ujhelyitanya
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 10:50:00